Sfaturi și ajutor pentru îngrijirea după tatuaje

Whitney este expert în piercinguri și tatuaje, cu experiență în lumea modificării corpului.

Tatuaje

Tu'Fie citești asta pentru că tu'Tocmai ai un tatuaj nou sau tu'te gândești să-ți faci un tatuaj. În orice caz, trebuie să vă amintiți că îngrijirea ulterioară a tatuajelor poate varia de la o persoană la alta și de la artist la artist.

De obicei, artistul tău de tatuaje îți va oferi instrucțiuni scrise cu privire la modul de îngrijire adecvată pentru noul tău tatuaj. Dar'Cel mai bine este să fii pregătit și să știi ce ești tu'te bagi atunci când îți faci un tatuaj.

Pentru a ști cum să ai grijă în mod corespunzător de un tatuaj, trebuie să știi ce este un tatuaj…

Moe: Tradiții ale pielii: AL

Moe: Tradiții ale pielii: AL

Ce este un tatuaj?

Un tatuaj este o plagă care este făcută adânc în piele și umplută cu cerneală. Tatuajele sunt realizate prin pătrunderea pielii cu un ac și injectarea de cerneală în zonă, ceea ce creează de obicei un fel de design.

Ceea ce face tatuajele atât de durabile este că ele're adânc; cerneala nu este't injectat în epidermă (stratul superior al pielii), dar dermul (al doilea strat mai profund al pielii). Celulele dermei sunt foarte stabile, deci tatuajul este practic permanent.

La început, tatuajele erau făcute manual, în care artistul tatuator punea pielea cu un ac și injecta cerneala cu mâna. Deși, această tehnică este încă folosită în părți ale lumii, majoritatea magazinelor de tatuaje folosesc o mașină de tatuat, care este un instrument electric portabil care utilizează un sistem de tuburi și ac. La un capăt al aparatului este un ac sterilizat, care este atașat la tuburile care conțin cerneală. Un comutator de picior este folosit pentru a porni aparatul, care mișcă acul în interior și în afară în timp ce introduceți cerneala aproximativ 1/8 inch (aproximativ 3 milimetri) în pielea dvs..

Artistul tău de tatuaje va ști cât de adânc îți poate introduce acul în piele, deoarece neintroducerea suficientă va produce un tatuaj slab, iar mersul prea adânc poate provoca sângerări, dureri intense și cicatrici. Veți găsi că complicațiile legate de tatuaje vor depinde, în general, de artiștii amatori, de bricolaj și de tatuatori informali. Amintiți-vă că doar pentru că un magazin de tatuaje este în afaceri și are clienți și angajați, nu este'înseamnă neapărat că sunt curate, sterile și de încredere.

Vă sfătuiesc să luați în considerare cu tărie următoarele sfaturi și sfaturi pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor, deoarece dacă nu'Dacă aveți grijă de noul tatuaj în mod corespunzător în primele două săptămâni, aveți un risc mai mare de infecție și cicatrici.

Îngrijire după tatuaje

În funcție de mărimea tatuajului și de artistul tău de tatuaje'Sfatul, ar trebui să lăsați bandajul pe noul tatuaj oriunde de la două ore până peste noapte. De obicei, doriți să îndepărtați bandajul când ajungeți acasă, astfel încât să puteți lăsa tatuajul să respire. Dacă tot sângerați, puteți lua în considerare tamponarea ușoară a noului tatuaj cu un prosop de hârtie nou, astfel încât sângele să nu'piscina.

Când îndepărtați bandajul, faceți acest lucru cu ușurință, dezlipind încet bandajul. Dacă se lipeste deloc, STOP! Se toarnă apă rece între piele și tifon. Asigură-te că nu't lipeste-ti tatuajul sub un robinet cu forta maxima; nu uitați, ușor o face. Așteptați câteva minute și încercați să îndepărtați din nou bandajul.

