155 de idei atractive pentru tatuarea vițelului pentru a-ți etala piciorul inferior

Indiferent de ce zonă a corpului dumneavoastră intenționați să vă faceți tatuajul, acesta va arăta, indiferent de toate, ca oricând și vă va ajuta să obțineți imagini corporale uluitoare. Pentru unii oameni, plasarea tatuajului este mai importantă decât designul, iar pentru unii, designul contează cel mai mult. Dacă doriți să alegeți o plasare unică, care vă permite să vă arătați tatuajul ori de câte ori doriți, atunci cel mai bun loc pentru a vă face tatuajul este vițelul dvs..

The vițelul este porțiunea mușchiului moale care apare pe spatele piciorului inferior și este unul dintre cele mai la modă locuri pentru a-ți face tatuajul. Această zonă vă oferă libertatea de a spune o poveste cu tatuajul dvs. și puteți deveni la fel de descriptiv pe cât doriți cu spațiul disponibil. Cea mai bună parte a tatuajului gambei este că, dacă nu doriți ca acestea să fie vizibile, puteți acoperi cu ușurință tatuajul cu o pereche de blugi sau pantaloni scurți și să-l ucideți atunci când purtați o fustă mini sau trunchiuri de înot atunci când intenționați a lovi piscina.

Pentru a vă ajuta să realizați cel mai bun tatuaj, menționate mai jos sunt câteva dintre cele mai bune idei de tatuaje de vițel, care vă vor face procesul de selecție mult mai ușor. Deci, citiți mai jos și câștigați o inspo uimitoare tatuaj de vițel!

Tatuaj de vițel

Semnificația din spatele tatuajelor vițelului

Tatuajele gambei apar într-una dintre regiunile unice ale corpului. Dar dacă îți faci un tatuaj pe vițel, arată și mai bine. Zona gambei este ca punctul culminant al corpului tău și, atunci când îți faci un tatuaj acolo, face ca zona să fie și mai proeminentă. Nu există o semnificație specifică în spatele unui tatuaj de vițel, dar te ajută să ieși în evidență, mai ales într-o cameră aglomerată.

Semnificația din spatele tatuajului vițelului depinde în mare măsură de tipul de tatuaj pentru care mergeți. Există o colecție uriașă de modele de tatuaje de vițel și puteți alege să obțineți orice lucru. Sensul depinde de designul și povestea din spatele alegerii acelui design specific. Tatuajul tău de vițel nu trebuie să aibă nicio semnificație; unii oameni își fac un tatuaj pentru distracție, fără a acorda nicio preferință semnificațiilor sale.

Plasarea tatuajului gambei

Amplasarea pentru tatuajele gambei este destul de evidentă, așa cum sugerează și numele. Dar, pe gambă, poți face tatuajul în diferite moduri. Dacă doriți un tatuaj mic de vițel, îl puteți așeza în mijlocul vițelului sau puțin mai jos. Dacă doriți să faceți tot posibilul și să vă acoperiți întregul vițel, atunci puteți începe de sus și puteți merge până la capăt. Unii oameni trec peste vârf și își încep tatuajul din coapsa din spate, care merge până la gambă și picioare.

Puteți să vă prezentați tatuajul pe vițel în mai multe moduri; trebuie să-ți folosești imaginația și creativitatea. După ce ați găsit designul potrivit al tatuajelor, vă puteți hotărî cu ușurință modul în care doriți să vă prezentați tatuajul pe vițel. Nu contează ce tip de tatuaj alegeți. Vițelul este o zonă atât de unică pentru tatuaje, încât atrage atenția tuturor dintr-o dată, deoarece vă ajută să vă evidențiați toate caracteristicile corporale.

Deci, dacă vă faceți griji că tatuajul va apărea în spatele piciorului în care nici măcar nu îl puteți vedea, nu ar trebui să vă faceți griji. Poate că nu o veți putea vedea, dar oamenii din jurul vostru cu siguranță nu pot și, de fapt, nu vor putea înceta să se uite la un tatuaj atât de unic și strălucitor.

Tatuaj de vițel

Idei de tatuaj de vițel

Dream catcher Vițel Tattoo

Dream catcher Vițel Tattoo

Tatuajele Dream Catcher sunt destul de frecvente în zilele noastre; cu toate acestea, plasarea unuia pe gambă poate fi una dintre cele mai bune decizii de tatuaj pe care le luați. Aspectul unui captator de vise se potrivește cel mai bine gambei tale, în timp ce penele îi atârnă. Acest tatuaj include un captator de vise cu cerneală neagră și gri, cu detalii minunate asemănătoare florilor în interiorul captatorului de vise și trei pene negre și gri. Artistul tatuator a folosit nuanțe întunecate pentru a conferi acestui tatuaj o oarecare profunzime.

