250 de tatuaje egiptene din 2021 (cu semnificații)

Egiptenii au o cultură și o istorie bogate. Egiptenii erau printre mulți oameni care practica arta antică. Dragostea egiptenilor pentru arta antică este prezentă în structurile, picturile și chiar tatuajele lor. Lucrul despre arta egipteană este că folosește simboluri greu de descifrat, ceea ce face ca arta lor să fie și mai admirabilă și mai interesantă pentru mulți oameni din întreaga lume..

Vă puteți arăta aprecierea față de arta antică egipteană prin tatuaje egiptene. Chiar dacă nu aveți rădăcini egiptene, puteți obține totuși acest tip de design de tatuaj. Trebuie doar să vă amintiți să cercetați semnificația simbolurilor sau modelelor alese pentru a evita jignirea altor culturi și credințe.

Unul dintre motive de ce tatuajele egiptene sunt extrem de populare chiar și până în ziua de azi se datorează imagini bogate simbolice și ornate. Este o provocare pentru majoritatea oamenilor să descifreze semnificația din spatele simbolurilor egiptene, deoarece un simbol ar putea însemna două lucruri diferite. Acest lucru face ca arta lor să fie mai misterioasă și mai interesantă.

Tatuaje egiptene

Tipuri de tatuaje egiptene

Există mai multe tipuri de tatuaje egiptene pe care le puteți obține astăzi. Aceste tatuaje folosesc atât simboluri antice, cât și simboluri moderne pentru a crea o capodoperă perfectă. Lucrările și simbolurile egiptene sunt destul de unice, deoarece au semnificații bine ascunse. Astăzi, există încă o mulțime de simboluri egiptene pe care istoricii nu le-au aflat încă. Din acest motiv, unii oameni cred că alte forțe, care pot fi de natură mistică, au influențat formarea operelor de artă egiptene.

Dacă doriți să vă faceți propriile tatuaje egiptene, atunci iată câteva modele remarcabile pe care le puteți folosi:

 1. Tatuajele egiptene Ankh

Acesta este un design foarte simplu, care este foarte semnificativ pentru egipteni. Ankh este un cuvânt latin care înseamnă literalmente „cruce”. În acest design, crucea are o buclă, care arată mai mult ca un cap, în locul brațului superior obișnuit al crucii. Designul este foarte simbolic, deoarece egiptenii antici îl asociază îndeaproape cu Viața. De fapt, acest simbol trebuie să descrie Cheia Vieții. Acesta este probabil motivul pentru care fiecare egiptean are acest simbol fie într-o mână, fie în ambele mâini.

 1. Tatuaje faraon egiptene

Acest tatuaj simbolic face parte din numeroase generații. Un faraon a fost cel care a condus Egiptul antic. Un faraon este comparabil cu un rege în contextul modern. Faraonul are cea mai înaltă autoritate și putere în timpul unei epoci specifice din trecut. Ca design de tatuaj, înseamnă putere și autoritate. De obicei, primul și ultimul faraon al țării sunt cei care apar în desenele de tatuaje.

 1. Ochiul

Acesta este de departe cel mai faimos simbol egiptean cunoscut în aproape toate părțile lumii. Acest simbol este încă în filme și cărți, ceea ce a dus la popularitatea sa extremă. De fapt, există o poveste de ce acest simbol este foarte venerat de egipteni. Acest ochi aparținea unui vechi zeu egiptean numit Horus. Povestirile spun că Horus și-a pierdut ochiul într-o bătălie și a fost găsit undeva după un timp. Mulți egipteni credeau că acest ochi ar putea vedea tot ce se va întâmpla cu poporul egiptean. Când utilizați acest simbol ca design de tatuaj, înseamnă de obicei protecție, putere și forță.

 1. Tatuaje egiptene Bastet

Egiptenii credeau în zei și zeițe. Bastet este una dintre zeitățile vechilor egipteni. Bastet este protectorul Egiptului de Jos – motivul pentru care este foarte respectat de egipteni. Oamenii spun că a luptat cu șerpii răi pentru a păstra pacea și ordinea în tot Egiptul de Jos. Femeile adoră de obicei acest design de tatuaje, chiar și astăzi.

 1. Sfinxul

Când vorbiți despre Egiptul Antic, veți întâlni întotdeauna nenumărate povești despre Sfinx. Sfinxul a devenit foarte iconic, nu numai în Egipt, ci și în alte părți ale lumii. Un Sfinx este o creatură mitică care este destul de unică. Este format dintr-un cap de om, dar are corpul unui leu. Este renumit pentru că este nemilos și trădător. Există o poveste despre unii oameni care nu au reușit să răspundă la enigma dată de Sfinx. Drept urmare, dacă eșecul lor, au fost aruncați într-un loc unde sunt fiare feroce care așteaptă să se hrănească cu trupurile lor. Deși are o semnificație destul de negativă, este încă popular atât pentru bărbați, cât și pentru femei, ca design de tatuaj.