Apa rece ar trebui să-ți slăbească pielea de pe bandaj fără să scoată nicio culoare. Amintiți-vă de-a lungul acestui lucru pentru a nu scoate nici o piele sau cruste de pe tatuaj, deoarece ați putea scoate cerneala, ceea ce poate duce la goluri necolorate sau plictisitoare în tatuaj.

Odată ce bandajul este oprit, spălați tatuajul foarte ușor cu vârful degetelor. Utilizați un săpun antibacterian ușor sau orice alt săpun delicat care nu conține deodorante, balsamuri pentru piele sau alți aditivi.

Frecați săpunul ușor pe tatuaj folosind degetele.

După ce curățați tatuajul, turnați ușor apă rece peste el timp de câteva minute. Apa rece îți va strânge porii, ceea ce va ajuta tatuajul să se vindece sănătos și rapid. Unii tatuatori cred că apa rece ajută la stabilirea culorii.

Uscați ușor tatuajul cu un prosop moale.

Aplicați cu atenție un strat ușor de A&D unguent. NU ungeți unguentul prea gros, deoarece pielea trebuie să poată respira. O picătură mică de unguent ar trebui să fie suficientă pentru a acoperi tatuajul, în funcție de mărimea tatuajului. Masați ușor un pic de unguent în tatuaj folosind vârful degetelor.

Puteți utiliza bacitracină sau chiar o loțiune delicată fără aditivi, atâta timp cât este pe bază de apă, cum ar fi Loțiunea de porumb. Dar din moment ce A & Unguentul D nu conține altceva decât vitaminele A și D care vindecă pielea'Este balsamul ideal de utilizat pe un nou tatuaj.

În primele două săptămâni după ce îți faci tatuajul, ține-l cât mai departe de apă. Folosiți doar degetele pentru a spăla noul tatuaj. Asigurați-vă că ștergeți-l uscat cu un prosop moale.

Tatuaj nou Don'ts

 • Nu remansați un tatuaj.
 • Nu folosiți niciodată săpunuri cu aditivi cum ar fi mirosuri speciale, balsamuri pentru piele etc. Asigurați-vă că utilizați produse pe bază de apă, care nu sunt pe bază de petrol.
 • Nu folosiți niciodată lufe, bureți, șervețele, bile de bumbac, șervețele de hârtie sau orice altceva decât degetele pentru a curăța un tatuaj.
 • Nu puneți un tatuaj nou sub un robinet cu forță maximă.
 • Când faci duș, nu'nu lăsați apa să lovească direct tatuajul.
 • Când faceți o baie, nu'Nu scufundați tatuajul în apă.
 • Don'îmbrăcați suprafața tatuajului prea groasă cu unguent, deoarece veți sufoca pielea, o veți face să cruste și vă va crește riscul de infecție.
 • Fără frecare, spălare, cules sau zgâriere, indiferent cât de mult mănâncă!

După ce tatuajul s-a vindecat

 • Odată ce cerneala s-a așezat în pielea ta, poți reveni la viață ca de obicei.
 • Dacă aveți de gând să stați afară pentru o perioadă de timp, nu uitați să folosiți întotdeauna un blocaj puternic de soare pe tatuaj, deoarece razele solare vor estompa tatuajul.
 • Paturile de bronzat nu sunt recomandate, chiar și după vindecarea tatuajului. Dacă alegeți să mergeți la un pat de bronzat, acoperiți complet tatuajul.
 • La fel ca și restul corpului tău, tatuajul tău va arăta mai bine, mai mult, dacă te obișnuiești să folosești loțiuni pentru piele.
 • După ce tatuajul tău s-a vindecat complet, dacă nu ești mulțumit de modul în care arată tatuajul (culoarea are lacune sau este neuniformă), întoarce-te la tatuator. Întrucât artiștii de tatuaje doresc să facă cea mai bună treabă pe care o pot face pentru dvs., cei mai mulți dintre ei vor fi fericiți să facă o retușare a tatuajului odată ce este complet stabilit.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

MV8000 pe 02 august 2012:

Eu'Mă gândesc să-mi fac un tatuaj pe braț, acesta ar fi primul și așa nu aș face'Nu știu cum să-l îngrijesc după aceea. Acest lucru chiar a ajutat și mi-a arătat mai bine ce ar trebui să fac.

