125 de modele unice de tatuaje pentru urși – un semn de diversitate

Un urs este un tip de animal care atunci când este provocat cauzează o mare pagubă oamenilor și mediului înconjurător.

Multă vreme, urșii au fost un simbol al încrederii și masculinității. La fel ca marele vânt din nord, ursul are o natură sălbatică care este complet pregătită să-și apere spațiul de orice posibil pericol.

Puteți găsi cu ușurință diferite tipuri de urși care călătoresc prin pădurile sălbatice din America. De la ursul grizzly la ursul polar din America de Nord, există numeroase tipuri de urși în pădurile din America de Sud, Asia și Europa.

Chiar dacă va fi o experiență descurajantă să întâlnești un urs astăzi, vei fi șocat să cunoști semnificațiile și simbolismul asociat cu ursul în timpurile preistorice antice.

De exemplu, în Siberia antică, oamenii s-au uitat la karhu sau să poarte ca spirit al strămoșilor lor. Mitologia coreeană consideră că urșii sunt strămoșii lor din trecut. În culturile chineze, o mulțime de oameni venerau urșii, deoarece aduceau o mare prosperitate în regiune, iar pentru oamenii din Sioux, semnele urșilor se referă la onorarea unei vânătoare de succes sau a unui medicament vindecător..

Urșii în vremurile moderne

Astăzi, ursul este animalul național al Finlandei, în timp ce în Statele Unite, urșii grizzly și negri au fost considerați animale de stat. Dacă observați cu atenție sigiliul Missouri sau California, veți întâlni și acolo un animal unic. Tot în Regatul Unit, ursul este uneori plasat pe brațele județului Warwickshire.

În termeni simpli, un urs stă ca un simbol al încrederii și puterii. S-ar putea să fie un animal care poate fi domesticit, dar când devine agresiv, este dificil să se oprească.

Ursul, ca simbol, este cea mai comună formă de artă în tatuaje în zilele noastre, deoarece prezintă diferite semnificații. Tatuajele au ca scop dezvăluirea identității tale, a tipului de persoană care ești, etc..

În ultima vreme, tatuajele cu urși au devenit din ce în ce mai populare printre ambele sexe. Bărbații optează pentru un design mai dur pentru a prezenta puterea și vigoarea, în timp ce femeile optează pentru urși de pluș și panda pentru a evidenția imaginea mai moale.

Astăzi, vom vorbi despre 125 de modele unice de tatuaje de urs, care prezintă putere și forță. Dacă nu ai încă un tatuaj, tatuajele cu urși te vor atrage cu siguranță să le faci.

Iată câteva dintre modele interesante de tatuaje pentru urși pentru a vă ajuta să începeți.

tatuaje-urs

1) Tatuajul Ursului Grizzly

Tatuajul ursului grizzly este cel mai comun tatuaj pe care îl veți găsi în multe săli de tatuaje. Popular printre bărbați, acest tip special de tatuaj este, de asemenea, cunoscut sub numele de ursul brun care evidențiază fața sau corpul complet al ursului. Depinde de tipul de design pentru care vă înrădăcinați în timp ce vă faceți un tatuaj de urs. Majoritatea oamenilor merg după chipul sau botul ursului, în timp ce unii le plac desenele de urs minimalist. Umbrirea și colorarea depind de design, iar acest lucru este adăugat pentru a crea un aspect de finisare. Blana este texturată cu culori negre pentru a adăuga mai multă adâncime și detalii.

2) Tatuaj cu gheare de urs

Mulți oameni cred că ghearele ursului evidențiază agilitatea și forța, motiv pentru care tatuajul ghearelor ursului este popular printre oameni. Conceptul pentru acest design de tatuaj este unic, doar cu culoarea maro care prezintă fața ursului în centrul ghearelor. Nasul, urechile și ochii asigură umbre. Acest tip de design este unic și nu este folosit de mulți oameni.

3) Tatuaj Urs polar

Acest design de tatuaj descrie un urs polar care urlă și se echilibrează pe o bucată de aisberg. Silueta ursului polar cu aisberguri, decorată cu fațete și transformată în cerneală albastră. Astfel de modele descriu mediul în schimbare și efectul acestuia asupra animalelor. Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru oamenii care prezintă dragoste pentru mediu și natură. Acest tatuaj arată și mai bine în forma sa cea mai simplă.

