100 de cele mai bune tunsori pentru bărbați pentru 2021: alegeți un aspect nou!

Care sunt cele mai populare tunsori și coafuri pentru bărbați pentru bărbați? Le veți găsi chiar aici în acest ghid nou actualizat.

Aceasta este cea mai bună colecție de tunsori pentru bărbați și coafuri reci pentru bărbați. Am fost foarte atenți să selectăm doar cele mai bune exemple ale tuturor celor mai noi tunsori pe care le vedem tăiate și stilate de cei mai buni frizeri din lume. Derulați în jos, găsiți un aspect nou, apoi arătați pur și simplu fotografia frizerului. Super ușor.

Mai jos, veți găsi cele mai proaspete idei de păr pentru bărbați, inclusiv aspectul părului scurt, opțiunile de lungime medie sau lungă a părului, tunsori super cool. Acestea sunt cele mai noi și populare coafuri și tendințe pentru bărbați pe care le vedem în cele mai bune frizerii din întreaga lume.

În detaliu, discutăm despre tunsorile, cele mai bune produse pentru păr pentru bărbați de utilizat și cum să le coafați. Și vă prezentăm cele mai populare tipuri de tunsori pentru bărbați, precum și toate tipurile diferite de fade pe care vi le poate oferi frizerul.

Acestea sunt cele mai noi tendințe în ceea ce privește tunsorile decolorate, tăieturile moderne, pompadourile în diferite lungimi și stiluri, tunsorile clasice pentru bărbați, tunsori reci cu pieptene, și cele mai populare tunsori și tunsori.

Există mai multe stiluri de tunsoare cool pentru băieți ca niciodată. Rămâi proaspăt, rămâi răcoros. Se amestecă și se potrivesc caracteristicile, lungimea părului, parțial vs fără părți, sau se estompează cu aspectul tuns conic. Vedem, de asemenea, tunsori pentru bărbați care prezintă coafuri mai lungi cu mișcare și flux. Dacă aveți părul lung sau vă gândiți să îl creșteți, consultați ghidul nostru final pentru părul lung pentru bărbați.

Tendințele actuale arată, de asemenea, coafuri bărbătești cu aspect natural, care sunt decorate cu tenuri mai ușoare și pomade cu finisaj mat. De asemenea, puteți utiliza un uscător de suflare pentru a obține un flux exagerat și un volum suplimentar pentru coafura dvs..

Deși tendința se îndreaptă spre părul mai lung și tunsorile pentru bărbați de lungime medie, veți găsi și alegerile noastre de top pentru băieții care doresc părul scurt. Tunsorile scurte sunt întotdeauna populare, deoarece sunt ușor de gestionat și au un aspect curat.

Unele dintre aceste înfățișări de mai jos sunt se estompează tunsori ceea ce înseamnă că frizerul dvs. folosește tăietori pentru a rade părțile laterale și partea din spate a capului într-un anumit stil. Alte tunsori sunt în întregime tăietură foarfecă peste tot incluzând laturile și spatele.

Dacă aveți părul creț, părul ondulat sau părul gros, veți găsi și câteva tunsori grozave mai jos. Ai bucle? Consultați ghidul nostru complet pentru părul creț. Vă arătăm cele mai bune tunsori și cele mai bune produse pentru îngrijirea părului creț.

Top 100 de tunsori pentru bărbați + coafuri pentru bărbați

Bine, deci să ne scufundăm și să aruncăm o privire la cele mai bune tunsori pentru bărbați și coafuri pentru bărbați pe care le-am văzut anul acesta. 

Undeva pe această listă, există o nouă tunsoare și o combinație de coafură pentru bărbați pe care să o puteți încerca.

1. Tunsoare cool pentru bărbați + Fade redus

Zach Ramsey

Aceasta este o tunsoare rece pentru bărbați, care prezintă păr texturat mediu și o decolorare scăzută a cheliei.

2. Tunsor mediu pentru bărbați + Fade chel

Frizer Cole

Această tunsoare are păr scurt până la mediu pe partea superioară, cu părțile ras. O abordare modernă a pompadourului.

3. Tunsor modern pentru bărbați

Frizer James Beaumont

Un exemplu minunat de aspect clasic în spate. Dar aici părul de deasupra este lăsat ceva mai natural. Aceasta nu este abordarea tradițională a stilului cu o pomadă strălucitoare. Mai degrabă părul a fost periat înapoi și suflat uscat cu un uscător de păr pentru a oferi acel flux și mișcare naturală. Folosiți o pomadă mată.

4. Coafura părului lateral pentru bărbați

Slicked Partea laterală Quiff tunsoare

hosseinsarv

O coafură bărbătească cu aspect deosebit, cu o parte laterală. Pentru a obține acest aspect, veți dori să utilizați un produs care are un pic de strălucire. Lucrați o cantitate mică de pomadă strălucitoare în părul umed. Pieptene în loc. Pentru a obține un plus de corp, folosiți un uscător.

