130 de idei de tatuaje pe inimă care îți vor captura inima

De când a început tendința tatuajelor, inimile au fost alegerea populară atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest lucru s-ar putea datora faptului că nu există un simbol mai bun decât o inimă care să declare dragoste. Cel mai adesea, oamenii se tatuează ca o dovadă a iubirii lor nemuritoare pentru o persoană iubită.

Fiecare tatuaj de inimă are propriul său sens individual și reprezentare simbolică. Fiecare design vorbește despre o semnificație mai profundă și o valoare sentimentală mai profundă. Tatuajele de inimă au fost pentru totdeauna în tendințe și cel mai adesea le putem găsi în modele nautice și marinari.

Se pot găsi practic tatuaje de inimă în sute de stiluri și forme. Culorile variază de la alb la negru și unele în culori complete. Mărimea variază de la mic la mare. Tatuajele pot fi plasate oriunde pe corp, în funcție de mărimea lor. Modelele mici sunt, în general, în spatele gâtului sau pe gleznă sau încheietura mâinii. O mulțime de versiuni realiste sunt, de asemenea, disponibile în categoria tatuajelor inimii, dar acestea acoperă de obicei o zonă mai mare.

Aceste tatuaje vin adesea cu un mesaj sau un nume în cinstea cuiva drag. Inițial, majoritatea tatuajelor pe inimă erau asociate cu mamele și tendința a rămas populară de ceva timp. Cu toate acestea, lumea modernă nu mai urmează în mod obișnuit această tendință. Cu toate acestea, tendința a dezvoltat o abordare mai romantică și mulți oameni adaugă acum numele iubitului și chiar al animalelor de companie, cel mai frecvent văzut la vedete. Un tatuaj pe inimă, pentru a descrie simplu, este asociat cu unul care este cel mai aproape de inima ta. Îl puteți folosi pentru a desemna un sens apropiat de dvs., reprezentat de stilul pe care îl alegeți.

Iată câteva idei de tatuaje pe inimă și ce înseamnă, pentru a vă inspira:

Tatuaj Sacred Heart

Tatuaje cu inimă sacră

Acesta este un alt design popular și printre cele mai simbolice din industria tatuajelor. Tatuajele cu inimă sacră au o istorie care datează de mii de ani. Istoria merge până în Franța în secolul al XVII-lea. Dacă doriți să faceți o declarație remarcabilă cu tatuajul dvs., atunci o inimă sacră ar trebui să fie cea mai bună alegere.

Tatuajele cu inimă sacră prezintă de obicei modele suplimentare, care includ spini, coroană, sabie și chiar poate un înger. Aceste simboluri au de obicei un aspect aprins în jurul designului tatuajului.

Acesta a fost un simbol mai popular de secole în comunitatea catolică. Acesta este, de asemenea, un simbol dedicat figurii lui Isus Hristos, care face parte din credința creștină.

Tatuaje pentru Inima Celtică

Tatuaj cu inimă celtică

Tatuajele celtice fac, fără îndoială, un design grozav. Ele simbolizează unitatea și forța. Tatuajele cu inimă celtică nu numai că fac o declarație de frumusețe, dar vin și într-o varietate de stiluri și forme. Puteți alege dintr-o gamă de patru modele dacă vă decideți un tatuaj cu inimă celtică pentru dvs. Puteți alege dintre spirale, noduri, lucrări în trepte sau cruci.

Tatuaje cu încuietoare și inimă

Lock și un tatuaj Heart

Tatuajele cu blocare și inimă simbolizează de obicei un sens foarte pozitiv. Majoritatea oamenilor folosesc acest design atunci când doresc să-și reprezinte dragostea pentru cineva apropiat. Încuietoarea înseamnă, de obicei, că există o persoană în viața ta, care, de unul singur, îți poate debloca inima și își poate rezida permanent acolo. Prin urmare, dacă doriți să vă declarați dragostea față de cineva special în acest mod, o încuietoare și tatuajul inimii ar fi o modalitate excelentă de a o face.

