125 de idei de tatuaje cu flori de cireș pe care nu le-ai știut niciodată

Tatuajele cu cireșe derivă din cultura tatuajului japonez și reprezintă frumusețea și fragilitatea vieții. Florile de cireș sunt unul dintre simbolurile majore ale Japoniei. Aceștia sunt un tip unic de copaci care înfloresc în primăvară, cu flori roz delicioase care cresc din ele. Pomii de cireș au un aspect atât de unic și sunt atât de orientați spre cultură încât au devenit un design popular printre artiștii de tatuaje. Au început să folosească aceste flori frumoase în tatuaje.

Aceste tatuaje sunt destul de simbolice pentru bărbați și femei, iar mulți oameni din întreaga lume primesc tatuaje cu flori de cireș. Pe măsură ce popularitatea tatuajelor cu flori de cireș a crescut, veți găsi atât de multă varietate în aceste modele de tatuaje de pe internet și la salonele de tatuaje..

Dacă simți că vrei să încerci ceva nou și să obții o artă corporală uimitoare, trebuie să dai o lovitură tatuajelor cu flori de cireș. Poate fi o decizie dificilă alegerea designului potrivit; prin urmare, pentru a vă ajuta, mai jos, am menționat câteva dintre cele mai bune idei de tatuaje cu flori de cireș pe care poate nu le-ați mai văzut, împreună cu simbolismul său. Așadar, faceți ca experiența dvs. de vânătoare de tatuaje să fie mai distractivă și treceți prin acest articol informativ despre tatuaje cu flori de cireș.

Tatuaj Cherry Blossom

Semnificația din spatele tatuajelor de cireșe

Florile de cireș au semnificații foarte pașnice și calme atașate, ceea ce îl face un tatuaj atât de frumos. Există multe semnificații diferite asociate florilor de cireș și astăzi veți afla despre toate acestea. Este întotdeauna bine să știți motivul pentru care ați dori să faceți un anumit tatuaj și chiar mai bine dacă vă puteți raporta la semnificația pe care o descrie tatuajul.

Tatuajele cu flori de cireș sunt o amintire excelentă a prezentării modului în care viața este scurtă și că „trăiești o singură dată”, prin urmare trebuie să profiți la maximum de ea. Copacii de cireșe înfloresc doar două săptămâni în primăvară și apoi se estompează treptat. Dispariția florilor în două săptămâni nu este ceva care să te facă să te simți bine. Dar este destul de inspirat deoarece, chiar dacă florile de cireș sunt de scurtă durată, se bucură în continuare de frumusețea vieții în acea perioadă scurtă.

Acest tatuaj este un mare memento pentru tine, deoarece nu știi niciodată când se va sfârși viața ta. Așadar, începând de acum, profitați la maximum și apreciați lucrurile frumoase din viață, cum ar fi natura și dragostea. Totul este ascuns acolo; trebuie doar să faci un efort pentru a-l găsi.

Tatuajele cu flori de cireș au, de asemenea, un simbol religios, deoarece reprezintă filozofia pașnică a budiștilor. Ei cred că scopul vieții este de a găsi înțelepciune și o mai mare înțelegere. Această credință se asociază de obicei cu viața de scurtă durată a florilor de cireș. Budiștii cred, de asemenea, că singurul lucru sigur în viață este incertitudinea și, în timp ce florile de cireș simbolizează iluminarea, ele trec, de asemenea, printr-un ciclu constant de viață și schimbare.

Acestea sunt două dintre principalele semnificații ale tatuajelor cu flori de cireș menționate mai sus. Cu toate acestea, tatuajele cu flori de cireș simbolizează mai multe lucruri și devin și mai semnificative atunci când sunt combinate cu diferite simboluri, cum ar fi pene, animale și mandale..

Tatuajele cu flori de cireș dețin semnificația puterii în cultura samurailor japonezi. Ei văd petalele de cireș ca un simbol al picăturilor de sânge care cad pe câmpul de luptă. Acest tatuaj descrie, de asemenea, optimismul și speranța pentru o viață mai bună, chiar dacă poate fi de scurtă durată. În contextul iubirii, florile de cireș simbolizează feminitatea și iubirea, precum și schimbarea. Simbolizează schimbarea și ne motivează să îmbrățișăm orice se întoarce viața noastră. Cu atât de multe semnificații semnificative, este greu să ratezi acest tatuaj plin de puritate și frumusețe.

Tatuaj Cherry Blossom

Amplasament ideal pentru tatuaje de floare de cireș

Tatuajele cu flori de cireș au un aspect unic și apar mai ales sub forma unui copac cu multe ramuri. Prin urmare, mulți oameni preferă să primească acest tip de tatuaj pe brațe, deoarece prezintă perfect răspândirea ramurilor. Brațele sunt, de asemenea, cea mai bună alegere dacă doriți ca tatuajul dvs. de cireș să fie vizibil pentru alții. Alte locuri ideale pe care le puteți lua în considerare pentru tatuajele cu flori de cireș sunt pieptul, spatele, stomacul, coloana vertebrală, coapsele, umerii și picioarele.