5. tunsoare bărbați de lungime medie + decolorare chelie

Părți scurte lungi pe tuns tuns pentru bărbați

Mikey

Aceasta a fost una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați de câțiva ani. Partile ras. Păr lung deasupra. Trebuie să utilizați un uscător de suflare pentru a obține părul înalt și înalt în picioare. Un aspect minunat pentru orice tip, dar funcționează cel mai bine cu tipurile de păr mai groase.

6. Tunsoare conică Cool Flow pentru bărbați

Tunsoare cu flux pentru bărbați

Iisakki Nummi

După cum am spus, aspectul părului este mai lung. Din ce în ce mai mulți băieți își cresc părul mai mult timp deasupra. Aceasta este o frumoasă tunsoare tunsă cu foarfecă pentru bărbații cu părul creț. Prezintă o mișcare și un flux excelent.

7. Tunsoare scurtă texturată + High Fade

Whitney Vermeer

Aceasta este o tunsoare scurtă excelentă pentru bărbați, care poate fi coafată în mai multe moduri. Îl poți purta și îngrijit pentru birou sau îl poți încurca pentru un aspect mai nervos când ieși în oraș.

8. Coafura Pompadour cu par lung pentru barbati

Curran Candage

Un alt exemplu grozav de coafură pompadour rece, cu părțile scurte și părul mai lung deasupra.

9. Undercut + Păr dezordonat deasupra + Franjuri lungi

Tuns tunsoare rece pentru bărbați

Kristijan Lizačić

Aceasta este o subcotare super tare. Dacă aveți o abundență de păr gros, aceasta ar putea fi o opțiune bună. Părul de deasupra este lăsat să curgă sălbatic. Undercuts-urile sunt una dintre acele tunsori pentru bărbați care continuă să evolueze în stiluri noi și mai cool.

10. Tunsoare cu franjuri lungi

joshlamonaca

O versiune modernă și cool a clasicului „tunsoare skater”, care prezintă o franjă lungă în față și laturi scurte

11. Tunsoare conică pentru păr gros cu părți scurte + franjuri lungi

Coafura pentru barbati pentru par gros

Dre Hair

O tunsoare frumos conică. O tunsoare parțială cu aspect lateral. Nu prea multă lucrare de tăiat, în principal tăiată cu foarfecă.

12. Tuns scurt și răcoros pentru păr gros + Fade chel

tunsoare scurtă

travisanthonyhair

O tunsoare rece pentru bărbații care au părul gros. Este tăiat scurt deasupra, frumos și proaspăt în față, cu o linie în sus, și prezintă o decolorare chel pe părțile laterale.

13. Tunsoare scurtă pentru bărbați

Tunsoare scurtă pentru bărbați cu textură scurtă

Alternative Barbering Co.

O tunsoare cu textură scurtă super cool, cu o decolorare redusă și un flux abundent. Tunsorile pentru bărbați texturați sunt minunate, deoarece vă oferă mai multe opțiuni de stil. Acestea pot fi purtate îngrijite și curate dacă vă coafați cu un pieptene sau în stilul unei coafuri mai puțin rafinate.

14. Tunsoare texturată + franjuri lungi + decolorare ridicată

Tunsoare scurtă cu textură pentru bărbați cu decolorare ridicată

Tunsoare de Rafa Underground

O tunsoare atât de mișto. Texturile medii dezordonate din partea de sus dau acel aspect spiky. Fringe a fost păstrat mai mult timp. O altă subcotare cu o întorsătură foarte modernă.

15. Tunsoare scurtă cu vârf spiculat + barbă

Tuns scurt, cu vârfuri, cu decolorare a pielii

Tunsoare de Tom Baxter Hair

Un alt exemplu grozav de tunsoare quiff. Una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați pe care am văzut-o în ultimii doi ani a devenit populară de către David Beckham. Acesta este pe partea mai scurtă. Texturile dau acel aspect spiky deasupra. Folosiți o pomadă de susținere medie până la puternică pentru a coaja tunsoarea în poziție.

16. Tunsoare Taper Fade de lungime medie

Tuns pentru bărbați de lungime medie, decolorat

Tunsoare de Agus De Asis

Aceasta este o tunsoare taper minunată, decolorată, cu un flux mare de lungime medie deasupra. Va trebui să utilizați un uscător de suflare pentru a obține acest flux și mișcare.

17. Tunsor scurt Pompadour + Mid Fade

Tunsoare bărbătească scurtă pentru păr gros cu estompare medie sau scăzută

Tunsoare de Viroga’s Barbershop

Această tunsoare pentru bărbați are o estompare super curată pe părțile laterale și pe spate. Perfect amestecat cu părul de lungime scurtă până la medie pe partea de sus. Un aspect minunat curățat pentru cei dintre voi care au părul gros, ondulat sau creț.

18. Tuns tuns cret

Tunsori pentru parul cret plat

Tunsoare de Nathan Emery

Buclele perfect sculptate pe partea superioară și laterală sunt scurte, cu o estompare medie.

19. Tunsoare de lungime medie + Mid Fade

Tunsoare de lungime medie pentru bărbați cu decolorare medie

Tunsoare de Javi Frizerul

O linie excelentă în față. Pentru ca părul să arate așa deasupra, trebuie să folosiți un uscător și o perie. Puteți sufla părul umed și uscat cu sau fără o pomadă ușoară până la medie.