Tatuaj cu o inimă în flăcări

Tatuaj Flaming Heart

Dacă pasiunea este ceea ce vrei să arăți, atunci nu există o modalitate mai bună de a o face decât o inimă în flăcări. Este o reprezentare simbolică a iubirii pe care tu și partenerul tău o împărtășești și trăiești împreună. Așa cum s-a descris deja, tatuajele inimii în flăcări reprezintă o reprezentare acerbă a pasiunii tale pentru partenerul tău sau pentru care iubești. Trebuie să o înscrieți dacă doriți să expuneți și să sărbătoriți dragostea pe care o dețineți pentru inima voastră specială.

Tatuaj cu o inimă realistă

Tatuaj realist de inimă

Aceste tatuaje sunt populare datorită desenelor lor fără compromisuri, intimidante. În mod simbolic, este o reprezentare a iubirii și angajamentului tău ferm și nemuritor față de persoana iubită, indiferent de toate urcușurile și coborâșurile vieții. Aceste tatuaje sunt o declarație de dragoste intensă și pasiune pentru jumătatea ta mai bună. Flăcările prezentate în acest design simbolizează dorința și pe care tu și partenerul tău le aveți unul pentru celălalt.

Stitches Heart Tattoo

Aceste tatuaje au un astfel de design, care conține un sens diferit pentru fiecare persoană diferită. Acei oameni care se vindecă de o pierdere sau se recuperează după o inimă frântă, deși astfel de experiențe sunt cele mai dificile faze ale vieții, optează pentru ea. Cu toate acestea, astfel de tatuaje fac adesea procesul de vindecare mai ușor și aduc un sentiment de acceptare în mod, pentru oamenii care au trecut prin el. Un tatuaj de inimă cu cusături reprezintă, de asemenea, adesea moartea persoanei iubite sau o tragedie îndurată în dragoste. Prin urmare, dacă ați trecut printr-o experiență similară, poate doriți să optați pentru acest tatuaj ca mijloc de atragere a puterii pentru procesul de recuperare.

Tatuaj Dagger Heart

tatuaj inimă pumnal

Inimile pumnal sunt un alt design cel mai popular în tendințele tatuajelor inimii. Ele pot simboliza pe ambele; un sens pozitiv și un sens negativ. Tatuajele cu inimă pumnal pot reprezenta și curaj și curaj. Pe partea negativă, poți folosi aceste tatuaje pentru a-ți reprezenta lupta cu durerea, durerea sau o bătălie îndelungată cu o situație dificilă din viața ta.

Tatuajul „Love Inside”

Tatuaj Love Inside Heart

Tatuajul dragostei din interior este unul care prezintă o inimă care înfășoară cuvântul dragoste în interiorul său. Frumusețea acestui design constă în simplitatea și originalitatea sa.

Doodling Art

Acesta este un alt design unic pentru tatuajele inimii. Seamănă cu un bloc de note, care prezintă doodling pe el.

Tatuaj inimi mici

Tatuaj inimi mici

Dacă preferați un design simplu și compact, ar trebui să luați în considerare modelul inimilor mici. Este o inimă simplă care se potrivește perfect pe încheietura mâinii. De asemenea, puteți adăuga o inscripție a dvs. și a inițialelor partenerului dvs. pentru mai multă personalizare.

Tatuaj inimă ștampilată

Tatuaj inimă ștampilată

Acesta este un design unic, care nu este obișnuit. Poartă aspectul inimii întipărit în ștampilă. Vă puteți încadra în partea superioară a mâinii, pe partea laterală a gâtului sau în orice alt loc la alegere, unde este bine prezentat.

Tatuajul inimii „Pacea și dragostea”

Tatuaj Pace și Iubire Inimă

Acest tatuaj are un design, care prezintă un simbol al păcii și al iubirii în interiorul său. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să promovați ideea de a trăi cu dragoste și armonie unul cu celălalt.

Tatuaj inimă dublă

Tatuaj inimă dublă

Inimile duble fac un alt model de tatuaj mic, dar perfect pentru încheietura mâinii. Modelele cu inimă dublă se completează bine și pot fi folosite ca o declarație de dragoste atât romantică, cât și pentru ceilalți membri ai familiei dvs. apropiate, cum ar fi părinții.

Un vârtej

Tatuaj inimă învolburat

Turbini sunt un alt design unic, simplist. Modelul este de fapt un vârtej, care formează forma unei inimi. Arată bine în pete precum degetele, încheietura mâinii și gâtul.

