155+ Idei de design minimalist pentru tatuaje despre care ar trebui să știți cu siguranță

Atunci când alegeți un design de tatuaj adecvat, căutați toate lucrurile mici care contează cel mai mult pentru dvs., deoarece un tatuaj este ceva care vă va defini și convingerile. De asemenea, cu atât mai puțin este mai mult filozofia aplicabilă modelelor minimaliste de tatuaje. Cu tatuajele minimaliste, sensul contează și nu dimensiunea tatuajului în special.

În timp ce căutați un tatuaj ideal pentru pielea dvs., s-ar putea să vă simțiți ușor copleșiți de toate diferitele alegeri disponibile. Cel mai bun lucru de făcut este să vă concentrați asupra dvs. și să căutați modele care să vă motiveze să creșteți și să mergeți mai departe.

Nu este necesar să aveți un tatuaj mărit. Tendința recentă este despre a avea tatuaje mici, care sunt clasice, captivante și au un puternic sens simbolic lor.

Deci, ia-ți timp înainte să alegi tatuajul minimalist potrivit pentru tine. De exemplu, dacă tot nu vă dați seama ce doriți, atunci am enumerat cele mai bune idei de design pentru tatuaje în miniatură. Sunt sofisticate și v-ar servi chiar în orice aspect.

tatuaje-minimaliste

Bătăile inimiitatuaj mic de bătăi de inimă

Dacă ești cineva care prețuiește și sărbătorește fiecare secundă din viață, atunci un tatuaj cu bătăi de inimă este perfect pentru tine. Semnificația simbolică din spatele tatuajului bătăilor inimii este fenomenală, deoarece se concentrează pe forță, rezistență, dragoste, pasiune, persistență și putere.

În plus, tatuajul în miniatură al bătăilor inimii poate, de asemenea, să-l păcălească pe purtător să creadă că timpul se scurge și că mai sunt multe de făcut, oferindu-i purtătorului anxietate pe termen scurt, dar cu adevărat totul depinde de perspectiva purtătorului, deoarece ar fi putut fi un sens pozitiv , modul în care fiecare moment este important și ar trebui trăit la maximum.

Există mai multe modalități de a obține tatuajul bătăilor inimii în corpul tău; unii îl preferă la încheietura mâinii, în timp ce altora le place pe gât și pe degete.

Soare si Luna

Tatuajul Soare și Lună este un design vintage, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest tatuaj are mai multe semnificații simbolice atașate. În primul rând, arată echilibrul celor două forțe opuse, lumina și întunericul, motivând purtătorul, să rămână răbdător în întuneric, deoarece lumina va prelua în curând. În al doilea rând, nimic nu este permanent și totul se îmbunătățește cu timpul. Una peste alta, tatuajul soarelui și lunii motivează și încurajează purtătorul să meargă mai departe și să privească partea mai luminoasă a imaginii.

Tatuajul soarelui și lunii arată grozav pe marginea degetelor sau chiar pe încheietura mâinii. Tatuajul arată foarte atrăgător că fiecare ochi care privește tatuajul nu-și poate lua ochii de pe el.

Există mai multe moduri de a obține un tatuaj de soare și lună cu cerneală pe pielea ta, astfel de tatuaje de soare și lună cernelite cu linii groase negre. În al doilea rând, obținerea unui soare și a lunii miniaturale „colorate” face ca tatuajul să fie vizibil și arată și atrăgător. În al treilea rând, un alt mod de a-ți etala designul tatuajelor de soare și lună este de a-l împerechea cu mici stele negre.tatuaj mic de stea

Noapte înstelată

Tatuajul în stea miniatural arată fascinant și visător atunci când este cernelat pe piele. Unii pasionați de tatuaje adoră să-și facă un tatuaj de stea căzătoare, în timp ce alții aleg trei stele cernelite într-o mișcare triunghiulară pe corp; în orice caz, pare fenomenal.

Tatuajul cu stea are o semnificație simbolică interesantă, cum ar fi încurajarea purtătorului de a privi mereu în sus, cu alte cuvinte, să rămână plină de speranță și să se aștepte ca lucrurile bune să se întâmple în curând. În al doilea rând, cea mai întunecată dintre nopți poate arăta cea mai strălucitoare dintre stele, ceea ce înseamnă că, numai în vremurile nefaste, îți vei găsi adevăratul tău sine și vei deveni mai puternic ca niciodată.

