Totul despre primul tău tatuaj: tot ce trebuie să știi

Am fost oprit pe străzi de străini complet care sunt doar curioși de cerneala mea.

Artiștii tatuatori folosesc mașini de tatuat precum cea văzută în această imagine.

Artiștii tatuatori folosesc mașini de tatuat precum cea văzută în această imagine.

Lucas Lenzi prin Unsplash

Deci, vrei să-ți faci primul tatuaj, nu? Sunt sigur că faceți cercetări și primiți sfaturi de la mulți oameni diferiți. Vă voi permite să intrați în tot ceea ce ar trebui să știți cu adevărat înainte de a vă decide să vă tatuați pielea permanent. Rețineți toate aceste informații. Vă sugerez cu tărie să continuați cercetările, dar acest articol vă va oferi un punct de plecare foarte bun.

Acest articol acoperă următoarele subiecte:

 1. Cum să-ți alegi designul tatuajului
 2. Cum să alegeți un magazin de tatuaje
 3. Cum să vă pregătiți pentru a vă face un tatuaj
 4. Ce trebuie să știți despre procesul de tatuare
 5. Ce se va întâmpla după ce vei face un tatuaj
 6. Cum să te descurci cu alte persoane'Opiniile despre tatuajul tău

Un design interesant pentru tatuaje

Un design interesant pentru tatuaje

1. Cum să-ți alegi designul tatuajului

Acesta este cel mai probabil primul lucru la care ai început să te gândești atunci când ai decis să-ți faci un tatuaj. Probabil că ați căutat prin internet, reviste de tatuaje, cărți de design etc. Asigurați-vă că designul pe care îl alegeți este ceva care vă vorbește cu adevărat. Veți fi întrebat mereu de-a lungul vieții de ce ați făcut acel tatuaj și ce înseamnă. Asigurați-vă că aveți o explicație mai bună decât „A arătat mișto”.

Va trebui să trăiești cu asta pentru tot restul vieții tale. Cu siguranță ați auzit deja acest lucru, dar este incredibil de adevărat și de obicei trecut cu vederea. Asigurați-vă că designul și amplasarea tatuajului dvs. sunt ceva cu care puteți trăi într-adevăr în fiecare situație din viața voastră. S-ar putea să visezi să fii artist, muzician sau orice altă profesie care acceptă cu plăcere tatuaje. Dar, ce se întâmplă dacă trebuie să lucrați într-un loc de muncă de birou sau de serviciu pentru clienți în timp ce încercați să plătiți facturi până când ajungeți la acel vis? Un tatuaj uriaș al feței obositoare poate să nu vă acorde tipul de venit pe care l-ați putea căuta.

Luați în considerare un design unic, personalizat

O modalitate excelentă de a obține un tatuaj complet unic este să vorbești cu artistul tău despre un design personalizat. Puteți colecta diverse idei de pe internet, desene etc. și le puteți prezenta artistului dvs. Vorbiți despre ceea ce căutați și vă pot ajuta să veniți cu o piesă perfectă. Artiștii tatuatori adoră acest gen de muncă. Le permite să își folosească talentele artistice și veți descoperi că majoritatea artiștilor tatuatori sunt foarte dornici de acest tip de muncă.

Tatuaj Flash Art pe peretele unui magazin de tatuaje

Tatuaj Flash Art pe peretele unui magazin de tatuaje

2. Cum să alegeți un magazin de tatuaje

Înainte de a vă programa, trebuie să cercetați magazinul și artiștii. Întrebați în oraș, căutați recenzii pe internet și verificați cu siguranță magazinul. Sănătatea dumneavoastră este în pericol dacă mergeți la un magazin care nu este la îndemână.

Puneți întrebări magazinului. Pune multe întrebări. Magazinelor de tatuaje li se adresează aceste întrebări tot timpul. Dacă nu doriți să aveți o infecție sau un design mizerabil, atunci asigurați-vă că știți la ce vă ocupați. Puneți întrebări de genul…

 • Au o autoclavă?
 • Sunt autorizați în prezent?
 • De cât timp sunt deschise?
 • Ce fel de proceduri de siguranță utilizează?
 • Ce certificări au artiștii?

