125 de idei legendare de tatuaje japoneze pline de cultură

Tatuajele japoneze sunt destul de populare acum, nu doar printre cultura japoneză, dar pasionații de tatuaje din întreaga lume primesc tatuaje japoneze datorită designului și aspectului lor unic. Veți găsi o gamă largă de tatuaje japoneze semnificative și cu aspect superb. Două dintre principalele tipuri de tatuaje japoneze sunt tatuajele tradiționale și moderne japoneze.

Tatuajele tradiționale japoneze sunt cele realizate folosind un instrument special asemănător unui creion, care a durat ani până la finalizare și este destul de scump. Pentru tatuajele japoneze moderne, artiștii folosesc instrumente electrice normale, iar acestea sunt mult mai fezabile de făcut astăzi. Având în vedere bogata cultură japoneză, nu este o surpriză faptul că tatuajele japoneze sunt destul de semnificative, în special cu diferitele simboluri prezente în ele.

Dacă intenționați să obțineți atingere culturală în tatuaj, atunci trebuie să obțineți cel puțin un tatuaj japonez. Pentru a vă ajuta în alegerea celui mai bun tatuaj japonez, menționate mai jos sunt câteva dintre cele mai populare modele de tatuaje japoneze care vă vor uimi cu siguranță împreună cu semnificația lor istorică și simbolică.

Tatuaje japoneze

Înțeles în spatele tatuajelor japoneze

Tatuajele japoneze au o semnificație culturală puternică atașată lor, ceea ce îl face destul de simbolic pentru cultura și poporul japonez. În vremuri mai vechi, ei purtau aceste tatuaje ca simbol al statutului social specific. Odată cu trecerea timpului, infractorii și sclavii au început să-și împuște corpurile cu tatuaje japoneze pentru a-și marca statutul în societate. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, popularitatea tatuajelor japoneze a crescut în rândul oamenilor din întreaga lume și s-a dezvoltat în diferite modele. Aceste tatuaje erau originalele tatuaje tradiționale japoneze pe care foarte puțini oameni le primesc astăzi și le urmează.

Tatuajele japoneze includ multe elemente și simboluri și fiecare are un sens diferit. Tatuajele cu dragon japonez sunt foarte populare și reprezintă forță și înțelepciune. În plus, tatuajele japoneze Phoenix sunt, de asemenea, o alegere de top printre nebunii tatuajelor și simbolizează renașterea și focul. Alte semnificații vizibile în tatuajele japoneze sunt moartea, viața, protecția, schimbarea, determinarea, curajul, vântul, iar lista continuă și continuă.

Tatuajele japoneze sunt cunoscute pentru utilizarea exotică a culorilor și semnificația simbolică pe care o descrie fiecare culoare. Culoarea albă simbolizează puritatea și adevărul și este o culoare liniștitoare care oferă confort celorlalți, în special celor care jelesc pierderea unei persoane dragi. Negrul reprezintă misterul, galbenul reprezintă optimismul și prosperitatea, rozul înseamnă sănătate și feminitate, iar în cele din urmă verde simbolizează tineretul, energia și viața.

Cu atât de multă semnificație în fiecare design de tatuaj, este greu să ratezi tatuajele japoneze. Cea mai bună parte a acestor tatuaje este că au diferite semnificații realiste la care fiecare dintre noi se poate raporta și de la care poate învăța.

Tatuaje japoneze

Amplasament ideal pentru tatuaje japoneze

Figura populară de design a tatuajelor japoneze care acoperă întregul corp; asta înseamnă că îți poți împodobi corpul de sus în jos cu niște opere de artă japoneze uimitoare. În zilele noastre, a-ți lăsa tot corpul s-ar putea să nu fie alegerea ideală și, de asemenea, este nevoie de multă curaj pentru a-l face. Dacă doriți tatuaje japoneze mici, care includ detalii minime, puteți alege să le luați pe braț, mâini, gât sau față.

Majoritatea modelelor de tatuaje japoneze cuprind modele mari peste cele de sus; prin urmare, cel mai bine este să alegeți întotdeauna o zonă care să permită artiștilor să tatueze designul fără restricții în mod liber. Locurile care vă oferă cele mai multe locuri sunt brațul, spatele, stomacul și coapsa. Puteți opta și pentru picior, mai ales dacă designul implică un aspect spiralat sau îngust. Este complet alegerea dvs. în ceea ce privește locul în care doriți să apară tatuajul dvs. japonez, dar indiferent de locul în care îl obțineți, acesta va arăta fenomenal și unic ca oricând.

