Să tatuezi sau să nu tatuezi: Aceasta este celebra întrebare!

Eu sunt Mary și locuiesc într-un orășel numit Tillson. Îmi place să citesc, să scriu și să mă distrez.

a-tata-sau-a-nu-a-tatua-care-este-intrebarea

Tatuajele au devenit mainstream

Tocmai am terminat de citit Tatuajul Fetei cu Dragonul. Tatuajele ei m-au făcut să mă opresc și să mă gândesc la femei și tatuaje.

Trebuie să recunosc chiar în față; Am un tatuaj. Am primit unul la 50 de ani; a fost cadoul meu de ziua mea. Un Claddagh frumos pe umărul meu stâng, puțin jos, așa că nu este întotdeauna vizibil.

Deci, de ce un tatuaj?

Când eram tânăr, singurii oameni care aveau tatuaje erau motocicliști și băieți în serviciu. Probabil că motocicliștii au făcut-o pentru a arăta cât de machoși erau, iar majoritatea băieților din serviciu au făcut-o într-o noapte de băut, dorind să fie bărbați bărbați. O mulțime de ancore au fost tatuate pe băieți pe atunci. Era mereu bătrânul băut cu "Mamă" tatuat pe o panglică de pe braț. Singurele femei cu tatuaje erau în circ sau din țări îndepărtate, așa cum se găsește în paginile National Geographic.

Când s-a schimbat asta? Când au devenit tatuajele mainstream? Acum sunt mainstream, știi. Toată lumea o face, de la fete tinere la bătrâne, băieți adolescenți până la bătrâni și toți cei din mijloc.

Descrieți harta lumii pe bicep

Descrieți harta lumii pe bicep

Istoria tatuajelor

Deci, mai întâi, ce este un tatuaj? Wikipedia o definește ca „artă corporală realizată prin introducerea cernelii de neșters în stratul de derm al pielii…." Unii numesc tatuarea o profanare a templului lui Dumnezeu, în timp ce alții o acceptă ca o modificare decorativă a corpului. Oricum i-ai spune, este totuși un tatuaj. Potrivit Harris Interactive, unii americani cu tatuaje spun că se simt mai sexy (34%) și mai atrăgători (26%). Mulți care nu'Totuși, nu au tatuaje, cred că oamenii care le au sunt mai puțin atrăgători (42%), mai rebeli (57%) și mai puțin inteligenți (31%). Hmm, sunt mai rebel sau mai puțin inteligent?

Existau tatuaje pe mumii (era un lucru important în Egiptul antic pentru bărbați și femei), iar în Japonia, un anumit tatuaj era folosit pentru a identifica o anumită familie de crime..

Sărind în America în anii 1900, constatăm că tatuajele nu erau considerate mainstream în niciun caz. Doar oamenii din clasa inferioară aveau tatuaje. La începutul anilor 1920, tatuajele erau „indicatori de călătorie”. Ai putea spune unde fusese o persoană prin tatuajele sale.

Tatuarea pe ascensiune

Potrivit unui sondaj realizat în 2006 de Jurnalul Academiei Americane de Dermatologie, 24% dintre americanii cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani au fost tatuați, iar 36% dintre cei cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani au fost tatuați. Până în 2010, aceste numere au urcat la 36% și, respectiv, 40%. Tatuajul este în creștere, atât în ​​ceea ce privește acceptarea, cât și în popularitate. Indiferent dacă este sau nu's la un vârf este necunoscut. Noile reglementări, standarde de salubrizare, instrumente și materiale au făcut tatuajul mai ușor și mai accesibil decât anterior.

În timp ce tatuajul a trecut prin multe schimbări, motivele tatuajului nu s-au schimbat prea mult. Tatuajul artistic este în creștere, dar persistența tatuajelor de bandă arată că tatuajele sunt încă folosite pentru a arăta apartenența tribului și a familiei. Se pare că în anii 1960 lucrurile au început să se schimbe oarecum. Tatuajele s-au mutat la motocicliști cu statut superior, iar vedetele au început să apară cu tatuaje.

