45 de idei de tatuaj pentru pesta gotică

Tatuajele conțin unele dintre cele mai unice, mai vechi și mai tari modele de care mulți iubitori de tatuaje s-ar putea să nu fie conștienți. Tatuajul medicului ciumei este unul dintre cele mai vechi tatuaje dezvoltate mai ales în regiunile americane și europene după ciuma a lovit Europa de Vest în secolul al XVII-lea. Oamenii i-au considerat pe medicii ciumei ca salvatori ai acelei generații, deoarece au salvat sute de mii de oameni dintr-unul dintre cele mai letale focare de ciumă..

Acești medici ar purta un costum unic care include o mască de față de pasăre cu un cioc lung arătat și costume negre complet. Acesta este un tatuaj destul de vechi, dar mulți bărbați de vârstă mijlocie încă îl fac. Mulți tineri au, de asemenea, acest tatuaj, deoarece aspectul și povestea din spatele tatuajului medicului ciumei este destul de interesant. În plus, oferă un aspect feroce perfect. Deci, sunteți gata să obțineți o etichetă de corp atât de veche și de interesantă? În acest caz, trebuie să rămâneți și să parcurgeți aceste uimitoare idei de tatuaje Plague Doctor și semnificațiile istorice și realiste din spatele acestui tatuaj.

ciuma-doctor-tatuaj

Semnificația din spatele tatuajelor medicului ciumei

Tatuajele medicului Plague au o vibrație foarte densă și întunecată atașată de aceasta, datorită căreia mulți iubitori de gotic merg pentru acest tatuaj. Măștile asemănătoare păsărilor pe care le purta medicul ciumei au fost printre principalele elemente cheie care adaugă multă semnificație tatuajului. Medicii italieni au fost primii care au purtat aceste măști în 1348. Scopul măștilor lungi de cioc a fost să conțină diferite condimente, ierburi și flori uscate pentru a rămâne în siguranță de ciumă. Experții au recomandat acest lucru, deoarece ciuma ar putea fi transmisă prin respirația prin aer.

Masca asemănătoare unei păsări din acest tatuaj simbolizează teroarea și întunericul, deoarece ciuma a fost destul de mortală și a luat aproape 100.000 de vieți. Ciuma a fost cunoscută și sub numele de „Moartea Neagră”, care dă vibrații mortale și este perfectă pentru cei care se simt fără speranță acum.

Medicii ciumei au o mare semnificație, deoarece simbolizează vestitorul morții. Medicii nu au reușit să vindece boala, dar faptul că ar apărea în costume întunecate unice a atras atenția oamenilor. Oamenii care primesc acest tatuaj cred adesea că nu pot scăpa de soartă și orice este destinat să se întâmple se va împlini.

Dacă ați fost un iubitor al filmelor de Halloween și de groază încă din copilărie, acest tatuaj este ceva cu siguranță că nu veți pierde. Tatuajul medicului ciumei este singurul tatuaj care oferă un sens întunecat și suspans și cine nu iubește suspansul în tatuajul său? Aceste semnificații sunt destul de relatabile în lumea de astăzi, deoarece chiar și astăzi, totul nu este curcubeu și unicorn. Datorită focarului de Coronavirus din întreaga lume, mulți oameni se simt fără speranță și speriați. Și acest tatuaj al medicului ciumei este ceva care se potrivește foarte bine cu situația actuală.

Amplasament ideal pentru tatuajele medicului ciumei

Aceste tatuaje nu au o cerință specifică de plasare; puteți alege să vă faceți tatuajul medicului pestei oriunde doriți. Dar depinde de designul tău de tatuaj. Cele mai frecvente plasamente pentru tatuajele medicului pestei sunt brațul și vițelul. Poziția mortală a medicului ciumei se potrivește brațului și gambei și merge excepțional de bine. Puteți alege, de asemenea, să vă faceți tatuajul medicului pestei pe spate sau pe piept.

Dacă doriți doar să arătați cu o mască, atunci îl puteți tatua pe piept sau pe gât. Amplasarea se bazează pe deplin pe design și pe nivelul tău de confort de a-ți arăta un tatuaj. Uneori, alegerea destinației de plasare corecte devine un pic dificilă. Cel mai bun mod de a alege amplasamentul potrivit este mai întâi să vă decideți asupra designului tatuajului și apoi puteți alege o plasare în consecință. Indiferent de locul în care îți faci tatuajul medicului pestei, acesta va da întotdeauna o atmosferă goală și mortală dacă asta e ceea ce urmărești.

Idei de tatuaj de ciumă

Portret Plaga Doctor Tattoo

Acest tatuaj portret doctor de ciumă este unul dintre cele mai sofisticate tatuaje pe care le veți întâlni, care, în același timp, dă un efect de groază palpitant. Acest tatuaj include un portret negru și gri al medicului ciumei, care implică detaliile perfecte. Doctorul poartă o pălărie cu cerneală neagră și maro, care pare realistă ca întotdeauna. Sub pălărie, veți observa câteva șuvițe de păr alb și creț, care arată că medicul este destul de îmbătrânit.

Detaliile de pe mască sunt impecabile. Artistul a depus mult efort pentru a scoate în evidență o notă realistă în acest tatuaj. Pentru a crea un aspect asemănător portretului, artistul a creat o caracteristică circulară în jurul medicului ciumei, indicând că este un cadru.

