155 de tatuaje de pisică extrem de adorabile pe care ar trebui să le obțineți în acest an

Când vine vorba de modele de pisici pentru un tatuaj, nu veți fi de acord cu faptul că acestea nu sunt doar adorabile, ci sunt apreciate pe scară largă pentru semnificațiile lor simbolice. În general, tatuajele de pisică sunt asociate cu puterea feminină și reprezintă o eleganță puternică, prosperitate, protecție și noroc. Datorită semnificațiilor sale uimitoare, tatuajele de pisică sunt întotdeauna o alegere populară de design printre mulți pasionați de tatuaje.tatuaje de pisici

Simbolismul pisicii

Modelele de tatuaje pentru pisici au conotații diferite în fiecare cultură. Însă pisica în sine poartă semnificații care se învârt în jurul echilibrului dintre contrarii precum bune și rele, luminoase și întunecate, interioare și exterioare. Fiind un animal nocturn, pisicile sunt asociate cu semnificațiile simbolice ale ceea ce trăiește în locuri necunoscute sau ascunse. Aceste creaturi nebune sunt cunoscute popular pentru natura sa curioasă; pisicilor le place să bată lucrurile și să le strângă în locuri închise. Cu toate acestea, pisica personifică răbdarea, vindecarea, calmul și curajul.

Pisicile din vremurile antice

Simbolismul pisicii s-a răspândit în multe culturi antice și moderne din întreaga lume. Datând din 2000 î.e.n., egiptenii se închinau Catului. Pentru ei, pisicile erau asociate cu zeița Isis și zeița Ba’at și a numit pisicile „Mau”. Aveau convingerea fermă că pisicile le aduc noroc, fertilitate, putere și frumusețe. Mai târziu, au creat statui Cat împodobite cu aur pentru a se închina. După câțiva ani, cultura egipteană a început să se transforme, iar pisicile au început să fie ilustrate în arta egipteană.

Ce reprezintă pisicile în vremurile moderne?

În Grecia antică, pisicile erau asociate cu poftă, curățenie, o natură vicleană și viclenie. În prezent, acestea sunt legate de independență și rebeliune. Puteți avea o idee despre importanța sa din protestul din Coreea de Sud. Când guvernul coreean a adoptat legea, afirmând că numai experții medicali pot face tatuaje, între timp, mai mulți pasionați de tatuaje au început să protesteze, cu un design specific al tatuajului de pisică ca simbol al protestului. Un simbol care ar putea aduce puterea și norocul, cred ei, cu aceștia ar câștiga cazul.tatuaje de pisici

Tatuaje de pisică

Nu este de mirare că pisicile sunt niște creaturi dulci, dar obraznice. Pentru un tatuaj de pisică, puteți avea un număr mare de modele pe care să le purtați. Amintiți-vă doar că, împreună cu desenele adorabile, fiecare tatuaj are semnificații profunde în el. În prezent, cele mai populare modele de tatuaje de pisici în rândul femeilor sunt de stil minimalist. Majoritatea preferă modele mici, deoarece acestea arată destul de drăguțe. Pe lângă designul pe care îl alegeți pentru tatuaj, veți avea două opțiuni, realiste și tribale.

Reflecția personalității

În general, se crede că tatuajul reflectă personalitatea ta. De exemplu, dacă purtați un tatuaj al unei pisici zâmbitoare, combinat cu o grădină florală, vă arată natura bună. În mod similar, un tatuaj care prezintă un pisoi care prinde un fluture care flutură arată că un purtător are o inimă moale. Pentru data viitoare, ori de câte ori alegeți un design, luați în considerare semnificațiile și selectați-l pe cel care vă reflectă natura în cel mai bun mod posibil.

Plasamente pentru tatuaje

Indiferent dacă doriți primul tatuaj sau cel de-al cincisprezecelea, nu veți nega că este întotdeauna greu să decideți locul potrivit pentru acesta. Chiar și atunci când alegeți una, rămâneți încă nesigur dacă arată bine sau nu? Mai mult decât atât, vă faceți griji dacă pielea vă va răni în timpul unui proces sau nu. Deci, înainte de a-ți face un tatuaj de pisică pe piele, trebuie să iei în considerare câteva lucruri. Pentru aceasta, trebuie să dezvoltați o înțelegere clară a locului în care designul pisicii dvs. va arăta cel mai bine și unde va suferi mai puțin.

Să clarificăm cu un exemplu. Tatuajele mari și detaliate ale pisicii, cum ar fi o vrăjitoare care stă cu o pisică neagră, probabil arată decent pe părți mari ale corpului. Spre deosebire de asta, un tatuaj simplu și mic va arăta mai adorabil pe încheietura mâinii, în spatele urechii și chiar pe deget..

