Top 100 de coafuri pentru bărbați, care sunt cool și elegante

Revizuim în fiecare săptămână 1000 de noi coafuri pentru bărbați și tunsori reci pentru băieți care sunt tăiați și coajați de cei mai buni frizeri din lume.

Cu siguranță veți găsi un aspect nou pe această listă actualizată.

Tendințele de top ale tunsoarelor în acest moment sunt părul mai lung, mai dezordonat, combinat cu o varietate de decolorări și scuturi pentru părțile scurte și curate..

Vedem, de asemenea, o mulțime de coafuri pentru bărbați, care implică munca uscatorului de suflare, creând un aspect natural mai uscat, în spate, cu o pomadă mată de calitate..

Fii îndrăzneț și încearcă ceva complet diferit. Găsiți un aspect nou din această listă cu cele mai bune coafuri și tunsori pentru bărbați și actualizați-vă stilul. Arată bine, fă observat!

Ar putea fi cea mai bună listă de coafuri pentru bărbați vreodată!

Bine, să aruncăm o privire asupra acestor priveliști grozave pe care le vedem chiar acum.

100. Undercut Blown Dry + Brush Back

Coafuri bărbătești tăiate

Tunsoare de Foarfeca&Os

O tunsoare bărbătească foarte drăguță, cu mult volum și flux. Părțile sunt tăiate scurt, cu părul lăsat mai mult deasupra. Uscați-vă părul în sus și înapoi după spălare. Folosiți o perie pentru a menține lucrurile îngrijite. După aceea, aplicați o pomadă de finisare mată de rezistență medie până la puternică pentru a menține volumul pe durata întregii zile.

99. Tuns scurt cu textură

Tunsoare scurtă cu textură pentru bărbați coafură spiky pentru bărbați

Tunsoare de Agus Barber

O tunsoare scurtă cu barbă, ușor de gestionat, pentru o atitudine suplimentară. Prosoapele usucă părul și lucrează o cantitate mică de produs pentru păr în mod uniform în păr. Împingeți părul în diferite direcții și folosiți vârfurile degetelor pentru a maximiza mișcarea părului texturat. O tunsoare scurtă și rece pentru bărbați, care este versatilă, permițând diverse coafuri pentru bărbați.

98. Coafură cu păr lung tăiat + Design de păr

design răcoros și coafuri lungi pentru bărbați

Tunsoare de Nay Mokum

Una dintre cele mai tari subcotări pe care le-am văzut vreodată. Undercut-ul este una dintre acele coafuri pentru bărbați, care va rămâne în anii următori. Acesta este super cool, cu părul lung deasupra și o margine lungă până la bărbie, combinată cu o barbă mare și un design geometric uimitor de păr..

97. Tuns scurt + Fade ridicat pe părți

Tunsoare clasică pentru bărbați pentru păr scurt, cu decolorare ridicată pe părți

Tunsoare de Morris Motley

Una dintre cele mai bune tunsori scurte pentru bărbații anului. O decolorare frumoasă, curată de la mijloc la înalt, pe părți, cu păr scurt, ușor de gestionat, deasupra. Un aspect profesionist pentru birou, dar răcoros și elegant pentru momente distractive. Aceasta este una dintre acele coafuri pentru bărbați care funcționează pentru atât de mulți băieți.

96. Tunsoare foarte scurtă a părului ondulat + High Fade

Tunsoare scurtă pentru bărbați cu păr ondulat și decolorare cheală pe părți

Tunsoare de Reece Beak

O decolorare clară, înaltă, cu formă sus în jurul liniei părului. Păr ondulat tăiat pentru o coafură bărbătească scurtă drăguță, cu mișcare.

95. Tunsorie pentru barbati dezordonata / spiky

barber_djirlauw_and__Razor s-a estompat, tăiat, tăiat și tăiat în felii, cu o margine dreaptă, diagonală, coafură populară pentru bărbați

Tunsoare de Ruben Djirlauw

Aceasta este o coafură scurtă pentru bărbați, elegantă, cu o decolorare cheală pe lateral și o cultură dezordonată deasupra.

94. Decolorare ridicată + păr lung deasupra + partea laterală

coafura pentru bărbați sebvstivnstyles_ și franjuri lungi și părți scurte superioare

Tunsoare de Sebastian Styles

Aici avem un aspect grozav care pare să se fi inspirat din tunsoarea clasică skater din anii 1980. O estompare medie pe părți, cu părul lung deasupra și o franjură lungă în față.

93. Coafura Pompadour de lungime medie pentru barbati

javi_thebarber_high fade pompadour tunsoare nouă pentru bărbați

Tunsoare de Javi Frizerul

Pompadourile sunt atât de cool, una dintre cele mai bune coafuri pentru bărbați pe care le puteți încerca. Există posibilități infinite în funcție de modul în care coafați părul sau de cât timp îl creșteți deasupra. Această pompă de lungime medie este mai lungă în față și se ridică la o lungime mai mică spre spate. Combinat cu o umbra super curata se estompeaza.

