160 de modele de tatuaje Dragon Kick-Ass pentru a alege dintre (cu semnificații)

Tatuajele dragonului sunt foarte intimidante pentru unii oameni. Cu toate acestea, te fac să arăți super cool și te ajută să obții acel aspect acerb pe care te-ai străduit întotdeauna să îl obții. S-ar putea să nu știți acest lucru, dar tatuajele dragonului sunt unele dintre cele mai populare modele de tatuaje din întreaga lume, în ambele sexe.

De atunci, oamenii au imaginat dragonii și i-au privit ca niște ființe mistice puternice, maiestuoase, frumoase, rele, bune, pașnice, feminine și masculine. În unele culturi, este o ființă aprinsă, iar în unele, este o ființă apoasă. Nimeni nu știe exact cum arată dragonii reali și dacă au existat vreodată. Cu toate acestea, în timpul actual, le considerăm ca pe un semn de putere, înțelepciune și înverșunare.

Citiți mai jos pentru a obține o inspo fantastică despre tatuajul dragonului!

tatuaje-dragon

Întrebări frecvente

Fotografie de colindă wd din Pexels

Ce înseamnă tatuajul meu Dragon?

Când vorbești despre tatuaje, acestea sunt foarte personale și pot însemna orice înseamnă că persoana vrea să însemne. Cu toate acestea, de obicei, când îți faci un tatuaj de dragon, poate însemna că ai o personalitate îndrăzneață, tare, înțeleaptă, dar calmă, pasională și acerbă.

Înțelesul dragonului deviază în fiecare regiune. Dacă mergeți în regiunea asiatică, țări precum China și Japonia, veți vedea că ei sărbătoresc dragonii. Ei cred că un balaur este această creatură înțeleaptă și calmă, pe care trebuie să o urmeze pentru o viață de succes.

Pe de altă parte, dacă mergeți în regiunea europeană, ei au o mentalitate foarte răsucită cu privire la ființă. Ei cred că dragonii sunt răi și oamenii trebuie să-i rămână. Din acest motiv, tatuajul tău Dragon poate însemna orice vrei.

Tatuajul meu Dragon va arăta prea tare și îndrăzneț?

Tatuajele dragonului sunt de obicei piese de artă foarte puternice și îndrăznețe. Cu toate acestea, puteți obține un tatuaj de dragon care nu este nici tare, nici îndrăzneț. Tatuajul tău este chestia ta personală. Acesta reflectă personalitatea și alegerile de viață. Depinde în totalitate de dvs. dacă doriți să fie subtil.

Cu toate acestea, trebuie să-l întrebi pe tatuatorul tău, dacă el îți poate face subtil. Puteți oferi artistului tatuaj desenele și dimensiunile preferate ale tatuajului.

Unde voi simți cea mai mică cantitate de durere?

Să-ți faci un tatuaj doare. Nu există nicio minciună în asta, dar frumusețea vine cu durerea. Cu toate acestea, există câteva locuri pe corpul tău în care tatuajul te va răni cel mai puțin ca pe umărul exterior, coapsele, degetele, încheietura interioară, partea superioară a spatelui, șoldurile și gâtul. Din acest motiv, aceste locuri au cei mai puțini receptori ai durerii. Cu toate acestea, veți simți puțină durere.

Dar, cred că un tatuaj este unul în viața unei experiențe pentru mulți oameni. Deci, ar trebui să-ți faci un tatuaj oriunde îți dorește inima. Un tatuaj cu balaur este un semn al puterii, așa că nu trebuie să vă feriți să-l faceți în locurile în care a durut puțin mai mult.

modele de tatuaje de dragon

Cele mai bune modele de tatuaje Dragon

Când vine vorba de tatuaje de balauri, veți obține o gamă largă de idei din care alegeți. În această secțiune, veți vedea câteva modele de tatuaje, din care să alegeți.

