125 cele mai bune tatuaje de ancoră din 2021 (cu semnificații)

Realizarea de tatuaje este un semn al auto-exprimării și o formă de artă. Deși există oameni care nu pot aprecia tatuajele, mulți artiști consideră că este o experiență minunată să-ți dai cerneală corpului ca un mod unic de a-ți spune povestea vieții.

Tatuajele ancore au câștigat popularitate nu numai la bărbați, ci și la femei. A devenit un design obișnuit de tatuaj folosit astăzi, ceea ce nu este deloc surprinzător. Unul dintre motivele pentru popularitatea sa crescută este că designul este relativ simplu, dar elegant. De fapt, multe femei își cernelesc corpul cu tatuaje concepute pentru ancoră pur și simplu pentru că sunt șic și clasic.

Tatuaje de ancoră

Tipuri de tatuaje de ancoră

Tatuajele ancorei au existat de mult timp, în special în perioada 2000 – 2500 î.Hr. În acea perioadă, marinarii au fost singurii care au folosit acest design ca simbol al modului lor de viață, pasiune și ocupație. Cu toate acestea, chiar și persoanele care nu au nimic de-a face cu marinarii primesc acest design.

Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de tatuaje ancore astăzi:

Tatuaje de ancoră marină

  • Acesta este cel mai comun design de tatuaje pentru persoanele care deservesc marina SUA și pentru cei cu cei dragi care sunt în serviciul lor. Acest design simbolizează dragostea și loialitatea lor față de marina americană. Acest tip de tatuaj are de obicei inițialele U.S.N (US Navy), sau cuvântul NAVY în sine. Unii oameni îi cer, de asemenea, artistului tatuator să încorporeze culorile drapelului american pe tatuaj, pentru a-și arăta patriotismul țării.

Tatuaj ancoră tribală

  • Aceasta este o altă variantă a popularelor tatuaje inspirate de ancoră. Poate fi un tatuaj tribal simplu sau un tatuaj care are un design complicat, în funcție de inspirația indigenă a artistului sau a persoanei care dorește tatuajul. Utilizarea locurilor și culturilor cunoscute de persoana care face tatuajul ca mijloc de inspirație pentru design.

Anchor Heart Tattoo

  • Acest design de tatuaj arată mai mult din latura romantică și de sacrificiu a persoanei care face un tatuaj. Acest tip de tatuaj simbolizează compasiunea față de orice sau de oricine. De obicei, o inimă străpunsă de ancora din mijloc, arată cât de sacrificiu poate fi cineva când vine vorba de iubire.

Tatuaje de ancoră și frânghie

  • Acesta este încă un alt tatuaj de ancoră extrem de popular. Este o emblemă folosită de Lord Howard de Effingham ca sigiliu familial înainte ca Marina SUA să adopte simbolul. Acesta este motivul pentru care mulți membri ai serviciului naval îl au ca tatuaje.

Vultur + Glob + Tatuaj ancoră

  • Aceasta este, de asemenea, o emblemă oficială a Corpului de Marină al SUA. Există trei simboluri independente în acest tip de tatuaj. Primul este globul. Designul reprezintă America de Nord și de Sud, dar ar putea însemna și disponibilitatea de a servi întreaga lume. Următorul lucru pe care îl veți observa la acest tip de tatuaj este Vulturul, care este pasărea națională a Statelor Unite. În cele din urmă, ancora simbolizează onoarea purtată de Corpul de Marină al SUA.

A se vedea, de asemenea:

  • 110 minunate colecții de tatuaje muzicale pentru toată lumea
  • 110 cele mai bune modele de tatuaje de familie din acest an
  • 125 tatuaje săgeată unice cu semnificații
  • Cele mai bune 125 de modele de tatuaje aztece pentru bărbați
  • Top 125 de tatuaje oculare pentru anul

tatuaje-ancoră

Înțelesul tatuajelor ancorei

Tatuajele ancoră au multe variante, în funcție de modul în care artiștii și oamenii îl interpretează. Există oameni care folosesc ancora ca simbol al datoriei lor, în timp ce alții o privesc într-o perspectivă mai religioasă. Cea mai apropiată reprezentare simbolizată de tatuaje concepute cu ancoră este stabilitatea.

Gândiți-vă la scopul principal al unei ancore într-o navă. Este acolo pentru a menține barca liniștită, în ciuda prezenței valurilor și a curenților în mare. Acest scenariu descrie stabilitatea în vremuri de frământări. Viața poate fi uneori grea, dacă nu tot timpul. Este firesc să-ți pierzi influența din cauza evenimentelor și întâmplărilor nefericite din jurul tău. A avea o ancoră în viața ta (nu literalmente o ancoră, totuși) te poate inspira să-ți găsești din nou stabilitatea și să înfrunți testele de viață direct. Ancora ta vă va ține la pământ și vă va împiedica să vă îndoi.

Deși este bine să interpretezi o ancoră ca un simbol al stabilității, ea are și propria sa implicație negativă. Rețineți că o barcă ancorată este o barcă imobilă, care ar putea simboliza incapacitatea de a merge mai departe sau de a progresa. Sugerează să fii blocat într-un loc în care nu există loc pentru dezvoltare sau să fii blocat într-un anumit moment care nu îți permite să crești ca persoană. Implicațiile negative ale ancorei pot însemna și o locuință excesivă în trecut, ceea ce nu este un obicei bun de avut. Dacă nu renunți la trecut, nu te poți aștepta la un viitor mai luminos.