Dar mainstreaming-ul a început cu adevărat în anii ’80 și ’90. Angelina Jolie este probabil cea mai faimoasă „doamnă tatuată”: o celebritate feminină cu multe tatuaje permanente. Spun permanent, pentru că există actori care folosesc tatuaje temporare, astfel încât să nu interfereze cu ambarcațiunile lor. Adică, gândește-te: poți vedea, să zicem, Alice în Țara Minunilor cu un tatuaj mare de păianjen pe braț? Nu ar funcționa bine. Desigur, există mulți alți actori și actrițe care au doar tatuajele acoperite pentru rolurile lor. Machiajul, realizat de un adevărat artist de machiaj, poate acoperi orice. Dar sportivii? Ce zici de Dennis Rodman sau Mike Tyson?

Celebritati cu tatuaje

Eva Longoria

Eva Longoria

Colin Farrell

Colin Farrell

Tatuaje pentru Aproape Toată lumea

Nu știu dacă anii 1990 au fost sau nu nașterea tatuajului lombar sau nu, dar se pare că a câștigat popularitate atunci. Desigur, a fost numit de multe alte nume disprețuitoare, cum ar fi „ștampila tramp”, dar o mulțime de fete tinere și-au primit și încă fac tatuaje la spate. Deoarece partea inferioară a spatelui este „sexy și curbată”, este un loc minunat pentru a arăta tatuajul unei fete! Tatuajele din această zonă au șanse mai mari de a rămâne la fel în timp, deoarece această zonă nu se întinde, nu se întinde sau nu iese din formă.

În 2000 și nu numai, televizorul a început să promoveze tatuajul cu emisiuni precum Miami Ink. Văzând tatuajul real scos din străzile din spate și urmărind cum s-a făcut, a încurajat mai mulți oameni să-l încerce. Oh, s-ar putea să fi încercat oricum, dar a putea să afle mai multe despre el și să înțeleagă că acum este sanitar a contribuit la promovarea acestuia, iar mulți dintre cei care s-ar fi temut au fost influențați de atitudinea casuală a emisiunii.

De asemenea, oamenii au aflat că tatuajele nu mai sunt doar culori de bază, întunecate: aproape fiecare culoare este disponibilă. Desenele de tatuaje sunt nesfârșite, iar tu poți să le concepi pe ale tale. Nu vezi doar o ancoră sau "mamă" mai mult. Există lucrări de artă elaborate pe corpurile oamenilor. Unii au brațele și picioarele complet "mânecată" (acoperit cu tatuaje, fără pete goale). Alții au spatele sau fațadele complet acoperite.

Acum, datorită internetului, puteți obține și milioane de modele de tatuaje online și le puteți duce la tatuatorul local. Unele site-uri pe care le puteți vizita pentru idei includ Checkoutmyink și 1001 Tatuaje.

Tatuaje de machiaj

Apoi, există „machiajul permanent”, care este de fapt tatuajul care elimină necesitatea aplicării machiajului. Serios! Femeile își au pleoapele, genele și chiar buzele tatuate. Nimic scandalos, doar culoare, deci nu trebuie să se machieze. Ar trebui să știu: mi-am făcut pleoapele pentru că sunt alergic la orice tip de machiaj al ochilor.

Tatuajul meu Claddagh

Tatuajul meu Claddagh

Proprietatea Tillsontitan

Tatuajul meu

Arta, profanare, orice i-ai spune, doare! Pe măsură ce începi să-ți faci tatuajul, nu este așa'Nu mă simt atât de rău, dar pe măsură ce tatuatorul merge din nou și din nou pentru a completa liniile și culorile, începe să se rănească și începe să doară. Evident, supraviețuiești, dar în funcție de nivelul durerii și de mărimea tatuajului tău, poate fi un proces dureros.