Majoritatea purtătorilor de tatuaje preferă tatuajele cu stele pe picior, guler, încheietura mâinii și partea din spate a urechilor. Stelele cernelite cu o linie neagră groasă arată senzual și super-captivant.

Muzica este medicină

Se spune că muzica bună îți poate lumina starea de spirit în câteva secunde; același lucru este efectul unui tatuaj de note muzicale.

Cu toții avem această melodie veche în lista noastră de redare care ne poate lumina starea oricând, oriunde. Deci, dacă sunteți în căutarea unui tatuaj care să vă ajute să vă simțiți bine și să vă liniștiți ori de câte ori vă simțiți puțin jos, atunci obțineți notele muzicale ale melodiei preferate cu cerneală în corpul dvs., doar versurile preferate.

Semnificația simbolică nu este atât de mare în spatele acestui tatuaj, dar ușurează mintea purtătorului ori de câte ori este nevoie, ceea ce este un fel de mare lucru.

Pentru muzica cu un ton mai ridicat, notele pot fi cernelate mai aproape de cealaltă notă, iar pentru muzica mai calmă, notele pot fi cernelate ușor departe de nota următoare.

Majoritatea oamenilor preferă să-și facă un tatuaj miniatural de notă muzicală în spatele urechilor și pe încheietura mâinii.

Mai mult, spun în spatele fiecărei melodii preferate; există o poveste nespusă. Cât de mișto ar fi dacă obții versurile melodiilor aproape de inimă înscrise permanent în pielea ta? Ar fi oarecum ca și cum ai trăi din nou cele mai bune momente din viața ta. Cine nu și-ar dori asta?

Cuvinte puternice

Unele cuvinte sunt mai mult decât un simplu set de litere; în schimb, au un impact puternic asupra oamenilor. Pentru un design minimalist al tatuajelor, există o mulțime de cuvinte care se adaugă la personalitatea purtătorului.

Deci, dacă sunteți cineva care crede în răspândirea dragostei și afecțiunii, atunci veți primi cuvântul „dragoste” și „grijă” pe mâna, gâtul sau chiar partea degetului. Tatuajul Word oferă vibrații estetice, de asemenea, este cel mai simplu, dar elegant tatuaj pe care și-l poate dori o persoană.

Îndrăgostirea depinde de purtător, dacă cuvântul pe care l-ați ales este mic, atunci obținerea unei îndrăgostiți cursive ar putea să-l facă să pară puțin elegant și exact. În timp ce, dacă cuvântul conține mai mult de zece litere, atunci opțiunea pentru o simplă îndrăgostire va fi benefică și ar arăta fermecătoare și pe piele.

Ancoră

Dacă ești cineva care iubește să călătorească și să exploreze locuri noi, atunci cea mai bună opțiune este să îți faci un tatuaj de ancoră pe pielea ta. Așa cum ancora simbolizează aventura și călătoria, adăugând pofta voastră. Tatuajul arată fermecător și elegant, chiar dacă dimensiunea este mică; dă o atmosferă rafinată.

Mulți oameni preferă ancore colorate cu cerneală pe încheietura mâinii sau pe picior. Cele mai populare până în prezent au fost ancore punctate asociată cu o ancoră albastru închis. Combinația pare fascinantă și atrăgătoare atât pentru bărbați, cât și pentru femei din întreaga lume.

Înfășurați încheietura

Unii oameni adoră să poarte brățări, până la punctul în care ajung să obțină cernelurile pe încheietura mâinii, ceea ce este îngândurat și pare interesant.

Obținerea mai multor benzi colorate cu cerneală la încheietura mâinii arată elegant și elegant. De asemenea, purtătorul își poate alege culoarea sau stilul preferat de benzi care se potrivesc cel mai mult personalității lor; de exemplu, unele femei iubesc culorile deschise, în timp ce altele preferă nuanțele mai închise.

Alegerea între o brățară punctată și o bandă căptușită trebuie făcută; de asemenea, lățimea fiecărei benzi ar face diferența. O bandă largă ar fi foarte vizibilă și ar da o vibrație îndrăzneață, în timp ce o bandă subțire ar avea o vibrație elegantă și delicată.

