145+ idei de tatuaje la încheietura mâinii care te vor face să te duci „uau”!

Tatuajele la încheietura mâinii sunt una dintre cele mai excelente impresii artistice. Este simplu, dar semnificativ și înseamnă foarte mult pentru purtător. Designul tatuajelor la încheietura mâinii variază dramatic în funcție de preferințele utilizatorului. Sunt incredibil de la modă și le puteți oferi cu ușurință o notă personalizată.

Arta corporală devine din ce în ce mai frecventă și mulți oameni adoră ideea de a avea pielea împodobită cu texturi frumoase. Când vorbim despre tatuaje la încheietura mâinii, există o mulțime de opțiuni din care să alegi, chiar dacă este unul dintre locurile dureroase pentru a fi cerneală.

tatuaje la încheietura mâinii

tatuaje la încheietura mâinii

Tatuajul Soarelui

Tatuajul soarelui cu cerneală neagră este un pic masculin, dar se potrivește perfect și genului feminin. Te-ai uitat vreodată la soare și te-ai gândit la felul în care ne alimentează viața? Soarele nostru este principala sursă de energie a planetei noastre și, fără ea, niciun lucru viu nu poate supraviețui. Tatuajul este excelent pentru persoanele care sunt pro-viață și naturaliste și își pot sublinia în mod adecvat mesajul.

În plus, tatuajul se potrivește perfect fiecare tip de piele, iar marginile bordurilor sale semnifică influența soarelui în viața noastră de zi cu zi. Mai mult, razele de pe partea exterioară sunt, de asemenea, fascinante și descriu o impresie excelentă a apusului de după-amiază.

Labe

Oamenilor le plac animalele de companie și le place să-și petreacă timpul cu ei. Unii chiar merg cu un pas înainte și se asigură că animalele lor de companie vin în timpul plimbării de dimineață, în timp ce alții preferă să aibă timp de calitate cu ei după programul de lucru.

Tatuajul Paws este pentru iubitorii de câini sau pentru oamenii care sunt impresionați de loialitatea câinilor. Tatuajul este împodobit cu cerneală neagră închisă la încheietura mâinii, iar tatuajul ar putea fi puțin dureros pentru purtător. Cu toate acestea, dacă sunteți îndrăgostit de câini și vă place să-i vedeți în jur, atunci să faceți acest tatuaj ar merita timpul și banii.

tatuaj la încheietura mâinii

Tatuajul 3D Fluture

Tatuajele 3D devin destul de populare în rândul adolescenților. Acest tatuaj este extrem de colorat și este mult diferit de cele menționate mai sus. Tatuajul 3D Butterfly nu include cerneală neagră. În schimb, folosește o combinație de culoare albastră, albă și neagră pentru a oferi o artă mai semnificativă pe încheietura mâinii.

Tatuajul arborelui fluture este perfect pentru fiecare gen. Îți înfrumusețează încheietura și este pentru persoanele care preferă un aspect mai diversificat. În plus, tatuajul se combină perfect cu tonul alb sau maro al pielii și puteți personaliza puternic culorile în funcție de preferințe.

Turma păsărilor

Tatuajul turmei păsărilor este pentru femele, deși un bărbat îl poate purta și în funcție de tonul pielii. Păsările adună un tatuaj este o opțiune preferabilă dacă sunteți în căutarea unui tatuaj decent pe încheietura mâinii, reprezentând natura. Tatuajul este format din patru păsări mici cu aripile deschise în aer, reprezentând libertatea.

Tatuajul este ușor de cernelit, iar artistul tău tatuator ar putea să-l înfrumusețeze adăugând texturi decorative în jurul acestuia. Tatuajul turmelor de păsări se potrivește perfect pe culoarea pielii deschise și ar putea părea puțin plictisitor dacă îl încorporați pe maro pe tonul pielii închise.

Iubeste-te

Tatuajul Love yourself este specific pentru persoanele care trec prin suferințe și încercări în viața lor. Tatuajul semnifică importanța unui stil de viață sănătos și încurajează fericirea cu ceea ce ai. Tatuajul Love yourself este perfect pentru fiecare sex și funcționează cel mai bine pentru adolescenți, deoarece de obicei aceștia se confruntă cu dificultăți în viața lor.