Vizibilitatea tatuajului tău

Deoarece tatuajele sunt permanente, odată ce sunt tipărite nu le puteți elimina. Prin urmare, dacă doriți să vă ascundeți designul, îl puteți realiza pe partea inferioară a spatelui sau pe coapsele superioare. În cazul în care doriți să vă arătați încântătorul tatuaj de pisică, poate că brațele, partea superioară a pieptului, gâtul, fața, mâinile sau încheietura mâinii ar fi o opțiune bună. Un alt lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este că nu trebuie să purtați tatuaje foarte vizibile dacă sunteți angajat, deoarece acestea sunt încă considerate inadecvate în multe locuri de muncă.

Adoptarea

Nu există nicio îndoială că un proces pe care trebuie să-l parcurgi pentru a-ți marca un tatuaj pe piele este cu adevărat dureros. Acesta este motivul pentru care trebuie să selectați un astfel de design care ar afecta mai puțin decât un design cu detalii mai mici, deoarece un tatuaj elaborat poate provoca un disconfort mare. De asemenea, amintiți-vă că unele modele complexe sunt dificil de redat ireproșabil pentru artiști. Pentru aceasta, trebuie să alegeți un astfel de lucru pe care artistul dvs. îl poate face fără a compromite calitatea acestuia. În plus, în cazul în care aveți o piele sensibilă, va trebui să tolerați mai multă durere.

tatuaje de pisici

Selectarea mărimii corecte

Ca să nu mai vorbim, dimensiunea tatuajului depinde de design; un tatuaj cu detalii ar necesita o dimensiune mare pentru a arăta clar și fin. În cazul în care selectați o dimensiune mică pentru tatuajul dvs. detaliat, rețineți că ar arăta mai degrabă ca o mizerie încurcată decât un design subtil..

Asta înseamnă că un design elaborat ar trebui să fie suficient de mare pentru a descrie detaliile, iar contururile trebuie să fie clare și definite. Cu toate acestea, un tatuaj de design mai puțin detaliat poate fi făcut într-o dimensiune mică. Ei bine, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dimensiune, deoarece artistul dvs. v-ar sugera cel acordat.

După cum am spus, trebuie să luați în considerare semnificațiile înainte de a vă face un tatuaj pe piele; am enumerat câteva tatuaje populare de pisică cu semnificațiile lor pentru dvs..

1. Tatuaj minimalist de pisică

Unii dintre voi ar dori să aibă tatuaje mari și elaborate, în timp ce alții ar dori mai mult stilurile minimaliste. Desenele minimaliste sunt rareori legate de realism; sunt interconectate cu rezumate. Prin urmare, dacă doriți un tatuaj minimalist de pisică, este posibil ca designul să nu fie umplut cu detalii, ci să fie simplu și artistic.

Ideea de plasare

Tatuajele minimaliste sunt simple și mai puțin detaliate, dar necesită finețe pentru a arăta fabulos. Deoarece aceste modele sunt adesea mici, îl puteți așeza pe ceafă. În plus, îl poți purta la încheietura mâinii, în spatele urechii sau pe gleznă. Amintiți-vă, indiferent dacă este brațul sau partea superioară a pieptului, un tatuaj minimalist vă oferă un aspect atrăgător.

2. Tatuaj Ying Yang Cat

Un tatuaj de pisică Ying Yang poate fi proiectat în diferite moduri. Poate fi încorporat cu alte lucruri precum frunze, stele și flori. Dacă vă întrebați cum arată un tatuaj de pisică ying-yang, să vă explicăm. Un ying-yang este o minge, având două simetrii; un vârtej negru este Yin, iar cel alb se numește Yang. Cu toate acestea, într-un tatuaj ying-yang, pisica este plasată fie în vârtejul unei mingi Ying Yang. În afară de asta, poate fi proiectat în așa fel încât două pisici să fie strânse între ele. Un astfel de design ar arăta extrem de adorabil.

Turbina albă a lui Ying Yang este legată de strălucire și creștere, în timp ce partea neagră reprezintă umbre. După cum v-am spus că pisicile sunt cunoscute pentru a menține un echilibru între contrarii, o pisică într-un Ying Yang demonstrează o viață echilibrată.

Ideea de plasare

Deoarece tatuajul Ying Yang Cat are o formă rotundă, acesta va arăta cel mai bine pe centrul umărului sau brațului și pe ambele părți ale taliei. În plus, un tatuaj de pisică Ying Yang pe baza gâtului tău va arăta extrem de frumos și captivant.