  • 125 de modele unice de tatuaje pentru urși – un semn de diversitate
  • 125 de tatuaje de țestoase unice cu semnificații și simbolisme pe care le puteți obține în această iarnă!
  • 125 cele mai bune tatuaje de munte! Să urcăm sus
  • 155 de tatuaje de pisică extrem de adorabile pe care ar trebui să le obțineți în acest an
  • 155+ tatuaje Sfântul Mihail: tot ce trebuie să înveți! (cu semnificații)

4) Tatuaj Tribal Bear

Tatuajul tribal al ursului se referă la etalarea unor lucrări de artă delicate. Tatuajul arată trunchiul unui urs prin diferite lovituri într-un context tribal. Loviturile arată partea supărată a ursului cu ghearele ridicate pentru a ataca. Oamenii cu o mentalitate agresivă doresc în mod normal tatuajul cu gheare de urs, deoarece se potrivește cu identitatea lor.

5) Tatuaj de urs în formă geometrică

Un tatuaj cu un design unic, un tatuaj de urs de formă geometrică este cel mai popular în rândul femeilor cu designul său luxuriant, colorat și lucrările de artă delicate. Conturul ursului este separat în diferite segmente și umbrit cu diferite culori pentru a oferi un efect asemănător prismei. Tatuajul este umbrit cu diferite culori pentru a da un aspect atrăgător.

6) Ursuleț de pluș cu tatuaj cu balon

Acest design este cel mai mic dintre toate modelele care evidențiază un ursuleț de pluș care ține un balon. Potrivit pentru gleznă sau încheieturi, acest design de tatuaj este cel mai popular în rândul femeilor care prezintă un ursuleț de pluș umplut care prinde un fluture sau un balon cu labele. Acest design este ușor de realizat, fără alte culori în afară de maro.

7) Tatuaj Panda

Panda este considerat a fi cel mai drăguț animal din lume. Periclitat și adorat de mulți, acest tatuaj special se referă la panda care mestecă un bambus. Acest tatuaj este popular printre oamenii care iubesc panda și viața sălbatică.

8) Urs cu tatuaj Cub

Acest tatuaj evidențiază importanța unei relații tată și fiu, care este puternică în exterior, dar moale în interior. Acest tatuaj înfățișează ursul părinte care ține laba ursului care arată o dragoste imensă și o afecțiune unul față de celălalt.

9) Tatuaj cu frunze de arțar și urs

Tatuajul „frunze de arțar și urs” se mândrește cu un urs într-o frunză de arțar zdrobită. Frunza este înconjurată de copaci pe care îi puteți observa cu ușurință în fundal. Tatuajul în sine prezintă un mediu poetic unic.

10) Tatuaj Winnie the Pooh

Cel mai adorabil tatuaj de acolo, Winnie the Pooh este un personaj celebru în rândul adolescenților. Tatuajul este despre ursul Pooh care ține un balon în timp ce zboară pe cer. Cea mai bună parte a acestui tatuaj este că balonul are forma unei inimi cu diferite culori care se potrivesc pentru a face să pară un puzzle.

11) Tatuaj Dotwork Bear

Acest tatuaj descrie un design complicat pentru o gamă largă de tatuaje. Acest tatuaj este creat prin transformarea punctelor într-o formă de imagine. Descrie capul ursului care își protejează familia de toate pericolele din jurul lor. Tatuajul arată latura mai întunecată a urșilor și cât de sălbatici sunt. Oamenii îi vânează pentru piele și carne, de obicei, deoarece vânătoarea lor este rară și poartă o sumă mare de bani

Un tatuaj cu urs dotwork este cel mai potrivit pentru oamenii care au o imensă dragoste și recunoștință față de animale și specii de animale sălbatice.tatuaje-urs

12) Tatuaj de urs de gleznă cu contur mic

Dacă ești acel tip de persoană căruia nu-i plac marile opere de artă de pe corpul său, acest tatuaj este perfect pentru tine. Acest tatuaj pe bază de gleznă este un contur al unui urs conceput într-un mod în care pictează o imagine completă a ursului.

Reprezentând puterea și puterea, ochii ursului sunt în culoarea verde, reprezentând partea mai moale a ursului.

Tatuajul contur al gleznei este extrem de popular printre iubitorii de aventuri care se bucură de activități în aer liber. Este potrivit și pentru persoanele cărora nu le plac multe lucrări de artă pe corp.

13) Tatuaj cu urs de cerneală

Tatuajele cu urși sunt atât de populare în rândul oamenilor încât le puteți proiecta în multe feluri. O modalitate prin care puteți proiecta un tatuaj de urs este să creați întreaga față a ursului care urlă ca o fiară. Cel mai popular în rândul oamenilor cărora le plac lucrurile agresive și sălbatice, acest tip de tatuaj pe bază de cerneală arată minunat pe coapse sau pe spatele corpului.