Penele acestui tatuaj arată uimitor, deoarece apar în partea inferioară a piciorului, iar simbolul principal al captatorului de vise apare în partea cea mai largă a gambei. Tatuajele de captare a viselor sunt destul de importante pentru cultura nativilor americani, așa că mulți oameni își dau dovadă de respect pentru rădăcinile nativilor americani. Dar, în afară de aceasta, tatuajele de captare a viselor simbolizează norocul, de care toată lumea are nevoie. Nu știi niciodată, poate că obținerea acestui tatuaj îți va aduce noroc în viață.

Designuri geometrice Tatuaj de vițel

Designuri geometrice Tatuaj de vițel

Unul dintre cele mai tari tatuaje de vițel trebuie să fie acest tatuaj geometric de vițel. Tehnica geometrică vă ajută să obțineți cel mai tare aspect de tatuaj sassy și această tendință a crescut datorită stilului unic de artă corporală pe care vă ajută să îl atingeți. Acest tatuaj include diferite elemente geometrice și forme, cum ar fi cuburi care înconjoară un design asemănător unei spirale. Majoritatea desenelor geometrice sunt cernelite uimitor cu cerneală neagră pură cu detalii gri.

Puteți oricând să adăugați o anumită culoare pentru a vă face tatuajul să apară mai mult. Acesta este unul dintre cele mai flexibile modele și puteți adăuga în continuare elemente diferite. Acest tatuaj este perfect pentru cei conștienți de picioare și poartă întotdeauna haine pentru a le ascunde. Cu ajutorul acestui tatuaj magnific, nici măcar nu trebuie să vă acoperiți picioarele, deoarece ați dori să vă etalați cu arta corporală rece.

Tatuaj Tribal Design Vițel

tatuaj tribal de vițel

Puteți alege, de asemenea, pentru acest tatuaj de vițel cu design tribal, unul dintre cele mai populare tatuaje de vițel în rândul bărbaților în zilele noastre. Unul dintre prietenii tăi pasionați de tatuaje ar putea avea un tatuaj tribal de vițel. Acest tatuaj implică diferite modele tribale, cum ar fi triunghiuri mici, valuri negre cu cerneală și spirale care alcătuiesc un aspect tribal întreg. Acest design ar putea deriva din culturile native americane sau chiar din tribul polinezian, care sunt renumite pentru desenele lor de tatuaje tribale. Modelele tribale sunt realizate în cea mai mare parte cu cerneală neagră și arată perfect uimitor pe vițel.

Tatuajele tribale sunt destul de semnificative, deoarece toate simbolurile mici utilizate în acest design au semnificații profunde. Mulți oameni fac tatuaje tribale pentru a arăta respect pentru rădăcinile lor tribale. Cu toate acestea, pentru că tatuajele tribale au astfel de caracteristici unice, mulți oameni o primesc doar pentru aspectul unic și o prezintă în diferite zone ale corpului lor..

Tatuaj Floral Vițel

Acest tatuaj floral de vițel este unul dintre cele mai frumoase tatuaje pe care le veți întâlni. Acest tatuaj include flori cu cerneală neagră și cenușie, cu frunze care ies peste tot și apare într-o linie curbată, începând de la partea largă a vițelului care merge până la capăt. Detaliile acestui tatuaj sunt în afara acestei lumi și face ca florile să arate frumos ca niciodată. Tatuatorii au realizat detalii subtile în interiorul florilor pentru a-i oferi o caracteristică și o adâncime suplimentare.

Dacă doriți să faceți acest tatuaj floral să strălucească mai mult, atunci puteți obține o cerneală colorată adăugată evidențiind anumite flori în acest tatuaj. Dacă doriți să găsiți un tatuaj semnificativ pentru a vă împodobi corpul, atunci aveți mai multe motive să alegeți acest tatuaj. Tatuajele cu flori simbolizează puritatea și prietenia. Cea mai bună parte a acestui tatuaj este că arată bine atât pentru bărbați, cât și pentru femei, deoarece mulți oameni cred că modelele de tatuaje florale se potrivesc mai mult femeilor. Cu toate acestea, bărbații le pot dovedi greșite încercând acest tatuaj.

