125 de idei fantastice de tatuaj la coaste (cu semnificații)

Tatuajele cu coaste sunt una dintre cele mai urmate tendințe din lumea tatuajelor. Opțiunile de proiectare sunt vaste și puteți determina rapid dacă doriți să le arătați sau nu. Tatuajul pe coaste este o modalitate excelentă de a-ți arăta pasiunea modificarea corpului fără amenințarea cu pierderea unei oportunități de angajare.

În timp ce imaginea tatuajelor s-a schimbat de-a lungul anilor, există încă multe stigmate care înconjoară această formă de auto-exprimare. Puteți controla complet când și unde ați dori să vă împărtășiți tatuajele coastei cu oamenii din jurul vostru.

Puteți alege să obțineți un design mic, citate, versuri sau un tatuaj complet peste zona coastei. Cele mai multe tatuaje la coaste sunt fie citate sau o parte a unui tatuaj mai mare la spate. Celebritățile și starurile pop sunt destul de în tendința de a arăta tatuaje coaste; puteți alege dintr-unul dintre desenele lor sau puteți merge pe traseul unic.

Înainte de a face un tatuaj pe orice parte a corpului, asigurați-vă că știți totul despre el. De la semnificația designului la modul în care reacționează anatomia la tatuare. Durerea și timpul de vindecare, de fapt, cât va dura până la finalizarea tatuajului, depinde și de design.

tatuaj coaste

Mai mult, dacă intenționați să obțineți modele geometrice sau tatuaje tribale, poate că va trebui să găsiți un magazin specializat în acest gen de artă. Dacă intenționați să obțineți un design elaborat care să implice o rană mai mare pe corp și este probabil să fie costisitoare, economisiți.

A fost o vreme când tatuajele erau o alegere impulsionantă a momentului, dar astăzi, aproape 75% dintre tatuaje sunt alegeri în cunoștință de cauză. Acesta este motivul pentru care puteți amâna data tatuajului și a-l face într-un loc bine cunoscut, mai degrabă decât să-l faceți la un preț mai mic.

Tatuajele nu sunt alegeri temporare și este necesar să investiți în ceva pe care îl veți purta cu voi pentru tot restul vieții. Tatuajele cu coaste sunt o afacere extrem de personală; oamenii tind să obțină modele aici care să însemne ceva pentru ei.

Artiștii tatuatori dezvăluie că persoanele care fac un tatuaj pe coaste sunt adesea primii și tatuajul lor pe coaste este probabil să rămână un secret. Desigur, puteți alege să-l arătați într-un costum de baie uimitor, dar să știți exact ce doriți să purtați pe piele pentru tot restul vieții este necesar.

Faceți-vă cercetarea, aflați locuri și săli de tatuaje care dețin o bună reputație și oferiți consultații înainte de întâlnirea cu tatuajele propriu-zise. O consultare este esențială atunci când primești o destinație de plasare specifică pentru prima dată.

Trebuie să înțelegeți cum funcționează un design, cât va dura sesiunea și la ce să vă așteptați în ceea ce privește durerea. Dacă sunteți un pasionat de tatuaje și doriți un tatuaj autentic japonez sau chinez gravat pe coaste, poate fi necesar să așteptați cu răbdare pe o listă de așteptare timp de doi ani.

Asigurați-vă că designul pe care îl alegeți este realizat de cineva care știe ce fac. Nu vrei să ajungi cu o imagine adorabilă a copilului tău gravată în corpul tău reprezentând o creatură hidoasă. Acest lucru se întâmplă atunci când nu alegeți tatuatorul potrivit. Dacă cineva nu este specializat în tatuaje portret, nu primiți unul pentru că este convenabil.

tatuaje la coaste   

Cum ar trebui să te îmbraci când mergi la programarea ta?

Este recomandat să purtați haine largi care pot fi ușor trase în sus pentru a crea tatuajul. Mai ales doamnele ar trebui să se îmbrace în haine care să permită artistului tatuator să graveze designul dorit pe zona coastei.

tatuaj-coaste

Cât de dureros este un tatuaj pe coaste?

Înainte de a vă decide să vă faceți un tatuaj pe coaste, se recomandă să înțelegeți diagrama durerii și cum reacționează fiecare plasament la atingerea acului. Acest lucru depinde și de toleranța la durere și de cât de bine poți suporta senzația. Pe unele părți ale corpului, durerea poate fi definită mai degrabă ca o senzație de arsură, mai degrabă decât durere reală. Dar pentru zona coastei vă asigurați că vă angajați suficient pentru a suporta durerea.