20. Coafură răcoroasă pentru păr lung și creț + Fade

Coafură bărbătească răcoroasă pentru părul creț mediu până lung

Tunsoare de Frizerii de împletitură

O decolorare a picăturii chelie păstrează lucrurile răcoroase în spate și laterale. Părul creț deasupra este lăsat sălbatic. Fringe lungă în față. Dacă ai părul gros și creț, acesta este un aspect grozav. Ușor de stilat și întreținut. Pur și simplu uscați prosopul și plecați.

21. Pieptene peste tunsoare + Partea laterală + Decolorare redusă

Coafură cu părți laterale pentru bărbați cu o decolorare redusă

Tunsoare de Talitha ‘Tils’ Maddison

O tunsoare clasică drăguță pentru bărbați, cu un aspect modern. Un amestec de parte laterală și coafură pompadour.

22. Tunsoare clasică modernă pentru bărbați cu lungime medie

Tunsoare clasică pentru bărbați, rece, pentru păr gros, de lungime medie, cu barba deconectată

Tunsoare de Tom Baxter Hair

O tunsoare conică clasică pentru bărbați, cu aspect lateral, cu părți laterale. Scurt pe lateral. Păr lung deasupra.

23. Tunsoare clasică pentru bărbați cu stil înapoi + linie

Tunsoare pentru bărbați de lungime medie, cu decolorare ridicată

Squeak Pro Barber

Aceasta este o tunsoare atât de grozavă pentru bărbați. Super versatil. Ușor de coafat. Are o decolorare ridicată, cu păr de lungime medie deasupra, care poate fi coafat în atât de multe moduri. Aranjează o pompă, glisează-o înapoi, pieptene într-o coafură cu părți laterale sau purtați-o uscată și naturală. Atâtea opțiuni. Pentru a obține acest aspect, utilizați o pomadă ușoară până la medie. Lucrați o cantitate mică de pomadă în păr când este uscat. Sau, transformați-l în păr umed și folosiți un uscător și o perie pentru a obține acea mișcare și aspect ondulat.

24. Frizură scurtă și curată rece + Fade

Tunsoare scurtă pentru bărbați cu părul creț și decolorare

Criztofferson

Aceasta este o tunsoare de vară atât de grozavă pentru bărbați. Funcționează cu orice tip de păr. Părul a fost tuns scurt deasupra. Prezintă o picătură decolorată până la piele și o barbă deconectată cu aspect rece.

25. Tunsoare Pompadour Cool Undercut + Drop Fade

Tunsoare Pompadour pentru bărbați cu cădere chelie

Swiss Hair de Zainal

Această tunsoare este pe jumătate pompadour pe jumătate tăiată. Prezintă o picătură decolorată până la piele. Pentru a obține acest aspect aveți nevoie de un uscător. Aceasta este ceea ce va oferi părului corp, flux și mișcare. Se perie și se usucă pe o parte. Periați și uscați fața în spate. Este uimitor ce pot face doar o perie și un uscător pentru a oferi părului un flux mare. Nici nu trebuie să utilizați un produs. Cu toate acestea, o pomadă ușoară până la medie va ajuta la menținerea părului în picioare pentru mai multe ore ale zilei.

26. Coafura dezordonată pentru bărbații cu păr gros

Coafură dezordonată pentru bărbații cu păr gros și estompat

Dang Cuts Hair

Un alt exemplu grozav de subcotaj modern. Părul texturat dezordonat deasupra conferă tăieturii o senzație modernă.

27. Tunsoare de lungime medie pentru păr drept + decolorare redusă

Tunsoare scăzută pentru bărbați

Conor Taaffe

O decolorare scăzută în lateral și în spate, cu părul mediu în partea stângă sus pentru a curge oricum dorește.

28. Bucle lungi + Design de păr rece

Bucle lungi bărbați coafură cu vârf plat

Frizerii dinastiei

Partea tare a părții răcoroase accentuează această estompare ridicată. Perfect amestecat cu păr natural mai lung pe partea de sus.

29. Fade scăzut + păr mai lung dezordonat deasupra

Pe partea superioară, coafură scăzută de chel și coafură pentru bărbați dezordonată

Men’s World Herenkappers

O tăietură cu păr lung texturat dezordonat deasupra. Fade foarte curat.

30. Tunsoare ondulată texturată pentru bărbați

Coafură texturată de lungime medie pentru bărbați și decolorare cheală

Toastie

O tunsoare chelie, cu păr lung ondulat deasupra. Se întâmplă mult contrast. Una dintre cele mai tari tunsori pentru bărbați pe care o poți obține dacă ai părul ondulat sau creț.

31. Tunsură păr părții laterale răcoroase pentru păr gros

Tunsoare cool pentru bărbați pentru păr gros, cu decolorare medie și parte laterală

Viroga’s Barber

Partea laterală (partea tare rasă), cu aspect de răcire scăzut. Coafură de lungime medie cu aspect mediu.

