125+ Idei de tatuaj Fecioară pentru a-ți etala uimitorul semn al horoscopului

Fecioara este al șaselea semn astrologic cuprins între 22 august și 23 septembrie. Simbolul Fecioarei este similar cu alfabetul „M”, cu capătul extins într-o buclă. Mai mult, este un semn solar, iar simbolul este derivat din mitologia greacă.

Conform metodologiei grecești, simbolul reprezintă inocența și puritatea. De asemenea, persoanele cu un semn stea Fecioara sunt extrem de analitice și observator în problemele lor. Sunt aproape de epitomul Perfecțiunii.

Dacă vă interesează idei de tatuaje Fecioare simple, dar artistice, atunci v-am ușurat cercetarea. Căutați ideile fascinante de tatuaje Fecioară enumerate mai jos.

tatuaje fecioaretatuaje fecioare

Idei de tatuaj Fecioară

Simbolul Fecioarei pe încheietura mâinii

Simbolul Fecioară pe încheietura mâinii arată elegant. Codul de culoare care se potrivește unei astfel de plasări de tatuaje este negru și gri. Motivul fiind că nuanțele întunecate scot la iveală accesoriul pe care îl porți și se potrivește bine cu orice ținută. Structura este păstrată la fel de simplă ca și simbolul în sine. Cum ar fi o linie neagră groasă sau o cerneală punctată colorată. Tatuajul are o vibrație estetică și grațioasă.

Semnificație simbolică: Simbolul Fecioarei de pe încheietura mâinii reprezintă puritatea și inocența cu ușurință și flexibilitate. De asemenea, conferă simbolului o natură mai îndrăzneață. De exemplu, purtătorul ar putea părea inocent, dar știu să ia atitudine pentru ei înșiși.

Simbol Alături De Fluturi

Fecioara (Simbolul Fecioarei) cu fluturi arată elegant. Genul bun de fantezie care te atrage și te captivează. Structura este diversă; purtătorul poate opta pentru cele cu căptușeală groasă sau subțire, cu puncte sau cu zigzag. O nuanță multi-culoare arată cel mai bine pe acest design. Opțiunile de plasare includ, spate, gât, mâini, antebrațe, picioare, coapse, partea din spate a urechii și degete.

Semnificație simbolică: Fluturii sunt creaturi frumoase. Combinate cu puritate, ele reprezintă rafinament și lupte care au întotdeauna un final fericit. Tatuajul este menit să dea speranță purtătorului să se miște în continuare și să nu renunțe.

Simbol care curge

Simbol care curge – simbolul M este format din valuri de apă, iar culoarea pare că curge înapoi în spate prin buclă. Tatuajul arată extrem de interesant și unic. Structura este în cea mai mare parte subțire. Opțiunile de plasare sunt imense, de exemplu, ceafa, încheietura mâinii, umerii, spatele, genunchii și piciorul.

Semnificație simbolică: Apa și Fecioara simbolizează nașterea și fertilitatea.

Constelația Fecioară

Constelația Fecioară este a doua ca mărime și cea mai frumoasă dintre toate. Tatuajul constelației arată superb pe anumite plasări, cum ar fi partea gâtului, antebrațul, umerii și partea din spate a piciorului. Unii oameni împerechează o constelație cu cuvinte și arată minunat. Stelele sunt înlocuite cu flori, dând o atmosferă răcoritoare.

Semnificație simbolică: Constelația reprezintă puritate și eleganță. De asemenea, motivează purtătorul să fie cea mai strălucitoare stea, să facă mai mult decât alții, să fie superior, dar cu recunoștință.

Simbolul Fecioară Floral

Simbolul floral Fecioară arată carismatic. Opțiunile de plasare sunt excelente; dimensiunea variază. De exemplu, tatuajul uriaș cu simbolul Fecioară ar arăta bine pe spate și pe umeri. În timp ce tatuajul miniatural cu simbolul Fecioarei s-ar potrivi pe încheietura mâinii, ceafă, genunchi și picior. Structura depinde de alegerea purtătorului. Un tatuaj masiv ar arăta cel mai bine în liniile negre groase și invers.

Înțeles simbolic: Tatuajul simbolic Fecioara floral reprezintă frumusețe, noi începuturi și iertare din toată inima.

Simbolul cu o pană

Un simbol Fecioară asociat cu o pană arată atrăgător. Tatuajul are diverse opțiuni de plasare. De exemplu, încheietura mâinii, pieptului, spatelui, piciorului, genunchilor, antebrațului, umerilor și degetelor. Structura variază în funcție de plasare. Un spațiu mic înseamnă o structură subțire sau punctată. În caz contrar, o structură cu căptușeală groasă se adaugă atracției tatuajului.

Semnificație simbolică: Tatuajul reprezintă libertate cu limite acceptabile. Limite care nu-l înăbușă pe purtător, dar libertatea care nu-l face pe purtător să regrete acțiunile sale – doar cantitatea potrivită de pârghie.

Simbolul Fecioarei asociat cu Luna

Fecioara asociată cu luna plină sau cu jumătate de lună arată liniștitoare. Opțiunile de plasare sunt puține, deoarece tatuajul ocupă o grămadă de spațiu, cu un impact puternic asupra purtătorului. Structura este simplă, dar atractivă, cum ar fi o linie neagră subțire, funcționează perfect. Codul de culoare este păstrat în negru și gri și există excepții care colorează simbolul Fecioară.

Semnificație simbolică: Tatuajul reprezintă noi începuturi și speranțe pentru oportunități viitoare. De asemenea, arată că uneori și vremurile întunecate par calmante dacă te oprești și simți momentul chiar și pentru o singură secundă.

