125 Idei minunate de tatuaj Corb / Corb și semnificațiile lor

Tatuajele sunt captivante, de la o săgeată minusculă care nu se observă pe degetul arătător până la modele mari elaborate; afișat pe corp ca arta, oricine îl întâlnești cel puțin te va lăsa cu câteva priviri. Să nu intrăm în „intenția” privirii; punctul este că captează atenția; indiferent de situatie.

The lumea modificării corpului își inspiră (în multe cazuri) din lumea spiritelor sau din credințele spirituale. Numeroase modele de tatuaje sunt simbolice și definesc semnificația acelui tatuaj specific pentru individul care îl poartă.

Există mult mai mult pentru un tatuaj decât o pânză umană cu o artă frumoasă pe ea. În timp ce majoritatea tatuajelor corbului sunt gri sau negru, puteți întâlni și un număr mic de reprezentări colorate.

tatuaje corb

Ce înseamnă corbul?

Există mituri, moarte, întuneric și chiar promisiunea vieții care înconjoară simbolismul corbului. Entuziaștii multitudinilor de tatuaje vor avea o corbă acată pe corpul lor ca o legătură cu incidentele traumatice sau triste sau deprimante pe care le-au îndurat în viață. Alții urmează tendințele și consideră că ideea unui tatuaj corb / corb este „cool”.

Studierea corbului ne aduce la câteva concluzii. Simplul fapt anatomic că cioara are raportul dintre corp și creier cel mai larg diferențiat dintre toți contemporanii săi cu pene are multe de spus.

The Creierul dinainte al unei corbi este semnificativ evoluat și matur. Creierul anterior este partea în care toată acea inteligență este reglementată; acest lucru face ca structura creierului corbului să fie similară cu cea a oamenilor.

Dacă ați dat peste o corbie, pe care suntem siguri că o aveți, veți observa că, deși este în mare parte neagră, caracteristicile sale reflectă nuanțe violet și albastru în anumite locuri. Este posibil ca majoritatea artiștilor de tatuaje să nu poată traduce acest lucru în corpul vostru, dar dacă sunteți obsedat de această trăsătură specială a trăsăturilor corbului, atunci aveți nevoie de un expert în tatuaje Haida, realiste sau celtice..

În multe credințe, strălucirea albăstruie de pe suprafața unei pene de corb este simbolismul vieții din gol. Corbii sunt marcați ca ghizi spirituali care conduc drumul către câștigarea conștiinței în misterul vieții și detectarea schimbărilor tenue de vibrații și energie din jurul unei ființe.

Pasionații de tatuaje vor primi cu plăcere acest design elaborat tatuat pe cele mai proeminente zone ale corpului lor sau pe cele mai ascunse. Ei cred în extragerea energiei din împrejurimile lor și injectarea ei în viața lor. Un tatuaj de corb simbolizează o perspectivă superioară și puterea perspicacității.

Dacă veți avea vreodată șansa de a purta o conversație cu cineva cu un tatuaj de corb, care înțelege semnificația din spatele acestuia, veți fi plăcut surprinși. Adâncimea care înconjoară aceste creaturi este intensă. Corbii sunt considerați animale de strategie și înțelepciune. Nu sunt timizi sau subtili în legătură cu indicii de răutate din existența lor.

Pentru cineva care dorește să-și facă un tatuaj corb / corb, înțelegerea ideii din spatele acestei creaturi, pe care o vei purta întotdeauna cu tine, este rudimentară.

tatuaje de corb

Potrivit cu persoana ta

Oamenii își înfățișează sinele interior și practic „postează” memento-uri de a rămâne întemeiat și înrădăcinat în vremuri mai stricte, peste corpurile lor. Tatuajul se face din alte motive decât atracția estetică și are semnificație pentru persoana care le poartă.

Dacă intenționați să obțineți o reprezentare simbolică a corbii peste corpul dvs., atunci intrați în studioul de tatuaje cu suficiente cunoștințe despre ceea ce doriți. Aceasta este o decizie de-a lungul vieții și vrei să fii sigur că tatuajul pe care îl primești sub forma unui corb sau a unui corb îți personifică aura.

În vest, corbii au fost întotdeauna văzuți ca fiind răuvoitori și negativi. Această percepție izvorăște din observațiile făcute asupra naturii corbii. De la Sfânta Biblie la alte credințe, corbii nu au fost descriși în cea mai bună lumină.

Greacă stările mitologice blestemul adus pe corb de Atena pentru că a fost neascultător și sfidător. În literatura celtică, corbul simbolizează conflictul și moartea.

