250 de tatuaje de cupluri potrivite care simbolizează perfect dragostea ta

A fi îndrăgostit este o experiență magică și, pentru a menține focul viu, cuplurile încearcă modalități unice de a-și arăta dragostea și afecțiunea unul față de celălalt. Dacă doriți să adăugați ceva creativitate când vine vorba exprimându-și dragostea față de partenerul tău, puteți face acest lucru obținând tatuaje de cuplu potrivite. Aceste tatuaje vă ajută să obțineți un aspect unic și să vă faceți legătura mai puternică cu cealaltă jumătate. De la tatuaje de animale la inimi, la citate și ilustrații drăguțe, există diferite tipuri de tatuaje potrivite pe care le puteți obține.

Deci, dacă sunteți în căutarea unor inspirații de tatuaje cupluri romantice potrivite, sunteți în locul potrivit. Citiți mai jos mai jos și întâlniți câteva tatuaje unice și adorabile care vă vor ajuta să vă simbolizați perfect dragostea.

Regele& Regina Inimilor

Puteți încerca acest rege creativ& Tatuaj Regina inimilor și realizează un tatuaj cu efect regal, dar simplu. Acest tatuaj include două mini coroane negre conturate în stil european, așezate pe mână. Ambele coroane au diferențe minore care le disting ca coroana Regină și Rege.

Simbolism

Acest tatuaj este un mare simbolism al iubirii și reprezintă, de asemenea, responsabilitate și putere. Coroana vă amintește că amândoi sunteți responsabili de consolidarea legăturii și a relației. Deoarece aceasta este o coroană în stil european, cele opt arcade aurii de pe coroană reprezintă viața eternă. Aceasta simbolizează dragostea voastră necondiționată și viața veșnică pe care o veți petrece împreună unul cu celălalt pentru totdeauna.

Plasament

Cel mai bun loc pentru acest tatuaj ar fi pe mâna ta, deoarece tatuajul este mic și, în acest fel, îl poți asorta cu ușurință împreună. De asemenea, puteți alege să-l atingeți pe gât, încheietură sau față, mai ales dacă doriți să faceți tatuajul mai proeminent.

Infinity Rose

tatuaj infinit trandafir

Tatuajele Infinity au fost o tendință destul de populară în industria tatuajelor și te ajută să dai o notă unică și măgulitoare corpului tău. Acest tatuaj de trandafir infinit include un semn infinit cu cerneală neagră, care arată un trandafir cu cerneală roșie și frunze cu cerneală verde care cresc pe semnul infinitului. Acest tatuaj este unic și vă ajută să obțineți o atingere simbolică și romantică.

Simbolism

Tatuajele la infinit simbolizează dragostea veșnică unul pentru celălalt și modul în care iubirea ta nu are limite atunci când vine vorba de a-ți iubi cealaltă jumătate. Trandafirul care crește pe semnul infinitului simbolizează speranța și noile începuturi în această călătorie romantică.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe încheietura mâinii, deoarece este un tatuaj de dimensiuni mici. Îl puteți lua și pe glezne sau pe umăr.

Piesa Jigsaw Missing

Cuplu de tatuaje puzzle

Tatuajele puzzle sunt un alt tatuaj fantastic de cuplu care contribuie la distracție și la o atmosferă romantică drăguță. Acest tatuaj include o schiță neagră a două puzzle-uri pe mâna fiecărui partener și, odată ce vă apropiați mâna, tatuajul arată ca și cum ar conecta amândoi, ceea ce este nu numai uimitor și creativ, ci și romantic.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează conexiunea profundă pe care o împărtășești cu iubitul tău și prezintă modul în care vă completați amândoi. De asemenea, acest tatuaj reprezintă „întreaga imagine” a călătoriei cuplului și modul în care încearcă să-și îmbunătățească și să-și construiască călătoria și relația împreună.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe încheietura mâinii; cu tatuajul puzzle, puteți arăta conceptul de piesă lipsă în imagini și altora ori de câte ori sunteți amândoi împreună.