Tatuaj acuarel busolă vițel

Tatuaj acuarel busolă vițel

Dacă doriți tehnica de tatuare a acuarelelor prezentă în tatuajul vițelului, trebuie să încercați acest tatuaj de vițel cu busolă acuarelă. Tatuajele busolei arată uimitor pe vițel, deoarece caracteristica principală a busolei arată perfect atunci când apare pe partea musculară mai largă a vițelului. Acest tatuaj constă dintr-o busolă neagră conturată cu marcaje adecvate, iar peste busolă are o stea nautică. Principalul punct culminant al acestui tatuaj este acuarele folosite pentru a evidenția acest tatuaj compas în ansamblu.

Tatuajele cu busolă sunt destul de semnificative, deoarece reprezintă îndrumare și îți oferă motivația de a nu înceta niciodată să lupți pentru ceea ce vrei să realizezi. De asemenea, este un bun memento că timpul se scurge și ar trebui să vă asigurați că profitați la maximum.

Tatuaj de vițel de potrivire abstractă 3D

Tatuaj de vițel de potrivire abstractă 3D

Dacă doriți să faceți tot posibilul cu tatuajul vițelului, trebuie să încercați acest tatuaj 3D abstract de vițel. Acest tatuaj necesită acoperirea ambelor picioare, ceea ce arată absolut uimitor. Acest tatuaj este perfect pentru a vă prezenta un stil detaliat sau o poveste prin această formă de artă. Acest tatuaj include o descriere abstractă unică, cu câteva modele întrupate cu cerneală albastră și neagră. Puteți spune că acest tatuaj încearcă să spună o poveste pe care mulți s-ar putea să nu o înțeleagă.

Dar aceasta este frumusețea tatuajelor, deoarece tatuajele te ajută să începi să interacționezi cu ceilalți, întrebându-te ce înseamnă tatuajul tău. Artistul tatuator a portretizat strălucit tatuajul pe ambele părți ale gambei, mai ales cu efectul 3D. Dacă doriți să obțineți acel sentiment dintr-un milion, atunci trebuie să faceți acest tatuaj chiar acum!

Tatuaj craniu floral

Tatuaj Floral Craniu Vițel

Dacă nu doriți să vă faceți gâtul complet, puteți încerca un design simplu, cum ar fi acest tatuaj cu vițel craniu floral și să realizați un tatuaj unic. Acest tatuaj acoperă partea musculară a tatuajului și îl face foarte potrivit pentru acest design al craniului. Acest tatuaj include o față a craniului cu cerneală neagră și gri, cu o floare roșie și roz prezentată pe ochii craniului. Pentru a scoate în evidență un aspect mai gotic, tatuatorul a folosit cerneală roz pentru a evidenția dinții craniului.

Acest tatuaj este simplu, dar destul de elegant și unic. Craniile reprezintă moartea, dar cu acest aspect de floare, acest tatuaj al craniului reprezintă atât moartea, cât și frumusețea. Acest tatuaj servește ca un memento bun că există întotdeauna oarecare speranță chiar și în cele mai întunecate vremuri. Tot ce trebuie să faci este să găsești acea rază de speranță sau să folosești propria ta bunătate pentru a găsi oarecare pozitivitate în tot întunericul.

Tatuaj de vițel scrisoare

Tatuaj de vițel scrisoare

Dacă vrei să devii de bază cu tatuajul tău cu vițel, acest tatuaj cu vițel scrisoare este alegerea ideală pentru tine. Acest tatuaj încorporează o singură literă conturată într-un stil unic de tatuare cu diferite simboluri și detalii. Cu cât adăugați mai multe elemente în acest tatuaj cu litere, cu atât mai cool are tendința de a arăta. Puteți face multe lucruri cu acest tatuaj. Puteți merge cu o scrisoare simplă cu cerneală neagră sau puteți face mult mai mult; tot ce trebuie să faceți este să vă folosiți creativitatea.

Acest tatuaj este destul de cool, deoarece identifică prima literă a numelui tău. Nu trebuie neapărat să folosești prima inițială a numelui tău, deoarece ai putea folosi, de asemenea, scrisoarea altcuiva ca un tribut adus acestora sau să arăți o anumită considerație. Puteți obține mai mult de o literă plasându-le deasupra celeilalte sau puteți obține câte una pe ambii viței.