Nu vă lăsați uimiți de desenele flash pe pereți. Tu'Vreau să văd portofoliile artiștilor din magazin. Aici puteți stabili dacă stilurile și talentele artiștilor sunt potrivite pentru ceea ce doriți. Un magazin bun va păstra aceste portofolii la îndemână. Tot ce trebuie să faci este să ceri să le privești.

Asigurați-vă că mâncați ceva cu o oră sau două înainte de a vă face un tatuaj.

Asigurați-vă că mâncați ceva cu o oră sau două înainte de a vă face un tatuaj.

3. Cum să vă pregătiți pentru a vă face un tatuaj

 • Când vă programați, asigurați-vă că menționați orice tip de boli sau boli care vă pot afecta tatuajul, cum ar fi diabetul, anemia, HIV, etc. Dacă ceva ar merge prost sau ar fi să leșinați, magazinul trebuie să știe ce ar putea fi cauza.
 • Mănâncă ceva înainte să-ți faci tatuajul. Asta e important. Există întotdeauna șansa că veți leșina. A mânca ceva va reduce acest risc. Nu trebuie să mănânci o masă de Ziua Recunoștinței, ci doar să ai siguranța că ai ceva care să te țină. Aduceți ceva mic (cum ar fi bomboane) pentru a vă menține glicemia ridicată în timpul procesului.
 • Nu beți și nu luați medicamente pe bază de aspirină în termen de 24 de ore de la programare. Acestea vă subțiază sângele și vă pot determina să sângerați mult mai mult. Acest lucru creează o mizerie pentru tatuator și poate afecta calitatea muncii pe care o primiți.
 • Purtați haine confortabile. Veți sta așezat sau așezați tot acest timp și poate fi necesar să vă mișcați sau să stați în poziții incomode pentru a permite artistului să facă lucrurile lor. Nu vrei să fii restricționat de hainele pe care le porți.

Un tatuator care își lucrează magia

Un tatuator care își lucrează magia

4. Ce trebuie să știți despre procesul de tatuare

 • Tatuatorul tău își va pune mănuși, își va deschide ace și cerneluri în față, îți va curăța pielea, îți va aplica șablonul, va pune un pic de vaselină pe piele și va începe tatuajul.
 • Dacă ești nervos, vorbește cu artistul tău. Spuneți-le că sunteți puțin nervos în legătură cu asta. Un bun tatuator vă va vorbi prin toate și vă va liniști. Un mare artist vă va distrage atenția cu alte conversații, astfel încât să nu vă concentrați asupra a ceea ce se întâmplă.
 • Durerea este în capul tău. Tatuajele fac rău, da. Dar sunt suportabile. Nu te mai gândi la asta. Nu te mai concentra pe ea. Te vei speria doar pe tine. Am văzut fetițe care nu au o toleranță foarte bună la durere trecând prin tatuaje mari, fără lacrimă. Dacă pot face asta, la fel poți face și tu.
 • Dă sfat artistului tău! Aceasta nu este o necesitate, dar este incredibil de apreciată. Dacă intenționați să vă întoarceți pentru tatuaje viitoare, lăsați un sfat. Își vor aminti.

