Tatuaje: o formă de auto-exprimare

Holly iubește tatuajele și a lucrat într-o mare varietate de setări, dintre care unele erau prietenoase cu tatuajul, iar altele nu..

Deși este o mulțime de cerneală, poate fi ușor acoperită de îmbrăcăminte adecvată muncii.

Deși este o mulțime de cerneală, poate fi ușor acoperită de îmbrăcăminte adecvată muncii.

Judecând o carte după coperta sa

Deși nu este corect, este adevărat că unii oameni te vor judeca în funcție de aspectul tău. Poate doriți să luați în considerare acest lucru înainte de a vă face un tatuaj. Multe companii au coduri vestimentare care stipulează că angajații trebuie să acopere toate tatuajele în timp ce se află la locul de muncă. Dacă nu puteți acoperi un tatuaj și este vizibil în timpul unui interviu, ați putea pierde un loc de muncă pentru care sunteți calificat.

În unele setări, nu se consideră că are un aspect profesional să-ți faci un tatuaj aruncându-te afară din gulerul cămășii și înfășurându-te în jurul gâtului. S-ar putea să nu ajungi acolo unde ești capabil să fii dacă nu ești capabil să acoperi o parte din cerneala colorată cu care îți decorezi corpul.

Corpul tău este o pânză goală.

Corpul tău este o pânză goală.

Semnificația din spatele artei

Puteți spune orice doriți cu un tatuaj. Poate fi simplu și dulce sau poate avea un sens ascuns în spatele ei. Luați un tatuaj curcubeu, de exemplu – este un simbol al frumuseții, inocenței și purității? Sau este o expresie a orientării sexuale?

Gândește-te mult înainte de a te hotărî asupra unui design potrivit pentru prezentul tău și pentru viitorul tău.

Gândește-te mult înainte de a te hotărî asupra unui design potrivit pentru prezentul tău și pentru viitorul tău.

Doar încetează relația cu Jerry Springer

Deși s-ar putea să fii îndrăgostit peste cap, alegerea de a avea permanent pe cineva'Numele tău inscripționat pe corpul tău poate uneori reveni să te bântuie. Lăsa'Se confruntă: oamenii se despart. Căsătoriile se termină. Chiar vrei să fii blocat cu fostul tău'numele tău este tatuat pe corp pentru totdeauna? Cel puțin așteptați până aveți copii și numiți un copil după soția dvs. Apoi, când relația se termină, ești acoperit de o scuză credibilă pentru a avea "Pentru totdeauna & Întotdeauna Amanda" sau "Visând la Nick" tatuat peste spate.

Veți fi întrebat constant, "De ce ai primit asta?"

Indiferent de tatuaj, va trebui să răspundeți la întrebări despre el persoanelor care îl văd și fie îl admiră, fie doresc să îl înțeleagă. Cand tu'ai 21 de ani și mergi la Las Vegas, ceea ce se întâmplă acolo poate să nu rămână acolo. De fapt, Vegas te poate urmări acasă și nu te va părăsi niciodată. Când sunteți bătrân și gri, cu nepoții care aleargă, ei se pot opri și vă vor întreba, în timp ce privesc un personaj de desene animate pe care l-ați ales într-un magazin de tatuaje într-o noapte nu atât de sobră, "Ce'Asta e, bunico? ce te-a făcut să vrei să obții asta?"

Tatuaje don'nu te las. Sunt încă prezenți chiar și după ce mahmureala a venit și a dispărut. Stați departe de magazinele de tatuaje atunci când nu aveți capacitatea de a gândi înainte de a alege, sau veți explica acest lucru pentru tot restul vieții. Ceea ce a fost amuzant la 20 de ani s-ar putea să nu fie la fel de amuzant când ai 80 de ani – doar puțin la care să te gândești.

Alegerea cernelii

Cel mai bun lucru despre viață este să poți să o trăiești în felul tău și să experimentezi diferite lucruri. Corpul tău este o pânză goală, iar decorarea acestei pânze este o modalitate excelentă de a te exprima. Tatuajele erau privite ca fiind ceva ce motocicliștii trebuiau să-și reprezinte gașca sau ceva care erau primiți în închisoare. Nu mai este cazul.

În zilele noastre, mamele le au, profesorii le au, medicii le au, iar sportivii le au. Cheia pentru a-ți face un tatuaj este să găsești ceva pe care să nu-l faci'Nu te deranja să trăiești cu tot restul vieții tale. Chiar nu'nu contează ce crede altcineva despre ceea ce decideți să vă puneți pe piele, atâta timp cât sunteți în regulă cu modul în care oamenii vă pot (sau nu) să vă judece.

Nu am fost niciodată genul de colorat între rânduri, dar sunt, de asemenea, o persoană care vrea să fie respectată pentru abilitățile mele care nu sunt judecate înainte de a mi se da șansa de a reuși. De aceea, atunci când am decis că voi proiecta un tatuaj pentru mine și mă voi asigura că are un sens personal. Am vrut să fiu sigur că este ceva care mi-a plăcut și ceva ce aș putea, dacă este necesar, să ascund și nimeni nu ar ști vreodată că este acolo. Fii oricine ești, dar sfatul meu este acesta: nu limitezi persoana pe care o vei deveni și oportunitățile pe care le vei avea pe drum.