3. Tatuaj de pisică adormită

Dacă ai avut vreodată o pisică, probabil știi că iubește două lucruri: joacă și dormit! Dorm mult! De asemenea, s-ar putea să te fi văzut pe tine sau să fi auzit de la prietenii tăi cum îi place să doarmă acestui animal de companie drăguț nebun. Pisicilor le place să se înghesuie în locuri super amuzante; poate fi garderoba, chiuveta sau chiar zona de sub canapea. În plus, nu vă mirați dacă găsiți o pisică care doarme pe computer, pisicilor le place să doarmă în locuri înalte.

Dacă vorbim despre simbolismul unui tatuaj de pisică adormită, o persoană care poartă un astfel de tatuaj este adesea calmă. Reprezintă liniște. În plus, un tatuaj al unei pisici adormite combinat cu o inimă reprezintă faptul că un purtător este un om de casă; îi place să rămână acasă pentru a petrece cel mai mult timp cu familia.

Ideea de plasare

Ei bine, plasarea unui tatuaj de pisică adormită depinde în totalitate de ce design alegeți. Veți avea numeroase opțiuni de proiectare din care să alegeți.

Un tatuaj de pisică adormită este de obicei de dimensiuni mici. Prin urmare, chiar nu trebuie să fii agitat. Rețineți că trebuie să selectați o parte vizibilă a corpului pentru a vă arăta pisica. În afară de încheietura mâinii, îl puteți așeza pe spatele umărului, pe partea superioară a buricului sau pe brațul interior. Dar va arăta mai atractiv pe încheietura mâinii interioare.

4. Tatuaj pisoi negru

Înapoi în Evul Mediu, pisicile negre erau legate de semnificațiile negative pe care oamenii le atribuiau. Pisicile negre au fost considerate un prezențiu rău; erau asociați cu vrăjitoare și demoni. Dar astăzi multe societăți cred că pisicile negre aduc de fapt prosperitate și noroc. Deci, este rezonabil să credem că un tatuaj de pisică neagră personifică o personalitate inteligentă, neortodoxă, inteligentă, secretă, inteligentă, supranaturală, jucăușă și independentă.

În afară de aceasta, oamenii cred, de asemenea, că tatuajul pisicii negre reprezintă ideologia feminismului. În plus, astfel de tatuaje descriu o admirație pentru credințele spirituale păgâne sau wiccaniene.

Ideea de plasare

Conform credinței pe care tocmai ați învățat-o, o persoană care caută noroc sau prosperitate poartă un astfel de tatuaj pe piele. Dar, în realitate, chestia este că un tatuaj de pisică neagră arată extrem de fascinant atunci când se află pe o parte proeminentă a corpului tău.

Dacă doriți să vă arătați tatuajul, plasați-l acolo unde este vizibil. Un mic tatuaj al unui pisoi negru poate fi făcut pe încheietura mâinii, pe umăr, în spatele articulației gleznei sau chiar pe gât. Dar dacă doriți un tatuaj detaliat, poate că coapsele, abdomenul sau bicepsul ar fi un loc bun. În cazul în care doriți un tatuaj ascuns, îl puteți avea pe spate, coapsa superioară sau pe piept.

5. Tatuaj de pisică semi-colon

Acest tip de tatuaje este ilustrat ca un punct și virgulă negru care încorporează fața unei pisici în locul unui punct. Se crede că un tatuaj cu punct și virgulă dă putere să trăiască pentru cei care se luptă cu dependența de droguri, depresie sau au încercat un sinucidere. Dacă aveți de-a face și cu o astfel de situație, amintiți-vă că un tatuaj cu punct și virgulă vă va aminti să nu renunțați niciodată la viața voastră.

Marca în sine simbolizează noi începuturi. Ați fi curios să aflați motivul care stă la baza feței pisicii în tatuajul cu punct și virgulă. Ei bine, deoarece pisica este cunoscută pentru a păstra un echilibru între contrarii, un tatuaj de pisică cu punct și virgulă îți echilibrează gândurile negative sau te împiedică să-ți faci rău în timp ce îți aduce pozitivitate.

Ideea de plasare

Având astfel de semnificații pozitive, un tatuaj de pisică cu punct și virgulă trebuie plasat acolo unde este vizibil pentru dvs. la fiecare privire. Pentru asta, oamenii îl poartă de obicei pe încheietura mâinii interioare. Nu este ca și cum oamenii care se luptă cu viața lor o pot purta, în timp ce alții nu. Oricine îl poate opta și purta pe tragus, în spatele urechii sau pe articulația gleznei.

