155+ tatuaje simbolice cu punct și virgulă pentru a vă puncta pe corp (cu semnificații)

Tatuajele cu punct și virgulă pot arăta extrem de simple cu punctul și virgula în partea de jos, dar înseamnă mai mult pentru alții decât simpla punctuație gramaticală clasică. De mulți ani, oamenii primesc tatuaje cu punct și virgulă pentru a aduce în lumină importanța bolilor mintale. Îl poartă în semn de solidaritate cu persoanele care au suferit de boli mintale și cu cei care și-au pierdut viața din cauza asta.

Pe măsură ce tendința tatuajului punct și virgulă crește, oamenii au introdus diferite tipuri de tatuaje punct și virgulă și l-au modificat adăugând mai multe elemente. Tatuajele arată incredibil de elegant și au adus și mulți oameni împreună. Deci, dacă sunteți în căutarea unui tatuaj minimalist unic, cu o semnificație puternică, ar trebui cu siguranță să alegeți un tatuaj infinit cu punct și virgulă.

Pentru a vă ajuta, menționate mai jos sunt diferitele tipuri de tatuaje punct și virgulă, împreună cu semnificația din spatele tatuajului punct și virgulă.

punct și virgulă-tatuaj

Semnificația din spatele tatuajului punct și virgulă

Tatuajul punct și virgulă simbolizează în principal solidaritatea față de cei care și-ar fi putut încheia propria viață, dar și-au luptat drumul și au supraviețuit-o. De mulți ani, oamenii se luptă cu depresia, anxietatea și multe alte tipuri de boli mintale. Aici a apărut „Proiectul punct și virgulă” și a folosit tatuajul punct și virgulă pentru a simboliza modul în care un autor și-ar fi putut încheia viața, dar a ales să nu o facă. De la formarea acestui proiect incredibil, tatuajul punct și virgulă a crescut și a devenit o tendință semnificativă a modei, cu o cauză bună atașată acestuia.

Tatuajele cu punct și virgulă nu numai că ajută persoana care le poartă, dar, de asemenea, reunește mulți oameni și îi ajută să se deschidă despre lupta lor cu bolile mintale. Acest tatuaj este un simbol al speranței pentru oamenii care trec prin stres mental și le-a permis oamenilor să iasă din cochilii lor. Tatuajele cu punct și virgulă îți amintesc, de asemenea, despre povestea ta cât de puternic ești. Acest tatuaj vă ajută să vă motivați să treceți peste luptele zilnice din viață.

Chiar dacă nu vă confruntați cu boli mintale, este respectuos să vă faceți acest tatuaj, deoarece este un mod de a sprijini oamenii care îl au și care trec cu adevărat și de a-i oferi sprijinul pe care îl vor primi..

Plasament

Tatuajele cu punct și virgulă sunt de dimensiuni mici, deci este mai bine să le faceți undeva vizibile, deoarece astfel oamenii pot identifica modul în care luptați pentru bătălia sănătății mintale și că aveți o poveste puternică de spus. Câteva dintre cele mai bune locuri pentru a-ți face tatuajul punct și virgulă sunt degetul încheieturii mâinii și lângă ureche. Mulți oameni au început să-l facă pe fețe, de-a lungul perciunilor, ceea ce este un loc destul de unic.

Tipuri de tatuaje cu punct și virgulă

Menționate mai jos sunt câteva dintre cele mai moderne și mai trendy idei de tatuaje cu punct și virgulă care v-ar putea convinge să obțineți unul, chiar dacă sensul din spatele acestui tatuaj este destul de convingător.

Pisica Colon

Unele tatuaje cu punct și virgulă sunt unice prin aspectul lor și pot avea, de asemenea, diferite semnificații. Acest tatuaj de pisică cu punct și virgulă este unul dintre cele mai drăguțe tatuaje pe care le veți găsi pe internet, în special pentru cei care sunt nebuni de pisică. Acest tatuaj include un tatuaj cu punct și virgulă cu cerneală neagră, dar în loc de punct, există o față de pisică în formă de punct.

Oamenii obțin de obicei acest tatuaj pentru a-și prezenta dragostea față de animalele de companie și simbolizează, de asemenea, transformarea și independența, deoarece o pisică este destul de simbolică în multe triburi și mitologia japoneză. Acest tatuaj ar putea reprezenta, de asemenea, modul în care a avea un animal de companie te-a trecut prin boala ta mintală. Încercați acest drăguț tatuaj cu punct și virgulă să aruncați câteva vibrații atractive și semnificative.

Stilul acuarelă

tatuaj cu punct și virgulă în acuarelă

Acum puteți prezenta faimoasa tehnică de tatuare în acuarelă în tatuajul dvs. cu punct și virgulă și să o faceți să apară. Acest tatuaj cu punct și virgulă în acuarelă include un tatuaj cu punct și virgulă cu cerneală neagră pe încheietura mâinii, tatted peste un val de acuarele care arată oarecum ca un curcubeu.

