125+ Idei de tatuaje fluture pentru reprezentarea transformării

Ideile sunt nesfârșite atunci când vine vorba de un tatuaj. De la citate la simboluri sacre, puteți opta pentru orice lucru care vă completează personalitatea.

Diferite persoane aleg modele îndrăznețe și chiar craniu cu cerneală pe corp, în timp ce mulți iubitori de tatuaje preferă să obțină un fluture permanent.

Pare o idee feminină. Puteți găsi unele simple sau fluturi cu mai multe modele. Fără îndoială, toată lumea atrage către această insectă delicată și arată minunat ca un tatuaj.

Creatura colorată descrie și transformarea umană și de aceea este considerată o idee splendidă de tatuaj.

Să-ți faci un tatuaj are să devină o tendință urmată pe scară largă printre tineri și adulți deopotrivă. Este posibil să fi văzut mulți adolescenți cu unul sau mai multe tatuaje care își prezintă și ei înșiși realul.

La fel ca alte modele sau modele, fluturii descriu și partea ta moale și elegantă. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care majoritatea femeilor preferă să-și facă un tatuaj fluture. De asemenea, puteți găsi o mulțime de modele excelente de tatuaje fluture. Obținerea unuia a devenit o tendință datorită versatilității sale.

Vă sugerăm să alegeți mai întâi un tatuaj temporar cu fluture, dacă doriți să faceți parte din bandwagon. În acest fel, veți obține o imagine clară a faptului că vă vorbește personalitatea sau nu. Tot ce aveți nevoie este să petreceți ceva timp căutând ce formă, dimensiune și culoare doriți.

În plus, încercarea ceva nou cu cerneală permanentă nu sună o idee inteligentă, deoarece nu puteți scăpa de ea rapid în cazul unui rezultat nedorit.

tatuaje fluture

De ce preferă femeile tatuajele cu fluturi

S-ar putea să fiți de acord cu faptul că majoritatea modelelor de tatuaje fluture arată bine fără efort pe anumite părți ale corpului femeilor, cum ar fi gâtul, gleznele și încheieturile mâinilor. Un tatuaj delicat cu fluture pe partea gâtului sau a gleznei sporește frumusețea generală și pare la modă și șic.

De aceea, obținerea unui tatuaj de fluture este obișnuită în rândul femeilor de toate vârstele. Nu valoreaza nimic; majoritatea locurilor de muncă nu acceptă tatuaje îndrăznețe sau gotice. Deci, optarea pentru un fluture drăguț și colorat pare un pariu sigur și în acest context.

design tatuaj fluture

Modele celebre de tatuaje fluture

Modelele de tatuaje arată atractiv dacă sunt așezate pe partea dreaptă a corpului. De exemplu, diferiți artiști de tatuaje recomandă să-ți faci un mic tatuaj de fluture pe mâini, încheieturi, glezne, picioare și gât.

Ar trebui să le luați pe cele mari, cum ar fi fluturi celtici și tribali, de preferință pe spate. De asemenea, puteți înscrie o scenă fantastică de fluture cu defilare pe brațe, părțile laterale ale trunchiului sau picioarelor, deoarece modele precum acestea funcționează bine pe părți mai extinse ale corpului.

Modelele de tatuaje de dimensiuni medii apar grozav pe umeri și pe braț. Nu puteți profita la maximum de un design detaliat de tatuaj imprimat cu nuanțe întunecate pe umeri sau gât.

Prin urmare, este mai bine să decideți în prealabil ce fel de tatuaj ar merge bine pe partea corpului pe care intenționați să o faceți.

A se vedea, de asemenea:

  • 125+ Idei de tatuaje fluture pentru reprezentarea transformării
  • Tatuaje infectate: semne, cauze, cum să vindeci & Tot
  • 10+ lucruri pe care trebuie să le știți despre îndepărtarea tatuajelor cu laser
  • 125 tatuaje maori: tradiție și tendință (cu semnificație)
  • 14 tipuri de piercing-uri la urechi: cât de mult doare ?

tatuaj fluture

Iată câteva idei care cad pe falcă pentru tatuajele cu fluturi

1. Un fluture pe o idee de candelabru

Un fluture stă pe un candelabru pare captivant. Această idee este un exemplu de creativitate. Detaliile creează linii distincte pe corp. Un fluture pe o idee de candelabru vă va atrage dacă sunteți în căutarea unei idei rezonabile de tatuaj cu fluture.