Așezarea coapsei este destul de frecventă în rândul femeilor și arată extrem de sexy. Depinde în totalitate de ce zonă a corpului tău vrei să fii tatted pentru că, indiferent de locul în care îți faci tatuajul cu flori de cireș, va arăta minunat ca întotdeauna. Citiți mai jos și verificați unele dintre cele mai bune idei de tatuaje cu flori de cireș, care ar putea face mai ușor să decideți plasarea corectă.

Tatuaje de cireșe

Tipuri comune de tatuaje cu flori de cireș

Menționate mai jos sunt câteva dintre tipurile obișnuite de tatuaje cu flori de cireș care ar putea să vă ajute să vă faceți o idee clară despre ce să vă așteptați de la tatuajele cu flori de cireș. Vă va ajuta în alegerea celui potrivit pentru dvs..

  • Tatuaje cu acuarelă de cireșe
  • Tatuaje abstracte de cireșe
  • Tatuaje Tiger Cherry Blossom
  • Tatuaje Samurai Cherry Blossom
  • Hummingbird Cherry Blossom Tattoos
  • Tatuaje minimaliste de cireșe
  • Tatuaje cu ramuri de cireșe
  • Tatuaje cu flori de cireș cu elemente

Idei de tatuaje cu flori de cireș

Flori de cireș cu tatuaj cu litere asiatice

Flori de cireș cu tatuaj cu litere asiatice

Această primă idee de tatuaj cu flori de cireș este unul dintre cele mai subtile și uluitoare tatuaje pe care le veți întâlni. Această floare de cireș cu tatuaj cu litere asiatice include un abstract ca un copac de cireș negru și roz cu cerneală, iar lângă copac este o literă japoneză cernelită în negru. Această scrisoare ar trebui să aibă o semnificație profundă sau ar putea fi, de asemenea, un simbol al numelui tău. Acest tatuaj de flori de cireșe de dimensiuni medii este alegerea perfectă pentru tine dacă nu vrei să mergi pentru ceva prea mare sau mic.

Tatuaj Tiger Cherry Blossom

Tatuaj Tiger Cherry Blossom

Dacă doriți să mergeți cu tatuajul comun al flori de cireș, dar doriți să adăugați un simbol cu ​​acesta, ar trebui să luați în considerare obținerea acestui tatuaj de cireș de tigru. Florile de tigru și cireșe combinate vă lasă cu imagini uimitoare, iar semnificațiile din spatele acestor două simboluri fac acest tatuaj mai frumos și mai puternic în aspect.

Acest tatuaj constă dintr-un tigru portocaliu cu cerneală prezentat alergând, înconjurat de petale de flori de cireș cernelite în roz. Este ca și cum tigrul se joacă cu petalele.

Tigrul din acest tatuaj reprezintă independență și forță, în timp ce florile de cireș reprezintă, de asemenea, puterea în conformitate cu cultura samurailor japonezi și frumusețea vieții. Ambele semnificații arată cât de fericit și optimist ar trebui să fii cu viața pe care o ai acum și evidențiază forța și dragostea în caracteristicile tale.

Tatuaj Catcher Dream Cherry Blossom

Tatuaj Catcher Dream Cherry Blossom

Îți plac detaliile complicate în tatuaje? Dacă doriți să alegeți un design care să aibă o notă extraordinară, cu detalii mai feminine, trebuie să mergeți la acest tatuaj de captură de vis de floare de cireș cu cerneală pe corp. Acest tatuaj constă dintr-un mic captator de vise cernelit în negru și are un fundal asemănător unei galaxii, care arată frumos. Deasupra captatorului de vise sunt câteva flori și înțepături de flori de cireș și pene sub captator de vise.

Acest tatuaj este destul de simbolic, deoarece captatorul de vise reprezintă protecție împotriva oricărui lucru rău, inclusiv a viselor rele, iar florile de cireș reprezintă exploatarea la maximum a vieții. Acest tatuaj prezintă modul în care ești protejat chiar și atunci când încerci să duci cea mai bună viață. Prin urmare, nimic nu ar trebui să vă împiedice să faceți ceea ce doriți.

Tatuaj ramură de flori de cireșe rătăcitoare

Tatuaj ramură de flori de cireșe rătăcitoare

Dacă doriți să obțineți un design elegant pe corpul dvs. cu un tatuaj de flori de cireș, acest tatuaj de ramură de flori de cireș rătăcitor este o alegere perfectă. Acest tatuaj necesită abilități profesionale și realiste de tatuaj, deoarece tatuajul constă dintr-o ramură de flori de cireș care arată real sau ca o pictură a unui artist priceput. Există o mulțime de nuanțe de cerneală roz realizate în fundal pentru a oferi tatuajului o anumită adâncime. Dacă vă gândiți să faceți acest tatuaj, asigurați-vă că îl faceți numai de la un tatuator experimentat și profesionist.