92. Fade ridicat + Păr gros cu lungime medie

Barbersofbt45_and texturi separate barbati coafuri reci

Tunsoare de Chris Graham

Fade ridicat, cu păr gros deasupra, care a fost texturat și sculptat în foc ca niște bucăți de păr care oferă această coafură pentru mișcarea bărbaților.

91. Bucle naturale înalte + Fade ridicat + Partea dură laterală

coafuri pentru bărbați

Tunsoare de Hawk The Barber Prodigy

Un exemplu extraordinar de fade superioară, cu o parte dură pe lateral pentru detalii minunate.

90. Părțile scurte + Combinarea părului lung

coafuri bărbătești andrewdoeshair_fade și părul lung suflat uscat cu coafură mișcare

Tunsoare de Andrew Does Hair

O coafură mai lungă și rece, cu un combover decupat deconectat.

89. Skin Fade + Waves

cant_be_faded_and pielea se estompează și valurile răcoroase pentru bărbați

Tunsoare de Jose Montejano

O decolorare chelie înaltă se amestecă la perfecțiune cu părul scurt deasupra, care a fost coafat în valuri.

88. Pieptene de păr dur peste tunsoare + Fade ridicat

alan_beak_and perfect decolorează partea dură valuri naturale stiluri de păr

Tunsoare de Alan Beak

Acesta este un stil de tunsoare foarte cool pentru bărbați. O piele mijlocie se estompează cu o parte dură și o lungime medie a părului sculptat frumos deasupra. Cu o pomadă fermă, puneți produsul pentru păr în păr și apoi folosiți vârfurile degetelor pentru a strânge părul pentru a crea secțiuni care adaugă mișcare coafurii.

87. Păr scurt cu vârfuri + linie + decolorare a pielii

pjabreu_and__pjsbarbershop stiluri moderne de tunsoare clasică, înaltă, decolorată, cu păr scurt

Tunsoare de Pedro Abreu

O tunsoare clasică pentru bărbați, cu o formă sus în linia părului frontal. Această tunsoare este despre cool. Puteți lucra atât de multe coafuri diferite pentru bărbați cu această tunsoare scurtă. Utilizați o pomadă de apă tare (verificați Baxter și California) pentru a ghida vârfurile în direcții diferite și pentru a adăuga o anumită definiție. Coafurile bărbătești spiky nu par să se demodeze niciodată. Ei continuă să evolueze în timp.

86. Coafură pentru bărbați Bald Fade + Hair Curly

level_137_și părul creț se estompează

Tunsoare de NIVEL

Unii tipi cred că părul lor creț este o problemă sau este dificil de gestionat. Nu atunci când mergi la frizerul potrivit. Crește-ți părul creț puțin mai mult pentru a-i oferi frizerului ceva de lucru. Acest aspect este pur și simplu minunat. Șlefuirea mijlocie a cheliei scoate în evidență viața părului lung și creț deasupra, care poate fi îmbrăcat în vrac și natural sau îngrijit pentru o coafură rece pentru bărbați.

85. Părți scurte + lung pe deasupra + franjuri lungi

coafuri pentru bărbați andre_fonseca123_și păr lung blat lung franjuri lungi părți scurte tunsoare

Tunsoare de Andre Fonseca

Aceasta este o coafură super tare. Păr mare deasupra, franjuri lungi în față și părțile laterale tăiate scurt. Pentru a obține stilul, folosiți un uscător și o perie de păr pentru a crea volum. Puneți la loc cu o pomadă fermă sau puternică.

84. Pompadour dublu parte dură

braidbarbers_high lo fade medium pompadour ultimele coafuri pentru bărbați

Tunsoare de Frizerii de împletitură

O tunsoare atât de cool pentru bărbați. Acesta este unul dintre cele mai creative pe care le-am văzut. O decolorare hi / lo cu o parte dublă dură pentru un design rece pe lateral. Părul gros de deasupra este coafat înapoi într-un pompadour rece.

83. Foarfecă pentru bărbați tăiată cu foarfecă -> Lungime medie

coafura bărbătească de lungime medie hanzdefuko_ pentru a încerca 2016

Tunsoare de Hanz De Fuko

O coafură atemporală de lungime medie pentru bărbații care doresc poate fi tradițională, dar, de asemenea, doresc să rămână cool, arată în același timp. Coafurile pentru bărbați medii arată întotdeauna grozav.

82. Hair Short Slicked Back Classic Men’s Hairstyle

andrewdoeshair_textured hair hairstyle pentru bărbați

Tunsoare de Andrew Does Hair

O tunsoare populară pentru bărbați pentru eternitate. Părul scurt s-a amestecat pe părți într-o lungime medie a părului, deasupra, pentru a pune accentul pe față și pe ochi.

81. Scurt Pompadour Slicked + Hard Hard + Line Up Freshie

dynastypuertorico_ și tunsoare scurtă pentru bărbați cu parte grea 2016

Tunsoare de Ivan Rodriguez Hernandez

Păstrați-l simplu cu o tunsoare ultra scurtă. Partea grea și mini pompadour conferă tunsoarei clasice pentru bărbați un aspect modern. Ușor de coafat. Pur și simplu lucrează o pomadă cu puțină strălucire în păr și scoate un pieptene pentru a-ți pune părul în loc.