Stigmatul atașat la imaginea corbii face cu atât mai fascinantă ideea de a-l pune în ac pe corp. Acolo unde această pasăre înseamnă moarte, ea reprezintă și noi începuturi în viață. Veți găsi adesea oameni cu tatuaje de corb care încheie o fază dureroasă a vieții lor și încep din nou. Pentru mulți, acestea sunt o schimbare, un simbol al viitorului speranței.

tatuaj corb   

Interpretarea tatuajului

Utilizarea mai multor corbi într-un tatuaj are o semnificație profundă; există soiuri pe care le veți găsi reprezentând un singur corb cu numeroși ochi. Pentru a înțelege acest lucru, următorul este un ghid general

 • Un corb: Acesta este de obicei văzut ca un simbol al ghinionului
 • Două corbi: Acest tatuaj este pentru noroc
 • Trei corbi: Acest tatuaj este pentru a aduce sănătate
 • Patru corbi: Acest tatuaj atrage bogăția
 • Cinci corbi: pot aduce boală
 • Șase corbi: ele simbolizează moartea

Unii ar alege șase corbi. De ce întrebați? Acest lucru poate exprima sfârșitul vieții lor trecute sau o experiență plină de durere și poate încorpora lecțiile învățate din acel moment nefavorabil în însăși existența individului, în timp ce promite o nouă viață.

A se vedea, de asemenea:

 • 125 de tatuaje de pene uluitoare din care să alegi
 • 155 modele de tatuaje cu craniu de zahăr cu semnificație
 • Diagrama de durere a tatuajelor: cât de mult va doare?
 • 20+ Cele mai bune locuri pentru a-ți face un tatuaj și semnificațiile
 • Nas Piercing 101: Tot ce trebuie să știți

Idei de tatuaj Raven

Tatuajele cu tematică păsări sunt răspândite în industria tatuajelor de ceva timp. Porumbeii, păunul și papagalii sunt cele mai populare tatuaje. Corbii și corbii sunt cei pe care doar câțiva „îndrăznesc” să-i pună ace în corp. Acest lucru poate fi atribuit stigmatului și misterului care înconjoară aceste păsări negre.

Istoria acestor tatuaje negre poate fi urmărită până la celtici și credințele lor despre moarte și viață. Ele simbolizează magia, mitul, amintirile, visele lucide și războiul pentru mulți. Deși majoritatea acestor tatuaje sunt negre sau gri, cu siguranță vă puteți juca cu culoarea și puteți crea alte reprezentări fascinante ale acestor păsări.

Ideile de top pentru tatuajele corbului sau corbului sunt următoarele. Desigur, puteți veni cu modele personalizate care vorbesc cu persoana dvs., dar acestea sunt câteva dintre cele mai dezvoltate modele pentru tatuaje de corb sau corb.

tatuaje de corb  

1. Corbi zburători

Puteți găsi câteva lucruri despre acest tatuaj. Acest lucru este în mare parte dantelat pe antebraț, unde versiunile mai mici ale corbului complet negru zboară departe de mână sau spre el. Acest tatuaj este desenat pe partea interioară sau pe partea antebrațului. Se pot vedea lăsând o floare de mac, un copac sau un tufiș. De asemenea, pot fi trase singuri fără un loc de eliberare. Aceste tatuaje sunt în mare parte în întregime negre, cu puține nuanțe gri.

2. Inima cântă

În timp ce orice tatuaj poate fi așezat pe braț, o corbă poate însemna mult. Aceasta este de obicei setată chiar deasupra locului inimii tale, puțin sub umăr. O corbă zburătoare în toată gloria și o expresie acerbă pot descrie multe lucruri ca purtătoare a acestui tatuaj. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai private locuri pentru a plasa acest tatuaj. Deși desenarea unei păsări la mijlocul zborului poate fi o capodoperă, dar pot exista motive pentru care ați dori să o setați mai aproape de inimă în loc să o expuneți tuturor.

3. Corbul care iese din colivie

Acesta nu este cu siguranță un tatuaj în tendințe. Oamenii obțin acest lucru datorită simbolismului său puternic și a scenariului comunicativ. O pasăre care părăsește o cușcă sau care alege să rămână în cușcă, în ciuda ușii deblocate, poate spune multe despre privirea cea mai interioară a lumii tale mici. Cușca poate însemna mult, dar ceea ce înseamnă corb este mult mai necesar.

