101+ Idei de tatuaj Balanță pe care le puteți încerca

Tatuajele Balanță au devenit un mod unic de a arăta cât de mândru ești că ești Balanță. Tatuajul tău se bazează pe semnul tău de naștere, deci, indiferent de vârsta pe care o crești și te schimbi, nu vei regreta că ai făcut un tatuaj Balanță. Tatuajele inspirate de balanță sunt foarte semnificative. Există multe opțiuni și modele pentru a alege un tatuaj Balanță.

Cât de semnificative sunt tatuajele Balanță?

Zodiacul Balanță este simbolul egalității și al păcii. Librans crede cu tărie în dragoste și armonia socială. Ei primesc întotdeauna pozitivitatea în viața lor și încearcă să-i mențină pe alții pozitivi și fericiți pentru viața lor. Oricât de fericit, iubitor și puternic poate fi o Balanță, tatuajele lor pot avea un impact puternic asupra naturii lor iubitoare de pace și grijulie. Tatuajele inspirate de balanță vă vor ajuta să exprimați și să purtați trăsăturile mai bine, semnul dvs. zodiacal este înzestrat.

tatuaje de balanță

Simbolul zodiacal

Simbolul Balanței, spre deosebire de majoritatea simbolurilor zodiacale complicate, nu conține un animal sau o persoană. Simbolul scalei este simplu subtil și ar arăta grozav ca design de tatuaj. Deși îți poți avea tatuajul Balanță oriunde, vrei, dar un mic tatuaj pe încheietura mâinii, brațul sau glezna ar menține subtilitatea simbolului zodiacal.

Dacă nu te feri să fii tare și îndrăzneț, atunci poți avea un simbol la scară mare pe piept, braț sau partea inferioară a spatelui.

Tatuaj Tribal Balanță

Tatuajele tribale sunt foarte populare printre iubitorii de tatuaje. Desenele tribale pentru tatuaje și-au făcut drum către fiecare simbol zodiacal. Simbolul Balanței folosind stilul tribal ar crea un aspect imaginar și ornamental pentru un tatuaj. Tatuajul tribal Balanță ar arăta minunat pe încheietura mâinii, glezna, brațele sau spatele. Puteți utiliza mai multe combinații de culori pentru tatuajele tribale Balanță.

Scală de echilibru

Dacă doriți ca tatuajul dvs. să fie mai expresiv și mai detaliat, atunci un simbol ar putea părea prea simplu. O scală de echilibru este perfectă pentru a arăta cât de mult prețuiți egalitatea, echilibrul în armonie în viață. Puteți introduce o cântare simplă de echilibru, dacă acest lucru este suficient pentru dvs. Sau poți deveni la fel de creativ cu tatuajul la scară echilibrată pe care îl dorești. Opțiunile sunt nesfârșite.

Tatuajele la scară echilibrată cu modele antice și tribale în fundal sunt destul de populare. Aceasta înseamnă că dreptatea și egalitatea au fost o parte importantă a societății noastre din cele mai vechi timpuri. Combinați-vă tatuajul la scară de echilibru cu un soare în fundal. Soarele simbolizează puterea și încrederea, ceea ce este perfect pentru a se împerechea cu scala de echilibru. Faceți-vă tatuajul mai puternic cu un dragon în jurul scalei de echilibru. Puteți chiar să asociați tatuajul la scară de echilibru cu numele zodiacal „Balanță” scris împreună cu acesta.

Tatuaje simetrice

Majoritatea Balanțelor sunt obsedate de simetrie. Se străduiesc să creeze echilibru în toate domeniile vieții. Dacă sună ca tine, trebuie să-ți faci un tatuaj simetric perfect. Deși simbolul zodiacal și scala de echilibru reprezintă simetria, puteți utiliza alte imagini pentru a deveni creativi și pentru a arăta simetria într-un mod care se referă la dvs..

