120+ Idei de tatuaj Săgetător care reflectă latura ta aprinsă

Săgetătorul este al nouălea semn zodiacal. Indivizii născuți sub acest semn își sărbătoresc zilele de naștere oriunde între 21 noiembrie și 21 decembrie. Deoarece este un semn de incendiu, oamenii născuți sub el scot încredere, optimism și idei grozave.

Jupiter este planeta conducătoare, iar simbolul pentru acest semn zodiacal este un arcaș sau un arc și săgeți. Indivizii Săgetător au o forță de voință puternică și suflete vesele, cu un mare simț al umorului.

Atât bărbații, cât și femeile din Săgetător vorbesc ceea ce le stă în minte fără să ezite.

Simbolul prezintă un jumătate de om și jumătate de cal care poartă o săgeată și un arc. Partea superioară a simbolului prezintă corpul uman care poartă arcul și săgeata într-o poziție de tragere.

tatuaje-sagetator sursa imaginii

Semnificațiile tatuajelor Săgetător

Simbolul poate avea mai multe reprezentări, în conformitate cu personalitatea naturală a unui Săgetător. Atât bărbații, cât și femeile pot opta pentru cernelirea întregilor brațe, picioare sau spate. Ei optează pentru un tatuaj elaborat care descrie individualitatea și libertatea lor.

Toți oamenii născuți sub acest semn au mândrie, pasiune și o voință puternică de a face din această lume un loc mai bun. De aceea, designul tatuajului Săgetător se schimbă și el în timp, pentru a încorpora noi modele și elemente. Arcașul poate fi o femeie sau un bărbat, în funcție de alegerea dvs..

„Una dintre cele mai puternice semnificații ale tatuajelor din Săgetător este victoria”. Săgetătorii preferă să opteze pentru tatuaje care își arată capacitatea de a depăși provocările și obstacolele. Ei ies învingători din orice situație, datorită voinței lor. Prin urmare, tatuajele lor descriu această latură a personalității lor.

Aceste tatuaje simbolizează adesea că, indiferent de câte obstacole apar în viața unei persoane din Săgetător, el / ea iese din fiecare situație, datorită unei voințe puternice.

Există multe modalități de a obține acest tatuaj zodiacal. Poți să te joci cu arcașul sau să experimentezi diferite culori pentru a descrie un eveniment semnificativ din viața ta. Vă puteți arăta partea ta aventuroasă sau eleganța de neegalat cu un tatuaj subtil.

Ar putea fi fie un tatuaj complicat, fie doar o mică reprezentare pentru a sărbători dragostea pentru semnul tău. Persoanele cărora le plac tatuajele elaborate includ și alte imagini detaliate sau un citat care rezonează cu simbolul Săgetător.

Artistul tău de tatuaje va fi fericit să adauge orice detalii pe care vrei să le arăți, cum ar fi una dintre cele mai puternice trăsături sau data nașterii tale. Dacă vă faceți un tatuaj pentru a aduce un omagiu unui prieten sau persoane dragi din Săgetător; le puteți obține inițialele sau aniversarea morții cernelite pe piele, împreună cu simbolul.

Trăsături de concentrat

Toți Săgetătorii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a se adapta cu ușurință la toate situațiile, simțul lor sălbatic al umorului și dragostea nemuritoare pentru tot ce este creativ. Celelalte trăsături ale acestora includ persistența, optimismul și capacități excelente de rezolvare a problemelor, grație raționamentului lor logic.

Cu toate acestea, Săgetătorii pot fi, de asemenea, aprinși și idealiști, ceea ce înseamnă că pot acționa încăpățânați sau pot părea nefericiți dacă ceva nu corespunde așteptărilor lor..

Cu toate acestea, dacă săgetătorii învață să se concentreze asupra trăsăturilor lor pozitive, aceștia sunt cei mai buni oameni pentru a însufleți o atmosferă plictisitoare în cel mai scurt timp.

Dacă sunteți în căutarea unor tatuaje populare cu temă Săgetător, atunci ați ajuns în locul potrivit pentru a găsi câteva idei grozave. Alegerea dvs. de design și amplasare depinde de stilul dvs. de viață și de personalitate. Vrei un mic tatuaj la încheietura mâinii sau la gleznă sau cauți un design cu mai multe fațete pe piept sau pe spate?

Unora le place, de asemenea, să aibă simbolul cernelit pe umeri, biceps sau chiar picioare. Amplasarea depinde de obicei de mărimea sau complexitatea designului ales.

Idei populare

Cel mai comun și popular design de tatuaj Săgetător este centaurul care ține un arc și o săgeată. Alte imagini includ arcuri, săgeți și, de asemenea, litera „S” împreună cu simbolul. Puteți face chiar și un tatuaj care include doar o săgeată care îndreaptă spre nord-est.