80. Tunsoare scurtă cu vârf scurt + Fade scăzut + Pas

ryancullenhair_ și umbra rece se estompează și se tund în trepte

Tunsoare de Ryan Cullen

O tunsoare rece pentru bărbați de lungime medie, cu texturi vârfuri deasupra și o decolorare scăzută sălbatică cu un pas pentru a adăuga contrast. Tunsul unui tip foarte unic. Texturile de deasupra dau părului o mișcare excelentă stilului de păr.

79. Coafură pentru bărbați cu decolorare ridicată + păr creț

braidbarbers_curly hair undercut coafuri moderne pentru bărbați

Tunsoare de Frizerii de împletitură

Așa faceți părul creț să se răcească. O decolorare ridicată, cu un decupat deconectat. Părul creț de deasupra este lăsat lung și sălbatic. Coafurile pentru bărbați creți sunt super minunate.

78. Slicked Back Men’s Hairstyle

coafuri pentru bărbați alan_beak_and high fade pieptănate și suflate înapoi tunsoare nouă

Tunsoare de Alan Beak

O abordare modernă a tunsorii clasice pentru bărbați. Părul este coafat folosind un uscător de suflare și un pieptene cu dinți largi pentru a crea separarea și detaliile. Folosiți o pomadă puternică de finisare mată pentru a menține coafura în poziție. O tunsoare masculină cu adevărat alfa.

77. Mid Fade + Tunsoare Pompadour texturată

coafuri pentru bărbați javi_thebarber__and high fade păr texturat mai lung pe coafură pentru bărbați

Tunsoare de Javi Frizerul

Aceasta ar putea fi cea mai populară coafură masculină a anului. A fost un look foarte popular. O decolorare ridicată combinată cu un quiff pompadour texturat. Pentru a obține această coafură cool pentru bărbați, lucrați cu o cantitate generoasă de pomadă mai puternică în păr. Folosiți palmele pentru a lucra părul în lateral perpendicular pe deconectare și, de asemenea, trageți-l înainte folosind degetele. Lucrați și mutați părul în direcția dorită. De asemenea, puteți utiliza mai întâi un uscător de suflare pentru a-i oferi o mișcare și un volum suplimentar pe care pomada dvs. le poate menține la loc.

76. Coafură subcotată pentru bărbați + Păr creț

frankdabarber_and_tall părul creț bărbații pielea înaltă estompează tunsorile masculine

Tunsoare de Frank Soto

Subcutările sunt încă o alegere foarte populară. Au fost o coafură pentru bărbați de câțiva ani și încă arată cool, deoarece frizerii creează din ce în ce mai multe versiuni ale acestui look super cool. Aici avem o tăietură a părului creț care lasă părul deasupra foarte natural, în combinație cu laturile ultra scurte.

75. Par gros și mediu, dezordonat

criztofferson_pătrundere înaltă a tenului și coafură mai lungă pentru bărbați

Tunsoare de criztofferson

Un alt exemplu uimitor de coafură tăiată, dar cu părul gros și mai lung deasupra și o decolorare cheală pe laterale.

74. Decupare tunsoare / subcotare -> Par scurt

markthebarber_and estompare neclară și decupare scurtă pentru bărbați

Tunsoare de Mark Marrero

Poate cea mai notabilă tunsoare masculină din acest an. Cultură scurtă, aceasta este, de asemenea, o tăietură deconectată care contrastează puternic laturile ultra scurte. Coafurile pentru bărbați Crop sunt opțiuni excelente de păr scurt.

73. Fade ridicat + Păr lung ondulat deasupra

virogas.barber_lo estompează părul lung și cheliat pe coafuri noi pentru bărbați

Tunsoare de Viroga’s Barbershop

Părul este lăsat lung și slăbit deasupra. Dacă aveți păr gros sau ondulat, aceasta este una dintre cele mai bune tunsori pe care le puteți obține. Părul mai lung este deconectat de pe părțile scurte tăiate curat. Pur și simplu uscați cu prosopul sau uscați-le și plecați.

72. Tuns Taper + Twist Bucles

nellynelthebarber_and buclele naturale suflă tunsoarea

Tunsoare de Nelly

Una dintre cele mai preferate coafuri pentru bărbații negri. O decolorare conică păstrează aspectul proaspăt și curat, în timp ce părul natural creț de deasupra este răsucit în bucle fabuloase.

71. Fringe lungă și crețată laterală scurtă

whitneyvermeer_ și coafură proaspătă și creț pentru bărbați 2016

Tunsoare de Whitney Vermeer

O altă tunsoare uimitoare pentru băieții care au părul creț și care cred că nu pot obține o tunsoare frumoasă, dar mișto. Părul creț mai lung este menținut mai greu în față, în margine, dar scurt pe părți și pe spate. Aceasta este una dintre cele mai bune tunsori de păr creț pentru bărbați pe care le-am văzut tot anul.