Cea mai simplă dintre toate opțiunile pentru tatuajul cu încheietura mâinii este de a obține o bandă neagră cu puncte înfășurată în jurul designului tatuajului încheieturii mâinii, deoarece ar arăta perfect, nu prea peste partea de sus și nu prea obișnuită pentru a viziona.

tatuaj cu diamante

Diamant umbrit

Un minimalist este un concept care încurajează oamenii să cheltuiască pentru nevoile lor și nu pentru dorințe, dar ironia este că poți totuși să economisești mult și să-ți faci un tatuaj cu diamant realist cernelit în deget; nimeni nu ar ști că nu este real până nu observă cu atenție.

Tatuajul cu diamante are o semnificație interesantă, așa cum îi spune purtătorului că sunt prețioși și că doar sub presiune, cărbunele se transformă într-un diamant. Deci, dacă sunteți cineva, care este supus mult stresului și care necesită o validare frecventă, atunci să vă faceți un tatuaj în miniatură cu diamant vă va ajuta să vă simțiți bine cu dvs. ori de câte ori vă veți subestima.

De asemenea, un tatuaj cu diamante l-ar încuraja pe purtător să rămână răbdător în vremurile grele și să nu-și piardă speranța în orice se întâmplă.

Există mai multe modalități de a obține un tatuaj în miniatură cu diamante; unii îl preferă ca umbrit cu puncte, în timp ce alții merg pe negru. Alegerea între mai multe diamante și un singur diamant nu are o semnificație simbolică specială, dar cu cât diamantele sunt mai mari, cu atât aspectul este mai bun.

Sparkle Like A Unicorn

Unii oameni nu se pot îndrăgosti niciodată de unicorni și, dacă ești unul dintre aceștia, atunci un design miniatural de tatuaj unicorn este perfect pentru a-ți hrăni gusturile.

Un tatuaj de unicorn are o atmosferă extrem de fericită, în principal datorită culorilor sale îmbogățite, a strălucirilor, a frumoasei cozi de unicorn și a istoriei pe care o deține.

De asemenea, dacă doriți ca tatuajul dvs. să arate drăguț și elegant în același timp, atunci tatuajul unicorn este cel mai bun bang pentru dolarul dvs..

Pe scurt, acest tatuaj este cel mai relevant pentru persoanele cu mentalități libere, mai degrabă ca sufletele libere, care se îngrijorează mai puțin și merg cu fluxul.

Liber ca o pasare

Tatuajele de păsări arată prea mult până când totul este negru; în caz contrar, unii oameni primesc păsări de hârtie pe pielea lor, ceea ce este un concept interesant care indică faptul că purtătorul este extrem de creativ și inovator, de asemenea, pasărea simbolizează purtătorul ca o persoană cu obiective înalte.

Acest tip de tatuaj de pasăre din hârtie în miniatură este cel mai probabil să se potrivească persoanelor creative cu mentalități libere; cu alte cuvinte, oameni care gândesc din cutie. Oamenii care cred în ei înșiși și în capacitățile lor și îndrăznesc să-și îndeplinească visele fără teamă, așa că dacă ești cineva cu aceste calități, atunci tatuajul păsărilor este tot ce ai nevoie.

Tatuajele din hârtie pentru păsări sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar părțile relevante ale corpului variază, deoarece pentru femei, tatuajul păsărilor ar arăta cel mai bine pe încheietura mâinii, pe mână sau chiar pe guler. În timp ce pentru bărbați, tatuajul păsărilor ar arăta grozav pe umeri, gât și ca tatuaj în spatele urechii.

Există zero restricții de culoare pentru tatuajul păsărilor, totul depinde de mintea creativă a purtătorului, deoarece unora le-ar plăcea liniile negre simple, în timp ce alții ar înclina spre a obține pasărea de hârtie colorată.

Ocupat ca Albina

Dacă ești cineva care a prins mereu ceva, dar orice ai face, ești complet sincer cu el, atunci acest tatuaj de albine este un deliciu pentru toată munca grea pe care ai depus-o în lucruri.

Există mai multe semnificații atașate acestui ocupat ca tatuaj de albine. În primul rând, arată că îți iubești munca și orice faci, o faci din toată inima. În al doilea rând, arată forța ta interioară care spune clar că nu renunți cu ușurință la lucruri și oameni din viața ta. În al treilea rând, eliberează o atmosferă care spune că iei viața în serios și totul este o provocare pentru tine. În cele din urmă, ai încredere în alegerile tale.