Purtătorul poate, de asemenea, să decoreze cuvintele și să-l facă să arate mai atractiv, stilizând tatuajul cu diferite culori. Cu toate acestea, tatuajul este mai proeminent în comparație cu cele de mai sus, care ar putea fi o oprire pentru persoanele care caută artă decentă, dar atractivă la încheietura mâinii.

tatuaj la încheietura mâinii

Încheietura de munte

Tatuajul de mână de la încheietura mâinii reprezintă puterea și puterea. Tatuajul este perfect pentru acele persoane cărora le place culturismul și vrea să sublinieze importanța forței în viața cuiva. Munții fac parte din natură, care susține ferm pământul și previne drifturile bruște și cutremurul. Tatuajul simbolizează legătura puternică și dedicarea pentru munca grea pentru atingerea obiectivelor vieții.

Tatuajul este pentru personalitate masculină și se integrează perfect pe încheietura mâinilor cu greutăți. Cu toate acestea, o femeie o poate face și în funcție de tonul de cerneală moale.tatuaje la încheietura mâinii

Tatuaj pentru încheietura mâinii Bird Believe

Tatuajul încheieturii Bird Believe este o lucrare artistică decentă care implică o textură uluitoare pe încheietura mâinii, fără o muncă extinsă. Tatuajul este simplu și se combină perfect cu tonul pielii mai deschis; totuși, îl poți purta în continuare pe pielea maro. În plus, tatuajul conține cuvântul motivațional „Crede”, care în sine poate oferi o mare speranță și încurajare purtătorului.

Tatuajul Bird Believe la încheietura mâinii nu ocupă mult spațiu pe încheietura mâinii și nu este nici dureros, la fel ca tatuajul Paws. Tatuajul constă din păsări mici care zboară în aer, subliniind modul în care lucrurile mici pot face o mare diferență și, cu determinare, fiecare om își poate atinge obiectivele.

Cu alte cuvinte, tatuajul Bird Believe evidențiază importanța de a crede în sine în timp ce întreprinde orice sarcină sau muncă. Mai mult, tatuajul nu este bazat pe gen și orice persoană îl poate împodobi pe încheietura mâinii și îl poate folosi ca factor motivant.

Tatuajul Harta Cuvântului

Tatuajul hărții lumii este perfect pentru călătorii și Vloggerii cărora le place să facă videoclipuri și să le publice pe canalul lor de YouTube. Tatuajul mondial este alcătuit din mai multe culori diferite pentru a face să pară mai atrăgător și mai atractiv pentru ochi, deși puteți alege nuanțe ale alegerilor dvs. în funcție de preferințe.

Tatuajul evidențiază o hartă mondială completă și poate fi una dintre impresiile minunate dacă călătoriile și descoperirea de locuri noi se numără printre hobby-urile tale. Mai mult, diferitele culori de pe harta lumii întăresc mesajul păcii și al coexistenței între societăți, care poate fi o modalitate excelentă de a vă arăta punctul de vedere pozitiv. Puteți, de asemenea, să înfățișați tatuajul Hărții lumii în videoclipurile dvs. de pe YouTube și vă puteți aminti de locurile pe care urmează să le vizitați pentru următoarea călătorie.

Tatuajul inimii de familie

Tatuajul inimii de familie este pentru toată lumea. Nu există restricții în ceea ce privește culoarea pielii, sexul sau vârsta. Tatuajul familiei este simplu și conține cuvântul familie din inimă pentru a glorifica legătura. Tatuajul reprezintă dragostea și legătura puternică dintre prietenul tău și membru al familiei și întărește importanța prezenței lor în viața ta

Tatuajul inimii familiei cuprinde de obicei din cerneală neagră. Cu toate acestea, puteți alege o culoare proprie în funcție de preferință sau interes. În plus, puteți selecta, de asemenea, fontul și stilul tatuajului, iar artistul dvs. îl poate decora și mai mult, adăugând texturi simple în jurul conturului său..

Tatuajul Trandafirului Negru

Tatuajul cu trandafir negru este perfect pentru femeile care iubesc natura și care iubesc florile. Cu toate acestea, tatuajul este destul de mare atunci când îl comparăm cu majoritatea tatuajelor enumerate mai sus. Tatuajul Trandafir Negru prezintă o textură frumoasă, decorată în jurul încheieturii mâinii. Este ascuțit și impresionant și se combină perfect cu un ton deschis al pielii.

Tatuajul cu trandafir negru constă, de asemenea, din frunze mici și petale în expansiune pentru a capta atenția publicului. Puteți adăuga chiar și mai multe idei tatuajului, cum ar fi decorarea tulpinii de flori sau adăugarea unui fluture mic pe partea de sus.