Modelele geometrice pot crea simetrie perfectă și design estetic pentru un tatuaj. Puteți utiliza imagini cu triunghiuri și cuburi. Puteți avea chiar și un tatuaj cu imagine în oglindă. Cerneală modelul sau obiectul preferat într-un design de imagine oglindă. Puteți utiliza flori, note muzicale, simboluri sau orice doriți pentru a crea imagini în oglindă.

Pace

Balanțele sunt în general suflete iubitoare de pace. Încearcă să evite orice poate duce la conflicte. Un tatuaj porumbel este o idee minunată pentru a simboliza pacea și seninătatea din tine. Un tatuaj porumbel poate părea destul de comun și generic, dar este destul de semnificativ.

Puteți avea o formă de porumbel cernelită într-un mod ciudat. Această idee este simplă și minimalistă, îndepărtând ochii, ciocul și detaliile păsării porumbel.

Dacă credeți în eternitate, atunci puteți termina corpul inferior al porumbelului într-o buclă a unui semn infinit. Designul ar arăta unic și ar adăuga mai multă semnificație tatuajului tău porumbel. Puteți adăuga mai multe detalii tatuajului dvs. de porumbel. Adăugați o floare simplă pe pauza porumbelului.

Dacă ați fost întotdeauna un adevărat luptător, atunci perechea de cerneală de mănuși de box care sunt strânse de ghearele porumbelului. Puteți utiliza, de asemenea, această idee de tatuaj pentru a semnifica modul în care puteți lupta împotriva conflictelor cu puterea păcii.

balanta-tatuaj

Tatuaje de dragoste

Planeta conducătoare a Balanței este Venus, deci sunt foarte romantice. Ca iubit, pot fi foarte creativi și expresivi. Ce modalitate mai bună ar putea exista de a-ți exprima latura iubitoare cu un tatuaj romantic? Puteți merge simplu cu un arc cupid, săgeată și o inimă.

Pentru a arăta iubire eternă partenerului tău, ar trebui să-ți faci un tatuaj inimii nesfârșit. Designul tatuajului conține bucle infinite în formă de inimă frumos unite între ele.

Trandafir

Cum să nu vorbim despre tatuajele cu trandafiri atunci când avem în vedere tatuajele de dragoste pentru Balanță. Trandafirii nu îmbătrânesc niciodată când exprimă dragostea. Există atât de multe modele din care puteți obține un tatuaj minunat de trandafir. Creați o declarație de stil cu cerneală de trandafir negru umbrită. Sau îl puteți păstra clasic și romantic cu un tatuaj de culoare roșu închis.

Nu toate tatuajele cu trandafiri trebuie să fie roșii. Puteți obține un tatuaj de trandafir galben, portocaliu sau auriu pentru a arăta fericire, bucurie și vioiciune în voi. Puteți avea un tatuaj de trandafir care arată elegant și regal. Aveți un trandafir de culoare violet pentru un aspect de inspirație regală, cu bijuterii și șireturi care cad sub el.

Tatuaje inspirate de origami

Ca Balanță, vă va plăcea un tatuaj inspirat de Origami datorită liniilor sale geometrice și aspectului estetic. Tatuajele inspirate de origami nu sunt foarte frecvente, astfel încât oamenii l-ar găsi ca un design proaspăt și unic. Puteți avea o rață, o lebădă, o floare sau orice obiect pentru un tatuaj frumos inspirat de origami. Adăugarea de culori luminoase la tatuajul origami poate face, de asemenea, o mare diferență și poate face tatuajul să iasă în evidență printre restul.

Tatuaje Coroană

Ca Balanță, sunteți regele sau regina păcii, liniștii și stabilității. Ce modalitate mai bună ar putea exista pentru a-ți exprima zodiacul în afară de tatuajul coroanei? Fă-ți un tatuaj de coroană cu cerneală care are simbolul tău zodiacal în mijloc, în locul unei bijuterii. Poartă simbolul Balanță ca o bijuterie cu acest tatuaj. Sau puteți plasa pur și simplu o coroană deasupra simbolului scării zodiacale. Puteți merge în plus cu o pelerină pe laturile simbolului scalei.

