55 de idei de tatuaje Lil Peep pentru a arăta cât de mult îl cunoști

Printre mulți artiști care sunt acoperiți de tatuaje, Lil Peep a fost cântăreață americană târzie, cu multe tatuaje interesante, unele foarte dulci și semnificative și altele total aleatorii sau doar pentru distracție. Lil Peep a fost celebrul model, compozitor, cântăreț și rapper. Melodiile sale au reprezentat o adevărată renaștere a muzicii rock și hip-hop în stil emo. A murit în noiembrie 2017.

Mai multe motive fac din Lil Peep o inspirație pentru ideile de tatuaje. În timp ce multe vedete se tatuează pentru a arăta cool și se asigură că au un design de tatuaj care arată în afară de restul, Lil Peep tocmai i-a plăcut să facă cât mai multe tatuaje pe care le-ar putea, indiferent că sunt vechi sau noi.

Unele dintre tatuajele sale erau foarte dulci, precum cel cu inițialele mamei sale sau cel care îi înfățișa câinele. Lil Peep a spus că tatuajele fac parte din el. Majoritatea tatuajelor sale erau direct legate de el și de personalitatea sa. Unele dintre tatuajele sale îi erau un memento sau o lecție pentru el. Iată 55 plus ideile de tatuaj ale lui Lil Peep pentru ca tu să găsești următorul tău tatuaj.

Tatuaje inspirate de mamă

Primele două tatuaje ale lui Lil Peeps au fost inițialele mamei sale în partea de sus a antebrațului și data nașterii ei pe încheietura mâinii. A avut aceste două tatuaje când avea doar paisprezece ani. Lil Peep îi plăcuse întotdeauna mamei sale. El a vrut să-și facă primele tatuaje, așa că a primit inițialele mamei sale și data nașterii, astfel încât să nu se supere pe el. Trebuie să spunem că a fost foarte dulce și deștept cu Lil Peep.

Peep Tattoo

tatuaj peep

Peep îi fusese porecla încă din copilărie. Mama lui i-a dat numele de lil peep. El nu numai că a devenit faimos din acest nume, dar și-a făcut un tatuaj pe brațul drept superior.

Tatuaj Centipede

Ei bine, mulți oameni pot găsi centipedele înfiorător, dar pot face un design de tatuaj rece. Lil Peep a găsit centipedele înfricoșătoare și i-a urât. Dar a găsit o modalitate de a-și depăși frica de centipede și și-a tatuat unul pe antebrațul interior.

Ziua de naștere a tatuajului

Tatuajele de pe corpul său ne spun cât de multă personalitate distractivă și emo a avut Lil Peep. Interesant este că s-a născut și în noaptea de Halloween, adică prima lunii noiembrie. Și-a luat data nașterii 11-1 pe burtă sub forma unui tatuaj.

Tatuaje de Halloween

Sărbătorirea zilei de naștere de Halloween cu tatuajul la data nașterii nu a fost suficient pentru Lil Peep. Avea câteva tatuaje de Halloween pe corp, la urma urmei de ce nu ar trebui. Avea în ureche stele, lilieci și alte lucruri înfricoșătoare. Lil Peep avea și un dovleac înfricoșător cu flăcări pe antebrațul stâng.

Tatuaj Meep

Acum, acesta este un alt tatuaj al lui Lil Peep dedicat persoanei dragi. Meep era câinele lui Lil Peep, pe care el și prietena lui l-au cumpărat și au avut grijă împreună. Obișnuia să-l cheme pe fiul său Meep și îl iubea atât de mult încât și-a făcut un tatuaj pe picior.

Tatuaj Lisa Sympson pe gât

Iată un tatuaj foarte interesant pe care Lil Peep l-a pus pe gât. Tatuajul este interesant nu numai pentru că implică personajul nostru de desene animate preferat din toate timpurile ‘Lisa Sympson’, ci și pentru că are un sens special pentru Lil Peep. Tatuajul Lisa pe gâtul lui Lil Peep a țipat: „Mamă !!” Acest tatuaj a fost un memento al modului în care obișnuia să-și dorească și să-și sune mama ori de câte ori se întâmpla ceva greșit sau stresant în viața lui.

Tatuaj Hellboy pe gât

Chiar sub tatuajul lui Lisa Sympson, Lil Peep avea un tatuaj, pe care se citea Hellboy cu un font algerian funky. El a primit acest tatuaj în 2016 după ce a fost lansat mixtape-ul său Hellboy. A fost un mare fan al filmelor și benzilor desenate Hell boy.

Tatuaj Pink Panther

Printre toate tatuajele dulci, distractive și interesante pe care le-a avut Lil Peep, am găsit amuzant acest tatuaj de panteră roz și povestea din spatele acestuia. Lil Peep se răcorea cu prietenul său pe plaja din Veneția când și-a făcut acest tatuaj Pink Panther în roz-aprins, în partea stângă a tatuajului Lisa. Se gândea să facă ceva diferit și distractiv pe plajă și a ajuns să scoată acest tatuaj din plictiseală.

Tatuaj nostalgic pe articulații

La fel ca toți ceilalți artiști, Lil Peep a trebuit să călătorească mult, dar îi era foarte dor de casa și de mama sa. Prin urmare, și-a tatuat literele „Homesick” pe articulații.