Tatuajul cu pene de pasăre

Tatuajul cu pene de pasăre este perfect pentru persoanele cu ambiție și pentru cei care visează mare și muncesc din greu pentru a-și atinge obiectivele de viață. Tatuajul cu pene de pasăre reprezintă în plus libertatea și este ideal pentru persoanele care lucrează pentru Organizația Drepturilor Omului, ONG-uri etc..

Tatuajul este realizat din cerneală neagră și nu se va potrivi cu nicio altă culoare. Cu toate acestea, tatuajul cu pene de pasăre este pentru genul feminin și, ca bărbat, ar trebui să căutați alternative.

Gândește-ți tatuajul pozitiv

„Gândește pozitiv” sunt cuvinte motivaționale grozave și pot reîncărca o determinare umană de a-și atinge visul. Tatuajul pozitiv este în special pentru persoanele care trec prin stres și alte probleme legate de sănătatea mintală. Tatuajul oferă speranță și încurajare purtătorului și este o artă ascunsă pentru a spori stima de sine

Gândirea pozitivă este o problemă mentală și se învârte în jurul atitudinii unei persoane față de circumstanțe negative și nefavorabile. Procesul necesită crearea gândurilor și transformarea evenimentului nedorit în fericire și mișcare veselă. În plus, tatuajul nu este specific unui singur gen sau nuanței pielii și oricine îl poate purta la încheietura mâinii.

Dragoste încheietura tatuaj

Tatuajul de la încheietura iubirii semnifică legătura puternică dintre tine și cei dragi. Aceasta include dragostea pentru membrii familiei, inclusiv prietenii sau colegii de muncă. Tatuajul Love încheieturii mâinii este un tatuaj mic asemănător tatuajului Birds Flock de mai sus și nu necesită opere de artă extinse.

Tatuajul de la încheietura iubirii conține cuvântul „Dragoste”, care este cuprins într-o inimă, subliniind importanța unei legături puternice între oameni. Astfel, dacă doriți să vă arătați sentimentele și emoțiile folosind tatuaje pentru persoanele pe care le iubiți, decât tatuajul Love Wrist ar fi una dintre alegerile perfecte.

Brățară de inimă

Tatuajele la încheietura mâinii pot fi mult diferite de cele de pe gât sau spate. Tatuajul brățării inimii este o impresie artistică unică pentru a imagina o inimă încorporată cu o brățară. Acesta este unul dintre tatuajele la încheietura mâinii pe care le poate purta o persoană și poate fi personalizat puternic.

La prima vedere, tatuajul ar putea arăta potrivit pentru sexul feminin; cu toate acestea, se amestecă perfect în încheietura mâinii. În plus, purtătorul poate scoate simbolul inimii de pe brățară și poate cere tatuatorului să atașeze orice altă textură, cum ar fi stea, cub sau craniu..

Tatuajul Pink Ribbon Hope

Panglica roz speră că tatuajul este pentru persoanele care sunt preocupate de numărul tot mai mare de probleme legate de sănătate, în special de cancerul de sân. Opera de artă constă din cuvântul „Speranță” încorporat pe încheietura mâinii unei persoane. Punctul central al cuvântului este litera „O”, care este realizată din „Panglică roz” pentru a evidenția importanța tot mai mare a facilităților medicale.

„Panglica roz” este un simbol internațional al conștientizării cancerului de sân, iar purtătorul își exprimă sprijinul moral pentru femeile care luptă împotriva acestei boli mortale. Simbolul este utilizat pentru finanțarea campaniilor de vindecare a bolii și este utilizat în întreaga lume pentru conștientizarea cancerului de sân.

Tatuajul de încheietură al balenei triste

Tatuajul trist al încheieturii balenei este un simbol al speranței și al vieții pentru creaturile marine. Arta pune în evidență poluarea plastică care afectează mările profunde și provoacă haos în oceanele noastre. Tatuajul se potrivește oamenilor care sunt ecologiști și caută modalități de a reduce poluarea plastică și a mării.

Coralii morți și pescuitul excesiv vor duce în cele din urmă la pierderea a sute de specii marine. Tatuajul de încheietură Sad Whale se concentrează pe masajul creșterii durabile și se combină perfect cu orice gen și ton de piele.

Tatuaj 3D Creepy Spider

Tatuajul ar putea părea înfiorător, dar poate fi unul dintre desenele artistice magnifice dacă este făcut corect. Tatuajul 3D Creepy Spider utilizează culoarea roșie și neagră împreună cu cerneala gri pentru aspectul 3D. Tatuajul este mic și poate fi un mod excelent de distracție și distracție.

De asemenea, puteți ascuți tonul culorilor și să-l faceți să pară mai realist și mai atrăgător pentru public. Cu un păianjen târându-se pe încheietura mâinii, toată lumea ar fi probabil uimită!

