150+ idei de tatuaje Geisha: du-te exotic! (cu semnificații)

Cu creșterea popularității tatuajelor, oamenii dezvoltă noi stiluri, tipuri și metode de tatuare. Unul dintre cele mai recente tipuri de tatuaje este al tatuajului Geisha. Geisha este animatoare japoneze și este, ceea ce mulți consideră, simbolul feminității și eleganței.

Adesea o alegere pentru femei, artiștii au făcut nenumărate tatuaje de gheișe, unele inspirate din folclorul japonez original, iar altele au dat o întorsătură retro mai modernă. Dacă sunteți nou în domeniul tatuajelor sau doriți să participați la tendința în continuă creștere, iată câteva idei uimitoare de tatuaje Geisha.

tatuaje de gheișe

1. Tatuaje Sci-Fi Geisha

Un amestec perfect de cultură pop și tradiție japoneză, artista se inspiră din celebrele filme terminatoare. Constând doar din capul Geisha, părul ei, legat într-un coc tradițional, este întunecat cu nuanțe deschise de alb.

Tatuajul se mândrește cu o linie impresionantă în mod monocromatic, deoarece jumătate din fețe se deschid pentru a dezvălui interiorul electronic al gheișei. Ochii capului animatronic se uită spre exterior fără suflet, în timp ce privitorul vede vederea creativă, dar îngrozitoare, a gheișei. Tatuajul, realizat pe brațul clientului, simbolizează înșelăciunea și neîncrederea în ceea ce se află la suprafață.

2. Geisha Gazing

Gheișa care privește este un tatuaj uimitor, care este simplu, dar detaliat și viclean, dar elegant. Întinzându-se de la umăr până la cot, tatuajul arată o gheișă care ține o umbrelă tradițională japoneză și un ventilator care privește fascinant în depărtare..

Artistul dă tatuajului o pensulă folosind acuarela pentru a da viață scenei vii. Privitorul poate vedea portretul pe jumătate al femeii în timp ce se plimbă printr-o grădină cu crini și nori care îi fac loc să treacă. În timp ce artistul și-a lăsat semnificația interpretării, tatuajul este uimitor de superb.geisha-tatuaj

3. Frumoasa asasin

Inspirat de adversarul final al protagonistului din filmul Kill Bill Volumul 1, artistul creează o scenă a unei gheișe dotate cu o sabie.

Având rochia tradițională de kimono, împreună cu o katana exactă din punct de vedere istoric, femeia poartă, de asemenea, tatuaje care trec între ambii umeri expuși până la gât. Artistul îi arată femeii cu tăieturi minore pe față și sânge picurând din katana, în timp ce este așezată într-un finisaj monocrom.

Tatuajul este un portret pe jumătate al corpului și este un simbol al abilitării femeilor.geisha-tatuaj

4. Anime Art

Forma vizuală a artei japoneze, anime-ul, este destul de faimoasă în întreaga lume datorită stilului său unic de artă. Tatuajul prezintă o gheișă anime cu păr extrem de detaliat prin linii care conține multe flori și accesorii.

Un alt portret pe jumătate de corp, gheișa poartă rochia tradițională de kimono împreună cu coafura tradițională. Artistul conferă scenei o senzație mohorâtă, cu culorile sale întunecate. Deși scena nu are un simbolism exact, aceasta depinde de interpretarea spectatorului.

5. Tatuaj fugitiv Geisha

Un tatuaj pe tot corpul, gheișa trecătoare este un tatuaj unic cu un mesaj puternic. Tatuajul arată o gheișă bine îmbrăcată în haine tradiționale trecând printr-o scenă întunecată și sumbru.

Pe măsură ce gheișa aleargă, în fundal spectatorii pot vedea norii groși expunând încet luna, în timp ce nu dau prea multă lumină pădurii groase care o înconjoară. Scena simbolizează evadarea din normă și mediocritate.

Artistul arată acest lucru prin fundalul plictisitor monocrom, care înconjoară gheișa, cu culori strălucitoare, pline de metoda tatuajului în acuarelă. Gheișa trecătoare deține un mesaj puternic de a se ridica din limitele mediocrității.

6. Strălucirea în întuneric

O operă de artă remarcabilă, tatuajul arată o frumoasă scenă a unei gheișe care stă în întuneric. Un portret al feței, stilul și designul, dar foarte simplu, dețin detalii deosebite, deoarece un licurici luminează parțial fața frumoasei femei pentru a desface machiajul tradițional japonez și ochii mari strălucitori.

