155+ tatuaje de pasăre care sunt absolut rafinate

Hei, iubitor de tatuaje. Plănuiți să obțineți cerneală și să căutați activ inspirație de design? Ei bine, nu mai căuta. Tatuajele de păsări sunt noua nebunie pentru estetica lor drăguță și sensuri chiar mai drăguțe. Pe lângă faptul că sunt drăguțe, semnificațiile lor pot fi și ele destul de profunde și semnificative. Aceste idei de design de tatuaje sunt atât de cool încât te vei îndrăgosti instantaneu. Crede-mă, nu ai vrea să ignori.

Nu ne credeți? Continuați să derulați, pentru a vă afla.

Păsările denotă în mare parte pace, pozitivitate, optimism, fericire și fericire. Ele simbolizează, de asemenea, independența, actualizarea de sine și capacitatea de a dezvolta o perspectivă. Toate acestea sunt trăsături foarte intense și grele. Dezvoltarea unei perspective vă permite să gândiți în mod rațional și să fiți perspicace. De asemenea, vă ajută să ștergeți toate preocupările meschine care vă împiedică creșterea și vă oferă un sentiment foarte plăcut de libertate.

Obținerea cernelii este o decizie majoră. Tatuajul tău va fi partenerul tău de-a lungul vieții. Alegeți cu înțelepciune și alegeți ceva care să vă amintească să fiți pozitivi, să fiți plini de speranță și plini de viață.

tatuaje de pasăre

Amplasare – Unde ar trebui să obțineți acest design

Tatuajele de pasăre arată cel mai bine la încheietura mâinii sau la gleznă, deși unora le place să le ia pe gât sau în spatele urechilor. Depinde în totalitate de tine. Cu toate acestea, dacă alegeți un loc care este ușor vizibil, îl puteți arăta cu ușurință. De asemenea, îl puteți privi și admira. Îți va aminti în permanență să fii pozitiv și să crezi în dragoste. Mintea umană funcționează în moduri uimitoare, dacă o hrănești cu pozitivitate te vei simți liniștit, mulțumit și în largul tău.

Alegeți locația cu înțelepciune, totuși. Dacă simți că nu ai vrea să-l arăți sau să-l privești mult, atunci selectează un loc ușor de ascuns. Tatuajele sunt greu de ascuns folosind machiajul. Doar pentru informații.

Să trecem direct la subiect și să analizăm peste 155 de idei de tatuaje de păsări și semnificațiile acestora. Sunt absolut rafinate și uimitor de fascinante. Deci, dacă vă gândiți să obțineți unul, mergeți la el și fiți pregătiți să faceți o declarație de stil trudit!

tatuaje de pasăre

Tatuaj porumbel

Această idee de tatuaj este foarte populară și elegantă. Atât bărbații, cât și femeile îl pot arăta cu ușurință.

Sens: Tatuajul Dove denotă pace și armonie. Cu toate acestea, are chiar un sens religios și spiritual atașat. Porumbelul este legat de creștinism și este menționat de mai multe ori în Sfânta Biblie. Porumbelul a fost menționat în arca lui Noe, de exemplu. De asemenea, reprezintă fidelitatea și victoria.

tatuaje-porumbel

Tatuaj Colibri

colibri-tatuaje colibri-tatuaje

Această idee de tatuaj este grozavă și are semnificații foarte pozitive. În cea mai mare parte, oamenii care au trecut printr-o mulțime de greutăți în viață au cerneală pe corpul lor. Acționează ca un memento pentru ei și le anunță că pierderea speranței nu este opțiunea, deoarece viața este frumoasă și promițătoare.

Sens: Pasărea bâzâit simbolizează noroc, știri și recuperare. Se spune că această pasăre aduce împreună cu ea tot felul de vești și energii bune. De asemenea, indică libertatea și independența. Fapt interesant pentru tine, această pasăre are capacitatea de a zbura înapoi! Este asociat cu nativii americani și azteci. Obișnuiau să creadă că acest simbol atrage sexul opus spre ei. Actrița americană Sarah Hyland poartă acest design frumos la ureche și arată absolut superb.

Tatuaj de bufniță

Această idee de tatuaj este unică și vă permite să fiți creativi cu ea. Puteți cere artistului tatuator să creeze modele frumoase în interiorul bufniței sau să adăugați o strop de culoare în ea pentru a face să pară mai fabulos.

Sens: Simbolul bufniță reprezintă în principal înțelepciunea și cunoașterea. Zeița greacă Athena, zeița înțelepciunii, avea pe umăr un tatuaj de bufniță. Dacă sunteți un bun păstrător secret, ar trebui să obțineți cu siguranță unul. Bufnițele au o vedere nocturnă excelentă și se spune că sunt mari gânditori. Sunt învățați și gândesc noaptea.