Unii pasionați de tatuaje le place, de asemenea, să adauge elemente mitice tatuajului pentru a crea un design unic de tatuaj.

Oamenii preferă, de asemenea, tatuajele care se concentrează pe o anumită putere a semnului zodiacal. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru onestitatea, pozitivitatea și încrederea lor. De obicei, sunt extrovertiți cărora nu le place să se limiteze mult timp la un spațiu închis. Deoarece semnele zodiacale au un impact profund asupra creativității oamenilor; este probabil că pot exista destul de multe descrieri ale centaurului. Jumătate om și jumătate monstru, trage o săgeată în sus și reprezintă independența și pozitivitatea semnului.

În mod natural, tatuajul reprezintă adesea pozitivitatea și latura aventuroasă a unui individ din Săgetător. Tatuajul poate avea doar una sau o multitudine de culori.

Când vine vorba de descrierea simbolului Săgetător pe pielea ta, posibilitățile de proiectare sunt nelimitate. Puteți obține fie o imagine negru și gri cernelită pe umăr, fie un arc stilizat cu arc și săgeți pe încheietura mâinii, pentru un design minimalist. Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj elaborat, puteți obține constelația în dot-work sau o femeie arcaș în culori frumos vibrante. Unii oameni includ și alte elemente semnificative care includ:

  • Stele
  • semilună
  • Inscripții
  • Planete
  • Datele nașterii
  • Numele
  • Glifele geometrice
  • Motive florale
  • Figurile feminine

Plasament

Printre cele mai populare locuri pentru aplicarea tatuajului se numără antebrațul, decolteul, pieptul și cutia toracică, glezna, încheietura mâinii, umărul și spatele..

Idei populare de tatuaje Săgetător

Am compilat o listă cuprinzătoare de modele populare și atrăgătoare de atenție pentru tatuaje Săgetător pe care le puteți obține cu cerneală pe orice parte a corpului. Alegerea mărimii și culorilor depinde de preferințe și stil.

Tatuaj Centaur

Cel mai popular design de tatuaj pentru orice Sagetator este un centaur. O creatură mitică, există mult farmec și magie asociate acestui simbol. Reprezintă magie și putere. Unora dintre entuziaștii tatuajelor le place să-i adauge o notă realistă dându-i mușchi. Puteți avea cerneală în partea superioară și inferioară a spatelui sau în zona umerilor.

Tatuaj săgeată

De asemenea, este obișnuit ca persoanele născute sub acest semn să fie gravate o săgeată simplă pe încheietura mâinii sau gleznei. Deoarece săgeata este o parte crucială a simbolului semnului; este firesc pentru mulți oameni să opteze pentru acest element. De asemenea, puteți obține săgeata de pe mână sau deget pentru a rămâne motivat pentru a vă urmări obiectivele și ambițiile. Mulți oameni, de asemenea, le place să o aibă la ureche.

Tatuaj Soare

Soarele reprezintă focul și, prin urmare, optarea pentru acest simbol vă poate denota personalitatea de foc. Puteți înfățișa soarele cu semnul zodiacal pentru a descrie un pachet colosal de energie acerbă pe care Sagetatorii îl posedă. Este, de asemenea, reprezentativ pentru încrederea pe care o emană acești indivizi.

Tatuaj cu arc și săgeată

Din nou, creativitatea cu simbolul vă oferă oportunități unice de a veni cu imagini fascinante ale simbolului. Deși un arc și o săgeată este simbolul convențional al semnului zodiacal, îl puteți duce la nivelul următor dându-i un efect 3D sau un efect de pensulă, pentru a-i oferi un aspect contemporan..

Tatuaj cu săgeți multiple

Unora le place să adauge numeroase săgeți pentru a sublinia trăsăturile pozitive ale semnului zodiacal. Fiecare săgeată ar putea avea o culoare diferită pentru a reprezenta ceva unic, cum ar fi un obiectiv sau o etapă importantă.

Simbol cu ​​numele tatuaj

O altă modalitate excelentă de a face săgeata Sagetator uimitoare este să-i adăugați numele împreună cu simbolul. Îl puteți avea într-un font frumos și, de asemenea, puteți adăuga alte detalii esențiale, cum ar fi o dată aniversară sau numele partenerului dvs. care este Săgetător. Îl poți avea și pe ceafă sau gleznă.

Tatuaj de foc

La fel ca tatuajul soarelui, puteți arăta și foc în fundal pentru a înfățișa creativitatea aprinsă a Săgetătorului. Aceasta reprezintă un dor de a-ți atinge obiectivele și dorința ta aprinsă de a realiza toate cele mai bune lucruri din viață.

