125 de tatuaje de copaci pe spate și încheietură cu semnificații

Copacii au fost întotdeauna o parte semnificativă a naturii. Fără ea, natura nu ar funcționa la fel de bine ca acum. De-a lungul anilor, copacii au ajutat ființele umane în multe feluri. Acestea degajă oxigenul de care aveți nevoie, sorb din apă din pământ pentru a evita inundațiile, vă oferă umbră când răsare soarele și multe altele. Încă de la începutul timpului, copacii își făceau deja treaba de a menține echilibrul în ecosistem. Chiar nu puteți da vina pe ecologiști pentru că iubesc prea mult copacii și plantele.

Există numeroase plângeri menite să susțină ecologiștii în legătură cu cauza lor. Nu mai sunt copaci din păduri din cauza industrializării. Pădurile se transformă încet în loturi de subdiviziune și zone comerciale. Este destul de întristător modul în care alți oameni ar putea distruge acești copaci extrem de benefici. Vă puteți alătura ecologiștilor în crearea de conștientizare pentru lume, făcând tatuaje de copac astăzi. Aceasta este una dintre cele mai simple modalități de a ajuta la salvarea copacilor rămași în păduri.

Pentru cei care nu sunt avocați ai mediului, puteți face și astăzi tatuaje de copac. Obținerea acestui tip de tatuaj este o tendință în zilele noastre. Atât bărbații, cât și femeile o primesc din diverse motive. Pentru susținătorii mediului, acest tatuaj le-ar aminti de pledoaria lor. Pentru artiști, acest tip de tatuaj este o operă de artă. Pentru unii, aceștia primesc acest tip de tatuaj numai în scopuri de modă pură. Indiferent care este motivul tău pentru a-ți face tatuaje cu modele de copaci, ar trimite semnificații aproape similare.

tatuaje-copac

Tipuri de tatuaje de copaci

Există multe feluri de copaci din întreaga lume, fiecare copac semnifică o istorie. Tatuajele de copac sunt perfecte pentru cei care vor să aibă modele de tatuaje atemporale și clasice, care nu vor fi niciodată depășite. A avea copaci ca design pentru tatuajele tale va fi o alegere excelentă, deoarece va fi în continuare la modă chiar și după 10-20 de ani. Trebuie doar să vă asigurați că alegeți doar tipul de copac cu care vă puteți lega viața.

Mai jos găsiți câteva dintre cele mai populare tatuaje de copac pe care le-ați putea găsi interesante:

Tatuajul Arborelui Vieții

Printre tatuajele cu copaci, acesta este de departe cel mai comun design folosit atât de bărbați, cât și de femei. Deși nu există un tip specific de copac folosit pentru acest design anume, toate tatuajele au asemănări ciudate, dacă nu chiar la fel. Tatuajul arborelui vieții are atât de mult sens. În general, înseamnă că arborele este comparabil cu viața unui om. De fapt, arborele vieții este o metaforă folosită pentru a descrie relația dintre om și natură și fiecare creatură vie din univers. Tatuajul include de obicei întregul copac, de la rădăcini la camion până la toate frunzele sale. Uneori, silueta păsărilor se adaugă la design, creând o linie de poveste mai bună și pentru ca tatuajul să transmită un mesaj mai clar.

Tatuaje Cypress Tree

În acest design, se folosește un anumit tip de copac – Cypress Tree mediteranean. Un chiparos este comun în cimitire și cimitire. În vremurile străvechi, și probabil chiar până astăzi, chiparosul era folosit ca simbol al durerii și al jalei, astfel văzându-l în aproape fiecare cimitir. Chiparosul crește înalt și nu are un trunchi lat, spre deosebire de alți copaci. Chiparosul reprezintă și moartea. Acest lucru se datorează incapacității arborelui de a se regenera după ce l-a tăiat dur. Cu toate acestea, un chiparos nu este întotdeauna asociat cu evenimente negative. De fapt, simbolizează și longevitatea, deoarece poate trăi până la o mie de ani.

Tatuaje de mesteacan

Mesteacanii sunt, de asemenea, modele populare de tatuaje. Mesteacanii sunt foarte adorați de multe culturi. În general, un mesteacăn simbolizează reînnoirea, noile începuturi, întinerirea și începutul proaspăt. Acest lucru se datorează capacității copacului de a ocupa cu ușurință un teren odinioară sterp sau acelor terenuri care au suferit cele mai grave dezastre naturale. Mesteacănul poate crește rapid și poate umple întregul pământ, iar noi copaci sănătoși vor deveni un nou adăpost pentru animale. Mesteacanii pot crește în aproape orice fel de sol, dacă nu chiar în toate. Din acest motiv, mesteacanii pot supraviețui în locuri unde nu ar mai avea alți copaci. Acest lucru poate fi asociat cu viața ființelor umane. Mesteacanul îi încurajează pe oameni să meargă în locuri unde nimeni altcineva nu ar urma sau să urmeze o cale pe care nimeni altcineva nu ar urma. Pentru a rezuma totul, mesteacanul îți amintește să fii diferit; a lua drumul mai puțin parcurs.

tatuaje-copac

Înțelesul tatuajelor copacilor

Semnificația din spatele tatuajelor copacilor depinde de doi factori. Primul factor ar fi tipul de copac folosit pentru proiectare, iar celălalt factor ar fi persoana care are tatuajul. Deoarece există doar prea multe tipuri de copaci în întreaga lume, tatuajele copacilor pot avea semnificații diferite. De asemenea, deoarece tatuajele sunt prea personale și o simplă formă de exprimare de sine, proprietarul său este singurul care își cunoaște cu adevărat semnificația. Cu toate acestea, există un lucru comun pentru toți copacii din lume. Copacii simbolizează în general viața și protecția.