Criza Tatt! pe 22 iunie 2012:

Sammy, cum ți-a lipit cerneala după ureche? Și eu am unul, dar nu va rămâne. Cel de pe umărul meu este perfect în regulă && vindecat && in aceeasi zi. Te rog ajuta-ma. : /

Artist pe 29 aprilie 2012:

Cel mai bun lucru de făcut atunci când îți faci un tatuaj pe pielea liberă; așa să spunem, este să ne asigurăm că artistul ude zona înainte de a începe. El / Ar trebui să știe să injecteze cerneala. Dacă nu, atunci cel mai probabil vor merge prea adânc. Pe zona dificilă'Pe piele este probabil ca artistul să încerce să regleze setarea mașinii lor. (nu se numește pistol) * doar argou … Când tratați tatuajul, lăsați-l să respire pentru prima zi / noapte, apoi Recomandați unt COCO pentru tratament, dacă este alergic, Clătiți ușor ușor cu apă, Dacă utilizați A + D .. asigurați-vă că nu există fier, Zink în el. Tratați tatuajul cu grijă și nu'Nu folosiți prea mult apa sau orice alt hidratant. Tatuatorul tău ar trebui să-ți spună ce este necesar .. DACĂ NIMENI DIN CELE DE MAI SUS NU DONĂ"OBȚINEȚI UNUL DE LA ACEL ARTIST … ei nu știu acțiunile corecte pe care să le întreprindă în pre-îngrijire sau după îngrijire. Distrează-te cu noul tău tatuaj. si mult noroc.

vinny pe 17 aprilie 2012:

@tiffany toată lumea este diferită în ceea ce privește toleranța la durere. Cred că majoritatea procesului nu este o durere agonizantă, ci mai degrabă o senzație (caldă) dacă asta are sens. experiența mea a fost grozavă și ceea ce simți în timpul tatuajului nu este durere, ci mai mult o tulburare decât orice. pe baza a ceea ce ai spus că tatuajul nu va dura prea mult (cu excepția cazului în care mâna ta este enormă) artiștii sunt de obicei buni în a se asigura că ești confortabil și că ceea ce fac nu te face rău. doar don'Nu intri în capul tău și bucură-te de experiență.

Audrey pe 07 aprilie 2012:

Îmi fac cel de-al treilea tatuaj pe zona piciorului și mulți oameni spun că este cel mai prost loc pentru a-l face. Nervii mei ucid. Există ceva ce mă poate pregăti pentru durerea ca Advil? Jw orice ajutor foarte apreciat

william pe 17 noiembrie 2011:

don'Nu-i lăsa pe acești oameni să-ți spună cât de rău va răni tatuajul. depinde de fiecare persoană. Tocmai mi-am luat primul spate acum o săptămână. aceasta'este o cruce cu aripi și merge direct pe coloana vertebrală. nu a durut, a fost mai agitat decât orice. în principal, am simțit că am avut o arsură solară ucigașă și cineva cu o miniatură lungă îl zgârie.

Rhiannon pe 12 octombrie 2011:

primesc 4 amprente de labe de pisică care merg pe omoplat, dar sunt mai aproape de coloana vertebrală, acesta este primul meu tatt, îl primesc pe 21 octombrie pentru 18 pentru pisica mea care a murit la începutul acestui an.

mama mea face ca grija pentru tatuaje să pară ușoară, nu am făcut-o'Nu știu că nu ai putut'Nu am apă să meargă direct pe ea .. dușul pare dificil, cred că pot oricând să mă confrunt cu dușul, dar da, nu știu. văzând că alcoolul subțiază sângele, înseamnă că tatuajul va sângera?

