20+ Cele mai bune locuri pentru a-ți face un tatuaj și semnificațiile

Psihologia asociată cu modificarea aspectului corpului de către oameni pentru auto-exprimare este destul de interesantă. De la oamenii care își cicatricizează pielea într-un anumit model pentru a sfida societatea până la oamenii care o consideră o formă de artă, veți găsi multe motive interesante în spatele chiar și celor mai mici modele.

Presiunea colegilor a influențat în mare măsură baza crescândă a clienților din industria tatuajelor. Unii oameni o fac pentru a „se potrivi bine” printre grupul lor de prieteni sau fanii vor face un tatuaj care seamănă cu cel al zdrobirii celebrităților lor. Dar, desigur, există o parte mai întunecată în acest sens, există unele cazuri extreme în care tatuajele devin o dependență. Oamenii simt „nevoia” de a-și face tatuaje în mod constant; acest lucru poate conduce oamenii la extreme în actul modificării corpului.

Mintea umană este un labirint de gânduri, idei, percepții și emoții. Nu toată lumea urmează aceeași direcție, unde expresia dvs. se poate traduce în cuvinte pe hârtie, alții pot exprima prin desenele lor de tatuaje.

Conform cercetărilor, 21% americani adulți au un tatuaj între 30 și 39 de ani. Un alt studiu a pus sub semnul întrebării persoanele fără tatuaje și a adunat date despre părerile lor despre tatuaje. Concluzia a afirmat că persoanele care nu fac tatuaje consideră că persoanele cu tatuaje sunt mai rebele și mai extrase.

Aproximativ 31% dintre persoanele cu tatuaje au considerat-o ca o îmbunătățire a personalității lor și au exprimat faptul că realizarea unui tatuaj le-a făcut să se simtă și să arate mai sexy. Tatuajele se prezintă încet ca un finalist, actul popular al obținerii piercing-urilor.

Piercing-urile sunt cea mai populară formă de modificare a corpului în S.U.A. Acest lucru poate fi atribuit ideii că piercing-ul lobului este considerat acceptabil la o vârstă foarte fragedă, în timp ce tatuajul este o alegere făcută de adulți în anii lor mai în vârstă. Psihologii spun că majoritatea oamenilor vor face un tatuaj pentru a face o lovitură cu o experiență traumatică sau o vor face să se definească singură o persoană nouă după o situație provocatoare din punct de vedere emoțional.

Există mai multe poziții cu privire la motivul pentru care cineva primește acest tip de modificare. Unul este motivul pur al esteticii. Oamenii o fac pentru modă și declară că sunt nervoși și feroce. Alții vor primi unul pentru că Rihanna are câteva. Oricare ar fi justificarea pentru tatuare astăzi, a existat odată tradiția (încă există în unele părți ale lumii) care susține această față a artei.

Plasarea tatuajelor și semnificația sa

Tatuajele sunt reprezentări ingenioase ale durerii, fericirii, durerii sau unei povești. Dincolo de aceasta, unde plasați, tatuajul are, de asemenea, semnificație și simbolism. Amplasarea tatuajului spune multe despre personalitatea unui individ. Există o istorie atașată semnificației fiecărei părți a corpului care a fost tatuată de-a lungul secolelor.

Antebrațul

Aceasta înseamnă ființa interioară a persoanei. Dacă tatuajul ales simbolizează forța, atunci acest lucru indică faptul că au o hotărâre puternică. Dacă este delicat, indică faptul că sunt dure la exterior, dar vulnerabile la interior.

Gâtul

Dacă este plasat pe partea din față a gâtului, acest tatuaj semnifică ignorarea de către persoană a presiunilor societale și că nu se tem să se exprime în mod deschis. Ceafa și partea din spate a gâtului care poate fi acoperită de păr, mai ales în rândul fetelor, înseamnă că sunt opiniile și că nu le este frică să-și schimbe opinia dacă trebuie. Aceasta este una dintre cele mai dureroase părți.