Zona coastei este considerată una dintre cele mai dureroase plasamente. Acest lucru poate fi atribuit faptului că zona coastei este constituită în principal din oase și nu există aproape nici un țesut sau mușchi al pielii care să amortizeze înțepătura acului..

La fel ca o leziune care doare mai mult pe părțile osului, același lucru se aplică și tatuajelor. Un alt detaliu important de reținut este faptul că, cu cât designul ales este mai elaborat, cu atât va fi mai dureros. Timpul necesar pentru a fi tipărit un tatuaj depinde de detaliile designului și de expertiza artistului tatuator. Unii artiști consideră opera lor ca fiind creații unice și le place să-și ia timpul perfecționând o capodoperă. Unele nume cunoscute din lumea tatuajelor vor stabili chiar și un plan de sesiune pe tot parcursul anului pentru finalizarea tatuajului tău.

Acesta este motivul pentru care este necesar să vă consultați în prealabil artistul tatuator. Ei pot explica foarte bine diagrama durerii și pot discuta opțiunile dvs. cu dvs..

Vibrațiile de pe ac pot simți chiar ca niște valuri care trec prin stomac și oase în cutia toracică. Pentru cineva cu toleranță scăzută la durere, acesta nu este locul de început.

Pentru primul tatuaj

Dacă aveți în vedere zona coastei pentru primul dvs. tatuaj, cel mai bine este să vă răzgândiți. Sfatul celor mai mulți experți în tatuaje împotriva primului tatuaj în zona cutiei toracice. Acest lucru duce adesea la dureri insuportabile, deoarece persoana care face tatuajul nu este familiarizată cu atingerea acului. În majoritatea cazurilor, oamenii opresc procesul la jumătatea drumului, deoarece devine insuportabil. Cel mai bine este să începeți dintr-un loc mai chubbier.

Experiența costumului-tatuaj

Aparatul de tatuat este conceput pentru a injecta cerneală în derm cu un ac care străpunge epiderma pentru a face acest lucru. Aceasta nu este o senzație plăcută, pentru unii, se simte ca ceva ascuțit care le curăță pielea, pentru alții durerea atinge un nivel insuportabil.

Tatuajul coastei este o experiență îngrozitoare chiar și pentru cineva care este tatuat în mod obișnuit. Un design elaborat sau un citat va fi mai dureros decât un tatuaj cu un singur accident vascular cerebral.

modele de tatuaje coaste

Cât de bine se vindecă un tatuaj la coaste

Procesul de vindecare al oricărui plasament depinde de cât de bine vă pasă de el. Îngrijirea ulterioară poate ajuta la accelerarea procesului sau la încetinirea acestuia. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a accelera procesul și pentru a vă asigura că tatuajul coastei se vindecă bine.

  1. După prima ședință, este posibil ca pielea să fie extraordinar de iritată și sensibilă; majoritatea locurilor de tatuaj acoperă zona cu o acoperire transparentă subțire pentru a preveni orice frecare.
  2. Încercați să purtați fie haine largi care nu ating rana, fie blaturi care permit expunerea zonei coastei. Chiar și după 4 până la șase săptămâni încercând să menținem orice frecare la minimum.
  3. Nu dormiți pe partea în care este gravat tatuajul coastei, aceasta poate irita pielea într-o măsură extremă și o poate face foarte dureroasă.
  4. Odată ce rana începe să se vindece, veți simți dorința de a mânca; acest lucru este strict interzis în loc să încercați să calmați mâncărimea prin aplicarea de loțiuni precum untul de cacao natural etc..
  5. Urmați instrucțiunile de îngrijire ulterioară până la T; nu doriți timp de vindecare excesiv pe zona coastei.
  6. Veți putea spăla zona în general, după câteva săptămâni, înainte de a curăța acest lucru doar după cum recomandă artistul tatuator.

Mai multe informatii

Este necesar să știți „totul” despre plasarea tatuajelor înainte de a intra în salonul de tatuaje. Bărbații ar trebui să evite să poarte îmbrăcăminte interioară până după patru săptămâni, pentru doamne optează pentru îmbrăcăminte interioară care nu coboară în zona gravată și poartă țesături mai ușoare. Dacă este posibil, alegeți îmbrăcămintea interioară care are o opțiune de lipire, mai degrabă decât îmbrăcămintea tradițională.