Tatuaj simbol apă culoare

Tatuajul simbolului culorii apei arată fenomenal. Este un fel de concept abstract. Opțiunile de plasare includ încheietura mâinii, spate, picior, genunchi, umeri și degete. Structura este simplă, cu linii gri subțiri. Codul de culoare este în mare parte nuanțe mai deschise pentru a face tatuajul să arate în același timp artistic și modern.

Înțeles simbolic: Tatuajul reprezintă răbdare și perseverență.

Tatuaj Mandala Fecioară

Tatuajul Mandala Virgo arată frumos și unic. Opțiunile de plasare sunt puține, datorită spațiului pe care îl necesită acest tatuaj, cum ar fi spatele, pieptul și umerii. Structura care arată cel mai bine pe mandala este o linie neagră groasă sau punctată. Codul de culoare este pur și simplu negru. Tatuajul are o atmosferă vintage.

Semnificație simbolică: Mandala reprezintă cercul vieții fiind pur și extrem de transparent. Tatuajul arată că există o viață de apoi, care depinde de modul în care trăim astăzi.

Tatuaj în spatele urechii Fecioară

În spatele urechii, tatuajul este miniatural, dar foarte drăguț. Mai ales dacă simbolul Fecioară este cernelit pe spatele urechii, acesta arată îndrăzneț și elegant în același timp. Structura groasă căptușită cu negru arată cel mai bine în astfel de destinații. Codul de culoare nu se concentrează prea mult pe negru, gri și roșu ar face o treabă excelentă.

Semnificație simbolică: îl reprezintă pe purtător ca un bun ascultător cu intenții pure.

Tatuaj Fecioară cu puncte

Tatuajul Fecioară cu puncte arată creativ și extrem de captivant. Structura este prestabilită, dar plasarea poate fi alegerea purtătorului. De exemplu, încheietura mâinii, antebrațul, umerii, degetul, partea din spate a gâtului și partea din spate a piciorului. Codul de culoare depinde de personalitatea purtătorului. O persoană cu natură ciudată i-ar plăcea un tatuaj colorat, în timp ce o personalitate sobră și simplă i-ar plăcea un tatuaj negru sau gri.

Înțeles simbolic: Structura punctată reprezintă că „lucrurile bune necesită timp” și fiecare uncie contează.

tatuaje fecioare

Întrebări frecvente

Ce ar trebui să fac înainte de tatuaj?

Există o listă prelungită de lucruri pe care ar trebui să le faceți înainte de a merge la întâlnirea cu tatuajul. Precum:

 • Se înmoaie în apă caldă timp de 20 de minute bune.
 • Dormi devreme, în noaptea dinaintea programării, deoarece ar trebui să fii odihnit. Este nevoie de maximum 8 ore de somn.
 • Bea multa apa. Cel puțin opt pahare pe zi. A rămâne hidratat ar reduce la minimum durerea.
 • Mănâncă mai puțin. Este recomandabil un stomac pe jumătate gol.
 • Încărcați toate programele electronice pe care intenționați să le luați la întâlnire.

Ce să faci după tatuaj?

Orice ai face, nu atinge tatuajul. În al doilea rând, utilizați o cremă hidratantă peste partea tatuată după două săptămâni. Este necesară îngrijirea ulterioară. Luați produsul de curățare și udați o minge de bumbac în el. Periați bumbacul peste tatuaj cel puțin de trei ori pe zi, până la trei săptămâni de vindecare. Purtați haine largi. De asemenea, încercați să ascundeți tatuajul când vă aflați sub lumina soarelui. Razele UV pot deteriora cerneala și pot provoca o reacție a pielii.

Când nu ar trebui să fac tatuajul?

Numeroase afecțiuni medicale interzic orice adăugare pe piele, astfel cernelirea unui tatuaj ar fi interzisă și în astfel de cazuri. De exemplu:

 • Sarcina
 • Când te droghezi
 • Pre-chirurgie
 • Postoperator
 • Când economisiți pentru zilele ploioase
 • Când ai un bronz fals pe piele
 • Când nu sunteți sigur de designul tatuajului
 • Când ți-ai uitat ID-ul acasă
 • Dacă ați avut recent o reacție cutanată
 • Dacă ți-ai adus copiii la întâlnire.

Se face un tatuaj rănit?

Pe o scară de la 1 la 10, este un 4.

Care este timpul total de vindecare?

Dacă nu vă confruntați cu nicio reacție cutanată și răni, tatuajul se va vindeca mai puțin de trei săptămâni. În caz contrar, poate dura până la 4 săptămâni și mai mult.

Ar trebui să-mi sfătuiesc tatuatorul?

Dacă aceasta este prima dvs. întâlnire de tatuaj sau dacă artistul tatuator este nou, atunci înclinați-l dublu decât vârful standard. În caz contrar, un sfat standard este necesar dacă nu doriți să ieșiți ca fiind lipsit de etică și ignorant.

Pot să mă bronzez înainte sau după tatuaj?

Înainte de tatuaj, bronzul este permis numai dacă bronzul tău s-a așezat pe piele. După tatuaj, bronzul este permis dacă tatuajul tău s-a uscat și s-a impus permanent pe piele.

Linia de fund

Desenele Virgo Tattoo arată atrăgătoare și grozave, doar datorită simbolului său simplu, dar atractiv. Dacă ați ales ce design doriți, atunci este recomandabil să consultați un tatuator expert. Discutați despre toate problemele de sănătate care pot interveni în timpul vindecării tatuajului. În afară de aceasta, rugați pe cineva să înregistreze cerneala pentru dvs. Bucurați-vă de proces.

Tatuaj Fecioară fericit pentru tine!