Urechea

Acesta este de obicei plasat în spatele urechii și este un design delicat, simbolizând sinele interior al individului și dragostea lor pentru intimitate.

Acestea sunt câteva exemple despre modul în care plasarea unui tatuaj rezonează cu personalitatea oamenilor.locuri de tatuat

Câteva recomandări ingenioase pentru plasamentele de tatuaje

În unele cazuri, clientul va veni cerând cel mai puțin dureros loc pentru a-și face un tatuaj, dar ar trebui să luați în considerare și modul în care formele și îndoirile corpului dvs. vă completează tatuajul de vis. Luați în considerare următoarele locuri pentru a vă face un tatuaj

Vițelul

Curbura gambei completează anumite tipuri de tatuaje, în special în ceea ce privește designul, schimbă proporția de sus în jos. Acest lucru este relativ dureros și, de asemenea, durează ceva timp să se vindece, dar dacă sunteți cineva căruia îi place intimitatea și vrea să împărtășească acest lucru cu persoane apropiate, acesta este locul potrivit pentru dvs..

În spatele urechii

Acest spațiu mic este perfect pentru modele delicate, dar depinde de dvs. să alegeți un craniu ca design de tatuaj pentru dvs. Deși este un calvar semnificativ dureros, această plasare vă oferă libertatea de a vă păstra tatuajul secret sau de a-l afișa oricând doriți

Pieptul

Această plasare are multă semnificație în lumea tatuajelor. Oamenii primesc desene, nume sau simboluri care sunt mai aproape de inima lor și dețin o semnificație specială pentru ei și pentru cineva cu care împărtășesc o legătură.

Subrațul

Această plasare a câștigat faima în rândul femeilor care au ales să se răzvrătească împotriva așteptărilor societății cu privire la părul axilat ras sau ceruit. Dar, încet, a devenit un interes printre pasionații de tatuaje care rămâneau fără locuri pentru a-și face un tatuaj. Aceasta este una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le poate avea oricine. Nu toți artiștii de tatuaje pot efectua acest lucru, deoarece aceasta este o plasare dificilă. Mai mult, folosește tehnici pe care doar profesioniștii le pot gestiona. Dacă doriți să vă tatuați axilele, găsiți un loc care să satisfacă aceste tipuri de tatuaje și rezervați o întâlnire cu cei mai buni.

Torsul

Dacă nu sunteți un model de costum de baie, există câteva șanse ca oricine altcineva decât cei mai apropiați să vadă acest lucru. Dacă sunteți un credincios puternic în energii și care vă centrează chakrele, acesta este locul perfect pentru a obține un simbol pentru credințele voastre. De la locul unde se găsește inima până la partea inferioară a corpului tău dincolo de sistemul digestiv, această zonă poate însemna atât de mult. Îngrijirea ulterioară a acestei plasări este destul de provocatoare, iar aceste răni vor avea nevoie de timp pentru a se vindeca.

Partea din spate

Această plasare este considerată senzuală atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceasta este una dintre cele mai populare plasări de tatuaje în rândul adolescentelor și bărbaților care fac mișcare și nu sunt timizi. Această plasare poate fi o afacere privată sau publică, în funcție de ceea ce înseamnă alegerea tatuajului pentru dvs. ca persoană fizică. Tatuatorii susțin că majoritatea oamenilor cer acest loc atunci când au o ofertă sau o amintire care trebuie să fie tipărită pe corpul lor în cuvinte.

Coapsele

Această plasare deține de obicei valoare sentimentală și, de asemenea, misterioasă. Dacă ai o personalitate oarecum introvertită, acesta este locul pentru tine. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă exprima sau de a comemora ceva ce doriți să păstrați pentru dvs. și să arătați doar ocazional. În prezent, aceasta este una dintre cele mai mari declarații de modă din industria tatuajelor. Cu toate acestea, artiștii tatuatori speculează că acesta va fi în curând unul dintre cele mai frecvente locuri de tatuaj.