Tehnica acuarelelor completează destul de bine punctul și virgula, lăsându-vă cu contrastul perfect al tatuajului. Acest tatuaj nu numai că arată elegant, ci ajută să aducă o anumită culoare în viața ta, mai ales dacă ai trecut printr-un patch dur care se ocupă de sănătatea ta mentală.

Butterfly Fly Away!

Acest tatuaj semicolon fluture trebuie să fie unul dintre cele mai bune și frumoase tatuaje punct și virgulă pe care le veți întâlni vreodată. Acest tatuaj include punct și virgulă cu cerneală neagră, cu aripi mici de fluture lângă colon. Colonul reprezintă corpul unui fluture. Acest tatuaj este un simbol precis al transformării; arată cum v-ați transformat de-a lungul anilor ca persoană și acum vă simțiți mult mai bine.

Acest lucru dă, de asemenea, un sentiment de speranță că lucrurile se îmbunătățesc și că nu veți rămâne întotdeauna o omidă. Ca la un moment dat sau altul, o omidă se transformă într-un fluture. La fel, te vei transforma într-o persoană nouă și mai bună, atât fizic, cât și mental.

Semnul Crucii

Dacă ești un adevărat credincios al credinței creștine și crezi că aceasta te-a ajutat să crești în moduri miraculoase, atunci acest tatuaj încrucișat cu punct și virgulă este alegerea perfectă pentru tine. Acest tatuaj constă dintr-o cruce negru cu cerneală pe fanta încheieturii mâinii în mijlocul unde apare punctul și virgula. Acest tatuaj reprezintă adevărata ta credință în Hristos și modul în care religia te-a ajutat să treci prin faza ta întunecată din viață. Așadar, pregătește-te să arăți puterile miraculoase ale lui Dumnezeu prin acest tatuaj simbolic cu punct și virgulă.

Fade Away Birds Semicolon Tattoo

tatuaj cu punct și virgulă de pasăre

Tatuajul cu punct și virgulă al acestei păsări este cu adevărat unic și este o operă de artă excepțională. Acest tatuaj include un punct și virgulă cu cerneală albastră și violet, unde punctul apare decolorat, pălind în păsări cu cerneală neagră care zboară. Păsările din acest tatuaj reprezintă libertatea pe măsură ce ies din coajă. Arată cum ți-ai lăsat toate grijile și luptele în urmă și ai continuat în cele din urmă. De asemenea, simbolizează speranța, deoarece păsările sunt unul dintre simbolismul semnificativ al speranței și al rezervării.

În multe religii și culturi, păsările se clasifică drept mesagerii dintre cer și pământ, adăugând mai mult accent pe reprezentarea libertății. Acest tatuaj este greu de rezistat cu un aspect atât de frumos și o portretizare intensă.

Tatuaj Heart Heart

Acest tatuaj cu inimă și virgulă este destul de clasic și este unul dintre cele mai faimoase tatuaje cu punct și virgulă. Acest tatuaj include o inimă cu cerneală roșie în locul punctului, cu virgula tradițională cu cerneală neagră sub el, prezentându-l ca punct și virgulă. Acest tatuaj simbolizează cât de puternică este dragostea și cum te-a ajutat în unele dintre momentele oribile ale vieții tale.

De asemenea, ai putea obține acest tatuaj pentru a aprecia o persoană dragă care te-a trecut prin faza ta întunecată. Cu acest tatuaj, demonstrează lumii că tot ce trebuie să ai și să dai este dragoste, mai ales pentru a supraviețui într-o lume plină de cruzime și fraudă.

Tatuaj Infinity cu punct și virgulă

Acest tatuaj cu virgulă infinită este destul de puternic, deoarece ambele simboluri au o semnificație puternică și, combinat, aruncă o atmosferă puternică. Acest tatuaj include un semn infinit cu cerneală neagră, cu un punct și virgulă care completează imaginea.

Tatuajele la infinit reprezintă singurătatea și ceva veșnic. Alături de punct și virgulă, tatuajul general reprezintă toate posibilitățile nelimitate pe care le ai în viață și că nu există nimic prin care să nu treci. Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți mintea și sufletul în îmbunătățire, iar acest tatuaj este modalitatea perfectă de a vă motiva să faceți asta.

Punct și virgulă o bătaie

tatuaj bătăi inimii punct și virgulă

În timp ce tatuajul poate părea foarte crocant, totuși nu învinge faptul că acest tatuaj cu punct și virgulă este unul dintre cele mai uimitoare și subtile tatuaje prezente în arta tatuajului. Acest tatuaj include o bătăi de inimă cu cerneală neagră care se termină cu punct și virgulă. Acest tatuaj reprezintă cât de prețioasă este viața ta și că viața este la doar o bătaie de inimă. De asemenea, ai putea obține acest tatuaj pentru a-ți arăta dragostea pentru cineva și cum s-ar putea să te fi schimbat sau să-ți salveze viața.