32. Bucle naturale + Texturi + Partea tare

Bucle și texturi naturale cu coafură pentru bărbați

Julius Cvesar

Curățați fade mid cu bucle naturale deasupra. Partea dură separă și contrastează părțile laterale de părul de deasupra.

33. Tunsoare elegantă pentru păr creț pentru băieți

Coafură pentru bărbați cu părul creț rece

Whitney Vermeer și Aprindeți modelele

O tunsoare atât de grozavă pentru băieții care au părul creț. Părțile scurte tăiate foarte curate se amestecă cu părul gros și creț și cu franjuri mai lungi.

34. Bucle naturale frumoase lungi

Bucle naturale lungi frumoase tunsoare pentru bărbați

Whitney VerMeer

O altă capodoperă a părului creț. Părți proaspete frumos tăiate. Părul deasupra este lăsat să-și facă singur.

35. Tunsoare scurtă conică pentru păr creț

Tunsoare scurta pentru parul cret

Surbarberii

Un design răcoros și simplu al gâtului sculptat în această estompare excelentă. Amestecat frumos într-o tunsoare clasică scurtă pentru bărbați. Folosiți o cantitate mică de pomadă sau doar prosopul uscat și periați-l la loc. Super ușor de coafat.

36. Tunsoare scurtă, cu păr creț texturat

Coafură pentru bărbați cu părul creț texturat

Tom Chapman

O coafură groasă cu textură groasă pentru bărbații care au părul creț.

37. Pompadour Meets Modern Mullet

Tunsoare cool pentru bărbați cu barbă

Juan Morales

Mullets sunt înăuntru. Și vor crește în popularitate pe măsură ce ne îndreptăm spre 2020. Acesta este un super cool undercut întâlnește pompadour întâlnește muget.

38. Texturi medii deasupra + laturile scurte conice

coafură medie pentru bărbați, cu păr gros cu textură pe partea superioară și laturile scurte

Morris Motley

Dacă aveți păr gros, aceasta este o tunsoare grozavă pentru a încerca. Conic scurt pe laterale. Părul lung pe partea de sus a stilului spate. Puteți să-l îmbrăcați într-un aspect lateral sau pur și simplu să-l glisați înapoi.

39. Coafură modernă slicked Back

Slicked înapoi coafură modernă pentru bărbați

Josh Connolly

Îmi place mult această tunsoare. Subcutia nu este rasă atât de sus pe cât vedeți în mod normal. Părul de deasupra este stropit în spate. Puteți să-l periați și să-l uscați înapoi. Sau puteți alege un aspect mai strălucitor folosind o pomadă strălucitoare, să o transformați în păr umed și pur și simplu să vă periați sau pieptănați părul înapoi la locul său.

40. Foarfecă tăiată cu părți laterale pentru păr gros

Tuns parțial lateral pentru bărbați

Subteran Veria

Un alt exemplu minunat de direcție a lucrurilor. Mai mult flux, mișcare și lungimi mai lungi de păr. O tunsoare conică excelentă pentru bărbați. Scurt pe lateral, dar fără piele. Conceput în mod natural într-o parte laterală.

41. Mohawk Bald Fade Hair + Fresh Line Up

Coafură mohawk pentru părul creț și modelează în față cu decolorare chelie

Nivel

Mohawkii au devenit din ce în ce mai populari în ultima vreme. Această tăietură are o decolorare chelie, aliniată în partea din față pentru a păstra lucrurile curate și proaspete, iar buclele de deasupra sunt lăsate naturale pentru a-și face treaba.

42. Franjuri cu textură lungă + tunsoare de estompare medie

Coafură cu franjuri lungi texturate pentru bărbați, cu o estompare medie

Mikey

O franjură lungă arată doar cool. Aceasta este o abordare modernă a tunsorii clasice a patinatorilor pentru băieți. Texturile lungi sunt proiectate înainte în fluxul marginii. Lungimea părului mai grea în față și în partea de sus contrastează perfect cu decolorarea mediană în lateral și în spate.

43. Tuns scurt cu textură Quiff + Mid Fade

Tunsuri scurte pentru bărbați, cu decolorare medie

Frizerie Ross Parlane

Tunsorile scurte pentru bărbați nu se demodează niciodată și arată întotdeauna grozav. Aceasta este o tunsoare grozavă pentru băieții care au păr gros și vor să păstreze lucrurile curate și proaspete. Acest aspect prezintă o estompare a pielii mijlocii și un păr scurt texturat pe partea de sus, decorat într-un quiff. Lucrul grozav despre tunsorile scurte este că sunt foarte ușor de întreținut și coafat. Nu prea mult. Pur și simplu uscați prosopul, lucrați o cantitate mică de pomadă în părul umed sau uscat și coafați-l cu degetele. Una dintre cele mai bune tunsori scurte pe care le-ai putea obține.

44. Quiff texturat îndeplinește tunsoarea Pompadour + Line Up

Tunsoare mohawk cu textură și decolorare redusă

Javi Bărbierul

O tunsoare total mișto. Parte mohawk, parte quiff, parte pompadour. Prezintă o decolorare chelie care pune accentul pe părul sălbatic și liber deasupra. Pentru a obține acest aspect, trebuie să folosiți un uscător și o perie.

