5 lucruri pe care trebuie să le știți despre tatuajele Triforce (cu peste 75 de modele)

Majoritatea oamenilor care sunt fanii tatuajelor Triforce / Zelda sunt dependenți de jocuri, iar mulți jucători de jocuri video sunt admiratori de tatuaje. Luând în considerare această noțiune, nu este niciodată șocant să ai numeroase compoziții de tatuaje bazate pe personaje legendare de jocuri video.

Diverse idei de tatuaje prezintă multe articole centrate pe jocuri video. De exemplu. ciuperca 1-up care oferă jucătorilor o viață suplimentară în jocul Super Mario sau îmbrăcat în instalator italian roșu. Cu toate acestea, nu există modele de jocuri video mai simple, elegante, blânde și la modă decât tatuajul Triforce / Zelda.

Înțeles Triforce

Semnificația Triforce este ascunsă sub designul său. Este o moștenire ilustră care constă din trei triunghiuri. Aceste trei triunghiuri mai mici sunt așezate în așa fel încât să facă un triunghi uriaș. Locuitorii regatului mistic, Hyrule, îl consideră „puterea de aur”.

Simbolul Triforce este o parte foarte importantă și importantă a poveștii pe parcursul întregului joc video. A avea acest simbol simbolizează puterea eternă. Antagoniștii jocului doresc să aibă în mână fiecare piesă a acestui simbol puternic. Compoziția acestei figuri este foarte clasică și simplă.

Mergând mai departe, aceasta este o figură renumită la nivel global. Prin urmare, există atât de mulți fani morți care gravează tatuajele Triforce pe corpul lor.

Istoria Triforce Ink Art

Originea și invenția tatuajului Triforce datează de la o franciză de joc foarte notabilă și notorie până în prezent, Legend of Zelda din Nintendo, care a debutat în 1986. Pentru începători, care nu știu despre acest joc, este o poveste despre o război nesfârșit care se petrece între bine și rău. Link, eroul și prințesa Zelda sunt reprezentări ale binelui care luptă împotriva unui antagonist nedrept și rău, Ganondorf.

În acest joc erau multe lucruri care aveau semnificații și explicații simbolice. De exemplu, o renumită sabie maestră a lui Link și zâna, Navi: din al cincilea joc din seria Legend of Zelda. Cu toate acestea, doar tatuajele Triforce au primit faima și continuă să fie un simbol renumit până în prezent.

Reprezentarea Triforcei

Majoritatea oamenilor au acest mit în creier că Triforce este doar o parte a jocului, dar nu este adevărat. Acest simbol particular are și o identitate proprie; are mai multă semnificație și asociații decât simpla parte a unui joc.

Triforce poate fi, de asemenea, gravat ca un tatuaj pe corpul dvs. pentru a exprima și a arăta puține emoții. Acest lucru se dovedește a fi o compoziție perfectă pentru multe persoane.

Fiecare design al unui tatuaj Triforce este asociat cu figuri remarcabile și remarcabile și cu onoare și integritate care transmit un mesaj semnificativ. O triforță este un grup de trei triunghiuri și fiecare triunghi reprezintă curajul, înțelepciunea și respectiv puterea.

Curajul este pentru protagonistul principal al jocului, Link. Înțelepciunea este una dintre cele mai înțelepte suflete, prințesa Zelda și Puterea este dată ticălosului Ganondorf. Acestea sunt cele mai fundamentale asociații ale Triforce. Cu toate acestea, există mult mai multe semnificații ascunse decât aceste trei.

Semnificația Triforce

Reprezentarea celor trei caracteristici majore ale motivului Triforce care au fost discutate mai sus complimentează faptul că curajul este pentru suflet, înțelepciunea este pentru minte, iar corpul tău este puterea ta.

Îndrăzneala și curajul spiritului tău te fac să faci lucruri minunate în viață și numai acest curaj spiritual îi poate determina pe oameni să facă orice. Un suflet curajos te poate face să realizezi lucrurile de care ai putea crede că nu ai fost capabil.

Mergând înainte, previziunea și cunoașterea minții te domină pentru a lua cele mai bune decizii din viața ta. Puterea și intensitatea corpului tău se pot schimba imposibil în „Sunt posibil”. Cu puterea ta fizică, poți sări de pe orice obstacol și poți depăși orice obstacol care te împiedică să îți atingi obiectivele.

Când vedeți acest simbol ca întreg, veți vedea că este direct legat de toate cele trei elemente majore care completează o ființă umană. Această descriere profundă și semnificativă a tatuajului Triforce le permite oamenilor să recunoască faptul că fiecare ființă umană este egală și că suntem o parte a marelui plan al lui Dumnezeu.

Tatuaje Triforce

Un tatuaj Triforce este incomplet fără toate cele trei caracteristici prezente în el. Deși artefactele întregii Triforce sunt împărțite în jocul video propriu-zis, este o prostie să ai doar una sau două dintre cele trei părți ale Triforce ca tatuaj.