Un tatuaj cu flacără

Un tatuaj cu flacără

5. Ce se va întâmpla după ce vei face un tatuaj

 • Veți primi instrucțiuni de îngrijire ulterioară de la artist. Urmareste-l. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să dezvolți o infecție.
 • Lăsați bandajul pus cel puțin două ore. Aceasta este acolo pentru un motiv. Tatuajul tău este o rană. Acest bandaj este pentru a preveni pătrunderea rănilor în bacterii. Dacă artistul tău de tatuaje a folosit folie saran sau orice fel de plastic, acest lucru este diferit. Scoate-l când ajungi acasă. Va ajuta la protejarea tatuajului, dar vă va sufoca pielea dacă îl lăsați prea mult timp.
 • Spălarea tatuajului este importantă. Trebuie să folosiți apă călduță și săpun ușor, lichid, antibacterian sau antimicrobian. Nu scufundați tatuajul în apă. Aceasta înseamnă că evitați băile pentru o vreme. Nu frecați-vă tatuajul uscat, în loc să-l bateți ușor până când este uscat.
 • NU folosiți Neosporin sau orice alt unguent destinat tăieturilor și zgârieturilor. Acest lucru va face ca tatuajul dvs. să se estompeze și posibil să piardă complet culoarea în anumite zone.
 • Loțiunea este importantă. Scabie se va întâmpla, dar păstrarea zonei umede le va face mai puțin periculoase pentru tatuaj. Vrei să folosești o loțiune care să nu aibă parfum sau culoare adăugată. Cel mai bine este să cumpărați un unguent de tatuaj propriu-zis în acest scop.
 • Nu vă alegeți crustele. Lasă-l în pace. Dacă se simte uscat, aplică loțiune.
 • Protecția solară va fi importantă pentru tot restul vieții. Evitați expunerea la soare în timp ce se vindecă. După ce se vindecă, trebuie să aplicați o protecție solară oricând veți avea expunere directă la soare. Razele UV vor dispărea și decolora un tatuaj.

Dacă observați ceva ciudat sau nu sunteți sigur cu privire la ceva, sunați la magazinul de tatuaje. Vor să se asigure că aveți un tatuaj minunat și vă vor răspunde la întrebări.

Un tatuaj cu mâneci complete bine făcut

Un tatuaj cu mâneci complete bine făcut

6. Cum să te descurci cu alte persoane'Opiniile despre tatuajul tău

Fii pregătit pentru întrebări. Oamenii îți vor pune tot felul de întrebări ciudate și de obicei nu sunt timizi în privința asta. Am fost oprit pe străzi de străini complet care sunt doar curioși de cerneala mea.

Există oameni care încă nu aprobă tatuajele și vă vor anunța. Aceste persoane sunt uneori foarte greu de tratat. Pot fi nepoliticoși, dar uneori pur și simplu nu înțeleg.

Bucurați-vă de cerneală!

În general, trebuie să vă bucurați de primul dvs. tatuaj! Este o experiență minunată. Vă sugerez cu tărie să utilizați acest articol ca punct de plecare și să continuați cercetarea. Mult noroc cu noul tău tatuaj!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

John Larry Elliott Jr. pe 03 septembrie 2017:

Petrec 6 luni din an în Alaska și 6 luni în Florida, probabil că am doar tatuaje unice din lume, un flamingo roz pe umărul stâng și puffin pe umărul drept?

Oiana pe 17 noiembrie 2016:

Bună, articol foarte bun! a ajutat foarte mult! Am o întrebare, cerneala de pe noul meu tatuaj pare să se extindă dincolo de linie, ca într-un strat inferior de piele, creând un fel de pată, se poate rezolva asta? sau va arăta așa pentru tot restul vieții mele? Mulțumiri!

Bluewind pe 24 decembrie 2014:

Sfat minunat hun. Cu toate acestea, am câteva întrebări. Scuze dinainte.

1) Ce produs de îngrijire după tatuaje recomandați?

2) Când vine vorba de piese unice, este mai bine ca artistul tatuator să o proiecteze sau să găsească un artist grafic să o facă? Dacă graficianul este mai bun, cum pot găsi unul și ar fi scump?

3) Ce trebuie să fac la sfârșitul meu pentru a mă asigura că obțin un rezultat frumos cu o culoare puternică și ambalată?

4) Există ceva ce pot lua înainte de a intra? Știu că ibuprofenul reduce umflarea.

5) Cum pot verifica pentru a fi sigur că am câștigat'Nu reacționezi la cerneală înainte de a începe? (tatăl meu este îngrijorat că voi avea o reacție alergică)

6) Ce fac când începe să se estompeze? Retușurile vor ajuta sau, în cele din urmă, vor deveni neclare indiferent?