Karyn pe 15 august 2011:

Vă întrebați dacă tatuajul va acoperi cu succes venele păianjenului sau le va înrăutăți?

Tiffany pe 03 august 2011:

Eu'În curând o primesc în cinstea tatălui meu'Trecerea recentă. Oriunde în încheietura mâinii, în spatele zonei palmei. Și am un prag de durere foarte scăzut (genul care are nevoie de flip flops în timp ce merge pe plajă). Pot lua ceva înainte de procedură pentru a minimiza durerea, cum ar fi analgezicele fără prescripție medicală? Va ajuta? Și zona respectivă (încheietura mâinii spre spatele zonei palmei) suferă mai mult sau mai puțin decât celelalte zone? Am nevoie de sfatul tău. Mulțumiri!

Robin pe 24 iulie 2011:

Mă duc să-mi fac un tatuaj pe gambă. A mai făcut cineva acest lucru. Vă întrebați dacă un tatuaj mediu va dura mai mult de o ședință.

Jodie pe 04 iulie 2011:

Am două, una pe ceafă și acum câteva zile aveam o jumătate de mânecă conturată și ceva împărțit făcut. Dureros? Da. Mâneca superioară a rănit de la 6/10 până la câteva părți insuportabile (și am avut cei 3 copii ai mei în mod natural, crede-mă că știu durere.) Se simte ca un cuțit fierbinte care îți taie pielea peste tot. Cu toate acestea, voi continua să-l termin și probabil îi voi primi pe ceilalți pe care i-am planificat să-i obțin!!!!!

Mishandi pe 02 iulie 2011:

Mi-am făcut primul tatuaj miercuri, pe umăr. Mă întrebam când va fi ok să încep să fac duș din nou normal (ca și cum ați lăsa apa directă să o lovească)??

Nikki pe 8 iunie 2011:

Deci eu'În curând primesc primul meu tatuaj. Eu'Îmi iau un tribal pe partea dreaptă. Știu că este o zonă sensibilă. Începe de sub sânul meu până aproape de talie. Unde este cel mai bun salon de tatuaje din Sacramento?

Jay pe 5 iunie 2011:

Deci … eu'Cu siguranță îmi fac un tatuaj peste spate. Dar acneea? Nu este deloc prea rău, dar ce'Cel mai bun lucru de făcut?

Matt pe 16 mai 2011:

Plănuiesc să obțin o stea campioană în spatele ambelor brațe deasupra coatelor. Un fel de tradiție de familie.

Claire pe 02 mai 2011:

Săptămâna trecută mi s-a făcut al 4-lea tatuaj al unei narcise pe încheietura mâinii, îmi place, fără durere, am avut și o discuție minunată cu tatuatorul în timp ce el a făcut-o. pe care aveam un dragon care respira focul tatuat în jurul gleznei, aproape că am plâns de durere!!!!

Versuri sensul: Rae tatuaj dvs. ar trebui să fie bine cu înot, eu lucrez ca salvamar astfel încât sunt de obicei găsit în piscină de formare nu am avut niciodată probleme cu ale mele.

sammy pe 01 mai 2011:

Am primit primul meu acum vreo trei ani pe încheietura mâinii, care nu m-a durut deloc, apoi am primit unul pe spate, care nu era'Nici nu era rău, aveam o mică stea în spatele urechii, care a ucis absolut: o și ieri am mai făcut un tatuaj pe picior, care era mai masiv decât dureros. X

Rae pe 17 aprilie 2011:

Am de gând să-mi fac un tatuaj în curând, dar sunt înotător, așa că eu'Sunt constant în apă și rupe don'nu vin des. Știu că a spus că nu ar trebui decât un bandaj pe tatuaj după ce l-ai îndepărtat pe primul, dar crezi că un bandaj impermeabil m-ar ajuta din moment ce nu'Chiar fac pauze și apoi îndepărtează-l odată'm-am scos din apă?