Tatuajul Dragonului Clasic

tatuaj de dragon

Când îți faci un tatuaj de dragon, trebuie să te asiguri că tatuajul are toate detaliile sale clasice, cum ar fi ghearele dragonului, flăcările, solzii. Tatuajul trebuie să aibă propria personalitate. Trebuie să fie o declarație. Puteți obține tatuajul clasic oriunde pe corp.

Cele mai bune locuri pentru a obține un tatuaj de dragon

Găsirea locului ideal pentru tatuaj este un pas crucial. Când vine vorba de tatuaje de dragon, aveți o gamă largă de opțiuni de plasare. Iată câteva dintre ele:

 • stomac
 • braţ
 • încheietura
 • înapoi
 • piept și
 • pe partea laterală a corpului tău
 • coapse
 • biceps
 • degete
 • talie
 • arme
 • picioare
 • solduri
 • gât
 • degetele de la picioare

Cu toate acestea, coapsele și bicepsul sunt mai populare pentru a-și face un tatuaj de dragon într-un mod în care arată că arta dragonului se înfășoară în jurul coapsei sau bicepului. Dar, în ultimii ani, pieptul și stomacul devin, de asemenea, un loc popular pentru a-și face un tatuaj de dragon. Prin urmare, puteți avea balaurul chiar în mijlocul corpului.

Tatuajul Dragonului Tribal

tatuaj de dragon

Când vorbești despre cernelit, tatuajele tribale sunt unele dintre cele mai solicitate tatuaje din toate timpurile. Formele fluide cu cerneală neagră au o scânteie unică în ele. Când te gândești la asta, stilul tribal și tatuajele dragonului merg foarte mult, arta tribală fiind veche, precum și legendele dragonilor.

Un dragon european cu aripi mari arată izbitor. Și lucrul bun al acestor tatuaje este că sunt foarte ușor de realizat. Deoarece nu au culori, modele complicate sau nuanțe în ele. Deci asta le face să fie cele mai rapide și mai ușoare modele de dragon.

Floral Mix Dragon Design

Tatuajele de dragon realizate din modele florale sunt fascinante să te uiți la corpul tău. Aceste modele constau din mici modele geometrice de flori cu cerneală neagră, care alcătuiesc textura perfectă a pielii dragonului

Simbolism

Florile și dragonii sunt două lucruri complet diferite. Oamenii cred că florile sunt ființe vii delicate, care sunt feminine. Pe de altă parte, dragonii sunt un semn al unei puteri extreme. Cu toate acestea, puteți combina ambele lucruri și puteți face un tatuaj care să arate că sunteți o femeie puternică, care poate fi subtilă și asertivă în același timp. Este o idee frumoasă.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe tot brațul sau pe spate. Dacă doriți să îl prezentați în mod unic, îl puteți atinge peste tot pe gât.

Tatuaj Dragon colorat

Din moment ce niciunul dintre noi nu a văzut dragonii adevărați, le oferă pârghie să fie la fel de creativi cu ideile tale de tatuaj de dragon pe care le dorești. Puteți obține dragoni în diferite culori, forme și dimensiuni. Vă puteți încorpora creativitatea și imaginația în tatuajul dragonului. Puteți alege între culori precum roșu, violet, albastru, negru, verde, bronz, auriu și chiar multicolor.

Toți diferiții dragoni au diverse caracteristici. Deci, faceți câteva cercetări înainte de a vă face tatuajul. Trebuie să căutați ce caracteristică are un anumit dragon și să faceți tatuajul în funcție de personalitatea dvs..

Citește și:

 • Piercing Rook: durere, preț & Sfaturi pentru îngrijire ulterioară (cu 55 de exemple)
 • 125 de modele de tatuaje polineziene de top în acest an
 • 125 de modele de tatuaje geometrice de top din acest an
 • 125 tatuaje de pește Koi cu semnificație, clasificate după popularitate
 • 155 de tatuaje cool pentru bărbați & femei

tatuaje de dragon

Un tatuaj Phoenix și Dragon

tatuaj de dragon

Phoenix este o altă ființă frumoasă, cerească. Dragonul și Phoenix simbolizează Yin și Yang, din cultura chineză. Legenda Feng Shui o are, Phoenix și dragonul fac o combinație perfect echilibrată.