Cu toate acestea, cei care au într-adevăr nevoie de o anumită motivație pentru a trăi și a fi de acord cu simbolismul punct și virgulă, puteți pune un tatuaj pisică punct și virgulă pe încheietura mâinii. De fiecare dată când te gândești să renunți la viață, îți amintește promisiunea. O promisiune pe care ți-ai făcut-o că este bine să ajungi după ajutor, mai degrabă înghițit de pesimism.

6. Pisica cu un tatuaj lunar

Atât luna, cât și o pisică au fost întotdeauna supuse superstiției. În multe culturi, se crede că pisicile sunt legate de noapte. Sunt cunoscute că dețin o legătură puternică cu energiile lunii. Dacă dețineți o pisică, vă puteți raporta la ea; probabil că ați observat schimbări semnificative în comportamentul animalului dvs. de companie de fiecare dată când apare luna plină.

În plus, un tatuaj de pisică încorporat cu o lună înseamnă că ești o persoană de noapte; îți place mai ales să stai treaz noaptea până în zori. Deci, dacă doriți cu nerăbdare să-l selectați pentru următorul tatuaj, amintiți-vă că exprimă o conexiune puternică împreună cu semnificații atât de profunde.

Ideea de plasare

Tatuajele mici sunt mai ușor de plasat în comparație cu cele detaliate. Cu toate acestea, unele modele arată fabulos atunci când sunt redate cu detalii subtile. Deci, dacă vrei să ai o pisică cu tatuaj lunar, trebuie să optezi pentru un design care să aibă detalii, acesta va arăta mai fin. Pentru un design mare, îl puteți avea pe umăr lângă gât sau îl puteți purta pe biceps. Dacă doriți un tatuaj ascuns, atunci acesta va arăta cel mai bine pe spate sau pe talie.

Sfaturi pentru a trece printr-un tatuaj

Înainte de a te îndrepta spre tatuator, asigură-te că profesionistul are o licență pentru tatuaj. După aceea, când sunteți în sfârșit acolo, asigurați-vă că echipamentul pe care îl folosește este bine întreținut și să respecte standardele de sănătate. Echipamentul folosit poate provoca contaminarea încrucișată, rezultând o boală severă. Echipamentul poate include ac, mănuși, bandaje, aparate de ras sau tampoane.

Cum să abordezi o durere

Un proces de tatuare vă poate provoca o mare suferință. Veți simți dureri intense în cele mai sensibile părți ale corpului, de exemplu, în partea din spate a genunchiului sau în cazul în care pielea dvs. este subțire. Aceste părți sunt gâtul, coloana vertebrală, coastele, fruntea, gleznele și degetele sau mâinile.

Dacă începeți să simțiți durere în timpul procesului, rugați-l pe artistul dvs. să oprească procesul imediat. Între timp, respirați adânc, deoarece vă va ajuta să vă reduceți durerea. Tatuajul este un proces lung și istovitor, mai ales atunci când vorbești despre modele detaliate și, uneori, iei mai multe întâlniri pentru a fi finalizate.

Ai grijă de tatuajul tău

Odată ce artistul a terminat cu tatuajul, el va curăța și igiena zona și va înfășura un bandaj peste ea. Vi se va cere să păstrați pansamentul pentru o zi, probabil. Nu uitați că un tatuaj proaspăt este la fel ca o rană deschisă, deci trebuie să aveți grijă de rană și să preveniți infectarea acesteia.

Când îndepărtați pansamentul, spălați-vă mâinile și apoi curățați-vă tatuajul cu un detergent antibacterian sau săpun recomandat. Este vital să asculți ceea ce recomandă tatuatorul tău. Evitați să folosiți produse de curățare parfumate, deoarece pot provoca iritații. Odată ce ați terminat cu spălarea tatuajului, bateți ușor zona cu un prosop curat.

Dacă pielea devine pruriginoasă și uscată, aplicați un unguent sau o loțiune conform recomandărilor artistului. Tatuajul tău va începe să se cojească și acest lucru este normal, indică faptul că rana ta se vindecă. Dar nu luați singuri fulgii de piele sau veți strica cerneala. Să se întâmple totul în mod natural.

Concluzie

Chiar dacă procesul de tatuare este dureros și durează mult timp pentru a se vindeca, dar odată ce este terminat, îți va plăcea să-ți vezi tatuajul preferat. Printre nenumăratele modele frumoase de tatuaje, tatuajele de pisică sunt cele mai adorabile. Fiecare design are propriul său sens și acum veți avea o idee despre ce design reprezintă ceea ce și ce design ar fi mai potrivit pentru dvs..