2. Tatuaj de design tribal

Cine nu apreciază designul de tatuaj simplu, dar elegant? O idee de design de fluture tribală pare destul de specifică dacă este făcută cu bijuterii. Un tatuaj cu bijuterii sună un mod creativ de a atrage atenția asupra sa. În plus, va completa și latura ta feminină.

3. Design fluture colorat

Optarea pentru nuanțele potrivite pentru a veni cu un tatuaj creativ cu fluture este o artă. Puteți adăuga glamour stilului dvs. de viață prin realizarea unui tatuaj colorat cu fluture pe gât. Culorile strălucitoare se vor îmbina bine cu orice ton de piele. Cu toate acestea, vor ieși în evidență împotriva pielii palide și a părului blond.

4. Tatuaj cu mânecă fluture

Tatuajele cu mâneci arată la modă și cochete. Mai mult decât atât, obținerea unui fluture cu detalii de flori sună ca o idee din cutie. Puteți alege fluturi tradiționale și flori sub formă de mâneci pentru a veni cu ceva nou și interesant. Incorporarea nuanțelor la alegere va adăuga prospețime.

5. Tatuaj Shadow Butterfly

Aceasta pare o idee distractivă dacă intenționați să faceți tatuaje potrivite cu prietenii dvs. Tatuajul Shadow Butterfly sună un mod drăguț de a arăta unitatea și legătura pe care o împărtășești cu prietenii tăi. Mai mult, ar trebui să obțineți siluete de fluturi în loc de modele convenționale. În acest fel, tatuajul tău s-ar evidenția mai mult. Dacă aveți trei sau mai multe umbre de fluturi – fiecare mai mare decât fluturele anterior – vă va oferi cu siguranță o mulțime de complimente.

6. Fluturi în idee Mandala

Fluturii din Mandala par un design simbolic. Ar trebui să luați în considerare obținerea unuia ca acesta dacă sunteți în căutarea unor detalii superbe. Este posibil să fi văzut diverse modele de tatuaje. Fluturii din Mandala vor satisface cu siguranță nevoia dvs. de definiție. Această idee arată că poți fi creativ cu un tatuaj fluture.

7. Un design de fluture alb

Nu trebuie să vă stresați asupra culorilor tatuajului. Este destul de obișnuit să obții fie un fluture negru, fie un amestec de diferite nuanțe. Puteți rămâne unic prin realizarea unui tatuaj complet alb. Acesta va încorpora rafinament aspectului dvs. general. În plus, aripile delicate desenate cu alb îi vor înfățișa fragilitatea. Acest lucru nu se poate obține atunci când un fluture este cernelit cu culoare neagră. Ar trebui să încercați un tatuaj alb dacă aveți un ten întunecat și îl îmbrățișați.

8. Ideea de tatuaj fluture modern

Un fluture cu schema de culori vibrante și aripi sfâșiate nu numai că arată elegant, dar este și o idee unică. Mai mult, veți primi o mulțime de complimente pentru a fi creativi și ați optat pentru schema de culori îndrăzneață după ce ați optat pentru această piesă de artă îndrăzneață.

9. Tatuaj fluture direct înainte

Fără îndoială, tatuajul fluture pare o idee feminină. În ciuda acestui fapt, puteți găsi idei care să funcționeze bine pentru un bărbat. O idee inspirată de molie nu este stereotip un design feminin. Veți fi plăcut surprinși să aflați că designul simplu implică detalii minime și arată bine în orice dimensiune. Un tatuaj mare cu fluture pe piept pare o modalitate distractivă de a vă înfățișa personalitatea.

10. Design simetric al tatuajului picioarelor

Nu puteți greși niciodată cu ideea de tatuaj simetrică. Arată frumos și jucăuș în același timp. De asemenea, puteți încălca regulile de simetrie dacă preferați fluturi diferiți pe fiecare picior. Ar trebui să păstrați restul de design pentru a profita la maximum de această idee. Mulți sfătuitori ai tatuatorilor pentru a obține modele simetrice pe picioare. Cu toate acestea, dacă sunt făcute corect, aceste modele pot arăta superb și pe alte părți ale corpului.

11. Ideea de tatuaj realistă

Puteți opta pentru o abordare pragmatică atunci când vine vorba de un tatuaj cu fluture. Detaliile, dimensiunea și schema de culori a fluturilor cu amprentă de trandafiri cu nuanțe vibrante de roșu vor ieși în evidență. Ideea pare tradițională, dar combinația dintre trandafiri și fluture nu pierde niciodată farmecul. Deci, nu ezitați și adăugați o culoare aspectului dumneavoastră.