Să tatuezi sau să nu tatuezi

Este ușor de spus că tatuajele nu sunt un moft; nu erau un moft în Egiptul antic și nu sunt un moft acum. Acum sunt destui oameni în fiecare profesie și grup de vârstă care au tatuaje sportive pentru a spune că a trecut dincolo de moft la ceea ce am spus inițial, mainstream.

Deci, să tatuezi sau să nu tatuezi? Aceasta este o întrebare pe care doar tu o poți răspunde, indiferent dacă o consideri o formă de artă, o decorație, un simbol al ceva sau o profanare. Este o decizie personală, cu siguranță, dar opțiunea este cu siguranță aici pentru a rămâne!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să lăsați un comentariu. Simțiți-vă liber să îl împărtășiți cu prietenii.

Câți oameni care citesc acest lucru au tatuaje?

Câți cititori s-ar face de fapt un tatuaj?

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2011 Mary Craig

Comentarii

Mary Craig (autor) din New York pe 23 ianuarie 2013:

Sunt de acord Jenn, dacă un tatuaj are o semnificație personală, cu siguranță nu vei regreta. Apreciez că ai trecut pe aici.

jenbeach21 din Orlando, FL pe 23 ianuarie 2013:

Informații excelente despre istoria tatuajelor. În prezent am 2 tatuaje și regret doar unul dintre ele, al meu "ștampilă vagabondă." Cred că atunci când tatuajele au semnificație personală, acesta îi dă tatuajului un scop și este mai puțin probabil să regreți mai târziu.

Mary Craig (autor) din New York pe 17 octombrie 2012:

Alecia, îmi place comentariul tău despre tatuarea propriului tău nume…"nu-ți poți aminti?" Vă mulțumim pentru comentarii … mereu apreciat și mereu distractiv de citit.

Alecia Murphy din Wilmington, Carolina de Nord pe 16 octombrie 2012:

Eu'Sunt tânăr, dar asta'Eu nu am fost niciodată ceva'm-am gândit serios. Așa cum a spus Mary – să-mi imaginez un tatuaj pe pielea mea în vârstă. Dar, în general, raționamentul meu pentru a nu avea unul se datorează în principal faptului că nu simt niciodată nevoia să fac ceea ce face oricine altcineva pentru a-mi valida identitatea sau valoarea de sine. Unii oameni par să-și facă tatuaje doar pentru a putea "se potrivesc." Cu toate acestea, cred'Este ridicol dacă ai propriul tău nume tatuat pe tine însuți – nu-ți mai amintești?

Un hub distractiv și interesant!

Mary Craig (autor) din New York pe 16 octombrie 2012:

Este un semn al vremurilor Mary. Cred atâta timp cât sunt 'gustos' sunt bine …. și ei'Voi râde de ei în ridurile lor;)

Mary Hyatt din Florida pe 16 octombrie 2012:

Toate nepoatele mele au tatuaje, iar eu nu aprob! OK, eu'Sunt de modă veche. Eu pot'Imaginați-vă toți acești tineri cu tatuaje când îmbătrânesc ….. tatuaje în riduri!!!

Știu că toți tinerii le au în aceste zile. Văd cum se face eyelinerul.

Am votat UP și interesant.

Mary Craig (autor) din New York pe 16 octombrie 2012:

Cu siguranță trebuie gândită Stephanie, ai atâta dreptate, rămâne cu tine pentru totdeauna! Vă mulțumim pentru citire, vot și trimitere pe Twitter.

Stephanie Henkel din SUA pe 16 octombrie 2012:

Mi-a plăcut foarte interesantul dvs. articol despre istoria tatuajelor. Realizarea unui tatuaj este o decizie foarte personală. Am fost puțin surprins de statistici – deși am observat multe tatuaje, nu aveam idee că numărul persoanelor care le poartă este atât de mare. Personal, nu aș vrea să mă angajez să am o artă corporală permanentă – ea'Nu-ți plac bijuteriile sau o coafură pe care o poți schimba când te-ai săturat de ea! Un hub grozav, votat! A postat!