Încheieturi

Aceasta este o alegere îndrăzneață și pentru oamenii care doresc ca lumea să-și vadă povestea sau doresc un memento constant de ceva. Acesta este considerat cel mai popular loc pentru persoanele care suferă de anxietate, depresie sau orice alte tulburări. Acesta este un memento constant pentru ei, pentru a-i păstra în siguranță de practicile de auto-vătămare. Veți găsi expresii precum „rămâneți puternici” sau „rămâneți pozitivi” scrise peste încheieturile majorității persoanelor cu tatuaje la încheietura mâinii.

Arme

Brațul superior

Această plasare înseamnă forță și angajament față de un scop sau un scop. Acest lucru se vede în mod obișnuit plasat pe oamenii care sunt motivați pentru sănătate și sănătate. Acest lucru arată, de asemenea, că îți place să păstrezi o parte din viața ta și să te bucuri să trăiești după propriile reguli uneori.

Antebrațul

Aceasta este una dintre cele mai inițiale destinații de plasare pe care oricine poate face un tatuaj. Acesta este un simbol al sinelui interior. Majoritatea oamenilor aleg fie simboluri delicate, fie piese de artă depline pentru această plasare.

Degete

Această plasare este de obicei utilizată pentru plasarea de tatuaje foarte semnificative și semnificative, cum ar fi ritmul bătăilor inimii unei persoane dragi sau a unui nume. Este un calvar dureros, dar un memento constant al binelui din viața ta. Unii oameni vor primi săgeți pentru a-i ajuta să-și amintească mereu să avanseze. Este, de asemenea, unul dintre cele mai frecvente locuri pentru a vă face un tatuaj din motive estetice.

Pete inteligente pentru a-ți face tatuaje

Dacă ești genul misterios sau nu vrei să-ți afișezi tatuajul în scopuri sentimentale în mod deschis, atunci avem doar locurile perfecte în care poți obține ceva încrustat

1. Fundul piciorului

Puteți face orice vă place tatuat pe fundul picioarelor. Acesta este un loc pe care nimeni nu se va uita și vă puteți menține confidențialitatea. Vedete precum Cara Delevingne și-au făcut tatuaje pe fundul piciorului.

2. Între degete

Această plasare a câștigat multă popularitate de-a lungul anilor, iar oamenii vor face tatuaje aici din mai multe motive. Deși aceste tatuaje pot fi observate ocazional, ele vor rămâne ascunse între degete.

3. Urechea

Dacă vrei să te strecori într-un tatuaj fără ca mulți oameni să-l observe, atunci acesta este locul perfect pentru tine. Oamenii vor observa acest lucru numai dacă doriți și nu este nimic pe care un ascuns nu îl poate ascunde astăzi. Inspirați-vă din KatVon D și aici tatuaj înstelat pe ureche.

4. Buza interioară

În timp ce hipsterii ar putea arăta acest lucru pe toate paginile lor de socializare, puteți alege să păstrați acest lucru ascuns. Acesta este de obicei plasat pe partea interioară sub buze și sub zona bărbiei. Cu toate acestea, aceste tatuaje se estompează destul de repede, dar dacă sunteți un fan al lui Miley Cyrus, atunci acesta poate fi un lucru distractiv de încercat.

tatuaje la gleznă

5. Glezna

Un tatuaj delicat așezat pe gleznă poate fi destul de superb și atrăgător. Katy Perry este una dintre vedetele care își etalează tatuajul la gleznă.

6. Pe gât

În scopuri estetice sau sentimentale, acesta este tatuajul perfect pentru cineva care nu dorește să împărtășească prea mult cu oamenii din jur. Ariane Grande a etalat acest stil de ceva timp și numai adepții OG ar putea să știe acest lucru

7. Pe bicepul interior

Tatuajul interior al bicepului poate fi văzut numai dacă îți etalezi transformarea bicepului. În caz contrar, oamenii ar putea să surprindă doar câteva bucăți de acest tatuaj. Miley Cyrus are câteva, și cu siguranță le arată.