O ancoră este, de asemenea, un simbol al speranței. În vremurile de demult și chiar până în prezent, ridicarea ancorei înseamnă a fi capabil să renunțe la calmul și să te pregătești pentru o nouă călătorie. Este foarte relevant până în prezent, deoarece numai atunci când renunți la anxietăți și temeri (care uneori te ancorează la pământ), poți să mergi cu adevărat înainte și să începi să duci o viață nouă.

Unde ar trebui să-ți pui tatuajele de ancorare

Tatuajele ancorelor sunt deja atractive în sine. Cu toate acestea, plasarea acestuia în zona potrivită îi va sublinia designul și îl va face să iasă în evidență. Bărbații și femeile au preferințe diferite în ceea ce privește locul în care să își pună tatuajele. De fapt, pe lângă alegerea unui design de tatuaj, plasarea tatuajelor este o altă problemă cu care trebuie să vă confruntați atunci când faceți un tatuaj. Oamenii aleg adesea un loc îndrăzneț al corpului pentru a ajuta la evidențierea caracteristicilor tatuajului lor.

Femeile preferă să aibă tatuaje de ancoră pe o parte a gâtului, doar puțin sub urechi. Acest lucru este perfect pentru tinerii care tocmai își fac primele tatuaje. Deși nu este necesar să vă ascundeți tatuajele, ar fi minunat să le puneți într-un loc unde să le puteți acoperi ori de câte ori este necesar.

Un alt loc bun în care îți poți pune tatuajele inspirate de marinar este în spate, doar puțin sub umeri. Acest loc este perfect pentru cei cărora le place să poarte bluze fără mâneci, atât bărbați, cât și femei. Va arăta complet fierbinte și elegant având un tatuaj acolo. Dacă aveți umeri minunați, vă poate accentua mai mult designul tatuajelor.

De fapt, locul pe care ți-ai pus tatuajele depinde într-adevăr doar de tine. Îl puteți plasa oriunde pe corp, atâta timp cât aveți încredere în acest sens.

tatuaje ancoră

Sfaturi de pregătire pentru tatuaje de ancoră

Înainte de a merge la un tatuator pentru procesul de cerneală, trebuie să vă asigurați că aveți deja în minte un design de tatuaj. Făcând acest lucru, puteți minimiza discuția care trebuie făcută și puteți trece rapid la primul tatuaj vreodată.

Alegeți un design de tatuaj care să se potrivească personalității dvs., culorii pielii (dacă doriți să aveți tatuaje colorate) și locul în care doriți să vă faceți tatuajul. Întrucât este prima dată când faceți acest lucru, este mai bine să cereți sfatul profesionistului de la tatuator. Asigurați-vă că încorporați designul dvs. planificat în discuție și întrebați-l pe artist ce puteți face pentru a arăta ca cel mai bun tatuaj de ancoră din lume.

Pregătește-te înainte de a merge la tatuator mâncând și hidratându-te. De obicei, cernelirea va dura ore, în funcție de cât de mare îți dorești tatuajul sau de cât de complex este designul tatuajului. De asemenea, trebuie să respectați timpul tatuatorului prezentându-vă la timp sau chiar cu câteva minute înainte de programarea programată. În cele din urmă, pregătește-te fizic și psihic, pentru că obținerea unui tatuaj permanent pentru prima dată poate face rău.

Costul mediu al serviciului & Prețuri standard pentru obținerea tatuajelor ancorei

Tatuajele ancore nu au prea multe modele complexe. Cu toate acestea, are încă nevoie de mult timp pentru a termina un tatuaj de ancoră complicat. Dacă doriți să aveți un tatuaj multicolor, atunci probabil că veți fi taxat mai mult decât taxa de serviciu de bază. De obicei, un tatuaj conceput cu ancoră de aproximativ 3,5 inci în lungime și 2,5 inci în lățime, costă în jur de 50 $ – 100 $. Cu toate acestea, acest lucru va depinde în continuare de locația dvs. curentă.

Taxa pentru serviciile artiștilor tatuatori variază de la un loc la altul. Dacă locuiți într-un oraș mic și există doar câțiva artiști de tatuaje, prețurile pot ajunge până la 200 USD. Acest lucru se datorează faptului că nu există concurenți care să conteste prețurile ridicate. Dacă locuiți în marele oraș în care există mulți artiști de tatuaje, vă puteți face tatuajele la un preț mai mic. Ar putea fi și invers – orașe mari, tatuaje scumpe și orașe mici, tatuaje la prețuri mai mici.

Înainte de a-ți face primul tatuaj de ancorare, ar trebui să încerci să verifici cât de mult te-ar costa să îl ai. Puteți vizita magazinele de tatuaje din zona dvs. și puteți cere prețul acestora. Apoi, asigurați-vă că le comparați prețurile și vedeți care este serviciul care oferă o valoare excelentă pentru banii dvs..

Sfaturi de întreținere după obținerea tatuajelor ancorei

Trebuie să vă amintiți că menținerea tatuajelor ancorei este foarte importantă. Nu vrei să pierzi un design minunat pentru tatuaje, nu-i așa? După procedura de tatuare, este firesc ca tatuajul să doară puțin. Veți avea zgârieturi pe piele și vă așteptați ca zona să fie roșiatică pentru următoarele câteva zile. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că zona rămâne curată până când pielea vă revine. După aceea, veți vedea cu adevărat frumusețea tatuajului dvs..