Mary Craig (autor) din New York pe 30 ianuarie 2012:

Un tatuaj este cu siguranță permanent și ar trebui gândit, sunt de acord Brett, dar pentru cei dintre noi care se gândesc mai întâi la el, la el'e o încercare. Eu'Sunt sigur că ai tăi sunt unici. Fiica mea are un tatuaj foarte unic pe picior, conceput de un prieten.

Cebutouristspot, tatuajele nu sunt pentru toată lumea. Aceasta'Cu siguranță este o chestiune de gust și nu ar trebui să vă ofensați, după toate acestea'de ce acolo'vanilie și ciocolată!

cebutouristspot din Cebu pe 30 ianuarie 2012:

Nu aș face niciodată un tatuaj: D Pur și simplu nu-mi place. Fără supărare pentru cei care fac: D

Brett C din Asia pe 30 ianuarie 2012:

Sfatul meu pentru oricine se gândește să obțină și un pic este să se gândească la asta cel puțin șase luni înainte de a-l primi efectiv (o perioadă de răcire, pentru ceva FOARTE permanent).

Am un cuplu eu însumi, dar ei trebuie să-mi amintească de călătorii și să-mi amintească de câteva lecții importante pe care le-am învățat. Ambele au fost proiectate de mine în câteva luni, așa că cel puțin vor rămâne unice pentru mine.

Un articol foarte interesant despre un subiect care în Asia este și astăzi destul de sensibil.

Multumesc pentru SHARING.

Mary Craig (autor) din New York pe 06 august 2011:

Nell, eu'Sunt sigur'e frumos. În primul rând Dreamcatchers sunt minunați în sine, iar albastrul este o culoare excelentă pentru orice!

Nell Rose din Anglia pe 06 august 2011:

Bună, am un tatuaj pe care l-am luat pe al meu când aveam patruzeci de ani, mi-a fost cadoul! Lol, mi-am dorit întotdeauna una, dar nu am reușit niciodată să o fac. Cred că unii oameni îi primesc prea repede, apoi regretă, al meu este un Dreamcatcher nativ american! albastru minunat, de fapt, când oamenii l-au văzut pentru prima dată, am primit multă atenție de la oamenii care doresc unul și au spus că nu au văzut niciodată pe cineva cu el ca al meu, îmi place! urale nell

Mary Craig (autor) din New York pe 06 august 2011:

Știu la ce te referi Lisa. Mi-am dorit întotdeauna o tat, dar nu am avut niciodată nervul până la 50 de ani!

lisa.bom pe 5 august 2011:

Citește minunat. Tocmai mi s-a făcut al doilea tat. Primul când aveam 46 de ani. Am admirat întotdeauna tatuajele pe alte persoane. Mi-a luat atât de mult să decid ce vreau, ceea ce însemna cu adevărat ceva pentru mine. Vă mulțumim pentru distribuire.

Jean Bakula din New Jersey pe 04 august 2011:

O mulțime de informații acolo. Tata era în marină și o cunoștea pe mama doar de aproximativ o lună, când i s-a tatuat numele pe braț. Mereu am crezut că este atât de romantic. Desigur, în acele zile, oamenii aveau tendința de a rămâne în căsătorii, divorțul era neglijat. Cred că tatuajele sunt îngrijite, dar sunt pentru totdeauna, așa că nu aș vrea'Nu înnebuni cu ei ca unii. Știu că dermatologii le pot îndepărta sau pot face o procedură pentru a le ușura, dar totul sună dureros! Uneori primesc genul de henna care durează doar o vreme. Bun pentru tine, primind unul în cea de-a 50-a zi B! M-am dus în Jamaica pentru prima dată pe al meu și am avut unul dintre cele mai bune momente din viața mea. Aceasta'e doar un număr. Dacă ți-a plăcut "Tatuaj Dragon", Am revizuit toate cele 3 cărți ale Millennium Trilogy pe HP. Cele mai bune urări pentru tine. Votat, interesant, minunat!