Chihlimbar pe 13 aprilie 2011:

Bună, mă gândesc să-mi fac un tatuaj, dar nu pot decide unde mă gândesc între cele de lângă șoldul meu, unde osul conturează zona pelviană și partea inferioară a spatelui meu, doar un tatuaj mic, de genul 3 stele, începând cu mici, medii și mari dar nu mare în ce loc va durea mai mult? Nu sunt îngrijorat de durere, doar că mă întreb, încă o voi face, dar nu vreau să mă duc pe spate, stelele sunt pentru zona mea din față și ce trebuie să faci despre duș?

Phil pe 27 martie 2011:

Hei Justin. În ceea ce privește durerea, spatele tău este cel mai bun și cel mai rău loc. După cum au spus unii aici, omoplații sunt foarte suportabili. Dar de îndată ce lovește zona coloanei vertebrale, durerea este foarte acută. Cred că motivul este rezonanța mișcării înainte și înapoi pe care o face acul. În ceea ce privește îngrijirea ulterioară. Săpunul este ok DACĂ acolo'nu are deloc miros. Acolo'unii aditivi chimici în mirosuri. Orice unguent ALL NATURAL va face. Personal folosesc weber. Aceasta'Vitamina E. pură. Spălare de 3 ori pe zi și folosirea unguentului timp de 3 zile, apoi cremă hidratantă timp de 4 zile, niciunul dintre tatuajele mele nu a scos vreodată. În jurul celei de-a 4-a sau a 5-a zi, un strat subțire de piele moartă s-ar desprinde pur și simplu de la sine. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face, totuși, să-l lăsați să se vindece este să-l lăsați să se aerisească cât mai mult posibil. Pielea ta este vie. Lasă-l să respire.

Justin pe 24 martie 2011:

Bună ziua tuturor. Am 17 ani și intenționez să obțin o bufniță tribală mare în partea superioară a spatelui meu. nu sunt rău când vine vorba de durere, dar mă întrebam cum se simte de fapt să mă duc și cu ce îngrijire ulterioară ar trebui să merg în mod definitiv???

jessica pe 26 ianuarie 2011:

intenționez să-mi iau unul mare alături de osul șoldului, cât de mult va durea asta & cum voi putea face duș fără să cauzez probleme?

kd nyc pe 18 ianuarie 2011:

Tocmai mi-am făcut un tatuaj ieri, primul tatuaj dat vreodată și am citit diferite sfaturi de îngrijire ulterioară acum sunt speriat pentru că nu'ce ce'e corect sau greșit. Sper doar că tatuajul meu nu'Nu te infecta.

Jason c pe 13 ianuarie 2011:

Îmi iau mâine, brațul drept între biceps și tricep, știi unde se zbate așa cum a fost atins, așa că am șansa că o să doară foarte mult xD don'ești de acord.

thnx pentru sfaturi

jsn

Sam pe 07 ianuarie 2011:

Eu'Mă bucur că am găsit acest articol. Mi-am făcut primul tatuaj ieri, în zona exterioară a piciorului, și am crezut că știu multe și am crezut că artistul meu acoperă totul despre îngrijirea ulterioară, dar au existat detalii minore care au fost ratate.

Toată lumea mi-a spus că tatuarea piciorului te doare foarte tare. Da, a durut, dar a fost suportabil. Eu'Aș spune că a fost un 6/10, poate un 7/10 în anumite momente. Nu extrem de dureros. Aștept cu nerăbdare încă câteva!