Palmierul este unul dintre cele mai populare tipuri de copaci folosiți în modele de tatuaje. Palmierii sunt extrem de asociați cu viața pe plajă, vara și relaxare. Când primești acest tip de tatuaj, oamenii te vor vedea ca fiind un tip aventuros. Pentru persoanele care vă văd tatuajul palmierului, trebuie să fiți o persoană ieșită care dorește să se bucure când petrece timp lângă plajă.

Când folosiți designul frasinului pentru tatuaj, acesta înseamnă de obicei protecție și forță. Frasinii sunt foarte înalți. Poate crește până la 200 m, iar trunchiul său este uimitor de larg. Ori de câte ori stai sub umbra acestui copac, te vei simți învăluit de ramurile și frunzele sale care se apropie. Arborele pare că te protejează de toate lucrurile neplăcute din lume. Obținerea acestui tip de tatuaj vă va aminti de cineva pe care doriți să îl protejați.

Semnificațiile tatuajelor copacilor depind, de asemenea, de ce părți ale copacului sunt în proiectare. Când rădăcinile sunt singurele incluse în design, tatuajul vrea să reprezinte creșterea și dezvoltarea. Rădăcinile semnifică punctul de plecare al tuturor – al vieții. De asemenea, reprezintă podul dintre trecutul și prezentul tău. Este un memento constant pentru tine să nu uiți niciodată de unde ai venit și prin ce ai trecut.

Când designul tatuajului folosește doar frunzele unui anumit copac, acesta poate avea, de asemenea, semnificații diferite. În general, frunzele copacilor simbolizează renașterea și regenerarea. Acest lucru se datorează faptului că copacii cresc în fiecare an seturi noi de frunze. De asemenea, vă reamintim că există încă mai multe oportunități pentru dvs. în viitor, așa că nu ar trebui să pierdeți niciodată speranța.

  • Cele mai bune 150 de tatuaje cu cerneală albă din SUA în acest an
  • 125 de idei populare de proiectare a tatuajelor mamă-fiică
  • 110 cele mai bune modele de tatuaje busolă
  • 125 cele mai tari modele de tatuaje de lup
  • Cele mai bune 125 de idei de tatuaje Colibri pentru 2017

Amplasare ideală pentru tatuaje de copac

Amplasarea tatuajelor tale joacă un rol semnificativ în transmiterea eficientă a semnificației tatuajului. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, așezarea ideală pentru acest tatuaj este pe brațe sau pe umeri. Aceste două pete sunt ideale pentru persoanele care doresc ca tatuajele lor să arate îndrăznețe și vibrante. În afară de aceasta, aceste locații de tatuaje vă permit, de asemenea, să vă arătați tatuajul fără a dezvălui prea multă piele.

Pentru bărbați și pentru alte femei care nu sunt atât de conservatoare, o parte a pieptului ar putea fi, de asemenea, o locație perfectă pentru tatuajele copacilor. Acest lucru te va face mai sexy și mai plin de farmec. Deoarece tatuajul tău este situat lângă inima ta, îți poate aminti, de asemenea, cât de mult îți place tatuajul tău.

tatuaje-copac

Sfaturi de pregătire a tatuajelor copacilor

Nu sunt multe de pregătit atunci când faci tatuaje de copac, cu excepția elementelor de bază. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să îți pregătești designul de tatuaj dorit. După ce îl ai, gândește-te dacă ai nevoie sau nu de mai multe opțiuni. Trebuie să alegeți cu atenție designul tatuajului, astfel încât să îl puteți aprecia chiar și după trecerea timpului. Pe cât posibil, alegeți un design clasic care să nu fie demodat nici după ce au trecut 20 de ani.

Costul mediu al serviciului și prețurile standard ale tatuajelor copacilor

Prețurile tatuajelor de copac variază între 50 și 350 de dolari. Costul serviciului va depinde de diverși factori. Primul factor care afectează costul tatuajului este dimensiunea designului. Dacă doriți doar un tatuaj mic, probabil că ați cheltui doar suma minimă indicată. Dacă doriți să aveți un tatuaj mai mare și mai detaliat, atunci artistul poate percepe până la 350 USD pe design. Există, de asemenea, alți artiști care percep tarife orare, astfel încât costul serviciului va depinde de numărul de ore necesare pentru a termina tatuajul. Cu cât este mai detaliat tatuajul tău, cu atât costul serviciului va fi mai mare.

Sfaturi de întreținere după obținerea tatuajelor copacilor

Dacă credeți că procedurile de tatuare se termină după ce artistul tatuator copiază complet designul pe pielea dvs., atunci ați gândit greșit. Încă trebuie să vă gândiți la îngrijirea adecvată a tatuajului pentru a o considera ca o procedură de succes. Deoarece nu veți fi alături de artistul dvs. de tatuaje 24/7, trebuie să cunoașteți câteva sfaturi de bază cu privire la modul în care puteți avea grijă de noile dvs. tatuaje de copac.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți speli tatuajul la câteva ore după procedură. Trebuie să o faceți ușor, deoarece pielea dvs. s-ar putea irita, determinând tatuajul să se vindece mai lent. De asemenea, ar trebui să aplicați cremă anti-bacteriană pentru a ajuta la procesul de recuperare.

De asemenea, ar trebui să vă abțineți de la supraexpunerea tatuajului la căldura soarelui. Tatuajul tău încă se vindecă, așa că nu vrei să se estompeze ușor sau să se transforme complet într-o cicatrice urâtă.