70. Partea tare + Bucle naturale

juliuscaesar_and_cool parte laterală tăiată frumos texturi tunsoare

Tunsoare de juliuscvesar

Curat și clar pe părți, partea dură și bucle naturale în partea stângă sus pentru a-și face treaba. Coafurile bărbătești cu aspect natural sunt super cool.

69. Par gros și dezordonat

mikeyyyyyyy__ și coafură lungă cu franjuri

Tunsoare de Mikey

Aceasta este cea mai bună subcotare. Tăiați foarte scurt și înalt pe laturi lasă părul gros și mai lung deasupra aproape într-un mohawk. Atât de cool. Una dintre cele mai bune tunsori pentru bărbați de Mikey.

68. Coafură clasică pentru bărbați, slicked înapoi

gutierstudio_and coafura slicked undercut pentru bărbați 2016

Tunsoare de Bryant Gutierrez

Un alt stil care țipă mascul alfa. Un undercut s-a strecurat înapoi într-un stil foarte bărbătesc. Pentru a obține stilul … uscați-vă, folosiți o pomadă puternică, cum ar fi Imperial Barber Classic și lucrați-vă în păr. Folosiți-vă mâinile pentru a îndepărta părul înapoi sau folosiți un pieptene sau o perie. Coafurile bărbătești tăiate în spate sunt grozave.

67. Pielea rece se estompează + Partea pe jumătate tare

alan_beak_and tunsoare pentru bărbați cu păr gros și jumătate de parte tare pe coafuri pentru bărbați

Tunsoare de Alan Beak

Un frizer inovator creează o coafură unică pentru bărbați. Avem o combinație cu o parte rece, pe jumătate, dură, decorată într-un pompadour slab. O coafură hibridă combover subcut cut pompadour pentru bărbați.

66. Tunsor pentru bărbați cu decolorare ridicată

braidbarbers_and pompadour clasic cele mai bune tunsori pentru bărbați

Tunsoare de Frizerii de împletitură

O tunsoare clasică pompadour combover stilată la perfecțiune. Barba grozavă + coafură mișto.

65. Coafura pentru bărbați Hi-Lo Fade Pompadour

lianos_urban_cutz_and clean hi lo fade cu păr chirurgical coafură pentru bărbați 2016

Tunsoare de Dimitris Lianos

O altă coafură pompadour creativă. O parte chirurgicală separă o decolorare ridicată și scăzută.

64. Tunsoare Blowout Mohawk -> Super-misto

coafuri jorgethoo_and__blowout__mohawk_burstfade

Tunsoare de jorgethoo

Eșantion minunat, toate modelate, inclusiv o perie de stil fin.

63. Tunsor modern pentru bărbați Slicked Back + barbă

frizeria coreeană tunsă coafură modernă

Tunsoare de Jun Her

Această tunsoare câștigă premiul pentru creativitate. Tunsul tău clasic pentru bărbați, tipic pentru lumea afacerilor de atâția ani. Această tunsoare unică pentru bărbați este adusă la viață cu o decolorare chelie ascuțită și pas pe părțile laterale care emană un șurub atitudine de băiat rău. Glazură pe tort cu barba și gâtele deconectate. Place.

62. Bucle naturale + Piesa dublă dură

zeke_the_barber_and bucle naturale tunsoare dublă cu păr tare pentru bărbați

Tunsoare de Zeke

Părul creț de lungime medie răsucit. Părțile frumoase și curate și partea dură dublă pentru stil.

61. Păr texturat scurt + Pătrunderea pielii medii + Partea dură

braidbarbers_and tunsul bărbătesc pielea se estompează cu recoltă agitată texturată, cu franjuri măturate în lateral

Tunsoare de Frizerii de împletitură

Fii cu ochii pe Braid Barbers dacă vrei să obții un aspect nebun. Aici avem una dintre primele culturi văzute în anul cu barba deconectată, decolorarea chelilor și partea dură. Una dintre cele mai bune tunsori pentru bărbați care vor să iasă în evidență în mulțime.

60. Design de păr rece + Bucle naturale

team_hairbenders_ și design de păr rece și păr cu două culori 2016

Tunsoare de Echipa Hairbenders

Design foarte cool gravat în zona templului. Cea mai bună estompare a templului anului! Coafurile pentru bărbați cu aceste modele sunt super cool.

59. Linie chirurgicală + Undercut + Coafură sălbatică Pompadour pentru bărbați

lianos_urban_cutz_and drop fade și linia chirurgicală haricut

Tunsoare de Dimitris Lianos

S-a estompat înalt și scăzut și despărțit de o parte chirurgicală. Deasupra avem un pompadour cu păr lung care se desfășoară sălbatic.

58. Tunsor scurt cu textură pentru bărbați

deakinandwhite_and tunsoare scurta minunata cu coafura texturi

Tunsoare de deakin&alb

O tunsoare scurtă cu textură frumoasă pentru bărbați. Perfect dacă vrei să faci afaceri la birou.

57. Linie chirurgicală + Buzz Cut

nickthebarber_and Slope Fade Part tunsoare scurtă

Tunsoare de Nick Barber

O linie chirurgicală tăiată ascuțit pentru a separa o decolorare cheală de restul capului care este tăiată ultra scurt.