Tatuaje egiptene

A se vedea, de asemenea:

 • 125 de tatuaje ale coloanei vertebrale minunate
 • 150+ modele de tatuaje semicolon drăguțe 2017
 • 150 Cele mai căutate -După tatuajele regelui și reginei
 • 99 cele mai bune tatuaje de tigru din 2017
 • 175 Tatuaje de soare uimitor de fierbinți
 • 250 de tatuaje minunate potrivite pentru cupluri

Înțelesul tatuajelor egiptene

Tatuajele și simbolurile egiptene sunt destul de iepure de interpretat. De fapt, există încă simboluri străvechi pe care artiștii încearcă să le descifreze până astăzi. Semnificația tatuajelor inspirate din Egipt variază foarte mult în funcție de simbolurile utilizate în design. Există tatuaje care simbolizează caracteristici pozitive, în timp ce există și alte modele de tatuaje care conțin semnificații negative.

În general, tatuajele egiptene reprezintă conexiuni divine. Tatuajele cu această semnificație includ de obicei zeii egipteni în designul general. Egiptenii sunt cunoscuți pe scară largă ca credincioși puternici și cetățeni fideli pentru zeii și zeițele lor.

Unele tatuaje egiptene sunt pentru a plăti tribut zeilor, zeițelor sau diferitelor triburi egiptene. Acest tip de tatuaj include, de obicei, chipul lui Dumnezeu care este omagiat. Sensul acestui tatuaj se bazează mai mult pe aspectul religios al vieții. Dacă ai un astfel de tatuaj, atunci ar însemna automat că crezi în acel Dumnezeu sau Zeiță.

Multe tatuaje egiptene servesc drept amulete sau protecție. Deși nu există nicio dovadă concretă a afirmațiilor, mulți oameni cred în continuare că atunci când folosești un anumit simbol egiptean ca tatuaj, vei fi ferit de orice rău.

Tatuaje egiptene  

Amplasarea ideală a tatuajelor egiptene

Amplasarea tatuajelor egiptene depinde de cât de mare este designul sau de ce fel de simbol este utilizat în design. Decideți plasarea tatuajului înainte de a merge la orice magazin de tatuaje. Motivul pentru aceasta este de a facilita procedura de tatuaj mai rapidă și mai eficientă. După ce ați ales designul tatuajului, următorul lucru pe care ar trebui să-l luați în considerare este unde să puneți acel tatuaj. Dacă l-ați pune într-un loc greșit, atunci probabil că s-ar pierde.

De exemplu, un tatuaj Ankh va arăta grozav la încheieturi sau la ceafă. Deoarece tatuajele Ankh sunt de obicei de dimensiuni mici, s-ar potrivi spațiului îngust de pe încheietura mâinii. Când îl pui la ceafă, te va face să arăți mai sexy ca niciodată. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor.

Tatuajul Sfinx va arăta atractiv atunci când este așezat pe spate sau pe piept. Acest lucru se datorează faptului că designul ornamentat al Sfinxului va fi pe deplin vizibil în acele zone. Cu cât Sfinxul este mai mare, cu atât devine mai atractiv.

Sfaturi pentru pregătirea tatuajelor egiptene

Înainte de a vă entuziasma cu tatuajele egiptene, trebuie să vă pregătiți. Dacă este prima dată când îți faci un tatuaj, atunci ar fi bine să dormi bine cu o noapte înainte de programarea programată. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți relaxat pe parcursul întregii proceduri.

De asemenea, nu trebuie să uitați să mâncați înainte de a merge la tatuatorul dvs. Veți avea nevoie de toată energia pe care o puteți obține, deoarece procedurile de tatuare pot fi puțin dureroase. De asemenea, ar ajuta să aduceți un prieten cu care puteți conversa pe parcursul întregii proceduri. Discuția cu prietenul tău îți va lua mintea de la durere.

Costul mediu al serviciului și prețurile standard ale tatuajelor egiptene

Tatuajele egiptene au modele ornamentate și complicate. În mod normal, tatuajele care au modele complicate au un preț mai mare decât cele obișnuite. Pentru tatuajele cu cerneală neagră inspirate de egipteni, probabil va costa aproximativ 100 – 200 USD pe tatuaj. Dacă mergeți la magazinele locale de tatuaje din apropierea zonei dvs., atunci s-ar putea să vă faceți tatuajul la un preț mai mic. Dacă doriți să aveți un tatuator cunoscut care să vă facă tatuajul, este posibil să fiți nevoit să cheltuiți mai mult, chiar și pentru tatuaje cu cerneală neagră.

Pentru tatuajele egiptene multicolore și de dimensiuni mai mari, poate fi necesar să cheltuiți cel puțin 250 USD pentru fiecare design de tatuaj. Există chiar și tatuatori care percep o taxă de serviciu orară în plus față de această sumă. Ideea este că trebuie să alegeți cel mai bun și mai practic magazin de tatuaje fără a compromite calitatea tatuajului.

Sfaturi de întreținere după obținerea tatuajelor egiptene

Există mai multe sfaturi de îngrijire ulterioară pe care trebuie să le urmați după ce vă faceți tatuajele egiptene. Imediat după ce ți-a făcut tatuajul, artistul îl acoperă de obicei cu un fel de bandaj subțire. Este foarte recomandabil să lăsați acest bandaj pe cel puțin 3 ore. După primele 3 ore, puteți lua bandajul și puteți curăța zona tatuajului cu apă și săpun. Trebuie să faceți acest lucru ușor pentru a evita frecarea cernelii și pentru a evita sângerarea.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aplicați unguent sau cremă anti-bacteriană pe tatuaj pentru a vă ajuta în procesul de vindecare. Ar trebui să-ți lași tatuajul să respire neacoperind-o din nou cu bandaj.