Tipuri de tunsori decolorate: un ghid complet

Tunsorile decolorate sunt una dintre cele mai populare și mai ușoare tendințe de coafură pentru bărbați. Sunt peste tot, deoarece o estompare poate fi adăugată la orice tip, lungime sau stil de tunsoare pentru bărbați. Decolorările sunt, de asemenea, un aspect excelent, reducere a întreținerii, fără a lua în considerare vizitele frizerului pentru întreținere.

O decolorare ia părul de la scurt la chiar mai scurt. Cele trei tipuri principale de tunsori decolorate sunt decolorări scăzute, medii și ridicate. Aceasta se referă la cât de înaltă se estompează pe cap.

Se estompează explozii și se estompează tâmplă acoperă o porțiune mai mică a capului, dar au un impact mult. Se estompează chelii pot fi oricare dintre cele de mai sus și pot rade părul până la piele. Se estompează umbrele de la scurt la scurt, dar nu dezvăluie pielea.

Consultați aceste imagini pentru toate tipurile de tunsori decolorate. Amestecă și asortează diferite tipuri de decolorare cu diferite coafuri pentru a-ți crea propriul look unic.

Low Fade

1. Low Fade + Design de păr

Tipuri de tunsori Fade

Mateus Marques

Această decolorare ridică linia părului cu aproximativ un centimetru până la capăt. O pereche de tăieturi în spatele urechii atrage și mai mult atenția asupra acestei estompări neclare.

2. Buzz Cut + Line Up + Low Fade

Nathanael David

Buzz cut and fade este o combinație populară care poate fi purtată în mai multe moduri. O decolorare neclară în spate contrastează cu linia definită în frunte.

3. Scăderea chelului scăzut

Pat Regan

Fade-ul scăzut este, de asemenea, un plus extraordinar pentru coafurile bărbaților mai lungi. Această decolorare este cam la fel de mică.

Fade mediu

4. Tunsul părții laterale

Alisson Mota

Această tunsoare cu părți laterale este un stil măgulitor și popular, care poate avea fețe conice (tăiate cu foarfecă) sau conice (tăiate cu tăietoare). După cum indică și numele, estomparea medie se află undeva între estomparea joasă și cea înaltă. Multe decolorări medii sunt, de asemenea, decolorări de cădere care urmează linia părului din spatele urechii.

5. Tunsoare Mid Fade

Timoti Ormsby

În loc să cadă în jos, această estompare cheală mijlocie urmează o linie în jurul capului de sub coroană.

6. Decupare tunsoare + Fade mediu

Wes Staucet

Această tunsoare la modă, cu tendințe medii, este o opțiune elegantă și ușor de purtat pentru băieții cu păr gros și ondulat.

High Fade

7. Pompadour Fade

Josh O’meara-Patel

O decolorare ridicată este o adăugare măgulitoare și curată pentru orice coafură. Poate servi și ca pânză pentru un design de păr simplu sau complex.

8. Tundere cu chel mare

Frizer Majestic

Cu această scurtă tăietură buzz, decolorarea trebuie să coboare rapid pe piele. Decolorarea ridicată continuă linia părului definită de bandă în sus.

9. Pieptene peste fade

John Carmona

Cu părul mai lung deasupra, decolorările ridicate creează coafuri de deconectare dramatice, precum acest pieptene cu volum mare.

10. tunsoare High Fade

Woodies Barbershop

Se estompează în spatele coroanei pentru a lucra cu părul. Fiecare decolorare este diferită, deoarece este adaptată părului și capului tău.

Burst Fade

11. Tunsoare Burst Fade

Diego Elizarraras

Estomparea exploziei arată ca un soare care a izbucnit în spatele urechii. O pereche de linii ras adaugă efectului.

12. Pomp Fade

Miguel Rocha

O explozie care se estompează în spatele urechii diferențiază această pompă de celelalte.

13. Burst Fade Mohawk

Caleb Porter

Părțile decolorate în rafală pot crea o siluetă mohawk pentru părul scurt și lung sau drept și creț.

Drop Fade

14. Picătură de chel se estompează

Travis Hill

Această decolorare proaspătă taie partea scurtă și coboară în spatele urechii pentru a urma linia părului din spate.

15. Tunsoare Drop Fade

Julius Cvesar

Fade drop creează o vedere laterală dramatică, chiar dacă nu aveți cerneală.

16. Scădere scăzută

Javi Bărbierul

Toate decolorările scăzute sunt decolorări, deoarece urmăresc fluxul liniei părului.

Temple Fade

 17. Buzz + Quick Fade

Pat Regan

Boxerul campion Danny „Swift Garcia se pregătește pentru succes în interiorul și ieșirea din ring cu acest bâzâit curat și perdele decolorate.

18. Buzz Cut + Line Up + Temple Fade

Angel Raws

Decolorarea templului are un impact mare pentru o zonă atât de mică. La fel ca o linie, decolorarea templului se reglează și îmbunătățește linia părului.

19. Sideburn Fade + Beard

JM da Barber

Această estompare a templului separă barba de o tăietură scurtă.

Bald Fade aka Skin Fade

20. Părul din spate scăpat + Șlefuirea scăzută a cheliei

Rum Barber

Această tunsoare cu părți laterale de lungime medie are trei lungimi diferite de păr, creând straturi vizuale.

21. Tunsoare Fade Chel

Criztofferson

Decolorările chelii sunt un tip de decolorare care coboară pe piele. Orice tip de decolorare poate fi o decolorare a pielii, inclusiv scăzut, mediu ridicat, picătură, tâmplă și explozie.

22. Decolorarea pielii

Josh O’meara-Patel

Fade chel arata grozav pentru toată lumea, dar se remarcă într-adevăr cu părul întunecat pe pielea deschisă. Purtați o decolorare a pielii, cu părul lung deasupra, pentru părți fără întreținere.

23. Tunsoare clasică Taper Fade

Tipuri de tunsori decolorate

andydcbarber

Acesta este un aspect minunat la tunsoarea dvs. clasică, decolorată. Părul este tăiat scurt, dar nu până la piele. Tunsul are o lungime medie frumoasă a părului deasupra. Ce frumusete!

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.