45. Tunsori reci și scurte pentru păr ondulat + Fade redus

Tuns scurt pentru bărbați, scurți, cu decolorare redusă

Alessio Bolognesi

Tunsorile de cultură au fost foarte populare. Ei continuă să fie puternici și probabil vor continua să fie o alegere de top pentru băieții cărora le place o tunsoare scurtă. Tunsorile de cultură funcționează pentru toate tipurile de păr. La început vedeam culturi tăiate în mare parte. În aceste zile vedem franjuri mai texturate și asimetrice. Acesta este cam între ele. Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune tunsori pentru bărbații care doresc să-și păstreze părul scurt. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune tunsori pentru retragerea parului, deoarece părul este stilat înainte.

46. ​​Valuri naturale Tunsor bărbați de lungime medie + părți scurte

Tunsoare pentru bărbați de lungime medie

Hard Grind

O tunsoare clasică pentru bărbați, cu aspect foarte natural. Părțile scurte, puțin mai lungi deasupra, periate la loc.

47. Slicked Back Wavy Men’s Hairstyle + Bald Fade

Coafură pentru bărbați ondulată înapoi

Jake’s Barber Shop

O altă tunsoare bună pentru băieții care au părul gros sau ondulat. Un aspect clasic cu părțile scurte și părul de lungime medie deasupra. Poate fi îmbrăcat în mod natural ca în această fotografie sau îndoit cu o pomadă puternică cu finisaj strălucitor.

48. Tuns modern Taper Fade pentru bărbați

Tunsoare modernă decolorată pentru bărbați cu păr gros

Adam O’Callaghan

O tunsoare conică complet rece. Părul de deasupra și din spate este păstrat mai mult timp pentru a oferi mișcării părului și a curge față în spate.

49. Tunsoare cu părul buclat mai lung

Coafura pentru barbati cu par lung pentru parul cret sau ondulat

Alan Beak

Aceasta este cea mai bună tunsoare pentru părul creț. Lucrurile au fost toate curățate de-a lungul liniei părului cu o minunată decolorare conică minusculă. Părul creț de deasupra și din spate este lăsat să curgă natural.

50. Păr gros cu textură rece + părți scurte

Tunsoare cu textură rece pentru bărbații cu păr gros, părți scurte

Ryan Cuts Hair

Aceasta este una dintre cele mai bune tunsori pentru parul gros sau parul cret. Conceput într-o parte laterală. Tunsoare super cool pentru bărbați.

51. Decolorare redusă + Bucle răsucite

Bucle răsucite deasupra, formează în sus și se estompează scăzut

Negru de mărar

Această tăietură are o decolorare redusă, cu bucle naturale deasupra, care au fost coafate cu ajutorul unui burete răsucit.

52. Tunsură naturală în spate pentru bărbați cool

Tunsori de top pentru bărbații cu păr gros

Carter Supply Co..

Una dintre cele mai bune tunsori pentru parul ondulat gros. Acest aspect natural este popular acum. Părțile sunt tăiate scurt (dar nu decolorate) pentru a sublinia fluxul natural ondulat de deasupra. Tunsorile decolorate sunt încă foarte populare, dar mai mulți tipi optează pentru un aspect mai natural ca acesta.

53. Tunsed Men’s Tunsoare + Partea laterală

Coafura pentru barbati de lungime medie

Linus Jasper

O altă tunsoare uimitoare pentru bărbații cu păr gros. O tunsoare clasică pentru bărbați medie, care a fost populară. Lucrurile sunt tăiate și curățate. Dar nu funcționează tunderea. Fără păr ras. Fără piele. Iată ce vom vedea din ce în ce mai mult. Mai mulți tipi optează pentru părul mai lung.

54. tunsoare conică pentru bărbați + franjuri lungi + curgere super naturală

Coafură pentru bărbați cu franjuri lungi și de lungime medie

Josh Lamonaca

Îmi place această tunsoare. Aceasta este una dintre cele mai bune tunsori pentru părul subțire de păr fin. Dacă aveți mai puțini păr, doriți o tunsoare care să păstreze mai mult, dar care pune accentul pe ceea ce a rămas deasupra. Această decolorare conică și laturile scurte realizează acest lucru. Amestecat perfect într-o lungime medie deasupra, care are o cantitate extraordinară de debit.

55. Super Cool Low Fade + Păr texturat scurt deasupra

Tunsoare rece și scurtă pentru bărbați, cu texturi scurte și o decolorare redusă

Subteran Veria

Aceasta este una dintre tunsorile mele preferate pe care le-am văzut în ultimul an. Îmi plac tunsorile de estompare care nu sunt doar clasica ta estompare. Această tunsoare prezintă un design răcoros din anii 1980, cu linii dure în spate și laterale pentru a oferi decolorării câteva detalii suplimentare. Foarte tare. Mi-am făcut tunsoarea asta după ce am văzut-o făcută de Rafa. Deasupra, avem câteva texturi medii frumoase.