Ce zici de curele de sac?

Trebuie să fii extrem de atent nu doar cu hainele tale, ci și cu accesoriile tale. Nimic și vrem să spunem „Nimic” nu ar trebui să se frece de tatuaj mai ales în primele două săptămâni.

Care este timpul normal de vindecare?

Un tatuaj pe coaste se va vindeca în patru săptămâni. Dar acest lucru depinde și de mărimea tatuajului și de răspunsul corpului dumneavoastră la răni.

Va ajuta mâncarea?

Consumul de alimente care stimulează imunitatea pe tot parcursul procesului de vindecare încercați să adăugați vitamina C și vitamina K în dieta dvs. pentru a accelera procesul și a preveni infecția.

Tatuaje la coaste și sarcină

Acest lucru este subiectiv pentru corpul purtătorului. Pentru unii, tatuajul coastei se întinde și se schimbă permanent, în timp ce pentru alții, totul revine la normal odată cu nașterea copilului. Îmbunătățește elasticitatea pielii și încearcă să adauge colagen în dieta ta, împreună cu omega 3, astfel încât pielea să revină înapoi.

Creșterea / pierderea în greutate și tatuajele coastei

Dacă optați pentru opțiuni chirurgicale, atunci este probabil să vă schimbați tatuajul coastei. Cu toate acestea, pentru forme mai lente și naturale de creștere / pierdere în greutate, schimbarea va fi neglijabilă

Care sunt unele idei de design pentru un tatuaj pe coaste?

1. Poezii

Poeziile sunt una dintre cele mai urmate tendințe în tatuajele coastei. De asemenea, puteți alege poezii în alte limbi. Megan Fox are o poezie gravată pe zona cutiei toracice; poți aduna puțină inspirație din tatuajul ei.

2. Cuvinte sau fraze unice

Acesta este, de asemenea, un tatuaj excelent pentru zona coastei, deoarece nu este foarte elaborat și nu va durea la fel de mult ca un design mare. Cu toate acestea, dacă un singur cuvânt are sens pentru tine, atunci mergi pentru el.

3. Natura

Încercați câteva tatuaje colorate inspirate de natură. Puteți obține siluete de animale sau gravuri de flori gravate și aici. Puteți, de asemenea, să vă faceți un tatuaj inspirat de călătoriile dvs. și de animalele care sunt originare din acea țară. Acesta este un mod minunat de a-ți comemora călătoriile.

4. Scrisori

De asemenea, poți să-ți faci un tatuaj al unui alfabet care să însemne ceva pentru tine. Acest lucru se poate face și în orice altă limbă, cum ar fi franceza sau araba, etc.

5. Bătăile inimii

Puteți obține un grafic ECG al jumătății dvs. mai bune gravate lângă zona coastei aproape de inimă. Acesta este un gest romantic.

6. Val

Acesta este un tatuaj cu o singură linie care imprimă curba unei unde peste zona coastei. Acesta este un tatuaj foarte minim, care nu are nevoie de mult timp pentru a crea sau a vindeca.

7. Numărul tău norocos

Dacă crezi în astfel de lucruri, poți să-ți tatuezi numărul norocos aici, deoarece nu trebuie să-l împărtășești cu nimeni și să-l duci mereu cu tine fără să explici cuiva detaliile credinței tale.

8. O dată specială

Un tatuaj pe coaste este un loc perfect pentru a graba o întâlnire care înseamnă mult pentru tine. Poate fi ziua în care te-ai căsătorit, ai avut primul copil sau ai realizat ceea ce ai visat.

9. Culoarea apei Art

Arta în acuarelă câștigă multă recunoaștere în lumea modificării corpului. Majoritatea acestor modele sunt capodopere unice și elaborate, care încep de la umăr și merg până la osul șoldului. Aceasta acoperă și zona cutiei toracice. Puteți obține, de asemenea, un design mai mic, dacă doriți și să-l etalați în timpul verii în îmbrăcămintea dvs. preferată de vară.

10. Proiecte personalizate

Puteți discuta propriul dvs. design cu artistul tatuator și să-l faceți peste zonele cutiei toracice. Există atât de multe opțiuni din care puteți alege. Tatuajul dragonului cu flăcări albastre iese din gură, un design fantastic de coastă.