Conturul

Acesta face bine dacă doriți să vă faceți un mic tatuaj undeva pe piept. Designul este o simplă schiță a formei unei inimi. Arată la fel de bine la piept ca la încheietura mâinii.

Inima pe umăr

Tatuaj inimă pe umăr

Acesta este la fel ca cel de pe piept și încheietura mâinii. Este o schiță simplă a formei unei inimi pe umăr, pentru ca lumea întreagă să o vadă.

Tatuaj inimă și cruce

Tatuaj inimă și cruce

Acesta este un design care se inspiră din cultura antică romană și greacă. Romanii și grecii au avut adesea acest design tatuat pe ei înșiși ca o formă de recunoaștere și mărturisire a sectei și credințelor lor religioase. Cu toate acestea, designul este acum o alegere populară și pentru iubitorii de modă.

Inimi cu eleganță

Inimi cu tatuaj Elegance

Există, de asemenea, mai multe modele de tatuaje pe inimă pe care le puteți înfrumuseța cu icoane istorice pentru eleganță, cum ar fi arhitectura victoriană, de exemplu.

Tatuaj cu inimă cu coroană

Tatuaj cu inimă cu coroană

Acesta este un frumos design de tatuaj pe inimă, care se inspiră din designul inelului irlandez. Acest tatuaj va simboliza, loialitatea, dragostea și prietenia. Este un design de tatuaj minunat pentru care optați dacă aveți un prieten cel mai bun pentru viață.

Tatuaj simbolic pe inimă

Tatuaj simbolic pe inimă

Veți vedea adesea tatuaje pe inimă pe oameni care rezumă adesea poveștile vieții lor. De exemplu, există cel mai frecvent reprezentări ale unei inimi atârnate de membrele unei trese. Semnificația pe care o conține un astfel de tatuaj este una a durerii suportate prin pierderea iubirii în viața cuiva. Vă puteți inspira din modele similare dacă doriți să împărtășiți lumii povestea vieții voastre și să o prezentați cu o inimă în design.

Hearts on a String Tattoo

Acest design are un șir cu mai multe inimi agățate de un șir; arată vibrant și colorat și dau o atmosferă pozitivă. Aceasta este o opțiune minunată pentru cei care au inimi fără griji.

Tatuaj cu inimă înflorită

Tatuaj cu inimă înflorită

Acest design este unul complet feminin. Prezintă flori roșii și roz formatate în formă de inimă fără contur. Acestea arată foarte fete și vesele.

Tatuaj de inimă cu o cutie toracică

Tatuaj de inimă cu o cutie toracică

Acest tatuaj are formă de inimă formată cu o cutie toracică. Culorile utilizate în acest design sunt gri și negru și arată oarecum masculine.

Tatuajul clasic al inimii mamei

Tatuaj Mama Inima

Acest design prezintă o inimă roșie cu o pasăre cocoțată pe ea. Pasărea ține ferm în cioc șirul unei etichete pe care scria „Mama” lipită pe inimă. Dacă ești cineva foarte apropiat de mama ta, acesta este un design minunat de tatuaj pentru a-ți exprima dragostea pentru ea.

Tatuaj Inimă Dragon

Tatuaj Inimă Dragon

Acest tatuaj prezintă dragoni albaștri și roșii care își împletesc cozile pentru a forma forma unei inimi. Este un design foarte unic și îndrăzneț.

tatuaje de inimă

Tatuaje de inimă neagră

Tatuaje de inimă neagră

Unele tatuaje moderne și prezentate în negru. Un tatuaj cu inimă neagră reprezintă, în general, tristețe și doliu, legate de un eveniment nefericit din viața ta. Poate fi pierderea cuiva foarte apropiat de tine sau, de exemplu, o relație ruptă. Un tatuaj de inimă neagră vine de obicei cu un nume atașat inimii sau chiar aripi de înger și flori. Tendința tatuajelor inimii negre a apărut în majoritate în jurul atacului asupra Turnurilor Gemene. Tatuajul inimii negre simbolizează un timp prețios care se pierde pentru totdeauna și poate servi pentru a vă reaminti minunatele amintiri de-a lungul vieții.

