125 Idei și semnificații superbe ale tatuajelor Mandala

Tatuajele Mandala sunt unul dintre cele mai frumoase și elegante tatuaje pe care le veți întâlni. Aceste tatuaje au modele unice care constau din cercuri suprapuse și forme diferite. Acest tatuaj nu este doar superb, dar are și un înțeles frumos care îi obligă pe toți să-l obțină. Odată cu tendința ascendentă, multe modele de tatuaje mandala devin populare printre entuziaștii tatuajelor și fiecare are o notă unică.

Mulți oameni cred că tatuajele mandala arată bine femeilor doar deoarece au o atingere feminină; cu toate acestea, bărbații poartă și acest tatuaj și le pare incredibil de uimitor. Dacă intenționați să obțineți un tatuaj mandala, trebuie să parcurgeți acest articol, deoarece veți descoperi unele dintre cele mai bune idei de tatuaje mandala împreună cu semnificația lor simbolică. Vă va oferi cele mai bune idei de plasare a locului în care puteți obține mandala.

Tatuaje Mandala

Semnificația din spatele tatuajelor Mandala

Tatuajul mandala are multe semnificații legate de religie, artă și arhitectură atașate. De exemplu, are o asociere majoră cu religii precum creștinismul și budismul; prin urmare, mulți oameni tind să-l obțină datorită simbolismului său religios.

Tatuajul mandala lotus este un simbol al ridicării deasupra lumii în care trăim; are un sens spiritual. Budiștii cred că te ajută să te conectezi cu universul spiritual. Acest lucru este perfect pentru oamenii care caută să găsească ceva spiritualitate sau îndrumare divină în viața lor. Unul dintre Buddha, cunoscut sub numele de Gautama Buddha, a văzut mandala florii de lotus ca un semn că sufletul nu poate fi niciodată legat de lucrurile rele din viață. Este neatins, la fel ca un lotus care nu intră în noroi și, în schimb, crește spre cer.

Creștinii observă acest tatuaj ca fiind întreg, deoarece este format din modele circulare. De asemenea, are o legătură profundă cu tatăl ceresc. Creștinii cred că designul tatuajului mandala simbolizează realitatea și adevărul, iar divinitatea este sursa tuturor adevărurilor.

Multe culturi, precum nativii americani, caută, de asemenea, o mulțime de simboluri de la tatuajul mandala. Reprezintă convingerile lor, în special modele care constau din roți și ceasuri în tatuaj mandala. Acest tatuaj le amintește să se concentreze pe cele mai importante lucruri din viață.

Mulți oameni fac tatuaj Mandala, deoarece reprezintă conectarea cu sinele lor interior și îi ajută să răspândească pacea în jur. Veți găsi acest tatuaj obișnuit printre pasionații de yoga sau cei care sunt în mediere adecvată. Tatuajul tău mandala nu are nevoie să aibă o semnificație; îl puteți obține doar datorită designului său unic și fascinant.

Cu toate acestea, tatuajele devin mai speciale dacă poți să te conectezi cu ele la un anumit nivel. Indiferent ce tip de tatuaj de mandala ai, acesta va avea un sens spiritual și te va ghida să te concentrezi pe dobândirea păcii tale interioare.Tatuaje Mandala

Cele mai bune destinații pentru tatuaje Mandala

Tatuajele Mandala vă oferă atât de multe modele diferite de tatuaje care se potrivesc aproape tuturor zonelor corpului. Cel mai obișnuit loc pentru a-ți face un tatuaj mandala ar fi pe braț sau pe mână. Aceste zone prezintă tatuaje mandala de dimensiuni medii, cu detalii frumoase. Dacă doriți un design de tatuaje mandala mai mare, puteți opta pentru spate, piept, coapse sau stomac. Aceste zone vă permit să faceți tot posibilul cu tatuajul dvs. mandala și vă oferă libertatea de a încorpora modele și detalii complicate.

Dacă doriți să alegeți un tatuaj extraordinar și să-l prezentați într-un mod izbitor de sexy, puteți alege să îl luați pe degete, gleznă, gât lateral, în interiorul urechii sau pe coloana vertebrală. Acestea sunt câteva destinații de plasare unice care necesită multă curaj, deoarece majoritatea acestor destinații de plasare provoacă multă durere în timpul procesului de tatuare.

Este important să alegeți destinația potrivită pentru tatuajul dvs. Mandala, deoarece joacă, de asemenea, un rol major în a face aspectul tatuajului mai proeminent și unic. Dacă nu sunteți încă sigur cu privire la destinația de plasare corectă, alegeți mai întâi designul din numeroasele idei uimitoare împărtășite în acest articol. Odată ce ați ales cel mai bun design de tatuaj mandala pentru dvs., selectarea așezării potrivite va fi o bucată de tort.