Tatuaj Feminin Plaga Doctor

Majoritatea tatuajelor medicului pestei pe care le veți găsi au caracteristici masculine. Nu există nicio dovadă că medicele de sex feminin purtau și masca lungă de pasăre cu cioc. Dar acest tatuaj înfățișează într-adevăr o femeie purtând o mască asemănătoare unei păsări. Acest tatuaj are o mască de pasăre cu cerneală neagră și gri, iar sub aceasta, puteți vedea șuvițe de păr care ies cu niște flori în lateral, cernelite în gri. Medicul mai poartă un borcan și și-a acoperit capul cu o cârpă lungă și cenușie. Există multe caracteristici prezente în acest tatuaj care evidențiază o atingere feminină.

Tatuaj monocrom pentru medicul ciumei

Tatuaj monocrom pentru medicul ciumei

Dacă doriți să treceți de la ceva mic și dramatic, trebuie să încercați tatuajul monocrom al doctorului pestei. Acest tatuaj include doar masca medicului ciumei cernelită în negru, purtând o pălărie mică și o bucată de lemn care intră printr-un ochi. Tehnica monocromatică funcționează perfect pe acest tatuaj, deoarece artistul a realizat o umbrire neagră fantastică. Acest tatuaj este destul de versatil și ar arăta bine oriunde pe corp.

Tatuaj colorat pentru medicul ciumei

Tatuaj colorat pentru medicul ciumei

Majoritatea tatuajelor medicului ciumei conțin cerneală îndrăzneață și neagră, dar puteți schimba lucrurile încercând acest tatuaj colorat pentru medicul ciumei. Acest tatuaj include un medic de ciumă cu cerneală gri, ținând o seringă automată îndreptată în sus. Principala caracteristică a acestui tatuaj este culoarea întunecată în fundal pentru a crea un efect sumbru și fum.

Tatuatorul a folosit în fundal cerneală verde și albastră, perfectă pentru efectul de fum. Același lucru se reflectă în ochii medicului ciumei. Ca să nu mai vorbim, această culoare completează foarte bine designul acestui tatuaj. Puteți schimba întotdeauna culoarea după preferințe. Alte culori care ar arăta uimitor în acest tatuaj sunt roșu, violet, roz și multe altele.

Linework Plague Doctor Tattoo

Linework Plague Doctor Tattoo

Tatuajele includ multe tehnici diferite care le fac atât de unice și distractive de obținut. Așadar, dacă doriți să adăugați o notă unică tatuajului dvs., puteți încerca acest tatuaj de linie pentru medicul ciumei. Încorporează un medic de ciumă care stă în picioare și își arată degetul ascuțit din linie. Artistul tatuator a folosit cu succes tehnica liniei pentru a evidenția caracteristica înfricoșătoare a acestui tatuaj. Acesta include, de asemenea, câteva linii diferite, cernelite în negru în jurul capului medicului ciumei, scoțând o notă distractivă și creativă în acest tatuaj.

Întrebări frecvente

De ce masca medicului ciumei are ciocuri lungi?

Motivul ciocurilor lungi a fost protejarea medicului de prinderea ciumei, deoarece acestea erau în contact cu persoanele afectate de aceasta. Acest cioc le-a protejat de boli mortale și a inclus diferite condimente, ierburi și frunze uscate pentru a acționa ca un scut sau barieră de protecție împotriva ciumei..

Cum s-au adresat medicii ciumei?

Când medicii de la epidemie și-au început inițial serviciile, erau cunoscuți ca Medico Della Peste. De asemenea, ai putea să-ți spui tatuajul așa dacă intenționezi să-ți faci un tatuaj al unui doctor cu ciumă.

Cât va costa tatuajul doctorului meu de ciumă?

Costul unui tatuaj medic de plagă depinde de dimensiunea și designul tatuajului. Cu cât este mai mare tatuajul, cu atât va trebui să plătiți mai mult. Cele mai multe dintre tatuajele medicului pestei includ unele detalii și umbrire din această lume; prin urmare, vă puteți aștepta să plătiți un preț mai mare pentru acest tatuaj decât alte tatuaje. Costul depinde, de asemenea, de salonul de tatuaje la care mergi. Unele saloane de tatuaje încarcă o dată pe oră; prin urmare, acest lucru face o diferență masivă în preț.

Cât timp va dura până să-ți faci un tatuaj medic de peste?

Timpul necesar pentru a-ți finaliza tatuajul medicului pestei depinde de câțiva factori, cum ar fi dimensiunea, designul, plasarea și abilitățile artistului tatuator. Cu cât este mai mare tatuajul, cu atât va dura mai mult, mai ales dacă îl faci într-un loc sensibil care îți provoacă multă durere. Este nevoie de maxim 2-3 ore pentru un tatuaj de dimensiuni medice medic. Cu toate acestea, uneori poate merge până la 6 ore dacă sunt necesare multe detalii în tatuaj.

La pachet

Cu ajutorul acestor câteva idei de tatuaje ale medicului pestei, acum puteți obține aspectul perfect sumbru și înfricoșător al tatuajului dvs. la timp pentru Halloween. Parcurgeți cu atenție toate desenele și alegeți unul care vi se potrivește cel mai bine!