56. Coafura de păr ondulat de lungime medie

morrismotley_ și părul scurt cu părul lung pe partea superioară coafură pentru bărbați

Tunsoare de Morris Motley

Dacă aveți păr gros sau ondulat, lucrați cu o coafură rece pentru bărbați.

55. High Bald Fade + Bucle naturale

schimbător__ și pielea înaltă se estompează bucle tunsoare

Tunsoare de schimbator

Această decolorare chelie ridicată oferă un contrast vizibil și conferă mișcare și viață părului lăsat natural, dar îngrijit deasupra.

54. Tuns clasic păr lateral pentru bărbați + păr de lungime medie

thegentlemanbarbers_and tunsoare laterală pentru bărbați

Tunsoare de Barbatii Gentleman

O vedere de sus a uneia dintre cele mai populare tunsori masculine din acest an. Se estompează de la mijloc la înalt pe părțile laterale cu un șifon pompadour în față.

53. High Bald Fade + Messy Quiff

sky_salon_and chel se estompează și părul dezordonat slăbit pe tunsori superiori

Tunsoare de Salonul Sky

Un unghi lateral al quiff-ului bărbaților. Avem o decolorare ridicată a pielii, părul deasupra fiind decorat într-un aspect dezordonat.

52. Tunsor Pompadour High Fade

blendz_barbershop_high fade long on top tunsori cool bărbați

Tunsoare de Blendz Barbershop

O altă privire la una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbați. Pielea înaltă se estompează pe părți și părul mai lung dezordonat deasupra sculptat într-un pompadour.

51. Coafură pentru bărbați cu păr gros

mokumbarbers_ fade și coafură lungă pentru bărbați

Tunsoare de Nu Regina Of Fades

O decolorare scăzută, cu păr gros cu textură deasupra, decorată într-un quiff.

50. Degradare ridicată a pielii + Texturi mai lungi deasupra

rokkmanbarbers_ și pielea de la mijloc la înalt se estompează texturi mai lungi pe tunsul de sus

Tunsoare de Barbarii Rokk Man

Dacă doriți să fie cool și clasic, aceasta este cea mai bună tunsoare pentru bărbați pe care o puteți obține. Se estompează chel și părul mediu spre scurt deasupra.

49. Partea mare de estompare + greu

pjabreu_ și coafură deconectată pentru bărbați

Tunsoare de Pedro Abreu

O versiune mai scurtă a coafurii pompadour. Partea dură și estompată a pielii pune accentul pe fast.

48. High Fade + Slicked Back Undercut Haircut

cutthroat_george_balded fade păr mediu tunsori reci

Tunsoare de George Coady

O altă tunsoare bărbătească simplă și cool. Scurt pe lateral. Răsucit înapoi în partea de sus. Misto.

47. Păr scurt și creț + păruri scurte amestecate

rpb_nq high fade short hair ondulat coafura barbati

Tunsoare de Frizerie Ross Parlane

Am părul creț. Tăiați-o scurt pentru o coafură ușor de gestionat pentru părul creț. Folosiți o pomadă cu strălucire pentru a obține acest aspect.

46. ​​Tuns Taper + Cool Hard Curved Part

patty_cuts_and cool curba parte tare tunsoare scurta

Tunsoare de Pat Regan

Formă minunată de tunsoare. Curat ca un fluier. Și detalii super cool cu ​​curba părții dure.

45. Fringe lungă și crețată + tunsoare bărbătească de mare decolorare

agusbarber__ și franjuri lungi și buclate tunsuri ridicate pentru bărbați

Tunsoare de Agus Barber

Dacă aveți părul creț, dar doriți să-l păstrați mai mult timp, în timp ce nu arătați ca o mizerie absolută, aceasta este tunsoarea de obținut. Fade super curat pe lateral și pe spate, combinat cu o franjă lungă care adaugă un stil cool aspectului.

44. Piesa tare foarte fină + Fade + Fringe lungă în față

mikeyyyyyyy__ și deconectat partea dură a pielii se estompează tunsoare cu franjuri mai lungi

Tunsoare de Mikey

Un alt subteran foarte grozav de Mikey. Deconectarea ascuțită de acest stil de tunsoare este incredibilă cu marginea lungă. Undercut-ul este o coafură la modă, care va continua să fie populară. Se pare că în fiecare lună care trece vedem noi stiluri de tunsoare cu tăieturi care apar. Subcutările sunt grozave, deoarece sunt atât de ușor de stilat și de gestionat. Puteți lega această coafură scurtă pentru bărbați cu sau fără produs pentru păr.

43. Coafură pentru bărbați cu părul buclat și spălat înapoi + Fade cu ten ridicat

sirpaulcharles_ și pielea se estompează și valuri naturale coafuri pentru bărbați

Tunsoare de Paul Charles Sheaffer III

O tunsoare uimitoare de păr scurt și creț, cu o decolorare ridicată. Părul creț arată atât de bine tăiat scurt și slicked înapoi cu o pomadă care are strălucire.