Tatuaj mecanic de vițel 3D

Tatuaj mecanic de vițel 3D

Acest tatuaj de vițel mecanic 3D este un boggler și unul dintre cele mai exotice tatuaje de vițel pe care le veți întâlni. Întrucât acest tatuaj prezintă mai mult o vibrație masculină, așa că veți găsi aceste tatuaje mecanice 3D comune în rândul bărbaților. Acest design încorporează un obiect mecanic cernelit în gri, înfășurat cu fire roșii. Tatuatorul a aplicat tehnica fotorealismului creând o piele ruptă folosind cerneală roșie și alte culori. În interiorul pielii, artista a inclus cu succes părți metalice care arată ca niște mușchi.

După cum puteți vedea, acest tatuaj este diferit de alții și, pentru acest tatuaj, va trebui să găsiți unul dintre cei mai talentați și mai experimentați artiști de tatuaje care au experiență în realizarea tatuajelor 3D. Având atât de multe detalii și modele exclusive prezente în acest tatuaj, nu poate fi atât de ușor să reziste acestui tatuaj.

Tatuaj cu vițel copac înrădăcinat

Tatuaj cu vițel copac înrădăcinat

Unul dintre cele mai bune modele de tatuaje care se vor potrivi vițelului dvs. este acest tatuaj de vițel copac înrădăcinat. S-ar putea să pară ciudat să-ți pui un copac pe vițel. Dar tatuajele din copaci sunt unul dintre puținele tatuaje simbolice la care mulți oameni se pot raporta și arata foarte bine atunci când sunt tatted la locul potrivit. Acest tatuaj include un copac cu cerneală verde care apare pe partea musculară mai largă a gambei, iar mai jos, artistul a folosit cerneală maro pentru a prezenta rădăcinile.

Rădăcinile apar în jos prin piciorul inferior. Acest tatuaj este destul de simbolic, deoarece tatuajele din copaci simbolizează puterea, creșterea, mântuirea, înțelepciunea și iertarea. Există câteva semnificații pe care oamenii le caută în viața lor și poate le puteți găsi făcând acest uimitor tatuaj de copac pe vițel.

Întrebări frecvente

Cât de dureroase sunt tatuajele gambei?

Tatuajele gambei nu sunt la fel de dureroase ca celelalte părți ale corpului, deoarece zona gambei include o mulțime de mușchi grași și puțini nervi, din cauza cărora nu veți experimenta multă durere așa cum credeți. Zonele cu mai multe oase și nervi sunt dureroase, deoarece acul tatuajului tinde să vă usture oasele, ceea ce vă provoacă multă durere. Prin urmare, tatuajul pe vițel este cea mai bună opțiune pentru dvs. dacă aveți o toleranță scăzută la durere.

Cât durează un tatuaj de vițel?

Timpul necesar pentru a-ți face un tatuaj de vițel depinde în principal de designul tatuajului tău. De obicei, tatuajele gambei durează aproape 2 ore; totuși, dacă doriți un tatuaj care necesită detalii grele, poate fi necesar să stați 3 ore sau mai mult. Acest lucru depinde și de experiența artiștilor tatuatori și de cât de bun este el / ea în a-și face un tatuaj pe vițel.

Cât costă tatuajele gambei?

Costul unui tatuaj de vițel depinde din nou de dimensiunea și designul tatuajului tău. Tatuajele gambei costă de obicei în jur de 300 $ – 400 $. Unele saloane de tatuaje încarcă o dată pe oră; aici intervine factorul timp, deci prețul va depinde de cât durează tatuajul tău. Majoritatea salonelor de tatuaje percep 150 USD pe oră, ceea ce ar putea face o mare diferență în preț.

tatuaje de vițel

tatuaje de vițel

Linia de fund

Vițeii tăi sunt un loc destul de unic pentru a-ți face un tatuaj, dar prezintă și modul în care îți place să explorezi și să încerci lucruri creative. Tatuajele de vițel s-ar putea să nu fie atât de obișnuite, dar un lucru sigur – arată foarte frumos și sunt destul de izbitoare. Cu ajutorul acestor idei de tatuaj de vițel menționate mai sus, puteți alege acum cu ușurință pe cea potrivită pentru dvs. Amintiți-vă că tatuajele de vițel vă ajută să vă schimbați întreaga perspectivă și vă vor ajuta să obțineți aspectul de tatuaj al viselor voastre. Deci, mergeți mai departe și faceți acel tatuaj pe care v-ați gândit să-l faceți de ceva vreme.