7) Cum pot spune dacă artistul îmi cotează un preț corect dacă piesa este unică? Eu'Sunt dispus să plătesc pentru o piesă bună și să dau bacșiș în funcție de îndemânarea lor și de satisfacția mea, dar îmi fac griji că plătesc în exces pentru o piesă de la un artist mai slab calificat sau dacă nu plătesc și nu primesc ceea ce am'Am visat de 16 ani (mi-am dorit-o de când aveam 13 ani). Nu există nicio modalitate de a-mi certa vreodată cu un artist, dar vreau să știu cum să calculez prețurile.

8) Tatuajul pe care îl vreau este extrem de important pentru mine și plin de simbolism (sunt invalid și am supraviețuit abuzului asupra copiilor, așa că vă puteți imagina). Să fiu prea exagerat o să-l iau pe artistul meu'Sunt nervi și îmi stric șansele de a-mi face un tatuaj grozav de la el / ea?

9) Dacă vreau să dau un sfat artistului meu, dar nu'nu am bani în plus de cheltuit în acel moment (I'am un buget restrâns), este bine să aștepți o lună? Ar fi jigniți dacă eu nu'Nu le dai bacșiș chiar atunci? Și care este o gamă adecvată de sfaturi? 10-20% în medie cu 0% pentru mega rău și 25% dacă îl scot din parc?

StitchTheDamned (autor) din Clifton Park, NY pe 28 mai 2013:

Mulțumesc y0u! Imi pare rau sa aud asta. Din păcate, aceeași situație se întâmplă atât de des. Sper că următorul tău tatuaj vine cu o experiență mai bună!

Carla J Swick de la NW PA pe 28 mai 2013:

Mi-am proiectat singur tatuajul – mișcare proastă. Am fost la un magazin necunoscut la un prieten al unui prieten – mișcare proastă. Cred că s-ar putea să ajung la unul dintre acele spectacole de acoperire cândva. 🙂 Centrul dvs. este minunat pentru oricine are în vedere cerneala.

StitchTheDamned (autor) din Clifton Park, NY pe 28 mai 2013:

Vă mulțumesc pentru comentariu!

1.) Cele mai dureroase zone sunt cele care nu au în mod natural multă grăsime corporală și mușchi peste os. Aceasta include zone precum coastele, mâinile, încheieturile și gleznele pentru a numi câteva. Părțile extrem de sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, interiorul cotului și partea inferioară a brațului sunt, de asemenea, incomode. Cele mai puțin dureroase locuri sunt zone care sunt adesea expuse la elemente. Cum ar fi exteriorul brațului și exteriorul vițeilor. Tatuajele fac rău, dar durerea este suportabilă. Don'nu te stresa prea mult în legătură cu asta. Un bun tatuator va face tot ce poate cu tehnici precum întinderea pielii pentru a o face mai puțin dureroasă.

2.) Brațele sunt un loc minunat pentru a avea tatuaje pe care doriți să le arătați. De cele mai multe ori, aceasta este singura zonă a pielii pe care oamenii o prezintă. Personal îmi plac tatuajele din exteriorul brațului pentru a arăta. Cu pielea deschisă la culoare ești de fapt destul de norocoasă. Orice culoare va arăta grozav și va ieși în evidență foarte bine. Tatuajele care sângerează și arată ca o blob după câțiva ani sunt cele care au prea multe detalii într-o zonă mică. Tatuajele se extind puțin, pe măsură ce se vindecă. Un tatuaj bine făcut nu se va amesteca foarte mult, dar se întâmplă o mică expansiune. Negrul se estompează în cele din urmă într-o culoare albastră sau verde, dar acest lucru este incredibil de normal. Negrul și griul durează cel mai mult fără să se estompeze. Cernelurile colorate tind să se estompeze un pic mai repede, dar încă vorbim ani de zile înainte de a fi nevoie să returnați. Efectuarea unor lucruri precum evitarea expunerii directe la soare sau utilizarea unui bun strat solar va ajuta la menținerea culorilor vibrante și de lungă durată.