Tatuaj papagal

tatuaje de papagal

Aceasta este o idee foarte drăguță de proiectare a tatuajelor. Dacă sunteți o persoană vorbăreață și doriți să le informați tuturor celor pe care îi întâlniți, atunci acesta este designul potrivit pentru dvs. Faptul că acesta este singurul animal care poate vorbi cu tine este foarte fascinant și face acest animal și mai răcoros.

Deoarece papagalii sunt animale colorate și atrăgătoare, îi puteți cere artistului tatuator să fie creativ cu acest design. Adăugați un pic de culoare și alte înfrumusețări drăguțe pentru un plus de glam.

Sens: Papagalii indică veselie, inteligență, companie și bucurie. Sunt ca prietenii tăi de companie. Se spune, de asemenea, că sunt rebeli ca pirații. Asta explică asemănarea numelor.

Tatuaj Păsări din Paradistatuaje de pasăre

Un alt design foarte popular pentru tatuaj de pasăre. Utilizarea culorilor vibrante și a contururilor îndrăznețe o face și mai frumoasă. Penele acestor păsări sunt în principal cernelite în roșu, galben și albastru.

Sens: Conform credinței populare, aceste păsări provin din cer și nu aterizează niciodată pe pământ. Ele reprezintă eleganță și grație și sunt păsări religioase. Triburile africane obișnuiau să poarte mult acest design. Acest design indică faptul că credeți în viața de după moarte și în conceptul de cer sau iad.

Blue Bird sau Blue jay Tattoo

Aceasta este o idee de design foarte superbă, care cu siguranță va atrage multă atenție.

Sens: Aceste păsări sunt văzute în poveștile nativilor americani și germani. De asemenea, sunt foarte des auzite în cântece și versuri și versuri de poezie. Ele reprezintă fericirea și prosperitatea. Culoarea lor albastră indică culoarea cerului, ceea ce înseamnă fericire eternă. De asemenea, gaurile albastre sunt foarte protectoare cu privire la familia lor. Sunt credincioși și au, de asemenea, multe cunoștințe. Nativii americani obișnuiau să creadă că pasărea albastră este un simbol al sănătății bune și al viitorului bun.

Peacock Tattoo

tatuaje de păun

Paunii sunt colorati, exotici si extrem de uimitori. Dacă doriți un design îndrăzneț și vibrant, acesta este obiectivul dvs. sigur. Paunii sunt foarte populari printre alte păsări datorită aspectului lor unic. Acest design vă va aduna cu siguranță o mulțime de complimente. Unii oameni le place să obțină contururi de păuni mari pe coaste, în timp ce altora le plac cele mici pe gleznă. Dacă îl obțineți cu cerneală, vă puteți îmbunătăți frumusețea interioară și exterioară.

Sens: Păunilor le place să-și admire frumusețea, astfel încât să puteți spune că sunt oarecum narcisici. Își deschid penele colorate și merg ca divele. Ele reprezintă încredere, libertate, cunoaștere, compasiune și bunătate. Păunul a fost vehiculul zeiței hinduse Lakshmi, care este zeița bogăției. Acest lucru se datorează atracției sale maiestuoase și regale. Penele sale sunt folosite chiar și în coroanele Regilor și Reginei, din acest motiv.

Tatuaj Vultur

Acest tatuaj de pasăre este cel mai mult preferat de bărbați. Această pasăre este oarecum masculină în natură. Este iconic și se află și pe steagul american. Dacă primiți un vultur cu cerneală pe cutia toracică, vă poate fi amintit faptul că aveți puterea și libertatea de a vă atinge obiectivele. Acest memento vă va sprijini și vă va determina să vă apropiați cu un pas de obiectivele dvs. în fiecare zi care trece.

Sens: Reprezintă forță, curaj și dominație. Zeul grec Zues avea un vultur care lucra pentru el. Sunt păsări extrem de observatoare și luptă pentru ceea ce le aparține. Alte păsări știu că nu se pot încurca cu vulturul. Nativii americani au folosit pene de vultur în ceremoniile lor, deoarece descriu puterea, înțelepciunea, viziunea și sunt considerați sacri. Un vultur este cunoscut și ca Regele cerului.

Păsări mici care zboară Tatuajtatuaje de pasăre

Acest design de tatuaj este minimalist și drăguț. Acest lucru este purtat de obicei la încheietura mâinii, deoarece aceste păsări sunt mici. Este foarte popular în rândul adolescenților fete. Este simplu și simplu, fără agitație. Păsări care zboară cu libertate absolută cernelite cu cerneală neagră și îndrăzneață.