Tatuaj de inimă spartă

tatuaj de inimă spartă

Tatuajul inimii sparte reprezintă suferința suferită. Poate fi pierderea cuiva foarte apropiat de tine sau, de exemplu, o relație ruptă. Acest lucru este cel mai mult pentru a ține amintirea persoanei dragi aproape de tine pentru totdeauna și pentru a-i respecta și onora.

Tatuaje cu inimă înaripată

tatuaj inima aripii

Veți găsi adesea tatuaje de inimă împodobite cu aripi. Puteți adăuga aripi de înger sau de pasăre, în funcție de ceea ce vi se potrivește. Scopul adăugării aripilor unui tatuaj pe inimă este de a simboliza un spirit liber și libertate. Există, de asemenea, oameni cărora le place ideea de a atașa aripi tatuajelor inimii lor, deoarece reprezintă dragostea pură și bucuria pe care o simt în inima lor. Dacă sunteți un spirit liber, cu siguranță veți găsi aspectul natural al unei inimi înaripate destul de atrăgător.

Tatuaje cu inimă tribală

O altă tendință populară a tatuajelor pe inimă sunt cele tribale, deși nu au o semnificație simbolică a semnificației. Poate de ce oamenilor le place atât de mult acest tatuaj este pentru că pot include în el orice mesaj personal la alegere. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni personalizate, precum și a unui lucru care arată bine, cu siguranță veți găsi aceasta o idee atrăgătoare. Un mesaj personal și un tatuaj pe inimă este o combinație care nu dă greș niciodată. Puteți alege practic dintre mii de modele pentru tatuaje tribale de inimă și le puteți îmbina cu alte modele care nu se ciocnesc.

tatuaje de inimă

Tatuaje cu inimă însângerată

Dacă aveți o natură mai agresivă și o pasiune aprigă, atunci probabil că v-ar plăcea acest design. Prezintă o schiță grafică a inimii picurată de sânge și aortele descrise deasupra ei.

O inimă cu un tatuaj Yin-Yang

Un yin-yang este un simbol care întruchipează paradoxul, dualitatea, armonia și schimbarea și unitatea în diversitate. Acest design este probabil unul dintre cele mai unice, dar cel mai simbolic dintre toate modelele. Are o inimă cu un design și fără contur și însoțită de un simbol yin-yang. Puse împreună, face o afirmație semnificativă și unică.

O sabie cu un tatuaj de inimă

Acesta este unul dintre modelele clasice de tatuaje cu pumnal inimii. Acestea se găsesc în stiluri tradiționale și datează de acum mai bine de un secol. Literal, pumnalul din celulele unei inimi înseamnă că persoana care o prezintă este gata să omoare. Cu toate acestea, în afara sensului literal, acesta simbolizează modul în care dragostea are puterea de a răni des. Dacă mesaje puternice de dragoste este ceea ce ați experimentat și doriți să transmiteți, atunci acest tatuaj este modul în care puteți face acest lucru.

Tatuaje de inimă de cuplu

Dacă faci o echipă grozavă cu partenerul de viață al prietenului tău sau al unei persoane dragi, un tatuaj de inimă cuplat este ceea ce ar trebui să primești. Acestea sunt inimi negre care se află pe călcâiul lui Ahile.

Tatuaj Inimă Neagră cu Flori

O inimă neagră înseamnă, în general, că unei persoane îi lipsește compasiunea, empatia și dragostea față de ceilalți. Cu toate acestea, puteți schimba această idee prin încorporarea unui model de flori și frunze și să o faceți o vizualizare veselă pentru ceilalți.

tatuaje de inimă

tatuaje de inimă

modele de tatuaje pe inimă

modele de tatuaje pe inimă

Gânduri finale

Tatuajele din zilele noastre au depășit cu mult limitele simplelor declarații de modă. În zilele noastre, oamenii optează pentru tatuaje din diverse motive, de la mecanicul de a face față situațiilor dificile ale vieții, ca mărturie a iubirii lor nesfârșite și a angajamentului față de cineva și chiar ca mesaje pentru a lumina oamenii cu privire la o parte din lecția importantă a vieții noastre. Sperăm că veți găsi ideea perfectă pentru tatuajul inimii dvs. din lista pe care am pus-o împreună.