All White Everything

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj unic, nu căutați mai departe, deoarece acest tatuaj cu punct și virgulă alb este alegerea perfectă pentru dvs. Acest tatuaj include un punct și virgulă cu cerneală albă, care arată perfect pe deget sau lângă ureche. Acest tatuaj este simplu, dar elegant și unic ca oricând. Acest tatuaj vă încurajează să priviți întotdeauna pe partea luminoasă, indiferent cât de adversă sau provocatoare ar putea fi situația dumneavoastră. Acest tatuaj încurajează, de asemenea, alte persoane care vin peste tatuajul tău să privească întotdeauna pozitivele.

Tatuaj cu punct și virgulă libelula

Un alt element fantastic care ar putea înveseli tatuajul tău punct și virgulă este acest tatuaj virgulă punct și virgulă. Tatuajul are un aspect unic și aruncă o atmosferă mistică din anumite motive. Acest tatuaj include un punct și virgulă cu cerneală neagră care reprezintă corpul libelulei, cu aripi conturate cu cerneală neagră.

Libelele simbolizează vitejia, bucuria și puterea. Acest tatuaj a ajutat mulți oameni să găsească aceste atribute principale ale vieții și să le aplice în viața lor de zi cu zi. Este în principal pentru persoanele care au supraviețuit unor episoade suicidare majore și care se află acum într-un stadiu mult mai bun în viață. Așa că adăugați o notă încântătoare corpului și vieții cu acest incredibil tatuaj cu punct și virgulă.

Tatuaj cu punct și virgulă pentru iubitorii de muzică

tatuaje cu punct și virgulă muzical

Dacă sunteți un adevărat iubitor de muzică, acest tatuaj cu note și virgule este doar alegerea potrivită pentru dvs. Acest tatuaj constă dintr-o notă de muzică cu cerneală neagră, cu linii de bătăi ale inimii care se conectează la punct și virgulă. Acest tatuaj reprezintă modul în care muzica te-a condus prin unele dintre cele mai grele părți ale vieții tale.

De asemenea, spune cum muzica și acest tatuaj v-au putut ajuta în depresie. În acest fel, le puteți arăta și altora cum muzica îi poate ajuta în timpul depresiei, mai ales atunci când nu par să depășească timpul dificil, deoarece muzica este puternică.

punct și virgulă-tatuaj

Întrebări frecvente

Cât durează un tatuaj cu punct și virgulă??

Timpul necesar unui tatuaj cu punct și virgulă depinde de mulți factori. Acești factori constau, de obicei, în mărimea tatuajului, designul și cantitatea de detalii pe care le necesită și experiența artistului tatuator..

Tatuajele cu punct și virgulă sunt destul de simple și nu includ cu adevărat un design superior. Deci, dacă doriți să faceți tatuajul clasic cu punct și virgulă, este posibil să vă dureze maximum zece minute pentru a finaliza.

Dacă este prima dată când îți faci un tatuaj, poate dura mai mult, în funcție de toleranța la durere pe care o ai și de zona în care o primești pe corp.

Cât mă va costa tatuajul meu cu punct și virgulă?

Deoarece tatuajele cu punct și virgulă sunt de obicei de dimensiuni mai mici, vă va costa în total 40 USD; cu toate acestea, acesta nu este un preț standard, iar costul poate crește, în funcție de mai multe motive. Unele saloane de tatuaje încarcă orar. Așadar, acest lucru depinde de zona de pe corpul pe care îl faceți să-l atingeți. Costul maxim pe oră pe care îl percep artiștii tatuatori este de 200 de dolari. Dacă adăugați cerneală colorată și alte detalii exotice tatuajului dvs., atunci vă va costa mai mult de 40 USD.

Îmi fac un tatuaj cu punct și virgulă la încheietura mâinii dureros?

Tatuajele încheieturii mâinii sunt destul de dureroase, deoarece există multe vene în acea zonă, ceea ce vă poate determina să simțiți multă durere în comparație cu alte zone. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să obțineți unul, deoarece veți simți senzația timp de câteva minute. Tatuajele cu punct și virgulă sunt mici și nu necesită atât de mult timp pentru a finaliza.

Cuvinte finale

Cu ajutorul acestor fantastice tatuaje cu punct și virgulă, acum puteți realiza nu numai o artă corporală fabuloasă, ci și să aduceți o schimbare în viața multor altor oameni. Acesta este unul dintre tatuajele pe care fanaticii tatuajelor le obțin adesea, deoarece a ajutat atât de mulți oameni. Deci, ar trebui să faceți acest tatuaj, deoarece ați putea aduce o schimbare semnificativă în viața unei persoane care se luptă cu sănătatea mintală.