12. Fluturi pe ramuri

Nu trebuie să treceți cu vederea faptul că uneori mai puțin este mai mult. Puteți alege tatuaje minime pentru culori, dimensiuni și forme și poate părea în continuare superb. Fluturii de pe ramuri ar arăta ca un tablou agățat într-o galerie de artă dacă sunt cernelite corect. Vă va arăta și pasiunea și aprecierea pentru artă.

13. Glam up încheietura mâinii

Este evident că nu toată lumea este un fan al modelelor de tatuaje mari și dramatice. În acest caz, ar trebui să luați în considerare obținerea unuia mic. Merită menționat faptul că puteți obține în continuare detalii în modele mici de tatuaje fluture. Puteți cere artistului dvs. de tatuaje să contureze laturile fiecărui fluture, împreună cu lovituri ușoare, pentru a obține cantitatea potrivită de detalii într-un fluture mic. De asemenea, puteți păstra fiecare fluture la fel sau distinctiv ca dimensiune. Mai mult, obținerea unei serii de fluturi mici pe încheietura mâinii, combinată cu o manichiură proaspătă, nu numai că arată uimitor, dar scoate în evidență latura elegantă și cochetă a fiecărei femei.

14. Un fluture cu nuanță albastră și aripi asemănătoare dantelelor

Este adevărat că creativitatea nu are limite. În vremurile actuale, puteți adăuga oricât de multă definiție doriți pentru ca designul tatuajului dvs. să iasă în evidență. Ar trebui să încercați să optați pentru fluture realizat cu nuanțe albastre și aripi asemănătoare dantelelor. Ar arăta ca un fluture adevărat. În plus, puteți obține o ușoară curbă pe aripi pentru a termina frumos designul. Această idee minunată merge bine și pe spatele tău.

15. Ideea cadru fluture

Tatuajele asimetrice ale picioarelor sunt o opțiune excelentă pentru a vă prezenta personalitatea misterioasă. Puteți alege un fluture împreună cu peisajul într-un cadru pentru a realiza designul tatuajului în afara cutiei. Arată frumos. Puteți să îl așezați pe picior sau pe braț pentru a vă arăta tatuajul.

16. Tatuaj fluture uriaș

Mărimea unui tatuaj contează într-o oarecare măsură. Un fluture mare va atrage în cele din urmă mai multă atenție și veți primi complimente. Unele dintre marile modele vă permit să încorporați detalii pentru a profita la maximum de ele. Vă sugerăm să obțineți gigant – doi sau mai mulți fluturi, în funcție de preferințe, cu culori vibrante pentru a vă satisface personalitatea îndrăzneață. În plus, imprimarea lor pe părțile laterale ale corpului sună un loc perfect pentru a cerneli un tatuaj.

17. Ideea geometrică de fluture

Tatuajul modern a atins un alt nivel. Acum, puteți cere și obține aproape fiecare proiect în cel mai scurt timp. La fel ca altele, obținerea unui design geometric părea un vis în trecut. Cu toate acestea, în vremurile actuale, este destul de ușor să optezi pentru idei unice. Deci, nu trebuie să vă faceți griji atunci când vine vorba de alegerea unui design inspirat din geometrie. Îl puteți combina cu diferite modele pe fundal pentru a încorpora detalii. Mai mult, un design geometric curat este considerat o operă de artă incredibilă. Odată ce ați obținut-o, ideile tradiționale de tatuaje cu fluturi s-ar putea să nu vă atragă din nou.tatuaje fluture

18. Pictură cu mâneci moderne

Tatuajele pentru pictarea mânecilor necesită mult timp și eforturi minuțioase pentru a termina. Pare că îți încălzește inima odată ce treaba este terminată. Ar trebui să vă gândiți să optați pentru o abordare modernă în acest context. Iar opțiunea ca tatuajul cu mâneci în stil pictura arată impresionant și festiv. Puteți combina fluturi și un păun în ideea de a obține o schemă de culori vii. Fără îndoială, unele modele de tatuaje sunt greu de înțeles. Mai mult, obținerea unui fluture și a unui păun arată dragostea ta într-o oarecare măsură natura ta.