3.) Cea mai bună acoperire de tatuaje absolută este DermaBlend Professional. Trebuie să o comandați online și o sticlă este mai mică de 30 USD. Cu siguranță merită. Acesta este machiajul care este adesea folosit în filme pentru a acoperi tatuajele. http://www.dermablend.com/skinconditions/tattoos.a…

Sper că acest lucru vă ajută! Noroc la tatuaj!

kckatt pe 27 mai 2013:

Foarte informativ și bine scris. Îmi doresc eu însumi o tat, dar am câteva întrebări, deoarece nu am avut niciodată una.

1. Am auzit că diferite zone sunt mai dureroase și unele sunt mai puține?

2. Eu'Sunt tipul de persoană care nu prezintă multă piele, dar vreau un tatuaj în care să-l arăt uneori și mă gândesc la interiorul brațului sau la exterior cu un fluture și o umbră realiste. Am o piele foarte deschisă .. poți sugera o culoare și o dimensiune bune pentru tat, care nu se vor estompa într-o pâlc negru?

3. Și, în cele din urmă, poți sugera un machiaj bun care să ascundă o piele atunci când ai nevoie?

Vă mulțumesc din nou pentru un hub foarte informativ și eu'Aștept cu nerăbdare să citesc mai multe dintre scrierile tale!

StitchTheDamned (autor) din Clifton Park, NY pe 22 mai 2013:

Este foarte adevărat! Sunt dependenți.

[email protected] pe 22 mai 2013:

Un lucru pe care nu ați menționat-o este cât de dependente sunt tatuajele

StitchTheDamned (autor) din Clifton Park, NY pe 22 mai 2013:

Mulțumesc! Inteleg ce zici. Este întotdeauna bine să știi pentru ce ar trebui să fii pregătit.

Whitney de la Castle Rock CO pe 21 mai 2013:

informații minunate! mi-aș dori să fi citit de fapt așa ceva înainte să primesc primul!

StitchTheDamned (autor) din Clifton Park, NY pe 18 mai 2013:

Mulțumesc! Mi-am făcut primul tatuaj cu ani în urmă și nici nu aveam idee la ce să mă aștept. Sper că acest hub îi ajută pe ceilalți în aceeași situație!

Georgie Lowery din nordul Floridei pe 18 mai 2013:

Acesta este un hub minunat. Mi-am făcut primul tatuaj la 39 de ani – cred că da'Sunt o floare târzie? Știu doar cum sunt și mă duc prin faze, așa că ceea ce îmi place astăzi ar putea fi un lucru de mâine trecut. Nu aveam nici o idee la ce să mă aștept să intru în ea. Îmi doresc'am citit asta mai întâi!

Noroc cu nominalizarea la Rising Star și bine ai venit la clubul HubPages!

StitchTheDamned (autor) din Clifton Park, NY pe 14 aprilie 2013:

Mulțumesc mult! Aș putea folosi toate sfaturile pe care le pot primi în acest moment. Cu siguranță voi ține cont de aceste sfaturi. Mulțumesc din nou!

Catherine Taylor din Canada pe 12 aprilie 2013:

Hub foarte bine scris și informativ. Îmi place că ai menționat că eviți aspirina cu 24 de ore înainte de un tatuaj'E ceva ce mulți oameni nu dau'nici nu mă gândesc la. Un mic sfat pentru viitoarele dvs. hub-uri, câteva alte imagini vă vor oferi o evaluare mai bună și vor adăuga un anumit interes și ar putea fi benefic să consultați centrul de învățare pentru ajutor cu privire la formatare. Aveți un stil de scriere grozav și nu mă îndoiesc că vă veți descurca bine aici. Don'Nu vă fie frică să începeți să urmăriți alți scriitori pentru a-i atrage la lucrarea voastră.