Colorat în albastru, unul dintre ochi strălucește din lumina licuricii, în timp ce celălalt ochi are o strălucire de culoare albastră închisă și plictisitoare. Artistul evidențiază întreaga scenă sub o nuanță verde lămâie, făcând tatuajul foarte atrăgător.

7. Una cu Natura

În timp ce acest tatuaj este un alt portret al feței, este destul de diferit prin reprezentare și simbolism. Artista prezintă o gheișă cu coafura și îmbrăcămintea semnată, care se ridică chiar sub gât. Tatuajul arată o gheișă cu față din viță de vie și păr din ramuri în timp ce florile și frunzele înfloresc din acele ramuri.

Cu culori aprinse de verde și maro intens, artista prezintă o frumusețe naturală imensă. Artistul arată, de asemenea, fața gheișei care moare încet, pe măsură ce plantele și florile se usucă încet. Scena are o semnificație simbolică excelentă pentru a conserva mediul natural și a-l proteja.tatuaje de gheișe  

8. Tăcut

Un tatuaj cu un mesaj puternic, artista creează un portret pe jumătate de corp al unei gheișe superbe cu trăsături neobișnuite. În timp ce haina și accesoriile ei sunt strălucitoare și colorate și poartă machiajul tradițional, lacrimile îi curg din ochi, în timp ce femeia are gura cusută..

Prin ușorul sânge roșu care curge din rănile ei, ea oferă un zâmbet primitor privitorilor ei. Tatuajul simbolizează opresiunea și inegalitatea între sexe, deoarece nu are voie să vorbească, este o statuie lăsată să o adore și pe care oamenii să o laude.

9. Simplitatea este cheia

Deși există mulți artiști care au produs scene uimitoare, uneori este cel mai simplu dintre stiluri care sunt cele mai uimitoare. Tatuajul arată o tânără gheișă îmbrăcată în haine tradiționale japoneze, împreună cu machiajul tradițional și coafura.

Fața ei este palidă, cu ochi alune întunecați și ruj roșu. Culorile prind viață prin combinația impresionantă de lucru cu linii și lucru cu puncte, alături de puțină acuarelă. Femeia se înroșește pe măsură ce petalele roz strălucitoare și florile cad pe rochia ei verde strălucitoare în timp ce ține un ventilator portocaliu japonez care are desenată o replică a valului Hokusai.

10. Tatuaj Geisha rănit

Una dintre cele mai pitorești vederi pe care tatuajul arată o gheișă care își curăță rănile de-a lungul unui râu. Prin tabloul detaliat al artistei, puteți vedea cum gheișa își curăță sângele de rănile în timp ce stă la râul de peste templu.

Katana ei se află lângă ea, în timp ce numeroasele flori cad din copacii de deasupra ei, toate într-un cadru monocrom. Pe măsură ce femeia își curăță rănile de pe partea păunului, ea o însoțește și oferă umbră cu penele sale.

Deși nu are culoare, scena este capabilă să spună timpul și sezonul prin intermediul detaliilor minuscule din scenă.

11. Tatuaj Geisha cu pene

Artista arată o tânără femeie care ține o umbrelă în timp ce merge înainte în timp ce urcă înapoi. Se mândrește cu machiajul tradițional și se îmbracă, în timp ce umbrela ei o adăpostește de zăpadă. Frumoasa ei rochie lasă în urmă o urmă de pene din mâneci, deghizate în aripi, în timp ce părul ei lung atinge obi (cerceea) rochiei sale.

Imaginea, în timp ce este destul de alb-negru, păstrează niște umbre de diferite culori pe liniile rochiei, precum și pe umbrelă.

tatuaje de gheișe

12. Tatuaje indiferente de gheișă

Un portret cu corp întreg, destinat să fie pe spatele unei persoane, indiferentul este un tatuaj care are un mare sens metaforic. Tatuajul arată o tânără gheișă strălucitoare, în timp ce stă într-un oraș gri, fără un alt suflet de văzut.

Poartă o rochie supradimensionată, însoțită de păr și machiaj. Artista o arată ținând o umbrelă sub ceea ce este un cer senin, fără nori și un soare strălucitor. Tatuajul simbolizează modul în care societatea creează norme și oamenii care se îndepărtează de aceste norme sunt pariați.

Artista arată acest mesaj prin clasarea frumoasă și bogată a culorilor din orașul negru monocrom și singurul lucru luminos și colorat este copilul mic care stă sub umbrelă, în timp ce rochia sa supradimensionată din afara umbrelei are, de asemenea, aceeași culoare cu orașul.