Hxx pe 07 ianuarie 2011:

Am un fluture mic în spatele ratei de identificare a urechii un 1 și ieri am avut un Phoenix destul de mare pe spate, care a identificat o rată de 7 sau 8 … poate chiar 9 în anumite momente! într-adevăr depinde de locație, dar toate suferă într-o anumită măsură! dacă durerile o problemă merg mic sau deloc. partea inferioară a spatelui și a părții laterale a fost cel mai rău, aproape că am pășit și eu, dar eu'a face totul din nou. Oamenii au mai mult de un copil nu? lol bucurați-vă de ppl 🙂

jackyR pe 20 decembrie 2010:

Sâmbătă mi-am făcut primul tatuaj, pe spate, între umeri. Presupun că este destul de mare pentru un prim tatuaj, dar am avut o mână în design & Imi place. Cu toate acestea, nu mi-a plăcut să o fac în special pe coloana vertebrală, ceea ce a fost FOARTE dureros. Dacă am mai multe, voi evita zona coloanei vertebrale. Am de gând să am unul în exteriorul gambei mele drepte & posibil un alt spate inferior (evitând centrul, lol)

Madi pe 18 decembrie 2010:

Ieri mi-am făcut al 4-lea și cel mai mare tatuaj, durerea era insuportabilă (pe partea inferioară a spatelui) și am ieșit de două ori! (cât de jalnic). Sfat bun pentru primii timers, mult zahăr înainte de a începe, deoarece tatuajul va scădea nivelul zahărului. Doare? Da. M-aș întoarce pentru altul? Da. După ieri, durerea agonică de 5 ore a reușit, aș lua în considerare alta? Da! Sunt dependenți!

Cineva a întrebat și despre culoarea care sângerează pentru o zi sau două. Spălați-l cel puțin de două ori pe zi, foarte ușor și uscați-l. Aplicarea unui film foarte fin al loțiunii este foarte foarte importantă. Daca'Încă în ziua 3 se scurge culoare pe foi sau haine'Probabil că artistul a săpat mai adânc decât era necesar. Nu'T afectează rezultatul, dar dacă observați după 2 săptămâni când acesta'S-a uscat că s-au produs unele patch-uri de culoare, reveniți înapoi. Majoritatea fac acest tip de ip touch gratuit.

Noroc cu asta băieți!!

KMartinez pe 14 decembrie 2010:

Am o întrebare, intenționez să-mi fac un tatuaj pe spatele brațelor, pe triceps și pe zona umerilor din spate. Sper să o obțin undeva în ianuarie, dar voi putea purta o cămașă și altele? și sunt foarte tolerant la durere, asta nu mă deranjează.

stm1691 pe 04 decembrie 2010:

Oameni, nu mai întrebați dacă un tatuaj o să doară !!!! 99% dintre ei o fac !! Gândește-te, ți-ar răni un ac care intră și iese din piele? Sau nu … Tu faci calculele. daca tu'sunteți mai apt să lăsați durerea să vă ofere a doua șansă de a obține una, don'Nu-l înțeleg

Candace pe 30 noiembrie 2010:

Îmi iau un Hibiscus pe piciorul drept'E primul meu tatuaj, o să mă doară rău?

Julia pe 17 noiembrie 2010:

Voi face un tatuaj pe ureche (partea din față și cea din spate a urechii). Cum pot să țin asta din apă în timp ce eu'fac un duș?

Shanna pe 31 octombrie 2010:

Durerea de a-ți face un tatuaj depinde într-adevăr de locul în care îl faci și de toleranța individuală la durere. Aceasta'e diferit pentru toată lumea. Cel pe care l-am luat pe picior și în spatele urechii nu a făcut-o'Nu mă doare deloc. Pe o scară 1-10, eu'spun un 3 pentru picior, un 1 pentru spatele urechii. Tocmai am luat unul pe exteriorul piciorului meu acum două zile și durerea pentru acesta a fost cel puțin 7 sau 8. Pentru îngrijirea ulterioară, îl spăl mereu de câteva ori pe zi cu săpun antibacterian, folosind metoda prezentată aici. Apoi, în primele 24-48 de ore, am pus un strat FOARTE SUBȚIR de bacitracină sau A&D oinment pe el. Crema de Bactroban funcționează de asemenea bine. După aceea, îl curăț în continuare ca mai sus și pun pe el o loțiune fără ulei, fără parfum. După câteva săptămâni, tat-ul tău ar trebui să fie în mare parte vindecat !! De asemenea, DON'Nu-l zgâriați! Se va mânca, dar dacă îl zgâriați și / sau scoateți crustele, poate scoate cerneala. Noroc!!