Dacă sunteți cineva cu toate calitățile de mai sus sau doriți să fiți ca unul, atunci este posibil să vă faceți un tatuaj de albine. Tatuajul cu albine este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De asemenea, majoritatea oamenilor preferă designul albinelor pe mușchii lor, pentru a arăta că nu este vorba doar de forța exterioară, ci este forța interioară care contează cel mai mult pe termen lung.

mici tatuaje cu barca

Tatuaj de bază pentru bărci

Cineva gata să facă față provocărilor și să arate lumii adevăratul său talent, acest tatuaj de barcă este făcut pentru ei. De asemenea, dacă sunteți cineva care iubește navigația și are o natură aventuroasă, atunci veți avea un tatuaj cu care puteți rezona cu ușurință pentru cel mai mult timp posibil.

Persoanele cu o natură hiperactivă și funky s-ar conecta cu ușurință la tatuajul bărcii; de asemenea, designul este precis și poate fi ușor cernelat pe încheietura mâinii sau pe partea degetelor.

Alegerea culorii depinde de personalitatea purtătorului, cum ar fi dacă aveți o natură serioasă, atunci obținerea unei simple bărci negre ar face treaba, dar dacă sunteți cineva cu caracter carismatic, atunci opțiunea pentru o barcă de culoare maro amestecată cu roșu ar arata extrem de ademenitor.tatuaje-amprenta-bebelusului

Pași

Viața înseamnă totul să mergi pe cărările lungi și scurte, ușoare și dure; trucul este să nu te oprești niciodată, să încetinești, dar să nu te oprești niciodată.

Dacă ești cineva care crede că toate lucrurile bune necesită timp și renunțarea nu este alegerea corectă, atunci acest tatuaj trebuie să se adauge la sistemul tău de credințe. Pașii ilustrează călătoria pe care fiecare ființă de aici trebuie să o ducă la bun sfârșit, nu există o cale ușoară de a ieși din viață, fie că faci față provocărilor, fie că faci față momentelor grele, fie că renunți și suferi și mai mult.

Pașii pot fi mari sau mici, totul depinde de tine, dar dacă distanța dintre fiecare pas este mare, înseamnă că ești gata să o faci lent și constant, dar dacă distanța este scurtă, atunci se arată, poți ‘ Așteptați să obțineți totul și vă grăbiți.

Pașii pot fi negri, sau chiar doar din linii negre. De asemenea, unul dintre cele mai fermecătoare tatuaje de pași a fost umbrit complet maro pentru a descrie murdăria prin care va trebui să trecem.

Oricum, pașii sunt în general cernelați pe partea din spate a piciorului sau pe încheietura mâinii. Totul depinde de tine

Linii paralele

O linie paralelă ca tatuaj este un concept interesant. Arată că totul are un efect negativ, deci orice ai face va reveni asupra ta. Dacă te pricepi la ceva, vei fi tratat frumos și invers.

Deci, dacă doriți ceva complet simplu, dar care are o semnificație simbolică puternică în spate, atunci tatuajul cu linii paralele este de departe cea mai bună opțiune de luat în considerare. Vă va aminti în mod constant acțiunile voastre, deoarece acestea vor avea o reacție opusă la fel de puternică. De asemenea, nu va fi prea mult și nu prea puțin ca un tatuaj – doar suma pe care o persoană și o natură precisă și-ar dori-o și ar avea nevoie.

tatuaje-minimaliste

Linia de fund

Selectarea tatuajului potrivit pentru dvs. poate fi uneori dificilă, dar dacă începeți cu cele mici, care au o semnificație simbolică excelentă, arată fermecător și se potrivește personalității dvs., atunci nu va fi o problemă prea mare. Indiferent ce alegeți, treceți la decizia dvs. timp de două zile bune, până când sunteți complet sigur de alegerea dvs..

În afară de alegeri, cel mai important lucru este să vă bucurați de procedură, să trăiți fiecare moment, să puneți multe întrebări de la piercer. De asemenea, dacă aveți probleme cu pielea, împărțiți-l cu piercerul înainte de procedură, pentru a evita orice rănire și reacție cutanată.

Faceți fiecare moment să conteze; s-ar putea să nu mai aveți șansa să vă faceți un tatuaj din nou, trăiți prezentul din plin.

Tatuaj fericit pentru tine!