Sens Acest design arată că purtătorul are libertatea absolută de a descoperi lucruri, locuri noi și de a avea experiențe interesante în viață, la fel cum păsările zboară fără grijă în lume. Acest tatuaj are uneori un mesaj personal. Îți amintește de moartea uneia iubitoare, deoarece odată ce păsările zboară nu le poți vedea. Ei pleacă departe, lăsându-vă curioși și curioși

Vulture Tattoo

tatuaje de vultur

https://www.instagram.com/p/BwnqmGrAFLl/

Aceasta este o altă idee genială de tatuaj special pentru bărbați. Purtătorul acestui tatuaj poate arăta lumii că nu se tem de nimeni sau de nimic și vor face orice pentru a-și proteja pe cei dragi.

Sens: Tatuajele vultur fac o declarație foarte solidă. Acestea indică moartea, protecția, forța și reînnoirea. Chiar dacă un vultur este văzut mai ales ca un ticălos, este un simbol al puterii. Vulturii sunt foarte acerbi de protecție când vine vorba de cei mici. Nu se tem de alte păsări și le atacă fără milă dacă încearcă să-și deranjeze familia.

Tatuaj Corb sau Corb

Această idee de artă corporală este, de asemenea, foarte populară, în principal datorită faptului că dă vibrații gotice. Adolescenții gotici și persoanele cărora le place să rămână misterioase primesc adesea acest tatuaj.

Sens: Misterul este un element foarte important atașat corbilor și corbilor. Ele sunt în mare parte simboluri întunecate și indică moartea. Mitul grecesc spune că Ravens a acționat ca mesagerii lui Dumnezeu între zei și muritori. În plus față de atingerea sa întunecată, are și câteva bunuri atașate. Ele reprezintă intelectul și comunicarea cu spiritele. Aceasta este o caracteristică foarte puternică.

Tatuaj de pasăre personalizat

Cea mai bună parte a alegerii unui design de tatuaj de pasăre este faptul că vă permite să explorați. Puteți alege culorile preferate, diferite modele geometrice, ornamente perlate sau o pasăre simplă și simplă și reușiți să o legați. Arată minunat și deține și semnificații profunde, ceea ce este un plus pentru că cine dorește o artă corporală permanentă care să nu aibă sens sau profunzime.

tatuaje de pasăre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE (FAQ)

Este timpul să răspundem la cele mai frecvente întrebări și întrebări legate de tatuaje. Sperăm să le ștergem pentru dvs..

Realizarea unui tatuaj este un proces foarte dureros?

Acest lucru depinde în totalitate de nivelul de toleranță la durere. Unii oameni sunt mai sensibili la durere decât alții. De obicei, este mai puțin dureros pe coapsă pe brațul superior. Este foarte important să rămâi hidratat și sistemul tău ar trebui să fie și fără alcool. Luați o masă sănătoasă și apoi stați la sesiune. Va fi dureros și zgârcit, nu va minți. Poate provoca arsuri, dar se îmbunătățește și te obișnuiești.

Sunt tatuajele foarte costisitoare?

Dacă mergi la un salon de tatuaje ieftin, veți face acest lucru la tarife ieftine. Cu toate acestea, este important să rețineți că saloanele ieftine pot compromite igiena. Așadar, plătiți niște bani în plus și nu faceți compromisuri pentru igienă, deoarece este un proces delicat și riscant. Saloanele de tatuaje bune din SUA percep aproximativ 100 până la 200 de dolari pe sesiune pe oră.

Cât timp durează pentru a finaliza?

Dacă ați selectat un design detaliat de dimensiuni mari, va dura mai mult timp. Procesul este delicat și implică perforarea acelor în piele cu ajutorul unor instrumente speciale, așa că încercați să nu vă mișcați sau să vă agitați. Cheia este să rămâi răbdător și să ai încredere în tatuatorul tău cu slujba lui. Va fi dureros, dar rezultatul final te va face fericit.

Cât durează erupția / arsura / usturimea pentru a se vindeca?

Este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se vindeca. Cu toate acestea, dacă arde și înțepă foarte mult și nu poți suporta durerea, mergi la medic. Faceți acest lucru înainte ca o infecție să înceapă să se formeze, deoarece erupția cutanată este încă deschisă și poate provoca infecții. În afară de aceasta, evitați activitățile legate de apă, cum ar fi înotul și nu acoperiți zona cu bandă sau îmbrăcăminte strânsă. Lasă-l să respire și să se vindece.

Sperăm că acest lucru a fost de ajutor. Noroc!