felicia pe 22 octombrie 2010:

Tocmai mi-am făcut primul tatuaj pe spatele umărului, nu mi s-a întâmplat'Nu mă doare deloc, dar atât de mulți oameni mi-au spus să fac diferit după griji, așa că eu'sunt confuz

Hannah pe 8 octombrie 2010:

Bună, tocmai mi-am făcut primul tatuaj, cât durează să se vindece. Și pentru a răspunde la întrebarea dvs. cu privire la cât de mult a durut pe o scală. Am făcut-o pe a mea pe ceafă și spun că nu a făcut-o'Nu m-a durut, dar a intepat, pe o scară de la 1 la 10 aproximativ 3 id spun personal 🙂 x

yaz pe 30 septembrie 2010:

cât de dureros ați spune că a avea un tatuaj pe o scară de la 1 la 10? spate / umăr / gleznă / încheietură etc.

multumesc xx

shona pe 30 septembrie 2010:

tocmai am primit primul meu tatt doar mă întreb cât durează culoarea să nu se mai desprindă?

Whitney (autor) din Georgia pe 8 septembrie 2010:

Purtați haine mai largi și purtați pantalonii puțin mai jos sau mai sus decât de obicei.

kell pe 8 septembrie 2010:

să-mi fac un tatuaj pe partea laterală a șoldului, pentru a nu mă mai freca de haine, ce pot face dacă sugerați să nu vă bandajați din nou?

tracy pe 8 august 2010:

mi-am făcut un tatuaj în urmă cu 8 zile, spălându-mă zilnic&folosind bupetină după

fiecare duș, când ar trebui să nu mai folosesc, tatuajul nu s-a vindecat încă.

smfisher pe 30 iulie 2010:

Nu sunt total de acord cu utilizarea A & D Unguent sau ceva de genul acesta pe un tatuaj nou. După cum ați spus, tatuajele crude trebuie să respire. Unguentele alea nu sunt altceva decât petrol, lanolină, ulei mineral – toate care sufocă rana. Și loțiunea trebuie folosită numai după ea's-a vindecat. Dacă folosiți absolut orice la un nou tatuaj, folosiți ceva de genul Tattoo Tonic, care folosește ulei de arbore de ceai și este natural.

MNM pe 25 iulie 2010:

Cât timp după ce mi-am făcut un tatuaj pe picior, trebuie să aștept până pot să mă bărbieresc din nou?

Kirstie pe 25 iulie 2010:

Pentru Mohita

Mi-am avut tatuajul acum 2 ani pe spate și nu a făcut-o'Nu mă doare atât cât am crezut … durerea depinde de tine și de pragul tău de durere, diferit pentru toată lumea.

Whitney (autor) din Georgia pe 12 iulie 2010:

Nu. Tatuajele buzelor sunt diferite. Se estompează mult diferit. Tatuajele buzelor se vindecă cu saliva ta. Acolo'Nu puteți face nimic pentru a vindeca un tatuaj de buze, dar sper că nu'Se estompează în câteva zile.

Taylor pe 12 iulie 2010:

Dacă îmi fac un tatuaj pe buza interioară, aceste sfaturi se aplică în continuare..?

mohita pe 8 iulie 2010:

o să mă doară cât timp îmi fac 4 tatuaje pe spate?

Whitney (autor) din Georgia pe 17 februarie 2010:

Nu din cate stiu eu. Asigurați-vă că artistul dvs. de tatuaje este conștient de acest lucru în cazul în care el / ea are sugestii.

Adri pe 16 februarie 2010:

Așa că vreau să-mi fac primul tatuaj pe exteriorul piciorului și am o piele cu adevărat sensibilă și tinde să scaboreze ușor.