42. Tundere combinată

părul cullencharlie17_mediu se estompează și cu barbă cele mai bune coafuri pentru bărbați

Tunsoare de Charlie Cullen

Aceasta este o tunsoare rece. Este un hibrid între o tunsoare decolorată și o subcotare care este mai deconectată de templu.

41. Tunsoare Burst Fade

pjabreu_and burst fade stiluri de tunsoare reci

Tunsoare de Pedro Abreu

Tunsoarea de explozie se referă la a face o declarație îndrăzneață. Una dintre cele mai bune tunsori ale anului.

40. Tunsoare bărbătească foarte scurtă + Ultra Clean Skin Fade

stevetrujillo_ și tunsoare scurtă pentru bărbați 2016

Tunsoare de Orlando Barber

Ultimul tunsor scurt pentru bărbați. Dacă aveți părul gros, aceasta este o opțiune excelentă pentru lunile de vară sau dacă locuiți într-un climat cald. Păstrați lucrurile în căutarea și senzația de răcire cu o lucrare de tuns ultra scurtă.

39. Coafură Quiff cu textură de lungime medie pentru bărbați

michelangelo327_lo coafura chiff quade quiff pentru barbati

Tunsoare de Miguel Angel Cifuentes Robles

Acest quiff texturat prezintă o estompare rece și chelie, amestecată într-o lungime medie a părului pe părți și păr mai lung în partea de sus.

38. High Fade Pomp-Hawk

drewdabarber_and under hawk tunsoare pentru bărbați

Tunsoare de Drew Da Barber

O tunsoare rece și modernă, care arată mai multe coafuri într-una cu o estompare chelă foarte ridicată, care creează un aspect mohawk pompadour combo subcut.

37. Tăierea părului tăiată

mikeyyyyyyy__ și coafură scurtă de recoltare a părului scurt tunsoare

Tunsoare de Mikey

Ca și în ultima coafură, aceasta prezintă, de asemenea, mai multe stiluri de tunsoare într-una. De data aceasta, un amestec de o scurtă scurtă și o tunsoare pentru bărbați.

36. Coafura Taper + Coafura Waves pentru barbati negri

criztofferson_ și taper se estompează și flutură tunsori

Tunsoare de criztofferson

Un conic / templu perfect decolorează părul proaspăt și scurt, coafat în valuri.

35. Pielea se estompează + Păr texturat gros și dezordonat deasupra

criztofferson_ și crocant tăiat sub coafură adh coafură uscată

Tunsoare de criztofferson

Aceasta este o tunsoare bărbătească foarte drăguță, care va exista mult timp. Are un decolorat scăzut de chel / picătură și un păr dezordonat de lungime medie deasupra. Dacă aveți păr gros, aceasta este o tunsoare excelentă pentru dvs..

34. High Fade + Side Fringe Fringe

_karco_and_longer hair high fade coafura pentru barbati

Tunsoare de karco

Această coafură se referă la părul lung de deasupra și la franjuri lungi în față, care contrastează cu părțile laterale tăiate scurt. Arată grozav cu barba.

33. Coafura lungă și tunsă pentru bărbați

braidbarbers_and zero se estompează cu tăietura ambelor părți, coafuri lungi și franjuri, cu coafuri reci

Tunsoare de Frizerii de împletitură

Cel mai bun din ambele lumi. Părul scurt pe părți și părul lung și creț deasupra lasă toate tipurile naturale.

32. Piesa dură curbată

diamondstatusbarbering_and cool short hair păr greu tuns bărbați

Tunsoare de Diamond Status Barbering

Adăugați câteva detalii la tunsoarea dvs. ultra scurtă pentru bărbați. Dar fiți pregătiți să curățați acea parte chirurgicală în fiecare săptămână.

31. Drop Fade + Curover Slicked Combover

anthonythebarber916_hard part ondulat pomadour tunsori pentru bărbați 2016

Tunsoare de Anthony Giannotti

Un alt exemplu grozav de a face părul creț să arate grozav. O spate lungă de lungime medie.

30. Pompadour scurt + tunsoare redusă

swisshairbyzainal_and drop skin fade coafura medie scurta pentru barbati

Tunsoare de Zainal

Frumos amestecat de sus în jos. O tunsoare scurtă versatilă pentru bărbați, care poate fi decorată în mai multe moduri.

29. Fade ridicat + Păr creț dezordonat

hearseyboy_ și părul creț și coafura cu o decolorare ridicată

Tunsoare de hearseyboy

Se estompează chelii sunt minunate pentru vremea călduroasă mai ales dacă aveți părul gros și creț. Aceste tunsori de păr cret sunt asortate frumos cu o barbă bine îngrijită.

28. Fringe lungă și crețată + Coafură pentru bărbați cu o decolorare ridicată

mișcare ryancullenhair_and_natural cu coafuri lungi frontale scurte pentru bărbați 2016

Tunsoare de Ryan Cullen

O estompare ascuțită pune accentul pe părul creț de deasupra creând mișcare în franjuri.