Tatuaj Red Anarchy pe fata

Pentru Lil Pepp, tatuajele erau un lucru atât de normal, încât nu trebuia neapărat să aibă un tatuaj semnificativ de fiecare dată. Anarhia roșie de pe cec era doar o idee întâmplătoare pe care o avea pentru un tatuaj.

Tatuaj de inimă spartă

Lil Peep avea acest mic tatuaj de inimă spartă sub ochiul stâng chiar deasupra tatuajului anarhiei roșii. El a primit acest tatuaj în 2015, când era sub depresie și s-a simțit îndrăgit.

Tatuaj pentru pantofi pentru cal de frunte (farmec norocos)

Lil Peep era o persoană simplă și simplă, la fel și majoritatea tatuajelor sale și semnificațiile lor. Avea un mic tatuaj cu potcoavă pe frunte, între sprâncene. Tatuajul a fost doar pentru el, pentru a se bucura de noroc.

Tatuaj cap craniu

Lil Peep a dorit întotdeauna să aibă un tatuaj faimosul artist de tatuaje Ed Hardy. Lil Peep l-a cunoscut pe Ed Hardy în Anglia și și-a făcut un tatuaj de craniu în partea dreaptă a capului. El a crezut că un tatuaj al craniului îi va oferi un aspect vizual interesant pe cap.

Tatuaj de steag Racing pe cap

Cum poate fi suficient un tatuaj cu o singură cap pentru acest iubitor de tatuaje? Lil Peep a decis să-și facă un alt tatuaj pe cap. A primit acest steag de curse cu tatuaje de fum roșu pe partea stângă a craniului. Acesta nu a fost un tatuaj plăcut din cauza cât de mult l-a rănit.

Ia Cake Die Young

Tatuajele au fost o parte importantă a personalității lui Lil Peep. Pe măsură ce a crescut, a crescut și numărul tatuajelor de pe corp. Într-o zi s-a trezit cu un tatuaj pe care scria Get Cake Die Young deasupra frunții. Nu avea nicio idee despre cum și-a făcut acel tatuaj și nu a putut să-și amintească nimic despre el. Lil Peep a acceptat fericit acest tatuaj. Ce este și mai interesant este că acest tatuaj fără sens s-a dovedit a fi adevărat pentru el, deoarece a murit tânăr.

Mood Tattoo

Acesta este foarte simplu și nu arată altceva decât desenul unui copil. Tatuajul de dispoziție are fața unui șoarece cu o picătură de lacrimă pe cec. Sub mouse, tatuajul citește MOOD. Însuși Lil Peep a spus că acest tatuaj este de o calitate foarte scăzută, reprezentând cât de scăzută poate fi starea lui de spirit. Dar acesta este unul dintre tatuajele sale preferate.

Cry Baby Tattoo pe față

Acesta este un alt tatuaj interesant și semnificativ al lui Lil Peep. Și-a făcut acest tatuaj pe care scrie Cry Baby pe partea dreaptă a frunții. El a primit acest tatuaj pentru a-și reaminti să nu se comporte ca un plâns și să fie nerecunoscător, deoarece există mulți oameni nefericiți acolo.

Tatuaj tribal

Desenele tribale sunt clasice și fac un tatuaj minunat. Lil Peep avea acest uimitor tatuaj tribal negru pe brațul drept chiar deasupra tatuajului lui Mood.

Cross Tattoo

Lil Peep credea în Dumnezeu, așa că avea un tatuaj strălucitor pe cruce pe umărul drept.

Alte tatuaje Lil Peep

  • Tatuaj tătic pe piept
  • Iubesc tatuajul pe stomac
  • Trandafir și Stea pe obrazul drept
  • RIP Tatuaj la ceafă.
  • Ieșiți din viață pe spate
  • Copil ondulat pe degete

Lil_Peep_Tattoos

Întrebări frecvente despre tatuajul Lil Peep

Câte tatuaje avea Lil Peep pe corp?

Lil Peep avea în total 55 de tatuaje pe corp.

Care a fost stilul preferat de tatuaj al lui Lil Peep?

Tatuajul Cholo a fost stilul preferat de tatuaj al lui Lil Peep.

Când și care au fost primele tatuaje pe care le-a avut Lil Peep?

Primele tatuaje ale lui Lil Peep au fost data nașterii și inițialele mamei sale. Avea aceste tatuaje la vârsta de paisprezece ani.

Printre tatuajele lui Lil Peep, care erau cele mai preferate de el?

Tatuajele pentru bebeluși Mood Tattoo, Meep și Cry au fost preferatele sale.

Este sigur să aveți un tatuaj pe cap ca Lil Peep?

Nu vom minți, dar tatuajul capului poate fi dureros. Depinde cât de mult puteți gestiona și tolera durerea. Dacă ești cu adevărat pasionat să-ți faci un tatuaj pe cap și poți tolera unele dureri, atunci ar trebui. Obținerea tatuajului pe cap de la un artist de tatuaje profesionist și cu experiență este total sigur.

Cuvântul final

Iată 20+ dintre cele mai bune idei de tatuaje Lil Peep. Cu atâtea idei obțineți cât mai multe modele de tatuaje pentru a vă exprima și a ucide. Tatuaj fericit.