Soarele & Luna

tatuaje de cuplu soare și lună

Dacă doriți să adăugați un pic de culoare tatuajului de cuplu, ar trebui să încercați acest tatuaj de soare și lună în acuarelă. Acest tatuaj include un contur negru umplut cu cerneală galbenă și roz și o lună conturată neagră cu un strop de cerneală albastră. Soarele dă o notă mai feminină, deci este perfect pentru fată, în timp ce luna este perfectă pentru bărbat.

Simbolism

Acest tatuaj este perfect pentru acele cupluri care au personalități complet diferite. Luna reprezintă calm, întuneric și frig, în timp ce soarele înseamnă energie, lumină și căldură – acest tatuaj simbolizează și modul în care pământul are nevoie atât de soare, cât și de lună pentru a supraviețui. Și la fel, aveți nevoie unul de celălalt pentru a supraviețui.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe încheietura mâinii, mâini, umeri sau chiar pe spate.

Tatuajele Yin Yang

cuplu tatuaje yin yang

Tatuajele Yin Yang sunt cupluri populare care se potrivesc cu tatuaje care descriu conceptul perfect de iubire și de a fi împreună. Acest tatuaj include un yin conturat negru, care reprezintă o vibrație feminină și yang negru cu cerneală, care afișează o vibrație masculină. Când ambele tatuaje se unesc, creează un cerc perfect.

Simbolism

Acest tatuaj arată artistic cât de diferiți sunteți voi doi, dar descrie și modul în care diferențele într-un fel sau altul se completează reciproc. Cernelirea reprezintă, de asemenea, modul în care un cuplu se echilibrează reciproc într-o relație.

Plasament

Locul ideal pentru care un cuplu poate primi acest tatuaj este încheietura mâinii sau mâinii. În acest fel, este mai ușor să faci cercul perfect vizibil pentru ceilalți.

tatuaje de cuplu

Tatuaj de rândunică

Tatuajele de rândunică se numără printre tatuajele de sus, care includ un design unic și uluitor. Acest tatuaj răsfăță o pasăre rândunică cu cerneală alb-negru așezată pe mâna fiecărui cuplu. Detaliile și umbrirea acestui tatuaj sunt remarcabile și fac imaginea generală uluitoare

Simbolism

Sailor Jerry, un artist celebru, a realizat această ilustrație pentru marinarii care s-au înecat în mare și vitrina care înghite ajută la purtarea sufletului lor. Aceste păsări fantastice reprezintă, de asemenea, luptele relațiilor la distanță și ale vitrinelor care vin acasă unul către celălalt. Deci, dacă vă aflați într-o relație la distanță, acest tatuaj vă va ajuta să vă reamintească că, indiferent cât de departe sunteți de iubirea voastră reală, veți fi întotdeauna aproape și vă oferă speranța că voi doi vă veți întâlni în curând.

Plasament

Amplasarea perfectă pentru acest tatuaj ar fi pe antebraț sau pe spate, deoarece imaginile se potrivesc perfect ambelor locuri.

‘Până când moartea ne va despărți.’

cuplu tatuaje craniu

Tatuajele craniului s-ar putea să nu fie o modalitate obișnuită de a-ți arăta dragostea și legătura cu cealaltă jumătate, dar dacă te adânci în sens, are sens. Acest tatuaj include un schelet de schiță cu contur negru, cu cerneală, cu o coroană mică deasupra. Versiunea feminină are știfturi în coroană, în timp ce versiunea masculină are o coroană simplă.

Simbolism

Tatuajele craniului simbolizează în principal moartea, dar indică și optimism și protecție. Acest tatuaj reprezintă modul în care sunteți dispus să îmbătrâniți cu cealaltă jumătate și că, chiar și după moarte, într-o altă viață, veți fi în continuare împreună. De asemenea, prezintă modul în care vă protejați reciproc, iar legătura creată nu poate fi ruptă niciodată din cauza puterii sale.

Plasamente

Puteți alege să faceți acest tatuaj oriunde pe corp. Dar cel mai bun loc ar fi pe încheieturi, umăr sau antebraț.