Idei de tatuaje Mandala

Tatuaj de floarea-soarelui Mandala

Tatuaj de floarea-soarelui Mandala

Acest tatuaj de floarea-soarelui mandala este unul dintre cele mai incitante și plăcute tatuaje de mandala pe care le veți întâlni. Acest tatuaj implică o floarea-soarelui colorată cu cerneală tatted în mijlocul designului mandalei, realizată din cerneală neagră, cu o umbră superbă în negru. Aceasta este una dintre cele mai bune combinații pe care le vei găsi într-un tatuaj și este perfectă pentru tine dacă iubești natura.

Floarea-soarelui din acest tatuaj vă amintește să vă ridicați și să vă concentrați asupra liniștii voastre interioare cu ajutorul acestui design mandala. Puteți prezenta cel mai bine acest tatuaj pe antebraț, deoarece se potrivește perfect acestei zone. Deci, faceți acest tatuaj și reamintiți-vă dvs. și celorlalți că sunteți floarea-soarelui în viața lor și veți răspândi întotdeauna pacea și pozitivitatea.

Tatuaj Mandala Dream Catcher

Tatuaj Mandala Dream Catcher

Dacă sunteți în căutarea pentru ceva unic și rafinat, trebuie să încercați acest tatuaj de captură de vis mandala. Acest tatuaj implică o mandala cu cerneală neagră formată din diferite forme, iar dedesubt sunt câteva pene și lanțuri cernelite în negru pentru a-l prezenta ca un captator de vise. Tatuajele de captare a viselor sunt destul de frecvente, dar creează un duo fascinant cu mandala.

Captorul de vise prezentat în acest tatuaj reprezintă blocarea vibrațiilor și gândurilor negative și vă reamintește să vă concentrați asupra calmului spiritual. Acest tatuaj te face să te simți protejat de lucruri dăunătoare, oameni și relații care ar putea distruge pacea și frumusețea ta interioară.

Tatuaj cu acuarela Mandala

Tatuaj cu acuarela Mandala

Doriți să adăugați câteva caracteristici interesante etichetei corpului? Puteți încerca acest tatuaj de acuarelă mandala. Include o mandala cu cerneală neagră, care are un aspect destul de mare, iar în fundal, tatuatorul a folosit tehnica tatuajului în acuarelă folosind stropi de violet, albastru și roz.

Acuarele din acest tatuaj fac mandala proeminentă și îi adaugă o notă minunată. Puteți experimenta diferite combinații de acuarele care se potrivesc cerințelor dvs. Deci, obțineți o colorare uimitoare în tatuaj cu această tehnică creativă și arătați-vă cel mai bine mandala colorată pe braț, picioare sau spate..

Tatuaj tipărit Mandala

Tatuaj tipărit Mandala

Acest tatuaj de design mandala imprimat este alegerea perfectă pentru dvs. dacă doriți un design detaliat pentru a face o declarație de stil îndrăzneț. Acest tatuaj include tatuajul clasic mandala floral, dar singurul lucru diferit este că include un design tipărit care arată ca și cum ai avea un design digital imprimat pe mâini. Datorită abilităților artiștilor tatuatori, el / ea a prezentat câteva umbre și detalii uimitoare folosind cerneală neagră.

Acest tatuaj are, de asemenea, o ușoară caracteristică de captare a viselor, deoarece include câteva șiruri de bijuterii atârnate dedesubt. Acesta este designul perfect pentru tatuaje mandala pentru femei și va arăta uimitor pe coapsa laterală sau pe spate.

Tatuajul Mandala Wolf

Tatuaj Mandala Lup

Dacă doriți un tatuaj mandala neobișnuit sau extraordinar, acest tatuaj mandala lup este alegerea perfectă pentru dvs. Mandala și Lupul creează un duet impecabil care te obligă să-l încorporezi imediat în tatuaj. Acest tatuaj constă din fața lui Lup cu cerneală neagră, care cuprinde diferite modele de mandale care alcătuiesc fața Lupului.

Chipul de lup mandala scoate la iveală o caracteristică foarte tribală și străveche acestui tatuaj. Mulți oameni ai tribului îl poartă până astăzi datorită aspectului său unic.

Acest tatuaj simbolizează mersul înainte în viață și modul în care sunteți concentrat să vă faceți mai bine. De asemenea, simbolizează inteligența ta, energia pozitivă și modul în care îți folosești bine puterea pentru lucrurile corecte. Există atât de multe locuri în care puteți prezenta acest tatuaj, dar acesta va arăta cel mai bine pe picioare sau pe antebraț. În acest fel, va fi vizibil pentru toată lumea și îl puteți vedea cu ușurință și dumneavoastră.

