Tunsori Fade Undercut + Coafuri

În primul rând, ce este o decolorare subcotată? O tăietură subțire rade de obicei părul până la temple și tot timpul. O decolorare subcotată se tranzacționează în acea zonă rasă pentru o decolorare.

Diferența dintre o tunsoare sub și o decolorare este tranziția. Decolorarea și decolorarea crează o deconectare între părul scurt și cel mai lung. Există o linie definită între diferite lungimi. O tunsoare estompată are ca scop crearea unei tranziții neclare și neclare.

Tăierea este deosebit de populară pentru coafurile de bărbați medii și mai lungi. Păstrarea lungimii pe partea de sus ușurează părul lung și gros și facilitează îngrijirea.

Subcortul funcționează și cu tăieturi mai scurte, mai ales cu ceva de genul pieptene care dorește o tranziție directă. Verificați aceste moduri reci de a purta decolorarea tăiată.

1. Men Undercut Fade

Subcutia este o croială versatilă care funcționează cu o mulțime de tipuri și stiluri diferite de păr.

Tăierea rece se estompează părul grosVir

Această parte laterală scurtă, lungă, este una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbați. Poate fi pieptănat ca mai sus, tăiat în spate sau legat într-o coadă de cal sau un coc om.

Bărbații cu păr tăiat curat se estompeazăVictor Kanavarro

Când ai mult păr, la fel ca acest domn, o tăietură ușoară face ca purtarea încuietorilor să fie mult mai ușoară și mai confortabilă.

Taiat cu temeriAbbas Ahmadifard

Subcutia funcționează bine și cu părul lung în temeri sau împletituri. Designul părului adaugă multă dimensiune aspectului.

2. Undercut vs Fade

Acest pieptene scurt peste tunsoare are o tăietură pe o parte și o decolorare pe cealaltă.

Tăiere sub tăiere vs decolorareFrizerul Blackwater

Părul este tăiat scurt până la partea laterală și apoi se tranșează îngrijit în păr scurt pe cealaltă parte.

Pieptene scurt peste decolorareFrizerul Blackwater

Și acolo este linia subcotării.

3. Tunsoare Fade Undercut

Adăugați o decolorare decupată la orice tunsoare pentru bărbați și aveți o tunsoare decolorată decupată. Sau transformați această combinație în ceva special.

Slicked spate tăiate se estompează cu modeleVir

Din față, acesta este popularul păr lung, într-un stil subcut. Din spate, este o tăietură de precizie care trage părul lung și scurt împreună.

Coafuri tăiateSur Barbers

Sau trageți părul într-o parte și luați-l în spatele aerului.

Vargas Barber Cutz

Iată aceeași formă de V în partea din spate, cu o mulțime de volum dezordonat.

4. Păr lung + Decolorare subcotată

O tăietură subțire face părul lung la fel de ușor de spălat și purtat și părul scurt. Reduce timpul de uscare și face ca tragerea părului să fie o briză.

Decolorare ridicatăCarlos Rivera

Această decolorare înaltă, tăiată, tăie părul scurt peste linia obișnuită a templului.

Decolorare ridicată pentru dreadlocks pentru bărbați negriYusef Wright

Subcutia funcționează bine cu părul lung pentru bărbații negri, inclusiv bucle, împletituri și dreadlocks.

1. Lundon New York 2. Abel 3. Errod Cutz

Aceste trei subcotări au aceeași formă, dar arată cu decolorări și coafuri diferite. Tragerea părului într-un coc, înapoi într-o coadă de cal sau în împletituri de cutie creează trei profiluri foarte diferite.

Undercut se estompează cu bărbați împletite cu cutieJordan la Roots Barber Co.

Acest aspect proaspăt trage împletiturile înapoi într-un coc dezordonat, lăsând o singură împletitură liberă.

5. Deconectat Undercut Fade

Tăierea deconectată subliniază diferența dintre părul mai lung și cel mai scurt. Această tăietură funcționează cu părul scurt și mai lung.

Deconectat tunsoare subcotatăVir

Aici, unele modele de păr în formă de V atrag mai multă atenție asupra decolorării.