27. Tunsură Pompadour de lungime medie

r.braid_ și părul mediu decolorat și mediu părul suflat uscat pentru bărbați

Tunsoare de Robert Braid

Pentru a obține această coafură, uscați-vă părul pe spate și apoi lucrați într-o notă de pomadă puternică. Pieptănează-ți sau perie-ți părul în loc.

26. Piesa pe jumătate tare + Quiff texturat

ceejayfadez_ și păr dezordonat suflat partea uscată parte tare coafuri bărbați

Tunsoare de Chris

O altă variantă a quiff-ului texturat care se estompează frumos într-o barbă. Suflați părul și folosiți o pomadă cu finisaj mat deținere medie.

25. Coafura Slicked Back Undercut pentru bărbați

braidbarbers_and pielea se estompează scutură coafurile noi pentru bărbați

Tunsoare de Frizerii de împletitură

Coafura tăiată clasică pentru bărbați. Folosiți un pic de produs de menținere medie pentru a-l menține curge înapoi.

24. Cultură scurtă texturată + Design de păr

paulmacspecial_and designul părului și tunsoare scurtă pentru bărbați

Tunsoare de Paul Mac Special

Câte tendințe și stiluri puteți împacheta într-o singură tunsoare. Aici avem o trăsătură de culoare lavandă, modele de păr sculptate în spate, păr texturat deasupra și decupat în față și o barbă deconectată. Toate privirile vor fi îndreptate spre tine când vei intra în cameră.

23. Bucle lungi deasupra + Linie chirurgicală

team_hairbenders_and dope long hiar curly and design of hair

Tunsoare de Echipa Hairbenders

O explozie modernă se estompează, cu bucle naturale mai lungi deasupra. Partea chirurgicală laterală adaugă ceva flare.

22. Tunsor modern Skater + Fade Bald + Fringe lungă

dannyandcobarbers_ și pielea lungă cu franjuri decolorează tunsoarea părului rece pentru bărbați

Tunsoare de Danny & Coafei

Această tunsoare funcționează foarte bine cu părul drept și fin. Decolorarea cheală face ca părul de pe partea superioară și marginea din față să pară a avea mai mult volum și mișcare.

21. Burst Fade + Hair Curly Hair’s Hair Hair Men

level_137_and linii grozave par mediu deasupra chel se estompeaza tunsoare scurta pentru barbati

Tunsoare de NIVEL

Această decolorare în rafală arată grozav, cu o lungime rămasă deasupra. Culoarea adaugă definiție și scoate în evidență acel aspect mohawk.

20. Tunsoare cu recoltă ultra scurtă

thegentlemanbarbers_and scurtă coafură populară pentru bărbați

Tunsoare de Barbatii Gentleman

O altă versiune a unuia dintre cele mai populare stiluri de tunsoare pentru bărbați din anul, tunsoarea recoltată. Acesta este super scurt și strâns. O opțiune excelentă dacă aveți părul gros.

19. Coafură pentru bărbați cu păr ondulat + Fringe lungă + High Fade

jamie_justgents_and texturi lungi și bucle părți scurte cele mai bune tunsori

Tunsoare de Jamie Roberts

O modalitate excelentă de a arăta părul gros și creț. Petrecere în față și toate afacerile din spate și părți laterale cu acest fade mediu. Coafurile bărbaților cu franjuri mai lungi arată grozav.

18. Piesa dură unghiulară

hawkthebarberprodigy_double coafură cu păr greu pentru bărbați negri

Tunsoare de Hawk The Barber Prodigy

Detalii incredibile, subtile, care transformă o tunsoare scurtă obișnuită pentru bărbați într-una dintre cele mai tari coafuri pentru bărbați.

17. Pompadour scurt slicked + High Fade

nickthebarber_and high fade pompadour tunsoare pentru bărbați

Tunsoare de Nick Barber

Acesta este un alt exemplu grozav de a trece de la o tunsoare clasică scurtă pentru bărbați la ceva care este un aspect puțin mai modern. Decolorarea este ridicată, iar părul de deasupra este coafat într-o coafură pompadour / quiff / combover.

16. Partea chirurgicală înclinată + Păr scurt și creț

ellisjohnbrown_and pielea rece se estompează și coafurile spate conice pentru bărbați 2016

Tunsoare de Ellis

O întoarcere modernă foarte cool la partea dură / partea chirurgicală.

15. Partea tare curbată + Valuri

patty_cuts_and valuri și păr dur curbat pentru bărbați

Tunsoare de Pat Regan

Formă minunată în sus și parte dură curbată. O altă frumusețe de Pat Regan.

     14. Quiff texturat + tunsoare mare

jackrobinsonpullen_ și partea dură fină decolorează coafuri scurte pentru bărbați

Tunsoare de Jack Robinson-Pullen

Una dintre cele mai bune tunsori pentru bărbați scurte până la medii ale anului. În cea mai mare parte scurtă, dar o atingere suplimentară în lungime în față face din aceasta un stil de tunsoare care poate fi stilat în atât de multe moduri. Intrați ușor pe produs pentru a scoate în evidență texturile și, de asemenea, pentru a păstra un aspect natural. Sau, folosiți ceva mai mult pomadă și alunecați-vă părul înapoi pentru un aspect complet diferit.

