125 de tatuaje destul de păun pe care le puteți încerca

A vedea pe cineva care are diverse modele estetice plăcute pe corp este destul de copleșitor și devine mai intens când auzi despre valoarea simbolică a acelei arte. Compozițiile de tatuaje Peacock sunt niște designuri semnificative de tatuaje care vă atrag atenția aproape imediat.

Deși nu este foarte popular, dar vă oferă cu siguranță un aspect unic. Afișarea colorată a penelor păunului și afișarea uneia dintre cele mai frumoase creaturi din acest univers pe părți ale corpului tău nu este altceva decât o decizie perfectă. Păunii sunt mândria diferitelor culturi și regiuni. Să discutăm despre ce simbolizează tatuajele de păun.

tatuaje de păun

Essence of Peacock’s Inky Expression

O pasăre maiestuoasă cu o coroană în vârful capului provine dintr-o țară bogată din punct de vedere cultural, precum India. Penele colorate și postura demnă sunt principalele motive pentru frumusețea sa. Aceste creaturi extraordinar de delicate dar grațioase sunt păuni.

Ei dețin un statut foarte prestigios în multe culturi și religii de pe glob. Indienii i-au acordat un statut de fiind pasărea lor națională deoarece evenimentele istorice ale Indiei includ atât existența simbolică, cât și fizică a păunilor. De exemplu, unul dintre conducătorii indieni, împăratul Shah Jahan al Imperiului Mughal, a preferat să stea un tron ​​de păun și, din această cauză; astăzi tatuajele de păun sunt făcute pentru regalitate și nobilime.

În India, păunii se bucură de un statut special de a fi vehiculul zeiței Lakshmi care este venerată pentru bogăție și prosperitate. Astfel, oamenii cu tatuaje de păun își doresc și bogăție și realizări. Gloriosul zeu hindus Krishna obișnuia, de asemenea, să poarte o pană de păun pe frunte.

Alte religii în care un vârf deține un statut înalt sunt creștinismul și respectiv budismul. Budiștii văd un păun ca un simbol al onestității și integrității. Creștinii găsesc reflectarea simbolică a lui Iisus Hristos și a Bisericii într-un păun alb.

Motivul din spatele reflectării simbolice a frumuseții și vanității unui păun este asocierea sa cu o zeiță greacă Hera, care obișnuia să devină gelos pe oameni care erau mai atrăgători decât ea. Câteva culturi atașează titlurile de Înțelept și cunoscător cu un păun. În China, păunii aduc o noroc pentru o femeie însărcinată conform credințelor mistice. Oamenii cu credință în înviere și înnoire a sufletului și trupului leagă sinonim un păun cu această idee.

Paunii sunt imuni la toxine și otravă datorită puterii lor interne de vindecare; prin urmare; este legat și de vindecare. Mai mult, păunii sunt, de asemenea, atașați simbolic de măreție, eternitate, pasiune și puritate.

Peacock este un sinonim pentru fiecare adjectiv folosit mai sus. Chiar și penele unui păun au atașate dovezi simbolice diferite. Când un păun își afișează dansul colorat, nu se distrează doar oamenii.

În schimb, dă un semnal păunului feminin în scopul împerecherii. Prin urmare, arătând dragoste și pasiune. Interpretarea unui ochi în pană este ochiul lui Dumnezeu în creștinism și un ochi rău în cultura orientală. Există o varietate de adjective simbolice atașate la acesta. Totuși, de purtătorul tatuajului de păun depinde modul în care îl vede și care este valoarea și semnificația compoziției.

Compoziții estetice pentru un totem de frumusețe

Arta cu cerneală Peacock pe diferite părți ale corpului este un simbol al motivelor orbitoare și exprimarea emoțiilor semnificative. Așa cum ați spus că sunteți ceea ce purtați, iar alegerea dvs. este o alegere aleasă de modele de tatuaje de păun cu alte motive sau purtarea unui tatuaj simplu de păun..

Fii creativ cu desenele și cercetează bine înainte de a finaliza compoziția. Pentru a vă ajuta și a vă ușura drumul, iată câteva compoziții plăcute care ar fi grozave pentru dvs. Nu uitați, ascultați pe toată lumea, dar faceți ceea ce simțiți că este corect.

tatuaj de păun

Tatuaj etnic de păun pe pielea ta

Aduce regalitate și grație atunci când primești un păun asupra ta într-un motiv tribal. Există diferite modele de tatuaje tribale de păun pe care le puteți obține. Contururile și umpluturile negre dau farmec tatuajului tău. Dacă doriți ca acest tatuaj să fie făcut mai puțin dureros, atunci un motiv pe zona în care există mai multă grăsime ar fi minunat. La fel ca abdomenul, coapsa, bicepsul etc..

Cu toate acestea, dacă îl aveți pe claviculă, antebraț, lângă coaste sau pe lateral, atunci amice, fiți pregătiți pentru durere. Deși ar fi dureros, însă, rezultatul final te-ar face să uiți toată durerea într-o secundă.