4. Umărul

Partea care se extinde spre pieptul interior și nu spre umărul exterior este, de asemenea, un loc unde puteți încerca această pasăre cocoțată pe ramuri pătrunzătoare. Acest lucru poate fi, de asemenea, plasat pe partea din spate a corpului, ca o amintire semnificativă a vremurilor pe care le-ai îndurat și rămâi cu tine. O pasăre ascuțită așezată liniștit pe o ramură are nevoie doar de un motiv pentru a-și întinde aripile.

tatuaje corb

5. Cioara din spate

Aceasta este una dintre cele mai puternice reprezentări ale acestei creaturi misterioase. O pasăre în zbor extinzându-și aripile pe ambele brațe în partea din spate a corpului, între locul în care se află coastele. Pasărea este plasată direct peste locația măduvei spinării și aripile sale se extind pe ambele părți.

6. Culoare

În timp ce asocierea unei culori cu această pasăre întunecată și misterioasă poate părea neconvențională, cu siguranță vă puteți juca cu ideea. Așezați un corb în mijlocul trandafirilor înfloriți cu spinii pe afișaj complet și așezați-l într-o zonă proeminentă. De asemenea, puteți picta pasărea reală în roșu sau albastru, în unele cazuri, pentru a insinua noi începuturi.

7. Încheieturile interioare

Majoritatea persoanelor cu tatuaje plasează un tatuaj aici ca un memento al puterii, virtuții și răbdării. În timp ce alții vor plasa memento-uri și alte lucruri în această locație, puteți merge cu siguranță pe ruta corbului. O siluetă întunecată poate fi cernelită pe încheieturi pentru a semnifica noi începuturi în scopuri estetice.tatuaje corb

8. Un fluture care se sparge în păsări

Puteți obține un fluture negru care se dezintegrează în corbi pe umăr sau pe antebraț. Acest lucru poate fi, de asemenea, plasat pe partea din spate a mâinii, cu corbii care zboară spre palmă.

9. Art

Dacă ești un iubitor de tatuaje dedicat, atunci aceasta este ceașca ta de ceai. Puteți obține o piesă de artă care se învârte în jurul tatuajului corbului cernelit pe spate. Acesta este modul perfect de a-ți spune povestea și de a îmbrățișa simbolismul corbii.

10. Traseu de corbi

Acest lucru este perfect pentru a fi așezat pe osul șoldului, fie departe de către buric. Un top crop poate face dreptate acestui tatuaj și îl poate afișa la maximum. O altă tendință de modă care complimentează acest stil al tatuajului corb este blugii cu talie joasă.

tatuaje corb

Întrebări importante

Î. O să doară

Toleranța la durere este relativă, în funcție de pragul de durere și de plasarea acestui tatuaj. Dacă aveți un tatuaj extraordinar de detaliat sau elaborat al corbii, atunci este înțelept să vă pregătiți pentru iritare și senzație de arsură. Un tatuaj detaliat de corb necesită ca acul să se miște mult pe piele, ceea ce poate fi foarte inconfortabil.

Î. Costurile

Dacă faceți acest lucru la un salon de tatuaje de renume, vă va costa un bănuț bun. În funcție de cât de detaliat și de #D doriți tatuajul, costul va varia.

Î. Când să-l obțineți

Este foarte recomandat să fă-ți un tatuaj în timpul iernilor sau vreme moderată. Vara poate fi dură pentru pielea ta cu tot soarele și toate activitățile. Deoarece aceste tatuaje durează ceva timp pentru a se vindeca, încercați-le pe vreme moderat rece.

Î. Ar trebui să o primești atunci când ești bolnav?

Să-ți faci un tatuaj atunci când sistemul tău imunitar nu este la înălțime nu este ideea potrivită. Acest lucru poate face rana mai predispusă la infecții și poate încetini procesul de vindecare. Aveți nevoie de celulele sanguine pentru a vă putea vindeca singuri și acest lucru nu este foarte ușor pentru organism atunci când sunteți bolnav.

Î. Unde ar trebui să o fac

Cu ușurința internetului, puteți găsi cu ușurință cel mai apreciat salon de tatuaje din localitatea dvs. Faceți-vă cercetarea și discutați cu artistul dvs. de tatuaje potențial cu privire la specificațiile tatuajului dvs. de corb, indiferent dacă îl doriți cu luciul albastru și violet sau îl doriți realist. Verificați lucrările lor anterioare și asigurați-vă că sunteți confortabil cu procedura pe care o au. Cel mai bine este să cheltuiți puțin mai mult și să faceți acest lucru dintr-un loc cu reputație.

tatuaje corb

Recomandări

Cel mai bine este să faceți cercetări amănunțite înainte de a vă face un tatuaj elaborat. Tatuajul ciornei nu este pentru toată lumea, dar dacă îl doriți doar pentru atracția estetică, mergeți chiar înainte. Îngrijirea ulterioară este similară cu cea a unui alt tatuaj și este necesară curățarea zilnică.