Decolorat în spatele tăiatHolly Brockman

Dacă te chinui să-ți faci un tatuaj pe cap, ai putea la fel de bine să-l arăți. Acesta este un mod cool de a purta spatele tăiat.

Pompa coafurii decupate deconectateVir

Această tăietură răcoroasă pentru băieții cu părul gros ridică decolorarea în sus. Există o mulțime de plinătate pentru un pompadour modern cu textură supradimensionată.

6. Top Knot + Man Bun Undercut Fade

Tendința de om bun continuă să fie puternică și arată grozav peste o subcotare. Un nod de sus este un coc purtat deasupra capului.

Tăierea înaltă, decolorată, tunsă, părul lungCole Buerkle

Această decolorare cu tăietură ridicată rade părul deasupra tâmplelor într-o tăietură mai asemănătoare unui mohawk. Părul lung este legat și înapoi într-un coc strâns.

Undercut decolorează cu coc omOmar Peña

Acum este o estompare neclară. Arătați acea tăietură de precizie purtând părul sus. Acesta este cel mai ușor tip de coc om. Trageți părul înapoi într-o coadă de cal și nu trageți părul până la capăt.

Culoarea de sus a bărbătuiului cu nodul tăiat se estompează cu modeleAbel

Există acel nod de sus chiar pe coroana capului. Două lucruri fac ca acest aspect să pară extraordinar. Desigur, designul în zig-zag este îndrăzneț. Capetele părului sunt înfășurate în jurul fundului cocului bărbătesc pentru un aspect elastic, fără vizibilitate.

7. Undercut Fade + Hair Curly

Dacă o decolorare buclată este bună, o tăietură buclată poate fi mai bună. Este o alegere excelentă dacă doriți să purtați părul lung, dar să urâți senzația de păr pe ceafă.

O tăietură subțire face mai mult pentru părul creț decât să te răcească. Părul scurt în jurul părților laterale și a spatelui luminează părul pentru a ajuta la formarea buclelor și a crea o formă măgulitoare.

Bucla tăiată curată se estompează cu barbăOmar Peña

Acest păr creț crud este tras înapoi într-o coadă de cal strânsă care formează o pufă afro. Cu astfel de păr, nu ai nevoie de un coc de bărbat.

Undercut tăie bărbații părului crețSqueak Pro Barber

Un alt mod cool de a purta părul lung și creț și o tăietură este în acest aspect rece inspirat de mohawk. Lungimea și volumul creează o formă mohawk fără o tunsoare mohawk reală.

Ascunderea ascunsă se estompează pentru părul crețMen’s Lounge

Această cultură buclată este ușoară și extra buclată datorită unei decolorări ridicate.

Bărbați cu păr buclat, cu tăieturi mariCurl Papi

Lui Christian Ramos, Curl Papi, îi place să poarte bucle lungi deasupra cu o tăietură laterală. Aceasta este, de asemenea, o tăietură măgulitoare pentru băieții cu obraji largi sau fețe rotunde, deoarece nu adaugă nicio lățime suplimentară.

Bărbații cu părul surfer decoloreazăBuclă de coastă

Acum este un tip care arată și se simte grozav. O tăietură subțire facilitează purtarea acestui păr surfer. Încercați câteva spritzuri de spray de sare în părul umed. Apoi frângeți buclele și lăsați-l să se usuce la aer pentru a obține părul autentic, fără nisip.

8. Scăderi scăzute + mijlocii

O tăietură nu trebuie să meargă până la temple. Există, de asemenea, scăderi mici și medii. Tăierea rămâne încă sub păr.

Low undercut pentru bărbații cu păr lung

Tăierea scăzută este un aspect rece pentru părul lung. Când părul este uzat, decolteul decolorat este ascuns.

Ascuns subțire se estompeze tunsoare bărbați păr creț

Această decolorare de lungime medie este, de asemenea, o tăietură ascunsă atunci când părul este uzat. Este ca și cum ai primi două înfățișări complet diferite într-o singură tunsoare.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.