56. Tunsoare groasă de păr cu texturi + High Fade

Tuns bărbați pentru păr gros, cu decolorare ridicată

Shane Cronin

O altă tunsoare fantastică. Îmi place această tunsoare cu textură agitată, cu o decolorare ridicată a pielii. Pentru a obține această coafură, folosiți pomadă puternică. Lucrați-l în părul umed. Suflați uscat și periați părul în loc. Acesta este un super cool deconectat undercut întâlnește quiff.

57. Tunsură cu lungime medie texturată, pentru bărbați

Tunsoare pentru bărbați de lungime medie, cu părți scurte și păr texturat deasupra

Frizerii Mokum

Cu câțiva ani în urmă era vorba despre tunsori scurte cu textură. Apoi lucrurile au evoluat în tunsori cu textură mai lungi, precum acesta. Aceasta este o tunsoare bună pentru băieții care au păr mai gros, indiferent dacă părul este grosier sau fin. Tăierea texturată ușurează partea de coafare. Puteți să vă uscați cu prosopul sau să le uscați rapid. Apoi, pur și simplu, lucrați cu o pomadă medie până la puternică în păr pentru a aduce texturile în viață. În fiecare zi puteți obține un aspect diferit în funcție de direcția în care mutați părul în loc. Acesta este ceea ce este minunat la tunsorile texturate ca acesta.

58. Tunsori bărbați frumos conici + lungime medie pe partea de sus

Tunsoare conică pentru bărbați

Javi Bărbierul

O tunsoare atât de grozavă conică. Clasic. Pur și simplu periați și uscați fața în spate.

59. Tunsoare simplă scurtă pentru bărbați, cu o decolorare ridicată

Tunsoare scurtă pentru bărbați, cu decolorare ridicată

Frizerie Glassbox

O tunsoare clasică simplă și frumoasă, pe care bărbații o pot obține chiar acum. Părul este un pic cam în față, cu un flip în spate și în lateral în partea din față.

60. Tunsul Temple Fade

Tunsul se estompează și buclele naturale cu formă curată în față

Pat Regan

Un templu de frumusețe se estompează tunsoare cu bucle naturale modelate la perfecțiune deasupra. Această tunsoare este finisată cu o formă super curată în față

61. Scăderea chelului scăzut + bucle înalte lungi (stiluri Jimmy Butler)

Se estompează cu chel scăzut pe laturi, cu bucle naturale lungi deasupra

Matt J.

Păstrați lucrurile răcoroase vara, cu o decolorare cheală pe părți, dar cu o lungime mai mare de păr deasupra.

62. Tunsor scurt pentru bărbați cu textură pentru părul creț

Coafură ondulată pentru bărbați de lungime medie, cu o decolorare redusă

Whitney VerMeer

Whitney a scos unele dintre cele mai bune tunsori pentru bărbați pentru părul creț. Aici a texturat frumos părul creț și l-a tăiat la o lungime scurtă până la medie.

63. Bucle naturale dezordonate lungi și sălbatice

Păr lung și creț dezordonat și decolorare scăzută a cheliei

Nivel

Se estompează chel pe părți pentru a menține lucrurile proaspete. Bucle sălbatice deasupra.

64. Coafura Super Cool Long Surfer Pentru Băieți

Coafură lungă pentru bărbați slicked înapoi

Andrew Does Hair

Dacă vă gândiți să vă creșteți părul lung, aceasta este o croială grozavă care vă va duce în direcția corectă. Părțile sunt scurte, dar nu aproape deloc de piele. Părul de deasupra este frumos tuns și decorat într-un aspect modern în spate.

65. Afro modern frumos sculptat

Afro modern pentru bărbați

Frizer nomad LDN

Formă incredibilă. Ce atenție incredibilă la detalii.

66. Coafură pentru păr lung ondulat

Coafura pentru barbati pentru parul lung si cret

Simon Harvey

O altă tunsoare grozavă pentru bărbații care doresc să lucreze la creșterea părului mai mult timp. Părul este tăiat foarfecă frumos și îngrijit și va permite creșterea părului chiar mai mult în timp.

67. Coafură de păr lung și răcoros pentru bărbați legați la spate

Coafură de păr lung și rece pentru bărbați legați la spate

Spizoiky

Părul lung este răcoros. Din ce în ce mai mulți tipi își cresc părul. Arată grozav cu barba. Părul poate fi legat înapoi într-un coc, păstrat într-o coadă de cal sau pur și simplu lăsați să se desprindă și sălbatic.

68. Burst Fade Mohawk Tunsoare

Mohawk se estompează tunsori

Erin Grommon

O coafură cool mohawk pompadour cu barba deconectată.

69. Decolorare redusă + Bucle mai lungi deasupra

Se estompează cu chel scăzut, cu bucle medii până lungi deasupra, formă curată în față și în lateral

Zach Ramsey

Pe partea superioară se decolorează chel și cu bucle de lungime medie. Linie super curată în față.

70. Modern Meets Classic Hair Lung Haircut for Barbati

Tunsoare clasică de lungime medie pentru bărbați

Andrew Does Hair

Un aspect simplu și natural. O mare tunsoare conică, decorată într-o parte laterală. Pentru a obține acest stil plin de viață și corp, trebuie să folosiți un uscător.