8. Latura piciorului

Dacă sunteți fan Lea Michele, atunci s-ar putea să vă placă un design pe partea piciorului. Acest lucru poate fi ascuns cu ușurință sub pantofii acoperiți și îl puteți etala atunci când doriți.

Istorie

Tatuajele există de secole. Cu cele mai vechi înregistrări care datează din 12000 de ani î.Hr., de ce oamenii au făcut aceste tatuaje, au existat motive diferite. De la a fi marcată ca cultură și tradiție până la a fi o afirmație de modă a unei fete de facultate, elementele de bază ale designului tatuajelor au rămas aceleași.

Dacă apelați la istorie pentru cercetare, veți descoperi că tatuajele au făcut parte de mult timp din tradiții și ritualuri. Femeile din Borneo și-au tatuat o crimă specifică pe antebrațe. Aceste abilități includeau calificarea în arta țesutului sau un bucătar expert; aceste simboluri au fost tatuate pentru a le crește șansele de a obține un pretendent. Aceste „abilități” și-au evaluat poziția pe „scara căsătoriei”.

De asemenea, au gravat tatuaje pe degete și încheieturi pentru a ține la distanță boala și ciuma. De asemenea, veți descoperi că oamenii din vremurile străvechi au avut tatuaje pentru a-și defini identitatea sau apartenența. Un anumit trib ar cere fiecărui membru să obțină un simbol specific sculptat pe diferite părți ale corpului pentru a-și semnifica moștenirea sau loialitatea față de anumite grupuri. Aceasta este o practică proeminentă și astăzi; oamenii fac acest lucru, promitându-și loialitatea față de grupul lor de prieteni sau chiar față de o anumită bandă auto-proclamată. Filmele arată adesea că un stăpân al crimei își trăiește viața în pace până când un rival îi vede tatuajul și tot iadul se desface.

Triburile din lumea antică sau chiar până astăzi cred în puterea imaginilor de a atrage energie. Pentru credincioșii acestei căi, o imagine a unui tigru sau a unui leu sculptat peste corpurile lor le poate oferi ochiul tigrului sau puterea unui leu.

Există înregistrări sau civilizația egipteană care adoptă arta tatuajelor în timpul construcției piramidelor. De aici înainte, oamenii din Creta, Grecia și Roma au acceptat această formă de artă și au continuat-o. China a acceptat arta tatuajelor în jurul anului 2000 î.e.n..

Au existat mai multe perspective asupra tatuajului, de la civilizații la civilizații. Acolo unde grecii au folosit acest lucru ca formă de identificare a spionilor de rang înalt, romanii au făcut contrariul. Romanii foloseau tatuajul ca mijloc de a-și marca sclavii și infractorii.

După ce tatuajele au devenit o practică în lumea greacă și romană, japonezii au fost influențați de ea în continuare. Au început să practice arta tatuajelor ca practică ceremonială și religioasă. Primii britanici au acceptat, de asemenea, arta tatuajului și au început să o practice ca o modalitate de a simboliza o anumită familie. Până astăzi, sașii, norvegienii și danezii practică tradiția tatuării crestelor familiei pe corp.

Aici ideea unui individ tatuat a început să fie respinsă deoarece papa Hadrian a interzis această practică în jurul anului 787 d.Hr. Cu toate acestea, practica tatuajelor a fost încă destul de favorabilă, în ciuda interdicției până când normanii au invadat și au schimbat complet imaginea tatuajului în vest lume. Au putut elimina tatuajele din vest între secolele XII și XVI.

Au trecut secole cu tatuarea câștigând popularitate în diferite părți ale lumii. A fost introdus înapoi în Marea Britanie la aproximativ 600 de ani de la interdicție.

Depresia a avut un impact negativ asupra industriei tatuajelor, iar majoritatea saloanelor de tatuaje s-au mutat în zone umbrite ale orașelor în care chiria era scăzută sau în apropierea bazelor armatei. Apoi a venit al Doilea Război Mondial și după acesta epidemia de hepatită care a distrus industria tatuajelor din SUA.