13. Coafura Pompadour pentru bărbați + Parte chirurgicală

hayden_cassidy_and pielea modernă pompadour se estompează tunsorile pentru bărbați

Tunsoare de HaydenCassidyHair

Unul dintre cele mai tari pompaduri ale anului. Tunsul prezintă o estompare mediană separată de o parte dură chirurgicală. Părul de deasupra are un volum suplimentar creat de un uscător. Utilizați o pomadă ușoară, cum ar fi ADH Dry.

12. Părul de lungime medie s-a lăsat pe spate

coafură pentru bărbați morrismotley_and glisată în spate pentru bărbați 2016

Tunsoare de Morris Motley

Bolnav de tunsori decolorate? Roagă-ți frizerul sau stilistul să rămână la pur și simplu. Această tunsoare pentru bărbați a fost tăiată cu o foarfecă pe părți și este amestecată perfect cu părul mai lung deasupra, care este tăiat înapoi pentru o coafură clasică masculină alfa.

11. Coafuri pentru bărbați: păr gros ondulat tăiat

nicholas_the_greek_and pielea se estompează și dezamorsează coafura superioară pentru bărbați

Tunsoare de Grecul

Un păr natural tăiat și cret. Lasă doar corpul din părul tău creț să-și facă treaba. Nu este nevoie de niciun produs pentru păr.

10. Tuns tunsoare curată pentru bărbați curată

changeman__and shadow fade tunsoare pentru bărbați

Tunsoare de schimbator

O umbră super curată se estompează și barba deconectată.

9. Quiff texturat + parte chirurgicală

ryancullenhair_and hi lo fade textura quiff cea mai buna tunsoare pentru barbati

Tunsoare de Ryan Cullen

Poate tunsoarea bărbătească a anului. Tuns bărbătesc cu accent pe partea chirurgicală laterală.

8. Ultra-scurt + parte chirurgicală

dtownpresident3.0_ și se estompează cu părul scurt și părul scurt tunsoare pentru bărbați

Tunsoare de Presedinte Dtown Frizer Paul DeSales

Transformați o buzz cut într-un aspect mai modern cu o parte dificilă.

7. Coafura bărbaților mai lungi suflată în spate uscat

braidbarbers_and coafuri pentru bărbați 2016 coafuri medii pentru bărbați toate tăiate foarfece

Tunsoare de Frizerii de împletitură

O altă tunsoare perfectă pentru bărbați pentru părul mediu spre lung. Foarfeca tăiată scurt pe partea din spate și pe cele joase pentru a păstra lucrurile în ordine și ordonate.

6. Slicked Back Hi Lo Fade

tunsoare pentru bărbați lieanne__and_cool 2016

Tunsoare de L. Buckley

Se estompează chel cu o parte laterală dură. Părul de deasupra este alunecat în spate și amestecat frumos. Coafură bărbătească foarte drăguță.

5. Coafură pentru bărbați cu franjuri lungi

barber_djirlauw_and high fade pe ambele părți coafuri lungi cu franjuri pentru bărbați 2016

Tunsoare de Ruben Djirlauw

Franjurile lungi și părul lung deasupra, cu o decolorare cheală pe părți, creează o coafură super elegantă.

4. Short Quiff + Design de păr

bolinbarber_and hi lo fade designul parului culoarea parului cele mai bune coafuri barbati

Tunsoare de Ivan Rodriguez Hernandez

Este nevoie de ceva mai multă întreținere pentru acest stil de tunsoare, dar arată atât de cool. Designul părului, culoarea părului și texturile definesc această tunsoare.

3. Linie chirurgicală + Texturi dezordonate + High Fade

lianos_urban_cutz_ și păr texturat rece deasupra cu partea dură laterală haricut pentru bărbați

Tunsoare de Dimitris Lianos

Vrei o coafură ușor de gestionat? Aceasta este o tunsoare scurtă și rece pentru bărbați, cu o decolorare ridicată, o parte chirurgicală și texturi dezordonate. Pur și simplu uscați prosopul și plecați.

2. Tunsor Freshy Clean + X-Ray Design

patty_cuts_and freshy tunsoare curată 2016

Tunsoare de Pat Regan

Proiectare rece a părului cu raze X, decolorare chelie și barbă.

1. Reducere a decolorării + păr lung dezordonat

coafuri lungi pentru bărbați: frizerul coreean, foarfeca de păr mediu tăiat cea mai bună tunsoare

Fotografie tunsoare de Jun Her

Dacă vrei să-ți crești părul mai mult și să arăți ca un bărbat modern, aceasta este o coafură grozavă pentru tine. Aspectul este păstrat curat cu o decolorare redusă. Puteți păstra părul deasupra arătând dezordonat și sălbatic, sau puteți adăuga ceva produs pentru păr pentru a-l coafa în loc. Această coafură bărbătească arată mișcare în față, în timp ce franjura contrastează cu acea decolorare scăzută.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.