Idei de tatuaje japoneze

Tatuaj Phoenix japonez

Tatuaj Phoenix japonez

Dacă doriți să obțineți o caracteristică mistică fără tatuaj, atunci trebuie să încercați acest tatuaj Phoenix japonez. Acest tatuaj este modalitatea perfectă de a prezenta tatuajul tradițional japonez deoarece acest tatuaj constă dintr-un Phoenix colorat cu cerneală situat în jurul a câteva flori frumoase roz. Paleta de culori a acestui tatuaj este minunată deoarece cuprinde unele dintre cele mai bune culori precum albastru, verde, verde de mare, portocaliu și multe alte culori.

Acest tatuaj este destul de simbolic, deoarece reprezintă renaștere și o schimbare pe care ați dorit să o prezentați oamenilor. Această creatură specială provine din mitologia greacă, care a fost adaptată și de cultura japoneză.

Tatuaj tradițional japonez de dragon

Tatuaj tradițional japonez de dragon

Puteți încerca, de asemenea, acest tatuaj tradițional japonez de dragon și să obțineți imagini îndrăznețe pe corpul vostru. Acest tatuaj include un dragon negru și gri cu cerneală care se învârte în jurul mâinii tale. Tatuajele dragonului arată extrem de bine pe mână, deoarece designul swirly complimentează mâna. Tatuajele de dragon japonez sunt destul de populare; cu toate acestea, acest design este unic, deoarece constă dintr-un aspect mai îndrăzneț.

Artistul tatuator a făcut o treabă minunată cu conturarea și umbrirea, deoarece ajută la evidențierea atingerii realiste și grafice din acest tatuaj. Acest tatuaj clasic de dragon este un simbol al puterii și puterii, care sunt două trăsături importante ascunse în interiorul personalității tuturor, dar oamenii sunt adesea prea speriați pentru a-l descoperi. Acest tatuaj vă poate motiva să vă folosiți caracteristicile puternice.

Tatuaj japonez Lotus

Tatuaj japonez Lotus

Dacă optați pentru o atingere mai feminină în tatuaj, atunci trebuie să alegeți acest tatuaj japonez de lotus. Acest tatuaj constă din lotus cu cerneală roz, înconjurat de frunze cu cerneală verde, care arată minunat. Tatuatorul a folosit două tipuri de roz pe fiecare parte a petalei, ceea ce ajută tatuajul să aibă un aspect tridimensional.

Acest tatuaj are o atmosferă foarte subtilă și este perfect dacă căutați ceva semnificativ. Acest popular tatuaj de lotus simbolizează pasiunea și dragostea, care sunt cele mai importante două trăsături pe care toată lumea ar trebui să le trăiască fără greș. Acest tatuaj este alegerea perfectă pentru toate femeile frumoase de acolo.

Tatuaj japonez de lup

Tatuaj japonez de lup

Tatuajele japoneze de lup sunt destul de vechi și includ și includ detalii rafinate. Acest tatuaj constă din lup cu cerneală neagră și cenușie sălbatică, cu limba lungă roz afară, iar fundalul prezintă flori cu cerneală portocalie. Artistul tatuator a depus tot ce-i stă în putință prin nuanțarea și conturarea gri, care ajută la realizarea acestui tatuaj atât de unic și atractiv.

Acesta este cel mai bun tatuaj dacă aveți o dragoste pentru vechiul folclor japonez. Acest tatuaj provine din epoca nativă japoneză în care acești Lupi reprezentau mesagerii spiritelor Kami și erau o parte importantă în ritualuri pentru a atrage atenția zeilor Shinto. Semnificația din spatele acestui tatuaj poate fi prea veche pentru a vă putea raporta; cu toate acestea, Irezumi, cunoscut sub numele de tatuaj în arta japoneză, este prezent în acest tatuaj, motiv pentru care ar trebui să mergi pentru el.

Tatuaj mare de pânză de păianjen japonez

Tatuaj de pânză de păianjen

Dacă doriți să obțineți esența corectă a tatuajului japonez, care include una care acoperă o suprafață mare a corpului, atunci trebuie să mergeți pentru acest tatuaj de pânză de păianjen japonez. Acest tatuaj include o mare pânză de păianjen negru și gri în fundal, iar pe pânză este formată dintr-un păianjen cu cerneală maro, cu multe alte elemente japoneze, inclusiv un samurai. Acest tatuaj include detaliile corecte ale tatuajului japonez, ceea ce îl face să arate atât de spectaculos.

Pentru acest tip de tatuaj, veți avea nevoie de un spațiu mare, cum ar fi pieptul sau spatele, deoarece tatuajul include multe elemente. Tatuajele cu păianjen japonez sunt destul de semnificative, deoarece vă reprezintă personalitatea ca pe un războinic și vă arată cum nu vă este frică de nimic și sunteți dispuși să luptați cu orice vă vine în cale.