Femeie care deține săgeată tatuaj tribal

O altă modalitate de a da o răsucire feminină simbolului este să adăugați o figură feminină mică sau tribală simbolului. Puteți arăta o femeie care ține săgeata pentru a descrie puterea pe care o dețineți ca femeie. Cu toate acestea, unor bărbați le place, de asemenea, să obțină acest tatuaj pentru a aduce un omagiu unui model feminin în viața lor.

Săgeată cu un tatuaj de cuvinte

De cele mai multe ori săgeata are și forma unui cuvânt. În câteva modele de tatuaje, există un cuvânt deasupra sau sub săgeată care amintește de ceva important în viața ta. Poate fi numele soțului sau alte cuvinte puternice, cum ar fi „credință” sau „speranță”.

Tatuaj de film

Dacă sunteți un fan înflăcărat al Cronicilor din Narnia și vi se întâmplă să fiți un Săgetător, este logic să aveți un tatuaj care se învârte în jurul ambelor teme. De asemenea, puteți alege orice alt film și experimentați cu personajele sale mitice cu simbolul Săgetător.

Tatuaj Spate Complet

Nu este nimic mai fabulos decât un design de tatuaj tematic cu Săgetător, care atrage atenția tuturor ori de câte ori îți dai jos cămașa. Majoritatea tatuajelor merg direct de la osul pelvian până la ceafă pentru a ilustra adevărata frumusețe a simbolului.

Arcaș gimnastic

Oferă-i tatuajului o oarecare flexibilitate și lasă arcașul să prezinte niște talente gimnastice incredibile pentru un design frumos al tatuajului. Acest lucru conferă un efect realist și unic simbolului tău zodiacal. Arcașul poate fi atât bărbat, cât și femeie și poate folosi picioarele pentru a trage săgeata.

Tatuaj Sternum

Femeile sunt mai susceptibile de a opta pentru tatuaje de stern decât bărbații. Este firesc ca îndrăzneața adolescentă sau femeie independentă săgeată să opteze pentru cernelirea simbolului pe stern.

Tatuaj glezna

Majorității bărbaților și femeilor le place să păstreze un profil scăzut, chiar și atunci când vine vorba de designul lor de tatuaje. Prin urmare, unele dintre cele mai bune modalități de a face un tatuaj Săgetător este să ai arcul și săgeata sau arcașul pe gleznă sau picior..

potrivire sagetator

Tatuaj cu simboluri zodiacale potrivite

Dacă ai norocul să găsești un partener al cărui semn este compatibil cu al tău, de ce să nu anunți întreaga lume despre asta. Majoritatea cuplurilor primesc modele de tatuaje care merg împreună combinând simbolurile ambelor semne zodiacale pentru a obține un design unic.

Tatuaj de vițel Săgetător

Tatuajul gambei este o modalitate excelentă de a obține modele elaborate de tatuaje care necesită mai mult spațiu. O puteți avea în mai multe culori.

Tatuaj cu jumătate de mânecă Săgetător

Uimitor și cu adevărat inspirațional, acest centaur și tatuajul arcaș descriu un farmec remarcabil. Arată atitudinea sinceră și sinceră a purtătorului.

Tatuaj Tribal Săgetător

Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să-ți faci un tatuaj tribal pentru a-ți sărbători semnul zodiacal. Obțineți un tatuaj unic cu semn de soare, care vă descrie atributele.

Strălucire în întuneric Sagetator Tatuaje

O altă modalitate populară de a obține un tatuaj Săgetător este de a obține o strălucire în designul întunecat. Aceste tatuaje sunt de obicei mici și le puteți obține pe ceafă sau pe încheietura mâinii.

Tatuaj de fundal acuarelă

Nimic nu arată mai bine decât simbolul Săgetător înconjurat de un strop de acuarele reci sau calde. Puteți avea acest tatuaj pe partea superioară sau inferioară a piciorului, precum și pe spate.

Tatuaj Celtic Knotwork

Deși acest tatuaj nu implică prea multă muncă, este un mod elegant de a vă înfățișa individualitatea. Artiștii profesioniști pot face minuni cu acest design pentru a adăuga o notă unică designului tatuajului.

tatuaje-sagetator

Concluzie

Iubitorilor de tatuaje le place să experimenteze diferite idei și teme. Dar nu este nimic mai frumos decât un tatuaj tematic zodiacal care să-ți stabilească autoritatea ca individ. Puteți exprima simbolul prin diferite culori și puteți încorpora, de asemenea, câteva alte elemente pentru a îmbunătăți imaginea.

Săgetătorii sunt creativi în mod natural și iubesc exteriorul. Nu se feresc să exploreze diferite zone ale vieții. Din acest motiv, Sagetatorii optează de obicei pentru tatuaje unice. Nu toată lumea poate învăța să stăpânească arta portretizării simbolurilor zodiacale. Prin urmare, obțineți întotdeauna un tatuaj de la un tatuator profesionist pentru un efect uimitor.