13. Soarele

Întrucât mulți consideră arta tatuajelor, artiștii și clienții se exprimă prin semnificația pe care o are tatuajul. Acest tatuaj arată o gheișă frumoasă în timp ce ține un copil în mână, adăpostindu-l de pădurea întunecată și slab luminată.

Soarele strălucește femeia și bebelușul dezvăluind zgârieturi și vânătăi peste toată femeia, dar bebelușul este perfect. Prin munca neagră intensă, artista spune o poveste de dragoste de neegalat de orice altă relație prin ușoare culori roșii și portocalii, iar în timp ce soarele strălucește femeia și copilul ei, acestea sunt învăluite în întuneric complet..

geisha-tatuaj  

14. Frumos Totuși mortal

Inspirat de personaj fictiv Kitana din jocul Mortal Kombat, artistul crește un nou cadru și un costum pentru personaj. În timp ce își ține paletele de semnătură pe verticală în timp ce își acoperă fața, poartă și o rochie tradițională de gheișă în timp ce stă sub un copac sakura, în timp ce ochii ei verde smarald se uită la privitor.

Artista adoptă o abordare mai anime față de personaj, adăugând diferite culori vibrante în timp ce stă elegantă sub copac, purtând o rochie cu o schemă de culori similară cu rochia originală. Tatuajul simbolizează frumusețea, dar nu cu prețul mortalității și arată puterea femeii.

15. Geisha și fanul ei

Un design și un stil foarte simplu, artista este direct la subiect în acest tatuaj care se mândrește cu minimalism și eleganță. Un portret al feței la brațul clientului arată o femeie îmbrăcată în haine și machiaj original de gheișă însoțită de accesoriile sale.

Se uită în depărtare cu fața palidă și ochii mari, în timp ce evantaiul își acoperă gâtul până la bărbie. Ventilatorul deține numele clientului în japoneză împreună cu nori pe un cer albastru strălucitor. Artistul pune detalii deosebite în lucrarea de linie, precum și colorarea în apă a tatuajului, care adaugă un alt strat de detaliu produsului finit.

Mai mult:

  • 225+ Tatuaje surori minunate: onorează-ți draga soră (cu semnificații)
  • Cele mai bune 255 de tatuaje la piept pentru care puteți opta: # 110 vă vor sufla mintea
  • Top 155+ tatuaje claviculare pentru care puteți opta
  • Tatuaje Angelina Jolie: 25 de tatuaje cu semnificații
  • 125+ tatuaje creative de șold pe care trebuie să le obțineți (2018)

16. Înșelăciune

Realizat în stil tradițional japonez de tatuaj, acest tatuaj de gheișă este pur și simplu uimitor de privit. Rochia ei semnată însoțită de coafura și machiajul ei tradițional poate oferi o prezență primitoare. Cu toate acestea, ochii ei rubini, împreună cu katana pe care o ține, spun o altă poveste.

Privirea ei amenințătoare, dar cu o poziție umilă de primitoare, este destul de înșelătoare, adăugând naturii ei umile adăugate crinii roșii și înfloriți de pe halat, cu un evantai care îi acoperă fața până când ochii ei abia se uită din ea.

design geisha-tatuaj

17. Frumusețea naturală

Datorită problemei urgente a încălzirii globale și a defrișărilor, acest tatuaj arată frumusețea naturală, precum și frumusețea unei tinere gheișe fără machiajul ei.

Tatuajul arată o femeie care se uită în depărtare, în timp ce accesoriile ei cad lent. Mai multe flori și ramuri înconjoară femeia care stă în grădină. Artistul folosește linii complicate și se mândrește cu un realism impresionant, totuși o senzație tradițională a tatuajului general, unele colorate cu acuarele și altele cu cerneală obișnuită. 

18. Geisha și părul ei lung

Deși este un concept destul de simplist, gheișa care se pieptănă are un sens metaforic mult mai mare. Părul tinerei nu este de fapt păr, este un covor cu ochii pe el.

Acesta este cel mai profund tatuaj metaforic dintre toate. Matul care ține ochii simbolizează așteptările pe care oamenii le au de la ea în timp ce poartă rochie tradițională fără machiaj.

Deși acestea sunt unele dintre cele mai faimoase stiluri și idei pe care artiștii le-au afișat de-a lungul anilor, există multe altele acolo. Mai mult, ar trebui să alegeți întotdeauna un tatuaj bazat pe diferite lucruri, cum ar fi semnificația, stilul și, cel mai important, tendințele.

Puteți găsi multe modele la studioul tatuatorului. În concluzie, în timp ce acestea sunt tatuaje celebre, asigurați-vă că vă alegeți cu grijă tatuajele cu gheișă.