Dragonul și fenixul își combină puterile pentru a arăta dragostea, cunoscută în mod obișnuit sub numele de „Celtic Love Knot”. Arată că Phoenix și balaurul se află într-o căsătorie perfectă. Acest lucru face ca tatuajul să fie un tatuaj ideal pentru cupluri. Deoarece acel tatuaj este unisex, funcționează pentru ambii parteneri.

Dragonul chinezesc de tatuaje

un dragon

Când vorbești despre cultura chineză, un balaur arată noroc, putere și putere superioară. Chinezii sărbătoresc balaurul ca nimeni altcineva. Ei sărbătoresc Anul Nou Chinezesc în jurul lui. Ei cred că oricine se naște sub zodia dracului este serios, de încredere, onest și independent.

În arta chineză, puteți vedea că desenează balaurul cu perle în flăcări în mâini. Aceasta simbolizează nemurirea, înțelepciunea, spiritualitatea și prosperitatea dragonului.

Dacă credeți că cuprindeți aceste atribute, atunci este tatuajul perfect pentru dvs. sau dacă sunteți cineva care sa născut în anul dragonului. Dragonul chinezesc are un corp lung asemănător unui șarpe care îl face un tatuaj perfect pentru braț, coapsă, umăr și talie. Este un design de tatuaj cultural atrăgător.

Tatuajul Dragonului Japonez

Trebuie să știți că arta japoneză este mai delicată și are mai multe nuanțe decât arta chineză. Din acest motiv, arta japoneză este mai răspândită în arta tatuajelor. Dacă doriți un tatuaj care are o notă dramatică, atunci ar trebui să alegeți acest tatuaj fascinant.

Simbolism

Când vorbești despre dragonul japonez, localnicii îl consideră ca pe o ființă distructivă, terifiantă și rea, precum dragonii europeni. Cu toate acestea, ei cred că unii dragoni sunt înțelepți și generoși și își folosesc puterile superficiale pentru a favoriza oamenii. Vei vedea că dragonii japonezi nu au aripi. Japonezii îi văd ca pe șerpi de mare. Acești dragoni simbolizează, de asemenea, înțelepciunea și puterea, amintindu-ne să folosim aceste atribute excelente și unice pentru ceva bun care să ne avantajeze și pe noi și pe ceilalți..

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe brațul tău sau pe ceafă.

Manșonul Tatuajului Dragonului

dragon tatooo

Tatuajele dragonului sunt foarte diverse. Veți vedea că mulți oameni fac tatuaje de dragon pentru a-și face o mânecă. Puteți obține un tatuaj de dragon de dimensiuni mari, care să vă acopere întregul braț de la încheietura mâinii până la umăr. Mulți pasionați de tatuaje nebune optează pentru mâneca tatuajului dragonului. Acest tatuaj arată foarte eliberator pentru femei, întrucât portretizează femeile ca fiind puternice și de neoprit. Îl poți obține de la bicep până la antebraț. Puteți adăuga elemente la design și să îl faceți să pară interesant.

Tatuajul Dragonului din spate

dragon tatooo

În ultima vreme, tatuajele pe spate câștigă multă atenție. Spatele tău este pânza perfectă pentru un tatuaj uriaș precum dragonul. Va fi un tatuaj care va arăta toate detaliile dragonului tău. Puteți cântarele, curbele și ghearele în mod clar în acest tatuaj cu o oglindă. Va fi accesoriul perfect atunci când porți un top fără spate. Este un tatuaj îndrăzneț și sigur.

Tatuajul mare al dragonului din spate vă va arăta că aveți o mare personalitate îndrăzneață. Ești o doamnă independentă, puternică, frumoasă și sexy!