Tatuaj Mandala Heart

Tatuaj Mandala Heart

Puteți încerca, de asemenea, acest tatuaj de inimă mandala simplu, dar elegant, și puteți realiza un tatuaj drăguț și adorabil oriunde pe corp. Acesta este unul dintre cele mai versatile modele de tatuaje în ceea ce privește amplasarea, deoarece îl puteți obține oriunde doriți, cum ar fi brațul, gulerul, gâtul sau alte zone care vă convin. Acest tatuaj include o inimă cu cerneală neagră, care constă dintr-un design mandala.

Centrul inimii are un design de flori de lotus mandala care face tatuajul și mai frumos. Puteți obține cerneală colorată adăugată la tatuaj dacă doriți un aspect mai atrăgător. Acest tatuaj este perfect pentru dvs. dacă nu doriți să alegeți un design extravagant, dar care să aibă un aspect unic.

Tatuaj Star Mandala

Tatuaj Star Mandala

Acest tatuaj mandala stea este un alt design uimitor de tatuaj mandala. Acest tatuaj este perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei și vă lasă cu o artă corporală rece. Include un design circular mandala cu cerneală neagră și gri, cu o stea curbată îndrăzneață în mijlocul mandalei cernelite în negru. Există o mulțime de elemente prezente în acest tatuaj, ceea ce îl face mai dramatic și mai interesant.

Acest tatuaj poate dura mai mult timp datorită detaliilor, dar va arăta uimitor după ce îl vei avea. Cel mai bun loc pentru a obține acest tip de tatuaj ar fi umărul tău, deoarece oferă spațiu amplu sau poți merge și pe spate.

tatuaje-mandala

tatuaje-mandala

tatuaje-mandala

tatuaje-mandala

Întrebări frecvente

Cât costă un tatuaj Mandala?

Costul pentru obținerea unui tatuaj mandala depinde de diverși factori, cum ar fi designul, dimensiunea, abilitățile artistului tău de tatuaje și salonul tău de tatuaje. Dacă ați rezervat o întâlnire la un magazin de tatuaje de mare reputație, este posibil să fiți nevoit să plătiți mai mult decât media. Costul mediu al unui tatuaj mandala este de 100 $ – 300 $. Cel mai mic tatuaj mandala, cum ar fi un tatuaj mandala deget, ar costa 100 $ – 150 $, iar un tatuaj mandala mare ar ajunge până la 300 $ sau chiar mai mult. Unii artiști tatuatori percep taxe pe oră, ceea ce poate afecta și costul mediu.

E mai dureros să-ți faci un tatuaj mandala colorat?

Aproape fiecare tatuaj doare, indiferent de tipul pe care îl primești, dar uneori tatuajul colorat tinde să doară mai mult, deoarece durează mai mult pentru a le finaliza. Cu cât procesul de tatuare este mai lung, cu atât va trebui să suporti mai multă durere. Acest lucru durează mai mult, deoarece există multe suprafețe în tatuaj care trebuie umplute cu cerneală colorată. Deci, dacă doriți un tatuaj mandala mai mare, pregătiți-vă mental și fizic, deoarece va dura mai mult și va fi mai dureros.

Care este cel mai bun loc pentru a-ți face primul tatuaj?

Dacă îți faci un tatuaj pentru prima dată, poate fi dificil să alegi locul potrivit. Dar, ținând cont de durere și confort, puteți să-l luați pe încheietura mâinii, umărului, coapsei sau brațului. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente destinații de tatuaje pentru cei care primesc timp, iar durerea nu este atât de mare în comparație cu alte pete.

Te doare tehnica de umbrire în procesul de tatuare?

Dacă designul tău de tatuaj mandala include detalii, artistul tău de tatuaje va efectua umbrire pentru a adăuga o anumită adâncime tatuajului tău. Mulți oameni își fac griji cu privire la procesul de umbrire, deoarece consideră că este dureros; cu toate acestea, umbrirea nu este deloc dureroasă. Este posibil să simțiți că ceva vă străbate pielea, dar este relativ mult mai suportabil decât să evidențiați tatuajul. Conturarea tatuajelor doare mai mult și s-ar putea să devină puțin dificil de manevrat, mai ales dacă este prima dată când faci un tatuaj.

Concluzie

Cu ajutorul acestor uimitoare idei de tatuaje mandala, puteți realiza acum tatuajul pe care l-ați visat întotdeauna să îl purtați. Dacă sunteți încă un pic confuz cu privire la stabilirea unui singur design, acordați-vă ceva timp și parcurgeți ideile și semnificațiile din nou. Cel mai bine este să-ți faci un tatuaj cu care să te poți referi, deoarece adaugă frumusețea tatuajului. Așadar, nu pierdeți prea mult timp și faceți cel mai bun tatuaj mandala chiar acum!