Chiar dacă majoritatea saloanelor de tatuaje afișau mașini de sterilizare în magazinele lor, cu greu le-au folosit. Acest lucru a determinat ziarele să publice articole privind hepatita, otrăvirea sângelui și alte boli care se răspândesc ca urmare a tatuării iresponsabile.

Guvernul SUA a decis să ofere companiilor de tatuaje șansa de a forma alianțe cu reglementările și legile, în ciuda disprețului atașat ideii de tatuaje. Industria tatuajelor nu a putut să se conformeze, ceea ce a dus la închiderea diferitelor săli renumite.

În ciuda scăderii sale din culmea faimei, tatuajul face o revenire destul de puternică și oamenii o primesc. Stigmatul atașat practicii se topește încet și devine popular printre omul obișnuit și icoanele stilului în mod egal.

Sunt tatuajele o formă de artă?

Arta îi provoacă pe oameni să pună la îndoială normele, să modifice percepțiile și să creeze imagini incredibile. Atunci când sunt observate îndeaproape, tatuajele fac același lucru pentru o persoană, cu excepția faptului că pânza este corpul uman.

Dezbaterea dintre oamenii care privesc tatuajele ca o formă de artă și cei care cred altfel este în curs. Curator asistent al expozițiilor de la New York Historical Society, Cristian Petru a declarat că tatuajele sunt artă dacă persoana care o primește vrea să fie artă. Recent a curatat o expoziție numită Tattooed New York. Această expoziție a fost centrată pe călătoria artei tatuajelor de-a lungul istoriei în regiune.

Acest spectacol l-a influențat atât de mult pe Cristian încât și-a făcut primul tatuaj care i-a adus aminte de mama sa. O piesă delicată cu flori și păsări este aproape nostalgică pentru el.

Pe măsură ce lumea acceptă din ce în ce mai mult tatuajele, oamenii o văd acum ca pe o operă de artă. Pasionații de tatuaje creează „colecții” pe corpurile lor de la diferiți artiști de tatuaje renumiți. Un alt artist multidisciplinar a analizat tatuajele ca o formă de artă neadulterată care nu a fost influențată de bani sau de arta convențională.

Este considerată cea mai pură formă de artă în rândul artiștilor și este unul dintre cele mai puternice limbaje vizuale folosite de omenire. Această formă de artă este diferită și unică pentru fiecare individ și nu îi veți găsi pe cei bogați și puternici încercând să o stocheze ca proprietate „a lor”. Aceasta este ceea ce face din tatuaje cea mai pură formă de artă. Atâta timp cât persoana care are această formă de artă pe corp, trăiește și respiră, va fi liber pentru toți să vadă și să admire fără să cheltuiască mii de dolari la expoziții de artă doar pentru a arunca o privire asupra artei cerești..

Artiștii tatuatori consideră că corpul uman este o artă în sine, iar tatuajele nu fac decât să sporească această mare creație. Tatuajele sunt, de asemenea, înconjurate de întrebări similare, cum ar fi o pictură. În ce fel diferă plasarea unui semn mic de apă sau a unui trandafir pe antebraț de poziționarea sa pe trunchi? Cum afectează persoana care este pânza acestei capodopere?

Tehnicile vor varia de la artist la artist, deoarece unii încă mai cred în crearea de artă folosind metoda tradițională poke cu bețișoare și ace. În timp ce există și alții, care au recurs la metode mai noi de a efectua această practică. Cu toate acestea, de fiecare dată când acul artistului atinge corpul, acesta scoate sufletul și îl afișează pentru ca lumea să o vadă.

Concluzii

Fiecare tatuaj pe care îl obțineți înseamnă o semnificație, indiferent dacă este în scop estetic sau pentru o poveste. Luați-vă artistului tatuator despre semnificația plasării și îngrijirii ulterioare înainte de a vă înscrie.