Un tatuaj cu dragon mic

tatuaj mic dragon

Dacă te cernelezi pentru prima dată, obținerea unui tatuaj mic, mic este o alegere înțeleaptă. Este, de asemenea, o opțiune bună pentru cei care nu sunt fani mari tatuaje voluminoase sau aveți o toleranță scăzută la durere. Tatuajele mari sau mici, ale dragonului, vor prezenta întotdeauna o personalitate puternică și puternică.

Tatuajul Dragonului Koi

dragonul koi

Acest tatuaj cu dragon Koi este un alt tatuaj fantastic cu dragon pe care ar trebui să-l faci. Aceste tatuaje includ în mare parte imagini negre cu un dragon koi și scot în evidență înverșunarea și furia în tatuajul tău.

Simbolism

Peștele Koi ne învață că smerenia te va duce mult și te va permite să depășești unele dintre cele mai mari provocări din viață, cum ar fi înotul în amonte și te va duce la vârf. Dacă crezi în smerenie, atunci acest tatuaj este ideal pentru tine. Tatuajul reprezintă puterea în smerenie.

Plasament

Locul perfect pentru acest tatuaj ar fi pe spate, deoarece descrierea artistică a tatuajului se potrivește perfect acolo.

tatuaje de dragon

tatuaje de dragon pentru bărbați

Tatuajul Dragonului Celtic

Când vorbiți despre mitologia celtică, dragonii au o parte semnificativă în ei. În mitologie, veți găsi multe referințe despre creatură. Ei spun că dragonii sunt poarta păstrării multor tărâmuri mistice. Ele furnizează energie și energie acestor meleaguri. Din acest motiv, au calități divine și puteri superficiale.

Țara Galilor are, de asemenea, dragon în steagul lor, care arată blazoane. Arta celtică arată că balaurul își mănâncă de obicei propria coadă, care este un simbol al nemuririi, și ciclul său natural.

Tatuajul Dragonului Barbos

În lumea actuală, șopârlele au o asemănare cu dulapul pe care noi o avem cu dragonul. Din acest motiv, în multe culturi din întreaga lume, oamenii spun că aceste reptile au puteri mitice ca dragoni.

În aceste culturi, ei cred că dragonii cu barbă sunt semnul înțelepciunii, spiritualității și înverșunării. Încă poți găsi dragoni cu barbă în țările australiene. Majoritatea oamenilor le numesc șopârlă australiană. Puteți găsi mai multe povești interesante despre visuri despre creatură.

Dragonul cu barbă nu are literalmente barba, dar are o piele suplimentară pe gât. Pielea umflă când animalul se simte atacat. Acest tatuaj reprezintă pământul, natura, viața sălbatică și calitățile sale unice și puternice.

Concluzie

Tatuajele Dragon au multă semnificație în toate culturile din întreaga lume. Multe culturi au legende ale creaturii ca fiind rele, unele le au ca ființă umilă. În multe culturi, oamenii cred că balaurul are aripi mari, unii cred că trăiește adânc în mare.

Cu toate acestea, dragonii sunt unele dintre cele mai fascinante creaturi pentru oameni. Oamenii din întreaga lume sunt mereu în căutarea acestor creaturi mitice. Așa că le pun cerneala pe pielea lor pentru a-și arăta dragostea față de creatură.

Este bine dacă dragonul meu nu are nicio culoare?

Dacă ești îngrijorat că tatuajul tău va părea prost pentru că nu are culoare în el, atunci te înșeli. Puteți obține un frumos tatuaj de dragon fără nicio culoare. Mulți oameni cred că trebuie să-și facă tatuajele dragonului vibrante și colorate. Un tatuaj este în întregime alegerea ta personală.

Concluzie

Puteți realiza unul dintre cele mai tari tatuaje de pe corpul dumneavoastră cu ajutorul acestor idei fascinante de tatuaje de dragon. Așa că grăbește-te, rezervă-ți întâlnirea cu tatuajul și luminează personalitatea aprinsă din tine.