Recenzii ale celor mai bune 5 truse de îngrijire a tatuajelor

În calitate de comentator și scriitor de tatuaje, mă bazez pe experiența mea personală și pe timpul meu de lucru într-un studio de tatuaje.

Tatuaj înger

Tatuaj înger

Artist – Kobay

Acum că tu'Am luat decizia de a-ți face un nou tatuaj sau tocmai ți s-a făcut cerneala în ultimele zile'Este timpul să vă luați în considerare îngrijirea ulterioară. Probabil că ați plătit deja câteva sute de dolari pentru opera dvs. de artă. O zi obișnuită de ședere cu artistul meu este de 850 de dolari, deci încă câțiva dolari pe cremele și loțiunile de îngrijire a tatuajelor vor fi o investiție inteligentă care vă va face să strălucească tatuajul!

În momentul în care artistul tău îți înfășoară tatuajul proaspăt la sfârșitul sesiunii, acesta își începe procesul de vindecare. De obicei, un tatuaj poate dura între trei și șase săptămâni pentru a se vindeca, apoi alte trei luni pentru a putea rezista căldurii de la soare.

În prima săptămână, tatuajul tău va avea nevoie de ajutor pentru a se repara și a se regenera. Va trebui să-l spălați cu spălare anti-bacteriană și să aplicați crema și loțiunile adecvate pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor.

Personal recomand utilizarea unui kit de tatuaj. Păstrarea tatuajului curat și utilizarea balsamurilor și loțiunilor a ajutat multe dintre tatuajele mele să se vindece frumos. Mi-aș dori doar să știu despre îngrijirea ulterioară a tatuajelor și despre produse mult mai devreme!

Există seturi de cutii sau seturi disponibile pentru îngrijirea completă. Citiți mai departe pentru recenzii despre trei dintre cele mai bune truse disponibile și un unguent independent de îngrijire ulterioară.

De ce să cumperi un kit de tatuaje?

  • Când achiziționați un kit de îngrijire ulterioară, acesta va avea de obicei o spălare cu săpun cu spumă antibacteriană, un balsam de vindecare și o loțiune pentru hidratare. În plus, poate conține o protecție solară pentru protecție împotriva soarelui. (Un tatuaj proaspăt nu trebuie expus la soare'raze nocive și adesea dureroase în primele luni).
  • Când utilizați un kit, știți că compania care produce fiecare dintre produse utilizează aceleași ingrediente similare. La rândul său, acest lucru limitează o persoană'Reacția alergică potențială sau disconfortul care poate fi uneori experimentat atunci când utilizați orice produs.
  • Fiecare articol individual dintr-un kit de îngrijire a tatuajelor este conceput pentru a funcționa împreună cu celelalte în anumite etape ale tatuajului'Procesul de vindecare. O companie care produce produse de îngrijire după tatuaje se asigură că ingredientele nu activează rezultate nedorite atunci când sunt amestecate cu o altă companie'produsul s.
  • Cumpărând simultan toate produsele de îngrijire ulterioară, vă asigurați că veți avea la îndemână produsul specific necesar pentru fiecare etapă a procesului. Nu pierdeți nicio etapă a vindecării, deoarece nu ați fost pregătiți.

Baloane de tatuaj pentru brațe

Baloane de tatuaj pentru brațe

Dimity Vision

Ulei de cerneală Aftercare Tattoo Spălare & Salve Set

Ulei de cerneală este una dintre cele mai bune truse de îngrijire a tatuajelor organice 100% naturale de pe piață! Balsamul frumos, cu miros natural, conține doar ingrediente organice, fără petrol. Pentru cei care sunt conștienți de produsele fără cruzime, acesta nu conține produse de origine animală.

Păstrați-vă tatuajul proaspăt și fără germeni cu spray-ul ușor de utilizat pe spălarea tatuajului, ideal pentru când aveți doar o mână liberă! Uleiuri de cerneală Salves' uleiurile și unturile naturale (fără petrol) ajută la vindecarea rapidă a tatuajului!

** Acest produs este autorul's Numărul # 1 – Toate naturale – Recomandare **

AfterShock Tattoo Aftercare

Tatuajele premium necesită produse superioare de îngrijire pentru tatuaje și Trusa AfterShock Tattoo Aftercare Kit oferă această superioritate și multe altele.