Tatuaje de desene animate

tatuaje de desene animate de cuplu

Unul nu este niciodată prea bătrân pentru a viziona desene animate sau filme animate. Dacă tu și iubitul tău iubiți să urmăriți desene animate sau vă place același personaj de desene animate, îl puteți înfățișa prin tatuajele de desene animate ale cuplurilor. Aceste tatuaje includ, de obicei, un cuplu din seria ta animată sau animată preferată. De exemplu, poți alege să-ți tatuezi cuplul preferat de la Harry Potter, Scooby-Doo sau iconicul Mickey și Minnie Mouse. Acest tatuaj include o imagine conturată în negru a cuplului fictiv, Mario și Peach, din celebrele jocuri super Mario. Cei mai mulți dintre noi am crescut uitându-ne la aceste desene animate iconice, așa că ar fi destul de drăguț și interesant să obținem aceste tatuaje de cuplu de desene animate.

Simbolism

Aceste tatuaje de desene animate simbolizează că nu trebuie să-ți lași niciodată copilul să moară. De asemenea, reprezintă faptul că tu și cealaltă jumătate a ta împărtășești aceeași iubire ca și cuplul din lumea fictivă.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj este antebrațul sau spatele, în funcție de dimensiunea desenului animat. Deoarece aceste tatuaje includ personaje, cel mai bine este să le păstrați de dimensiuni medii. În acest fel, sunt mai vizibile.

Cercul iubirii

cerc de tatuaje de dragoste

Acest cerc de tatuaje de dragoste este simplu, dar are un sens destul de puternic. Acest tatuaj include două părți ale cercului, în care partea masculină constă dintr-o curbă cu cerneală neagră, iar versiunea feminină constă dintr-un cerc în acuarelă cernelit cu stropi de culori diferite, precum galben, roșu, roz și multe altele. Când cuplurile își adună mâinile împreună, acesta prezintă un cerc.

Simbolism

Partea întunecată a cercului simbolizează partea mai întunecată a partenerului în care este singur, supărat și gol, în timp ce partea colorată înseamnă strălucire, dragoste și noroc. Deci, atunci când ambele părți se întâlnesc, partea întunecată și singură a partenerului dispare. De asemenea, prezintă modul în care cealaltă jumătate îți aduce culoare în viața ta.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi antebrațul tău. În acest fel, puteți prezenta mai bine întreaga formă a cercului.

tatuaje pentru cupluri

Pune un inel pe el!

tatuaje-verighetă

Tatuajele cu inel sunt simple, dar cele mai drăguțe tatuaje de cupluri potrivite care amintesc cuplurilor de legătura pe care o împart. Este cel mai bun mod de a realiza un tatuaj permanent cu inel, mai ales dacă nu îți place bijuteriile și este perfect pentru cuplurile căsătorite. Acest tatuaj include două inele simple cu cerneală neagră strânse în jurul degetului. Puteți schimba designul dacă doriți ceva mai sofisticat.

Simbolism

Tatuajele verighete semnifică și amintesc cuplurilor de angajamentele pe care și le-au luat unul pe celălalt sau le vor lua pe viață. Deoarece acesta este un tatuaj permanent, simbolizează, de asemenea, că dragostea ta este veșnică și nu se poate termina niciodată în curând.

„Toarnă-mi o iubire”

cuplu tatuaje turnând vin

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj de cupluri unic și de sus, nu mai căutați, deoarece acest tatuaj care toarnă vin este tatuajul perfect pentru păsări iubitoare. Acest tatuaj include o sticlă de vin cu cerneală verde, tatuată pe un braț, cu un pic de vin cu cerneală roșie care se revarsă într-un pahar de vin care apare pe brațul celuilalt partener. Detaliile și umbrirea acestui tatuaj îi conferă o notă realistă, făcându-l creativ și uluitor. Cu o semnificație atât de frumoasă și imagini fascinante, tu și cealaltă jumătate ar trebui să faceți acest tatuaj imediat.

Simbolism

Acest tatuaj are o semnificație profundă, deoarece vinul simbolizează valoarea relației. Cu cât păstrezi mai mult timp vinul neatins într-o pivniță, cu atât devine mai valoros. Turnarea vinului reprezintă modul în care relația voastră este în continuă creștere și experiențele diferite care continuă să se umple reciproc.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe brațele tale. Sticla este mai masculină, iar sticla dă o notă feminină.