19. Combinație de muzică și fluture

Dacă sunteți un drogat de muzică, imprimarea unui tatuaj fluture combinat cu muzică se va combina perfect cu personalitatea dumneavoastră. Mai mult, plasarea fluturilor pe spate creează un efect de melodie fără griji. Acest design de tatuaj ar arăta ca o piesă de artă dacă ar fi făcut corect.

20. Ideea modernă de trandafiri și fluturi

Dacă nu sunteți un fan al tatuajului tradițional cu trandafiri și fluturi, puteți obține unul modern pentru dvs. Va fi o abordare răcoritoare a ideii de tatuaje vechi și fascinante. Puteți da o notă nouă prin plasarea fluturilor profunde pe față și a celor neclare pe fundal. În plus, optarea pentru trandafiri decolorați va duce la un design general al tatuajelor. Așadar, nu ezitați să obțineți designul tradițional al tatuajelor doar pentru că trandafirii și fluturii nu se amestecă bine cu tendințele moderne ale tatuajelor. Puteți găsi întotdeauna opțiuni pentru a vă face tatuajul să iasă în evidență în public.

21. Ideea de tatuaj fluture deschis și întunecat

Tatuajele fluture dramatice par, de asemenea, la modă. Depinde de modul în care au creat. Un tatuaj cu fluturi într-un vârtej rău, împreună cu scurgeri și întunecate, pare o idee îndrăzneață. Puteți alege tatuaje tematice deschise și întunecate dacă doriți ceva îndrăzneț și dramatic.

22. Un fluture pe umăr

Modelele tradiționale de fluturi par elegante dacă sunt așezate pe partea dreaptă a corpului. Ideea tatuării unui fluture de dimensiuni medii pe umăr pare simplă și sofisticată în același timp. Este necesar să aflăm că realizarea unui tatuaj la locul potrivit este esențială pentru a profita la maximum de el. O idee de tatuaj de vârf pe partea greșită a corpului nu numai că îi va strica frumusețea, ci și banii și timpul.

23. Enorme tatuaj de fluture pe spate

Detaliile și finisajul fac ca un tatuaj să iasă în evidență. Cu un fluture uriaș pe spate, îl poți etala și primești o mulțime de complimente. Arată de bun gust și scoate în evidență partea fată a personalității tale. De asemenea, tatuajul pe spate se amestecă bine cu rochiile în spate. Un fluture enorm pe spate arată la modă și elegant. Mai mult decât atât, puteți alege oricând pentru o paletă de culori vii pentru a vă îmbunătăți tatuajul fluture sau a-l păstra negru pentru a adăuga grație personalității dvs..

24. Mergi după Fluturi pictați

Nimic nu îți înveselește starea de spirit, așa cum o face un tatuaj nou făcut corect. De aceea, trebuie să încercați diverse stiluri și idei pentru a explora ceea ce vi se potrivește cel mai bine. O pictură proaspătă și fără griji a fluturilor folosind o paletă de culori vibrantă sună o idee frumoasă. Această idee sugerează că nu este nevoie să urmați trendul și să mergeți la nuanțele care vă fac fericiți.

25. Un fluture realizat din fluturi Ideea

Faceți-vă un tatuaj fluture realizat cu fluturi mici pentru a atinge noi culmi ale creativității. Ar trebui să optați pentru cerneală neagră pentru a evidenția detaliile designului. De obicei, tatuajul are dimensiuni mici până la medii. Și îl puteți așeza pe picioare, umeri, brațe sau pe părțile laterale ale corpului, după alegere. Această idee este o modalitate distractivă de a face parte din tendința tatuajelor, păstrându-ți în același timp personalitatea elegantă.

De ce ar trebui să mergeți pentru tatuaje fluture

Printre toate ideile, tatuajul fluture a devenit popular în scurt timp. Ca să nu mai vorbim, un număr semnificativ de femei ar fi cernelit tatuaje de fluture din diferite motive, inclusiv:

  • Scopul principal este fluturele în sine. Delicatetea și frumusețea sa devin în cele din urmă inspirație pentru tatuaje.
  • Un tatuaj cu fluture simbolizează aprecierea artei și a naturii deopotrivă. Mai mult decât atât, diferiți oameni l-au considerat un reprezentant al libertății, credinței și transformării.
  • În multe tradiții și cultură, un fluture pare legat de afecțiune și feminitate.

Așadar, data viitoare când te gândești dacă ar trebui să mergi pentru unul sau nu, amintește-ți acești factori și fă-ți un tatuaj de fluture de top.