Combinație de flori și un tatuaj de păun

Păunii sunt cea mai frumoasă creatură și arată mai pitoresc atunci când se mișcă sau dansează în flori. Îl face să pară mai măreț și spiritual. Când combinați ambele motive puternice, aceasta face o combinație mortală.

Obținerea unui motiv mare, inclusiv un păun și flori pe coapsă sau pe braț, ar arăta foarte atractiv, dar motivele mai mici de pe antebraț sau din spatele gâtului nu sunt mai mici. Designul acestei piese de artă ar trebui să fie al tău, fie el colorat, abstract sau de orice fel, dar nu uita că trebuie să exprime ceva ce vrei să-ți amintești pentru eternitate.

O pană pentru a-ți atrage cealaltă jumătate

Păunul dansează deschizând toate cele două sute de pene colorate pentru a atrage păunul feminin. Obținerea unei pene de păun este un semnal că ești foarte pasionat de cealaltă jumătate și ai o legătură foarte profundă și spirituală cu cea.

Există diferite dimensiuni și este alegerea dvs. dacă doriți să adăugați culori sau doriți să o păstrați cu cerneală neagră. Sugestia mea sinceră ar fi să umpleți culorile din ea. Puteți avea o pană mică pe deget, claviculă sau în spatele gâtului. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți un motiv mai mare, atunci o pană lungă care începe de la guler și se termină pe partea abdominală ar arăta grozav. Îl poți avea oriunde; în față sau în spate. Acest motiv lung ar arăta și pe coapsă și pe viței.

Doar o schiță pentru noroc

Conform tradiției chineze, a păunul aduce avere și noroc. Într-o lume plină de concurență și ură, toată lumea are nevoie de un farmec norocos. Obținerea conturului unui păun pe corp cu cerneală neagră ar fi farmecul tău norocos pentru tot restul vieții.

De asemenea, oamenii din trecut aveau convingerea că Peacock vă va conduce drumul spre paradis, astfel încât toți acești păcătoși primesc o schiță a unui păun pentru o intrare gratuită în paradis. Deoarece este doar o schiță, așa că v-aș sugera să o păstrați mică. Decorați un păun cu cerneală conturat pe încheietura mâinii sau o gleznă. De asemenea, antebrațul sau partea din apropierea abdomenului sau a buricului ar fi grozave pentru un tatuaj ca acesta.

tatuaje de păun

A se vedea, de asemenea:

  • 128+ Tatuaje uimitoare pentru a-ți împodobi pielea
  • Mai mult de 125 de idei de tatuaje Carpe Diem pentru a vă ajuta să profitați de zi

Amestec de negru și culori

Există un design sălbatic acolo, dar un amestec de negru și culori pentru un tatuaj de păun este minunat. O siluetă neagră a corpului cu pene dansante colorate ar da un sens foarte profund și spiritual.

Ar fi o simbolizare a întunericului în interiorul persoanei sau a tristeții din sine, dar ceea ce faci este umplerea culorilor în viața altora și menținerea lor fericită. Deși are o latură mai întunecată, totuși, acesta este, de asemenea, un adevăr amar că trebuie să îi facem pe alții fericiți, chiar dacă nu suntem în această stare. Acest tatuaj poate fi exprimat pe diferite părți ale corpului, inclusiv zona din jurul inimii, coapsei, pieptului, osului gulerului etc..

tatuaje de păun

Păunul proiectat cu henna capturat pentru eternitate

Henna este întotdeauna asociată cu o femeie. Chiar și în secolele trecute, toate doamnele foloseau henna pentru a sculpta modele temporare pentru ocazii mari. Această tradiție este încă în desfășurare în multe țări precum India și Pakistan etc..

Desenele regale ale reginelor și prințeselor indiene erau un mashup de flori cu un păun. Deci, un tatuaj de păun inspirat de designul hennei dezvăluie grațiozitatea, regalitatea, demnitatea, onoarea și frumusețea purtătorului. Aceste tatuaje de păun cu design henna se pot legăna la încheieturi, spate, vițe, părțile laterale lângă abdomen și încă o dată în spatele gâtului imediat după linia părului.

Concluzie

În acest articol, am discutat despre unicitatea și semnificațiile diferitelor tatuaje de păun. Sper că acum mai aveți o idee pentru a vă face un tatuaj. Simt că există multe modele comune pe care oamenii le au pe ele, cum ar fi ancora, nava, busola, etc., dar foarte puțini oameni au ceva unic ca acest tatuaj.

Deși păunii de pe corp nu sunt atât de mult în zilele noastre, individualitatea lor îi face să se distingă de alte tatuaje populare. Sper că ați primit câteva inspirații după ce ați citit acest articol. Dacă vă faceți un tatuaj și doriți ceva care, de asemenea, nu este foarte obișnuit, atunci păunii sunt cea mai bună alegere. Păunii sunt frumoși din punct de vedere estetic și sunt, de asemenea, foarte semnificativi pentru a-l transforma într-un tatuaj. A fost o plăcere să scriu pe acest subiect pentru toți, băieți, să vă bucurați de tatuaje.