Încuietoarea & Cheie

Acest tatuaj de încuietoare și cheie este tatuajul cuplului perfect potrivit, care vă va permite să vă arătați dragostea pentru cealaltă jumătate. Acest tatuaj include o cheie vintage cu cerneală neagră pe mâna unui partener și o încuietoare pe mâna celuilalt partener. Pentru o notă suplimentară, puteți obține data aniversării sau inițialele celuilalt tatted lângă lacăt și cheie cu cerneală neagră.

Simbolism

Acest tatuaj are un sens frumos și direct. Simbolizează modul în care doar doi oameni îndrăgostiți se pot accesa cu adevărat unul pe celălalt. De asemenea, arată că fără cealaltă jumătate (care este cheia), ești doar o ușă închisă (încuietoarea).

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe braț sau pe încheietura mâinii.

Păsări Origami colorate

Dacă tu și cealaltă jumătate a ta căutați ceva simplu care să aibă un sens romantic, ar trebui să vă faceți acest tatuaj de păsări origami. Acest tatuaj include două păsări origami conturate cu cerneală neagră, câte una pe mâna fiecărui partener cu două culori. Pasărea cu cerneală albastră este mai masculină, iar cea roz este feminină.

Simbolism

Păsările origami derivă din cultura japoneză și simbolizează pacea și fericirea. Cultura coreeană vede acest tatuaj ca pe o reprezentare a purității și a vieții îndelungate. Acest tatuaj ajută la simbolizarea păcii, fericirii și purității în relația voastră și semnifică, de asemenea, iubirea veșnică care va continua să înflorească până când veți muri.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe încheieturi sau pe gât. Deoarece acest tatuaj are dimensiuni reduse, îl puteți face oricând oriunde este mai vizibil.

Stralucește puternic ca un diamant!

Așa cum Rihanna ne-a făcut să ne dăm seama în cântecul ei că este important să strălucim puternic ca un diamant, mulți oameni au început să primească diamante strânse pe corpul lor, în special cuplurile. Acest tatuaj include diamante cu cerneală neagră și, dacă doriți să răsuciți lucrurile puțin, puteți cere artistului dvs. de tatuaj să adauge niște cerneală colorată pentru a face tatuajul mai vizibil..

Simbolism

Diamantele simbolizează frumusețea și puterea interioară. Acest tatuaj reprezintă legătura puternică cu cealaltă jumătate și modul în care v-ați îndrăgostit amândoi de frumusețea interioară a celuilalt și nu de aspectul fizic. Acest lucru arată că relația voastră se reflectă pe zicala „adevărata frumusețe se găsește în interior”.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe degetul tău, întrucât în ​​acest fel îl poți asorta cu partenerul tău și se completează bine cu dimensiunile mici ale tatuajului.

tatuaje-pentru-cupluri

A pleca în zbor!

Acest tatuaj include o turmă de păsări cu cerneală neagră care zboară într-o direcție și apare atât pe mâna cuplului. Pentru o atingere masculină, bărbații pot obține păsări cu cerneală mai închisă la culoare, iar femelele pot obține o umbrire mai deschisă. Acest tatuaj este cu adevărat fascinant și te ajută să obții acea atingere romantică subtilă.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează libertatea și un nou început în viața ta. În acest caz, noua etapă din viața ta este să începi o relație cu iubirea ta adevărată și invocă o bună speranță în relația ta.

Plasament

Sunt multe locuri pe care poți face acest tatuaj. Unul dintre cele mai bune locuri ar fi pe gât sau pe antebraț. Puteți, de asemenea, să-l atingeți pe spate, dar pentru o opțiune mai vizibilă, mâna și osul gulerului sunt un loc ideal pentru acest tatuaj.

Iubire robotică

Dacă doriți să încercați un tatuaj care să reflecte în mod unic viața dvs. de dragoste, ar trebui să faceți acest tatuaj robot. Acest tatuaj include un contur negru al unui robot. Robotul masculin este format dintr-un arc roșu și un trandafir în mână care se apleacă spre robotul feminin. Robotul feminin include inimi roșii cu un arc mic cu cerneală roșie pe cap.