Cum să vă păstrați tatuajul fluture clar și luminos

Obținerea unei piese proaspete de artă corporală pare satisfăcătoare. Este destul de regretabil că începe să se estompeze în timp. De obicei, se întâmplă atunci când vă expuneți în mod regulat tatuajul la soare. Mai mult, diverse tatuaje își pierd culorile vibrante în doar câteva săptămâni sau luni. Vederea tatuajului tău preferat în această stare este deranjantă. Cu toate acestea, puteți opri dispariția drastică a tatuajului cu ajutorul acestor pași.

Urmați instrucțiunile

Tatuatorii oferă întotdeauna sfaturi și trucuri de îngrijire ulterioară. Trebuie să-i urmezi religios. De asemenea, nu încercați să treceți la loțiune pentru piele sau cremă doar pentru că este accesibil. Tatuatorii au prescris produse specifice deoarece știu deja ce efecte secundare ați putea întâlni.

Folosiți săpun antibacterian

Micul tău neglijență poate duce la un rezultat îngrozitor. Astfel, pentru a evita circumstanțe ca acestea, ar trebui să îndepărtați bandajul în timpul alocat. Nu-l scoateți înainte sau după ora specificată. Mai mult, odată îndepărtat, spălați-vă zona tatuată cu un săpun antibacterian ușor. De asemenea, aplicați produse de îngrijire ulterioară prescrise de tatuatorul dvs..tatuaje fluture

Păstrați-l curat și hidratat

Acesta este un pas critic, deoarece tatuajul dvs. ar trebui să rămână hidratat, dar nu ar trebui să exagerați. Pielea ta tatuată trebuie să respire în timpul procesului de vindecare. Aplicarea în exces de unguent pentru piele poate duce la un rezultat neplăcut. În plus, contribuie și la scoaterea culorii tatuajului.

Ar trebui să vă spălați tatuajul de două ori pe zi cu un săpun antibacterian pentru a-l menține curat și fără germeni. În acest fel, puteți elimina acumularea de produse pentru piele vechi. Odată ce tatuajul tău este vindecat, aplică o loțiune hidratantă pentru a-și păstra culorile. Îl puteți folosi zilnic sau când pielea dvs. se simte uscată și fulgioasă.

Nu vă zgâriați tatuajul

Zgârierea pare tentantă; totuși, îți demontează tatuajul. Apariția crustelor este destul de frecventă după ce ați făcut un nou tatuaj. În ciuda acestui fapt, ar trebui să vă abțineți să îl scoateți, indiferent dacă este mic sau semnificativ. Artiștii tatuatori sugerează că aceste cruste se vindecă cu un tatuaj. Este necesar să se consulte cu un medic în caz de multe cruste, deoarece ar putea fi un simptom al infecției tatuajului. De asemenea, culorile tatuajului dvs. vor rămâne pentru o perioadă mai lungă de timp dacă primiți tratament la scab la timp.

Acordați atenție îmbrăcămintei

Ar trebui să purtați haine largi până când tatuajul dvs. este vindecat complet. Hainele strânse vă vor freca pe noul tatuaj și vă vor irita și zgâria pielea. În plus, iritarea constantă contribuie la îndepărtarea crustelor și a fulgilor. Și această condiție afectează și culorile vibrante ale tatuajului tău.tatuaje fluture

Evitați excesul de apă

Nu trebuie doar să opriți înotul, ci să reduceți și timpul de duș. Diferiti tatuatori recomanda sa stai departe de apa cel putin 15 zile. Oferă-i noului tău tatuaj ceva timp pentru a se vindeca. Mai mult, evitați să înotați în lacuri și bazine publice atunci când tatuajul dvs. este nou, deoarece apa din acolo este plină de microorganisme care pot provoca infecții ale pielii.

Evitați procedurile de bronzare

Loțiunile de bronzat conțin o mulțime de substanțe chimice dure care ar putea contribui la infecția pielii, în special atunci când tatuajul dvs. are doar câteva zile. Ar trebui să evitați bronzarea patului, deoarece poate provoca daune suplimentare. De asemenea, nu expuneți pielea tatuată la soare și încercați să vă ascundeți de razele ultraviolete ale soarelui.

Linia de fund

Realizarea unui tatuaj cu fluture pare o idee distractivă și interesantă. Vă puteți juca cu culori și puteți prezenta latura feminină a personalității dumneavoastră. Așadar, obțineți unul și fiți gata să primiți o schimbare plăcută.