Tatuaj decolorat de acuarelă de cireșe

Tatuaj decolorat de acuarelă de cireșe

În cea mai mare parte s-ar putea să fi întâlnit toate tatuajele colorate de flori de cireș care seamănă oarecum cu tatuaje de acuarelă, dar tatuajele de acuarelă sunt mult diferite în stil. Dacă intenționați să încorporați tehnica acuarelă în tatuaj, ar trebui să încercați acest tatuaj decolorat de flori de cireș. Acest tatuaj are un copac negru și gri cu cerneală care crește cu flori de cireș.

Acest tatuaj include, de asemenea, o notă abstractă, deoarece florile și ramurile apar decolorate cu utilizarea cernelii ușor decolorate în fundal, datorită tehnicii acuarelelor. Acest tatuaj este absolut frumos și necesită mult talent pentru a-l realiza. Dacă sunteți cu totul despre vibrațiile artistice, va fi greu să ratați aceasta.

Tatuaj chinezesc de floare de cireș

Tatuaj chinezesc de floare de cireș

Tatuajele chinezești cu flori de cireș sunt destul de populare în cultura asiatică, iar aceste tatuaje au un aspect diferit, dar elegant. Aceste tatuaje includ o ramură subțire cu flori de cireș în creștere. Dar, în loc de flori de cireș roz, există o ușoară atingere de cerneală roșie. Există, de asemenea, un fluture negru și gri cernelit pe ramură pentru a adăuga mai multe elemente tatuajului.

Tatuatorul a depus mult efort pentru a obține un aspect în cascadă în acest tatuaj. Acest tatuaj reprezintă simbolul iubirii în cultura chineză și reprezintă, de asemenea, dominația.

Tatuaj de colibri cu flori de cireș

Tatuaj de colibri cu flori de cireș

Acest tatuaj de colibri cu flori de cireș este unul dintre cele mai frumoase tatuaje de flori de cireș pentru a-ți împodobi pielea. Colibriii sunt un element destul de comun în tatuajele cu flori de cireș, deoarece se hrănesc în secret cu nectarul florilor de cireș. Mai mult, semnificațiile colibriilor și ale florilor de cireș se completează reciproc. Acest tatuaj include câteva ramuri cu flori mari de cireș roz cu cerneală, iar pe una dintre flori, un colibri colorat cu cerneală suge nectarul.

Tatuatorul a folosit tehnica acuarelelor în acest tatuaj, ceea ce îl face și mai frumos. Tatuajele Colibri reprezintă pace și speranță, în timp ce florile de cireș reprezintă frumusețea vieții și te încurajează să o trăiești la maximum. Combinând ambele semnificații, acest tatuaj te încurajează să nu-ți pierzi niciodată speranța în viața ta și să o trăiești în pace.

tatuaje de cireș-floare

tatuaj de cireș-floare

tatuaje de cireș-floare

tatuaje de cireș-floare

tatuaje de cireș-floare

Întrebări frecvente

Cât costă să-ți faci un tatuaj cu flori de cireș?

Costul depinde de mulți factori, inclusiv dimensiunea și designul tatuajului. Dacă alegeți un tatuaj mic de floare de cireș care nu include prea multe detalii, va trebui să plătiți în jur de 50 $ – 150 $. Tatuajele mari cu flori de cireș cu design unic și complicat vor costa până la 300 de dolari. Unele saloane de tatuaje percep o oră, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți 150 USD pe oră. Acest lucru îl poate face mai scump sau mai ieftin.

De ce ar trebui să-mi fac un tatuaj de cireș pe coapsă?

Tatuajele coapsei cu flori de cireș sunt frecvente în rândul femeilor. Este un loc de tatuaj preferat pentru mulți oameni, deoarece vă permite să deveniți creativi. Tatuajele coapsei nu numai că oferă imagini coapsei, ci și prezintă elegant șoldul și trunchiul inferior, deoarece majoritatea tatuajelor coapsei se conectează la șold și trunchiul inferior. Cea mai bună parte a tatuajului coapsei este că nu trebuie să vă faceți griji dacă îl arătați la locul de muncă acolo unde tatuajele ar putea să nu fie considerate adecvate. Vă puteți acoperi cu ușurință tatuajul purtând blugi sau o fustă.

Concluzie

După cum puteți vedea, tatuajele de cireșe sunt de departe unul dintre cele mai frumoase și uluitoare tatuaje pe care le-ați întâlnit. Aceste tatuaje sunt greu de ratat datorită aspectului lor unic și semnificației puternice. Cu ajutorul acestor idei remarcabile de tatuaje cu flori de cireș, puteți alege acum cu ușurință una pentru dvs., precum și alege locul potrivit. Asigurați-vă că selectați un tatuaj care să vă conecteze mai mult și să se potrivească bine cu plasarea pe care ați ales-o deja. Deci, noroc la următoarea întâlnire cu tatuajul și pregătește-te să realizezi o artă corporală spectaculoasă.