Tatuaj craniu japonez

Tatuaj craniu japonez

Dacă sunteți în căutarea a ceva dramatic în tatuaj, atunci sunteți la opțiunea potrivită. Acest tatuaj de craniu japonez este unul dintre cele mai comune tatuaje de craniu care arată uimitor de bine, mai ales cu cerneală colorată. Tatuajul include un craniu realist cu cerneală neagră și gri, cu niște flori vintage cu cerneală roz deasupra craniului și linii detaliate pentru a scoate în evidență realismul acestui tatuaj.

În afară de frumoasa perspectivă a acestui tatuaj, este și foarte simbolic; reprezintă o schimbare majoră în viața ta și simbolizează, de asemenea, sărbătorirea unei vieți bune. Oamenii merg la multe schimbări diferite în viață, iar cele mai multe dintre ele pot consta în lucruri bune, prin urmare, tatuajul acestei opere de artă este cel mai bun mod de a aprecia schimbările bune din viață care nu au cumpărat decât fericire.

Tatuaj japonez floral

Tatuaj japonez floral

De asemenea, puteți opta pentru acest tatuaj japonez floral minunat și puteți realiza o artă corporală uimitoare. Acest tatuaj poate avea o atingere foarte feminină, dar, de asemenea, arată foarte bine și pentru bărbați. Acest tatuaj conține diferite flori cernelite în roz, verde de mare și alb, în ​​timp ce fundalul include o caracteristică tulbure pentru a reprezenta stilul de tatuaj japonez și pentru a da o oarecare profunzime designului floral. Puteți include orice flori care vă plac de la crini până la flori de cireș.

Tatuajele florale japoneze sunt purtate în mod obișnuit pe mânecă, deoarece această zonă se potrivește cu designul tatuajului; cu toate acestea, puteți dori să-l atingeți pe tot corpul, de asemenea, dacă doriți să aveți un tatuaj japonez complet.

Tatuaje japoneze

Tatuaje japoneze

Tatuaje japoneze

Întrebări frecvente

Tatuajele tradiționale japoneze au reguli specifice?

Există câteva reguli pe care tu și artistul tău de tatuaj trebuie să le urmezi dacă primești un tatuaj tradițional japonez. Prima regulă de care trebuie să vă asigurați este că tatuajul tradițional japonez are setul potrivit de culori strălucitoare, cu detalii profunde și bogate. Culorile strălucitoare din tatuaj fac diferitele tatuaje japoneze față de altele. A doua regulă este că Tatuajul tău ar trebui să aibă o anumită simbolistică și o temă despre care poți vorbi și cu care să te raportezi.

Este ilegal să mergi în Japonia cu Japanese Tattoo?

Da, din păcate, tatuajele sunt considerate ca fiind un fel de ilegale în Japonia, deoarece aceste tatuaje sunt în mare parte asociate cu membrii bandelor care au tot corpul tău cu tatuaje japoneze. Dacă sunteți văzut cu un tatuaj japonez în Japonia, nu vi se va permite să vizitați nici o sală de sport, parcuri tematice și chiar plaje. Până în această zi, există încă un stigmat imens atașat tatuajelor în Japonia.

Cât costă tatuajele japoneze?

Tatuajele japoneze sunt unul dintre cele mai scumpe tatuaje datorită aspectului său unic și detaliilor extinse. Dacă optați pentru tatuaje japoneze mici, cum ar fi un tatuaj de lotus sau un tatuaj simplu de dragon, atunci v-ar costa în jur de 100 $ – 200 $. Tatuajele care acoperă întregul corp și includ unele design-uri și detalii extinse vor costa mult mai mult, care este în jur de 300-500 USD. Unele saloane de tatuaje încarcă orar, ceea ce ar putea face, de asemenea, o diferență uriașă în preț.

Cât durează un tatuaj japonez?

Tatuajele japoneze, în special cele care acoperă întregul corp, durează aproximativ două sau trei sesiuni pentru a fi finalizate. Aceste tatuaje includ detalii și umbrire specifice; de aceea durează mai mult. Pentru un tatuaj japonez de dimensiuni medii, poate dura până la două până la trei ore până la finalizare, dar acest lucru depinde și de tipul de tatuaj pe care îl primești și de experiența tatuatorului..

Concluzie

Acum, că ești conștient de uimitoarele tatuaje japoneze și de istoria și semnificația din spatele acestuia, cu siguranță nu ar trebui să ratezi oportunitatea de a-ți face unul. Acestea sunt unul dintre cele mai semnificative tatuaje, cu detalii etnice. Cu atât de multă varietate în tatuajele japoneze, poate fi o decizie dificilă să rezolvi un singur design. Cel mai bine este să vă petreceți timpul dulce în alegerea celui potrivit pentru dvs. Așadar, pregătește-te să realizezi în curând niște arte corporale culturale uimitoare.