14) Arctic Night Landscape Bear Tattoo

Acest tip special de tatuaj este potrivit pentru persoanele cu o minte artistică. Acest tatuaj prezintă conturul unui urs cu o noapte înstelată și peisaj sculptat în interiorul animalului. Acest tatuaj pe bază de cerneală este umbrit cu culori albastre și verzi pentru a crea acel efect artistic, în timp ce munții și pădurile arată latura naturală a designului.

Acest tatuaj este potrivit pentru persoanele cu o minte creativă și popular printre ambele sexe. O puteți face oriunde pe corp.

15) Tatuaj de artă peisagistică urs rugător

Elementele naturii și faunei sălbatice sunt predominante printre tatuajele de urs. Urșii trăiesc în pădurile înconjurate de natură și peisaj. De la jungla din Canada și America până la partea europeană a Germaniei, Elveției și Regatului Unit, poartă masculinitatea și forța, motiv pentru care oamenii îi iubesc.

Acest tatuaj peisaj urs descrie un urs care răcnește în pădure. Conturul ursului este umbrit cu diferite culori de gri, verde închis, verde deschis, albastru verzui; și arătând păduri și animale sălbatice. Un design unic arată abilitățile artistice ale designerului; acest tatuaj este un favorit printre bărbați.

Diferite simboluri și semnificații ale tatuajelor de urs

Tatuajele nu sunt doar lucrări de artă și design. Sunt, de asemenea, despre diferite simboluri și semnificații. Aceste simboluri și semnificații rezonează diferit cu diferite persoane și culturile lor din întreaga lume. Înainte de a selecta aceste tatuaje, ar trebui să înțelegeți despre ce este vorba. Să aruncăm o privire.

Frumusețe – Un tatuaj de urs este totul despre frumusețe. Acest fapt poate fi explicat într-un mod în care nu toți urșii sunt agresivi și periculoși. Unele dintre ele sunt drăguțe, adorabile și foarte prietenoase. Acesta este unul dintre motivele pentru care majoritatea femeilor optează pentru tatuaje la urs din cauza curățeniei lor.

Forța – Fără îndoială, urșii sunt un simbol al forței, motiv pentru care oamenii îi aleg. Unul dintre factorii pentru care oamenilor le plac tatuajele ursului este datorită dimensiunii lor în comparație cu celelalte animale. Majoritatea animalelor respectă urșii, deoarece sunt periculoși atunci când sunt declanșați în mare măsură.

Vindecarea – Acest lucru poate părea puțin ciudat, dar în diferite părți ale lumii, urșii simbolizează vindecarea. În trecut, nativii americani credeau că ursul posedă calități vindecătoare, motiv pentru care sunt considerați sacri și religioși.

Agresivitate – Desigur, urșii sunt foarte agresivi atunci când sunt provocați. Dacă dați peste un urs într-o junglă sau pădure, încercați să vă mențineți jos și să stați departe de el cât mai mult posibil. Majoritatea speciilor de urși sunt prietenoase și nu sunt agresive ca urșii negri. Acestea sunt păstrate ca animale de companie de către mulți oameni din diferite părți ale lumii.

Loialitate – În ciuda faptului că este una dintre speciile periculoase din lume, urșii sunt extrem de loiali față de animalele care le sunt loiale. Un urs nu va trăda niciodată un alt animal decât dacă se simte trădat. Loialitatea este unul dintre motivele majore pentru care oamenii merg pentru tatuaje de urs. Dacă ești o persoană loială, atunci acest tatuaj este cu siguranță pentru tine.

Celebrități cu tatuaje de urs

La fel ca orice altă persoană, vedetelor le place și tatuajele. Majoritatea vedetelor au tatuaje pe corp, pe lângă faptul că au un urs conceput. Ținând cont de acest lucru, unele stele notabile cu tatuaje de urs sunt după cum urmează:

  • Maria Brink – O cântăreață și compozitoare de renume din SUA, Maria Brink are un tatuaj de urs pe braț.
  • Melanie Martinez – Melanie Martinez este o vedetă pop iconică din SUA, cu un tatuaj de ursuleț pe braț.
  • Bethany Cosentino – Un alt artist celebru din SUA, Bethany Cosentino iubește absolut arta ursului.

În timp ce există o varietate considerabilă de tatuaje, tatuajele ursului se numără printre cele care se remarcă prin faptul că arată putere, încredere și multe alte atribute în afară de a fi drăguțe sau elegante..