Comentarii

Moulik Mistry din Burdwan, Bengalul de Vest, India pe 22 februarie 2010:

Îmi plac tatuajele, dar nu-mi place'Nu am niciun articol foarte interesant, mulțumesc…

Holly (autor) din Lone Star State pe 22 februarie 2010:

Mulțumesc Sage-Mulțumesc că ai citit și ai comentat 🙂 Anunță-mă dacă o faci la magazinul de tatuaje- interesat de ceea ce ai primi :))

hc

Sage Williams pe 21 februarie 2010:

HC-Hub foarte bine scris, mi-a plăcut să-l citesc. Personal, mi-au plăcut întotdeauna tatuajele atunci când sunt făcute cu bun gust și au un fel de semnificație personală. Dar nu am ajuns niciodată la salonul de tatuaje. Fiica mea are una foarte frumoasă.

Ați adus câteva sfaturi foarte bune în ceea ce privește locul de muncă.

Buna treaba!

Salvie

Holly (autor) din Lone Star State pe 20 februarie 2010:

Mulțumesc Cagsil,

Îmi plac tatuajele – când sunt originale și nu sunt complet stupide. De ce ar vrea cineva să pună pe corp ceva pe care un milion de oameni îl are deja (putem spune BaBa — Sheep). Ideea ta este diferită – le-ai primi în interiorul brațului sau în exterior? Doar întrebând cauza, am auzit că zona de deasupra cotului, pe partea exterioară a brațului, este foarte sensibilă, deci, dacă vă faceți un tatuaj mare, asta înseamnă multă durere prelungită. Multumesc pentru comentariul tau 🙂

hc

Raymond D Choiniere din SUA pe 20 februarie 2010:

Bună, Portar H.C., eu'Nu m-am apucat niciodată să-i iau pe cei doi pe care îi vreau, dar din nou, mulți oameni mi-au spus că sunt nebun. Am vrut două tipuri diferite de săbii, una în jos pe fiecare braț. Cu toate acestea, nu a făcut-o niciodată. Vă mulțumesc pentru partajarea. A fost un hub excelent. 🙂 Bravo! ca și în Rate Up. 🙂

Holly (autor) din Lone Star State pe 20 februarie 2010:

Mtsi1098,

Multumesc pentru comentariul tau. Tatuajele sunt oarecum controversate, nu-i așa? Mă bucur că m-am gândit de două ori să obțin una când am vrut una doar să o am.

hc

mtsi1098 pe 20 februarie 2010:

O treabă grozavă pe un subiect controversat … merge bine împreună cu cerceii pentru bărbați și în ce ureche să-l pun … Am văzut un tatuaj într-o revistă odată ce a fost o reclamă pentru Sony … A fost un aspect interesant Vaio pe micul unei femei's-a întors … mulțumesc

Holly (autor) din Lone Star State pe 19 februarie 2010:

Mulțumesc Madison22, Ca întotdeauna ești foarte dulce și amabil cu comentariile tale. Mă bucur că ai avut șansa să o citești.

🙂

Madison din New York pe 19 februarie 2010:

Sfaturi foarte bune și sensibile. Iubiți-vă sfaturile despre a fi cine sunteți. Mulțumesc:-)

Holly (autor) din Lone Star State pe 18 februarie 2010:

hipnodat,

Mulțumesc pentru comentarii-mă bucur că aprobați. Cei care iubesc pentru totdeauna tats-urile și că te poți marca cu numele unei alte persoane se pot întoarce prea des și te pot mușca în fund…

🙂

tonymac04,

Mulțumesc pentru comentarii domnule, apreciez. Tatuaje don'Nu mă deranjează cu adevărat – cred că prea mulți tineri îi primesc din motive greșite și tind să regrete mai târziu. Vă mulțumesc din nou pentru comentarii

hc

Tony McGregor din Africa de Sud pe 18 februarie 2010:

Sfat bun. Nu am fost niciodată atrasă de tatuaje și de multe ori m-am întrebat de ce le au oamenii. Ați furnizat un răspuns. Mulțumiri

Dragoste si pace

Tony

Andrew din Italia pe 18 februarie 2010:

Îmi plac tatuajele, altfel nu aș vrea'Am unele, și îmi place mult prima fotografie. Ai spus totul bine, tatuajele trebuie făcute pentru că îți plac, nu pentru modă și trebuie să-ți amintești că ele'Voi fi mereu cu tine. Așadar, a rămâne departe de lucrurile de dragoste pentru totdeauna este un sfat extraordinar. Hub frumos și util. 🙂

Nan pe 17 februarie 2010:

Sfaturi bune, dar afacerea ar putea accepta forma dvs. de expesiune și, după cum ați spus, veți rămâne fără un loc de muncă.

Holly (autor) din Lone Star State pe 17 februarie 2010:

dohn121,

Mulțumiri! Mă bucur că am contribuit cu ceva nou la comunitate- Vă mulțumim că ați lăsat comentariile dvs. 🙂

Veronica,

Mă simt atât de rău când un copil bun nu'Nu beneficiați de oportunitățile pe care le merită, deoarece au făcut o alegere când aveau 18 ani să primească I Luv …. pe gât. Oamenii trebuie să se gândească puțin înainte de a decide să-și facă un tatuaj. Mulțumesc pentru comentarii

hc

Veronica Allen din Georgia pe 17 februarie 2010:

Acesta este un sfat foarte bun. Îmi place mai ales cum ai terminat acest hub – "Fii cine ești, dar nu limitează persoana pe care o vei deveni și oportunitățile pe care le vei avea pe drum". Cred că ar fi de cuviință ca cineva să țină seama de această experiență înainte de a lua această formă de expresie.

dohn121 din Hudson Valley, New York pe 17 februarie 2010:

Eu nu'Nu cred că eu'Am întâlnit până acum hub-uri ca acesta, așa că felicitări pentru că le-ai spus celor care chiar se gândesc să-și facă un tatuaj să se gândească de două ori! Buna treaba. Eu însumi nu sunt un fan, dar voi recunoaște că există câteva tatuaje acolo care sunt doar magnifice de privit.