Simbolism

Roboții reprezintă în principal umanitatea și acțiunile desfășurate fără sentimente. Cu toate acestea, relația voastră puternică poate schimba simbolismul proeminent al acestui tatuaj, arătând că ați fost un robot odată, dar dragostea și-a găsit drumul către voi și v-ați deschis în cele din urmă. Aceasta prezintă faptul că, indiferent cât de calculată și mecanizată este o persoană, ei pot găsi și dragoste.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe antebraț sau pe spate. Antebrațul este cel mai bun, deoarece prezintă actul de a oferi trandafirului mai bine.

tatuaje pentru cupluri

Tatuaj Turtle Love

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj mic perfect, care vă va ajuta să simbolizați relația cu singura dvs. iubire adevărată, ar trebui să faceți acest tatuaj de dragoste de broască țestoasă. Acest tatuaj include o broască țestoasă conturată cu cerneală neagră, cu un design unic în interiorul broaștei țestoase.

Simbolism

Tatuajele țestoase simbolizează dragostea, curajul și răbdarea. Acest tatuaj prezintă modul în care aceste simboluri importante se reflectă în relația voastră și modul în care răbdarea și curajul joacă un rol important în succesul unei relații.

Plasament

Locul perfect pe care îl puteți obține acest tatuaj ar fi pe glezne, deoarece se completează bine cu acest tatuaj, pe măsură ce broasca țestoasă prezintă mișcarea împreună. Puteți, de asemenea, să-l atingeți pe încheietura mâinii sau pe degete.

Inima sare o bataie

Tatuajele de bătăi ale inimii sunt printre cele mai frecvente tatuaje pe care cuplurile le fac împreună și ajută la portretizarea unei vibrații romantice. Acest tatuaj include o linie de bătăi a inimii cu cerneală neagră care se termină într-o inimă conturată negru. Pentru o notă suplimentară, poți obține inițialele dragostei tale adevărate, împreună cu cele ale tau lângă sau sub bătăile inimii.

Simbolism

Acest tatuaj simbolizează iubirea, pasiunea, viața, rezistența și puterile. Acest tatuaj ajută la descrierea tuturor atributelor principale prezente în relația ta și a legăturii puternice pe care o ai cu adevărata ta iubire. Acest tatuaj prezintă, de asemenea, modul în care ambii parteneri nu pot trăi unul fără celălalt, deoarece atunci când inima nu mai bate, conexiunea cu viața se încheie.

Plasament

Puteți face acest tatuaj cernelit în multe locuri, cum ar fi antebrațul, gulerul, spatele sau lângă stomac. Indiferent de locul în care obțineți bătăile inimii, acesta va arăta în continuare legătura intensă și veșnică cu cealaltă jumătate.

Întrebări frecvente

De ce ar trebui să evit tatuajele cuplurilor?

Până când nu sunteți sigur sută la sută că ați găsit dragostea vieții voastre și sunteți gata să faceți un pas semnificativ în relația voastră, abia apoi faceți tatuaje potrivite. Uneori relațiile nu funcționează și s-ar putea să regreți să-ți faci un tatuaj de cuplu, mai ales dacă ai numele partenerului tău. Cel mai bine este să căutați simboluri sau obiecte.

Sunt tatuajele încheieturii mâinii dureroase?

Să-ți faci un tatuaj la încheietura mâinii vine cu o parte echitabilă a durerii, deoarece există foarte puțină grăsime și mușchi în acea zonă. Este mai bună, motiv pentru care este mai probabil să provoace durere decât alte zone moi. Venele și arterele dvs. încep să devină sensibile în timpul procesului de tatuare, determinându-vă să simțiți mai multă durere.

Cât durează să-ți faci un tatuaj la încheietura mâinii?

Maximul necesar pentru realizarea unui tatuaj la încheietura mâinii este de 5 ore într-o singură sesiune. Durata sesiunilor diferă de fiecare salon de tatuaje și abilitățile artistului tău de tatuaje. Cea mai lungă durată de realizare este de șapte ore, mai ales dacă aveți o toleranță scăzută la durere.

Gânduri finale

Aceste tatuaje de cuplu menționate mai sus nu numai că vă ajută să realizați opera de artă creativă perfectă pe corpul dvs., dar vă permit, de asemenea, să vă arătați dragostea față de unul și numai în fața întregii lumi. Portretizează conexiunea emoțională puternică pe care o împărtășești cu dragostea vieții tale. Deci, încercați acest mic act de dragoste și împărtășiți-l cu jumătatea voastră mai bună.