Tatuaj de culoare pastel

Millennial-urile scutură culorile pastelate în orice, de la mâncare la haine și până la păr. Culorile patel simbolizează, de asemenea, neutralitatea, în care crede o Balanță. Dacă sunteți o balanță tânără care face un nou tatuaj, atunci încercați una în culori pastelate. Puteți utiliza oricare dintre ideile de tatuaje de mai sus și le puteți cerneli în culori pastelate. Tatuajul tău va arăta, răcoros și elegant, plus culorile pastelate ar adăuga mai multă semnificație tatuajului tău Balanță.

Zeiță care poartă Scară Tatuaj

Doamnele de aici sunt imagini foarte interesante și unice pentru tatuajul dvs. inspirat de Balanță. În mitologia greacă, Balanta este legata de Zeita Greceasca a Justitiei. Canalizați-vă zeița interioară cu această idee de tatuaj. Un tatuaj de zeiță care poartă cântar ar arăta grozav pe spatele tău. Tot ce aveți nevoie este o rochie drăguță și fără spate și sunteți pregătiți să vă lăudați noul tatuaj feminin.

tatuaje de balanță

Întrebări frecvente înainte de a-ți face un tatuaj?

  • Cum ar trebui să mă pregătesc înainte de a-mi face un tatuaj?

Înainte de a veni la întâlnire, asigurați-vă că sunteți bine odihnit și hidratat. Fac un dus; este important să aveți pielea curată și uscată pentru a vă face un tatuaj. Mănâncă bine înainte de a veni.

  • Cât de dureros este să-ți faci un tatuaj?

Nu vă vom păcăli. Tatuajele fac rău când le primești. Dar nu este un proces foarte dureros. Veți experimenta o senzație de zgârieturi fierbinți pe piele. Rețineți că oamenii au o toleranță diferită față de durere, deci pentru unii dintre voi, tatuajul poate să nu fie atât de dureros.

  • Faceți mâncărimi tatuaje?

Da, tatuajul tău va provoca mâncărime, în timp ce pielea ta se vindecă. Nu trebuie să zgâriați. Folosirea unei creme hidratante bune vă poate ajuta. Dacă mâncărimea este încă severă, treceți-o sub apă rece timp de câteva minute.

  • Când este cea mai bună perioadă a anului pentru a-ți face un tatuaj?

Deși puteți face un tatuaj oricând, în timpul verii, pielea dvs. este mai expusă la înot, soare și bronzare. Deci, este mai bine să-ți faci un tatuaj în ierni sau când vremea este ușor spre partea mai rece. Dacă totuși vrei să-ți faci un tatuaj în zilele fierbinți, trebuie să ai grijă în plus de pielea ta.

  • Pot să-mi fac un tatuaj dacă sunt bolnav?

Este mai bine să evitați să vă faceți un tatuaj atunci când sunteți bolnav. Imunitatea ta nu este la maxim când ești bolnav. Ai nevoie de toată puterea și celulele albe din sânge pentru a te ajuta să treci printr-un proces de vindecare rapid. În plus, este neglijent să-ți aduci boala la salonul de tatuaje, răspândind germenii peste tot.

  • Pot să beau o băutură pentru a-mi calma nervii înainte de a mă tatua?

Nu, nu ar trebui să beți înainte de a vă face un tatuaj. Primul motiv este evident; procesul de tatuare ar deveni dificil dacă te vei îmbăta. Al doilea este că alcoolul îți subțiază consistența sângelui. Veți sângera excesiv în timp ce vă faceți un tatuaj. Acest lucru ar provoca dureri și cerneală să se spele.

În cele din urmă, trebuie să știi cât de unic ești pentru a avea singurul simbol horoscop pe care nu îl semnifică un animal sau o figură vie. Scalele înseamnă o mulțime de lucruri și pot avea probabil cea mai profundă semnificație a tuturor celorlalte simboluri ale horoscopului. Poartă-l pe al tău cu mândrie, dar asigură-te că îl faci corect prima dată.