Semnificația Triforței rămâne neterminată și restrânsă, deoarece toate cele trei părți descriu finalizarea și un sentiment de echilibru în sine.

Tatuajul tău nu va fi niciodată un Triforce dacă lipsește unul sau oricare dintre artefacte. Dacă lipsesc Triforța puterii și a înțelepciunii, o persoană nu va fi completă. Poate că cineva are curaj, dar atunci persoana nu va fi capabilă să gândească cu înțelepciune sau să aibă puterea fizică de a lupta.

Dacă doar Triforța înțelepciunii este prezentă la un individ și celelalte două lipsesc, atunci sensul ar rămâne incomplet. Poate că cineva poate lua o decizie intelectuală, dar nu va avea puterea și curajul de a executa planul. În mod similar, Triforța puterii nu este suficientă pentru a echilibra o decizie înțeleaptă și un suflet curajos.

Proiectarea și alinierea fractală a simbolului Triforce susțin faptul completării și echilibrului în viața cuiva. Puteți repeta figura Triforce în interior și în afară la nesfârșit, dar va trebui să țineți cont de faptul că este o figură întreagă și nu lipsește niciun element. Acest lucru va permite un sentiment infinit de finalizare a sinelui interior și exterior.

Cele mai bune locuri pentru un tatuaj Triforce

Pentru toți acei oameni care nu au o idee despre unul dintre cele mai populare jocuri ale comunității de jocuri; „Legends of Zelda”, un simbol Triforce le-ar părea doar un lucru normal sau o imagine.

Cu toate acestea, toți acei fani duri ai acestui joc captivant și aventuros și cei care urmăresc acest joc de la început, dețin un simbol Triforce foarte aproape de inima lor. Pentru ei, acest simbol dă un sentiment simbolic că existența lor este completă și că viața lor este în echilibru.

Dacă sunteți și un membru al comunității de jocuri și un fan al tatuajelor, atunci diferite modele Triforce ar fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Alegerea designului perfect pentru un loc perfect pe corp este cu adevărat importantă. Amplasarea tatuajului dvs. este vitală, deoarece ar afecta cantitatea de durere pe care o veți suferi în timp ce îl veți face. În plus, decizia dvs. de plasare vă va evidenția tatuajul pe corp.

Iată câteva idei despre ce design să obții și unde să-ți faci un tatuaj Triforce:

Antebrațele

Un tatuaj Triforce stilat în polka de gunoi pe antebrațul interior ar face să pară artistic și abstract. Pentru o opțiune mai realistă și mai blândă, optați pentru un simbol simplu Triforce auriu, cu un efect de umbră.

Este alegerea dvs. de unde doriți să o obțineți. Poate fi antebrațul tău interior sau exterior. Un tatuaj Triforce cu cerneală neagră sau un design combinat al tatuajului Triforce cu modele geometrice și lucru cu puncte ar arăta excelent pe antebrațul interior. Pentru un stil mai colorat și mai funky, înfășurați o mică imagine animată a prințesei Zelda și Link.

Încheietura

Un tatuaj negru cu cerneală sau un amestec de cerneală neagră și un tatuaj colorat Triforce ar arăta grozav pe încheietura mâinii superioare. Dacă doriți să vă păstrați tatuajul mai discret, dar elegant și la modă, atunci un mic simbol Triforce la colțul încheieturii mâinii ar arăta grozav.

Poate fi colorat, abstract, lucru cu puncte sau simplă cerneală neagră.

Cufăr

Puteți acoperi întregul piept sau puteți decide un colț sau o parte a pieptului pentru arta dvs. cu cerneală Triforce. Oriunde ai lua acest lucru pe piept, ar arăta grozav. Pentru un aspect mai masculin, obțineți o imagine animată întreagă vizuală a Legendelor din Zelda cu semnul Triforce.

Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai simplu și mai blând, atunci o lucrare cu cerneală neagră sau geometrică sau punctată a unui tatuaj Triforce de dimensiuni medii sau mici va arăta excelent. Dacă doriți să vă acoperiți doar o parte a pieptului, atunci un motiv Triforce bine conceput ar trebui să fie opțiunea dvs. Poate avea culori sau poate fi complet negru; depinde de tine.

Acestea au fost câteva sugestii pe care le-am considerat cele mai bune. Puteți alege propriul design și amplasare pentru simbolul dvs. Triforce.

tatuaje zelda

Concluzie

Un tatuaj Triforce gravat pe corpul unui fan dur al Legend of Zelda este foarte semnificativ pentru acea persoană. Este posibil ca persoanele care nu sunt conștiente de joc să nu recunoască adevărata esență a acestui simbol, dar cei care sunt din lumea jocurilor vor vedea acest tatuaj cu respect.

A avea un tatuaj Triforce pe corp te separă și îți oferă un sentiment de apartenență la un anumit grup. Atât bărbații, cât și femeile pot purta acest tatuaj. Dacă doriți să faceți acest tatuaj mai personal, atunci adăugați orice, cum ar fi inimi, flori, săbii sau orice aveți cu adevărat personal.