Tatuaj pentru încheietura mâinii

Un tatuaj este o opțiune perfectă pentru modele mici de încheietură. Tatuajul încheieturii ancorei include cerneală neagră deschisă. Puteți obține cu ușurință acest tatuaj pe încheietura mâinii fără multă durere. Tatuajul evidențiază importanța de a rămâne puternic în momente de suferință și nenorocire.

Ancora este importantă pentru a împiedica nava să se îndepărteze din cauza curentului maritim sau a aripilor. În mod similar, tatuajul implică menținerea constantă și suportarea dificultăților cu o atitudine pozitivă.

Tatuaj cu pene de păun

Tatuajul cu pene de păun este minunat pentru iubitorii de animale și pentru persoanele cărora le place să-și petreacă timpul cu animalele. În plus, dacă sunteți un iubitor de păsări, atunci tatuajul cu pene de păun ar trebui să fie în lista dvs. de priorități.

Tatuajul constă din mai multe culori diferite pentru a stiliza textura. Cea mai dominantă culoare este verde, care evidențiază tonul natural al unei pene de păun. Deși, puteți schimba culoarea și stilul acestui tatuaj în funcție de gustul dvs., păstrându-l simplu, probabil îl va menține mai vibrant și atrăgător.

Tatuajul Stelei

Steaua alcătuiește un cluster și formează galaxia. În orice caz, lumea din afara planetei noastre este uimitoare și conține fizică pe care s-ar putea să nu o putem înțelege. Cu toate acestea, indivizii nu pot trece prin atmosfera noastră, ceea ce face imposibilă rătăcirea galaxiilor.

Tatuajul cu stele este un înlocuitor al acestui interes și speră ca generațiile viitoare să descopere lumea din afara planetei noastre. Tatuajul conține mai multe stele aliniate în texturi în zigzag, înconjurate de puncte care reprezintă planetele din jurul lor. Dacă vă place să citiți despre spațiu și aveți un profund interes în știința astronomică, atunci acest tatuaj ar trebui să fie printre considerațiile dvs..

Tatuajul Skyline

Tatuajul skyline este perfect pentru persoanele cărora le este dor de orașul natal. Dacă ești o persoană care locuiește departe de casa ta și îți este dor de familie și prieteni, atunci acest tatuaj ar putea fi o modalitate de a-ți exprima sentimentele. Dacă ești un mândru nativ al orașului sau orașului tău natal, atunci arătându-l publicului îi vei ajuta să idealizeze sentimentele și emoția prin care treci..

În plus, tatuajul se potrivește fiecărui gen și îl poți purta pe nuanța întunecată și deschisă a pielii, fără adăugări. Cu toate acestea, dacă credeți că opera de artă nu este atrăgătoare și simplă, atunci există întotdeauna posibilitatea de a o decora cu texturi suplimentare.

Bijuterii de înaltă clasă

Tatuajul bijuteriilor de înaltă clasă este pentru persoanele cărora le place să-și decoreze pielea cu o textură magnifică. Dacă îți place bijuteriile și îți plac articolele la modă pentru a-ți adora stilul de viață, tatuajul bijuterii de înaltă clasă ar putea fi alegerea ta perfectă.

Deși tatuajul este destul de mare decât majoritatea lucrărilor de artă enumerate mai sus, ceea ce ar putea fi o oprire pentru persoanele care caută tatuaje mici și decente. În plus, nu este personalizabil și nu se potrivește cu o culoare închisă a pielii.

Ramificați tatuajele

Copacii pot face un design minunat. Același lucru este cazul tatuajelor ramificate, deoarece demonstrează modul în care ramurile copacilor pot lucra împreună pentru a forma o lucrare naturală. Floarea conține puține frunze și ramuri pentru a decora textura.

Realizate cu cerneală neagră, tatuajele Branch out se concentrează pe partea stângă și dreaptă a încheieturii mâinii în loc de centru. Tatuajul este simplu de purtat și poate funcționa bine cu culoarea pielii întunecate și maro.

In concluzie

Decizia pentru un tatuaj la încheietura mâinii poate fi foarte stresantă. O persoană ar putea avea o mulțime de dispoziții și preferințe. Unii ar putea prefera tatuajul pe orizont cu brățară de inimă, în timp ce alții ar putea opta pentru tatuajul inimii de familie. Ca linie de bază, asigurați-vă că decizia dvs. se bazează pe interesele și hobby-urile dvs. de a vă prezenta încheietura mâinii în loc să regretați mai târziu.