71. Tunsoare pentru bărbați cu breton lung și părți scurte

Tunsoare Quiff cu franjuri lungi și laturi scurte

Sam Campagna

Tunsoarea quiff a fost cea mai populară tunsoare din ultima vreme. Acesta are o franjă mai lungă, înaltă.

72. Tunsor pentru bărbați cool + elegant pentru păr lung

Tunsoare lungă pentru bărbați

Tote Barber

O coafură de păr păr mai lung și rece pentru bărbați.

73. Undercut modern + păr mai lung deasupra

Tăiere modernă cu păr mai lung

Sam Campagna

Aceasta este o tunsoare bună pentru băieții care au părul fin sau subțire. Decolorarea chelie pune accentul pe părul de lungime medie sau mai lungă deasupra. O tunsoare ca aceasta va face să pară că ai mai mult păr decât ai putea avea.

74. Tunsură cu textură Quiff (lungime medie) cu o decolorare ridicată

Tunsoare foarte estompată și păr texturat

Micul Jay

O altă tunsoare uimitoare cu textură. O alegere populară pentru băieții care au părul gros. Quiff a fost una dintre cele mai bune tunsori pentru bărbați ale anului.

75. Tunsor mediu + Fringe + Stil de barba rece

Tunsoare medie pentru bărbați, cu franjuri mai lungi și decolorare ridicată a pielii

Conor Taaffe

O subcotare texturată. Decolorarea cheală deconectează părul mai lung de deasupra, care este coafat înainte în marginea mai lungă.

76. Tunsoare cu textură înțepată + Estompare cheală mijlocie

Tuns tufiș cu textură răcoroasă și decolorare cheală

Frizerii de împletitură

Dacă doriți o tunsoare rece, țeapă, mergeți la acest quiff agitat. Funcționează bine pentru combustibilii care au părul gros.

77. Coafura tunsă a părului creț rece cu franjuri lungi

Coafură lungă rece pentru bărbații cu părul creț

Dean Marshall Braid

Păr mai lung. O mulțime de mișcare. Franjuri lungi. Partile ras. Aspect super cool.

78. Tunsoare foarte scurtă, cu păr texturat în vârf

Tunsoare scurtă pentru bărbați cu texturi țepoase și decolorare ridicată

Zach Ramsey

Aceasta este cea mai bună tunsoare scurtă pentru bărbații care doresc o întreținere redusă. Este atât de ușor de coafat. Pur și simplu uscați cu prosopul și utilizați o cantitate foarte mică de lumină pentru a ține pomada medie. Sau mergeți natural și nu utilizați niciun produs. Super ușor. Tunsorile bărbătești texturate de toate lungimile continuă să fie populare printre băieți.

79. Tunsor scurt pentru bărbați negri + Mid Fade

Tunsoare de estompare la mijloc

Rum Barber

Acesta este un amestec perfect de estompare medie în bucle naturale.

80. Tunsoare texturată pentru păr scurt + Linie de păr retrăgătoare

Tunsoare scurta pentru barbati

Andrew Does Hair

Dacă aveți mai puțini păr, păr fin sau păr subțiat, aceasta este o tunsoare excelentă. O tunsoare scurtă, cu textură scurtă, cu părul scurt pe părți, dar nu ras pe piele.

81. Tunsoare cu recoltă scurtă și decolorare scăzută

Tunsoare rece și scurtă

Zach Ramsey

Una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați pentru părul scurt. Tunsul tăiat tăiat contondent. Această tunsoare este cea mai bună tunsoare pentru toate tipurile de păr. Va funcționa pentru părul gros, părul creț sau ondulat sau părul drept foarte fin. De asemenea, una dintre cele mai populare tunsori pentru băieți.

82. Taper Fade Tunsoare + Păr de lungime medie

Taper fade și tunsoare pentru bărbați de lungime medie

Frizerii Rockstars & Cafea

O tunsoare decolorată conică cu părțile conice arată fantastic, cu un flux mai lung deasupra. Un păr mai mare, mai mult flux echivalează cu mai multă distracție.

83. Tuns lung + păr lat scurt pentru bărbați

Păr lung pe partea superioară și părți scurte tunsoare pentru bărbați

Subteran Veria

Un alt exemplu grozav de băieți înclinați spre creșterea părului. Părțile sunt tăiate scurt, dar nu foarte scurt (până la piele). Părul deasupra și franjurile din față sunt păstrate mai mult timp. Puteți să-l strângeți înapoi sau să îl stilizați cu o parte laterală. Vedem tot mai multe tunsori pentru bărbați în lungimi mai lungi.

84. Tunsoare conică a părului creț, cu franjuri mai lungi

Coafura par cret pentru barbati

Sur Barbers

Bucle îmblânzite. Scurt în spate și pe lateral. Fringe răcoroasă în partea din față. O tunsoare excelentă pentru părul creț. Părul creț nu înseamnă că nu poți găsi tunsori reci pentru bărbați. Caz inchis.

85. Tunsul Temple Fade

Templul decolorează tunsoarea și buclele

Muzeul frizerului

Un templu ucigaș se estompează cu bucle naturale crescute în spate.

86. Tunsoare scurtă cu textură pentru bărbații cu păr gros

Tunsoare bărbătească de lungime medie pentru păr gros

Alessio Bolognesi

Texturi medii deasupra cu o estompare ridicată.

87. Hi-Lo Mohawk Fade Tunsoare

Mohawk fade tunsoare cu hi-lo fade pe părți

Juan Lopez

Un mohawk super cool se estompează, cu o parte chirurgicală care împarte stingerea.

88. Tunsoare cool pentru bărbați Mohawk + Drop Fade

Picătură mohawk rece decolorează tunsoare pentru părul creț

Criztofferson

Mohawkii sunt, de asemenea, la modă și populari în aceste zile. Această tunsoare mohawk arată uimitor, cu o decolorare a cheliei chel și barba deconectată. Stil cu o pomadă care are strălucire pentru a obține acest aspect. Aceste tipuri de tunsori pentru bărbați sunt super cool.

89. Coafura părții laterale + Fringe lungă + Fade mediu

Partea laterală tunsă se estompează la mijloc

Jr Barbershop

Răcește franjuri lungi în față și părul mai lung deasupra pieptănat într-o parte laterală.

90. Păr scăzut + Păr ondulat mediu deasupra

Coafură de păr slab și mediu ondulat pentru bărbați

Agus de Asís Hair Artist

Părul lung și vrac deasupra este suflat uscat și periat pe spate. Lungimea mai mare în partea de sus se distinge frumos de tenul scăzut al tenului.

91. Tunsoare pentru păr ondulat pentru bărbați

Tunsoare de culoare estompată cu păr ondulat

Andrew Does Hair

Aceasta este o tunsoare grozavă pentru a arăta părul ondulat gros. Fringe este păstrată mult timp. O altă abordare modernă a tunsorii clasice skater din anii 1980.

92. Tunsor pentru bărbați clasic modern, lungime medie + linie

Tunsoare clasică pentru bărbați

staygold31

O formă frumoasă sus în liniile frontale și ale templului. Tunsoare de estompare mijlocie cu păr de lungime medie deasupra. Pentru a obține acest aspect, folosiți o cantitate mică de pomadă ușoară până la medie. Se usucă prin suflare și se periază din față în spate. Uscătorul de suflare este cel care face toată treaba. Oferă părului corp, flux și mișcare. Aceasta este una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați.

93. Tuns parțial lateral + păr ondulat

Partea laterală a pieptenei coafurii peste cu estompare medie

Nomad Barber BLN

O tunsoare frumoasă. Aceasta este cea mai bună tunsoare pentru păr ondulat. Dispune de o estompare medie cu un pas care arată partea laterală. Partea laterală este exagerată în continuare cu o parte dură (rasă) fină. Părul este pieptănat frumos în lateral. Pentru a adăuga unele detalii părului ondulat, folosiți o pomadă cu un pic de strălucire. O tunsoare clasică pentru bărbați cu o senzație modernă.

94. Tunsor natural Pompadour Flow cu o estompare medie

Tunsoare elegantă pentru bărbați, cu mișcare naturală și estompare la mijloc

Ryan Cullen

Părul deasupra și spatele este păstrat mai mult timp pentru a oferi un plus de flux și mișcare. Din nou, trebuie să utilizați un uscător de suflare pentru a obține acest stil.

95. Tunsoare clasică scurtă pentru bărbați

Tunsoare clasică scurtă pentru bărbați

Squeak Pro Barber

Cea mai bună tunsoare clasică pentru bărbați clasică. Tunsorile clasice pentru bărbați arată excelent la orice tip pentru orice ocazie.

96. Tuns scurt pentru păr gros + Bară deconectată

Păr scurt, gros, tunsoare pentru bărbați cu barbă

Eddie Rosado

Super scurt. Linie super curată. Arată grozav cu această barbă deconectată. Tunsorile scurte pentru bărbați ca aceasta sunt excelente pentru Summertime.

97. Tuns tuns cu spatele + barbă groasă

Coafură de păr gros pentru bărbați cu părți scurte și barbă

Adam Joseph Chase

O tunsoare foarte bună pentru băieții care au părul gros. Tăiați scurt în părți, dar nu radeți. Părul mai lung pe partea de sus este stilat în spate.

98. Tunsoare scurtă pentru bărbați + Mid Bald Fade

Pielea mijlocie se estompează tunsoare scurtă

De Matt J. Barbers

O decolorare cheală cu bucle naturale deasupra.

99. Tunsoare rotunjită cu decolorare redusă + partea dură

Se estompează cu partea dură și bucle deasupra

Zach Ramsey

Partea tare tare. Pune un accent frumos pe fade-ul înalt.

100. Tunsoare cu ten redus pentru păr mediu

Tunsoare pentru bărbați de lungime medie, cu decolorare redusă

Tom Baxter Hair

În cele din urmă, avem o tunsoare texturată de lungime medie pentru bărbați cu o decolorare redusă perfectă.

Pentru mai multe tendințe minunate și tunsori cool pentru bărbați, consultați aceste tunsori proaspete și cele mai noi coafuri pentru bărbați.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.