Conține cinci produse excepționale de îngrijire a tatuajelor dezvoltate de un farmacist și un chimist farmaceutic pentru a vă pregăti pentru fiecare etapă a procesului de vindecare a tatuajelor: o loțiune pentru piele, săpun de spumă, spray hidratant, balsam pentru corp și gel exfoliant. Fiecare este fabricat numai din uleiuri organice naturale, curate, fără parfumuri artificiale sau substanțe chimice toxice.

Săpunul de spumă, balsamul corporal și localizarea pielii sunt toate iubite cu uleiuri naturale de vindecare. Săpunul de spumă este fabricat din nucă de cocos, cânepă rafinată și ulei de jojoba, iar balsamul pentru corp și loțiunea pentru piele au și zece uleiuri diferite.

Spray-ul hidratant este deosebit de frumos, deoarece se aplică cu ușurință, fără potențiala contaminare a utilizării mâinilor. Conține o pro-vitamină B5 liniștitoare.

Inclus în setul final AfterShock Tattoo Aftercare Kit este gelul exfoliant rar oferit pentru a ajuta la îndepărtarea pielii vechi moarte și fulgi.

** Autorul recomandă gelul exfoliant **

Trusa de îngrijire a tatuajelor H2Ocean Ultimate

Acesta este un kit de calitate pentru îngrijirea tatuajelor realizat de industrie pentru industrie. Conținând un sistem unic, natural, pe bază de apă, în trei pași, va ajuta tatuajele noi și existente să rămână strălucitoare și strălucitoare pentru anii următori. Spălarea cu spumă asigură umezeală și substanțe nutritive tatuajului în timp ce îl curăță în același timp, evitând orice uscăciune neplăcută, potențial dăunătoare, întâlnită în mod obișnuit atunci când se utilizează alte spălări cu spumă antibacteriană..

Spuma H2Ocean acționează ca un bandaj lichid natural, care asigură un strat de protecție hidratantă, în timp ce blochează culoarea, împotriva microorganismelor din aer cunoscute că provoacă infecții și deteriorează tatuajele în timpul vindecării. Un produs cu adevărat practic de vindecare a tatuajelor.

Trusa de îngrijire după tatuaje Goo

Tatuaj Goo'Trusa de îngrijire ulterioară este bine cunoscut și de încredere în cadrul comunității și este o opțiune excelentă de buget. Dezvoltat în timp cu contribuția profesioniștilor din industrie, Tattoo Goo îndeplinește toate etapele procesului de vindecare cu un produs necesar din gama sa vastă.

Conține cei trei pași ai truselor tradiționale de îngrijire după tatuaje, precum și un produs de protecție solară cu SPF 30 pentru a proteja împotriva soarelui'Razele care se estompează.

Lotiune și unguent pentru îngrijirea după tatuaje Ink Fixx

Lotiune și unguent pentru îngrijirea după tatuaje Ink Fixx a fost creat de specialiști din industrie și artiști și este un produs de vârf pentru cei care respectă bugetul. Loțiunea sa de vindecare a tatuajelor este singura soluție de îngrijire ulterioară fără ingredientele inutile. Amestecul său bogat de vitamine și minerale revitalizează și întinerește vindecarea naturală a pielii'Celulele deteriorate. Extractul din semințe de struguri protejează de 50 de ori mai mult decât vitamina C, iar proprietățile sale antiinflamatoare reduc umflarea.

Tatuaj tren

Tatuaj tren

Third Eye Tattoo Melbourne – Marshall

Procesul de îngrijire după tatuaje

Tatuajul tău proaspăt, în forma sa cea mai de bază, este o plagă deschisă și ar trebui tratat ca atare. Principalul motiv pentru care artistul tău ți-a înfășurat tatuajul odată ce au terminat, a fost să-i oferi o anumită protecție împotriva particulelor care creează infecții, care există în mediul tău cotidian..

  1. Cand tu'vă aflați într-un loc curat, adică baia dvs., scoateți folia și spălați bine tatuajul cu spălare cu spumă antibacteriană.
  2. Lăsați-l să se usuce la aer timp de aproximativ o oră.
  3. Aplicați cremă adecvată pentru îngrijirea ulterioară.
  4. Aplicați din nou de trei până la cinci ori pe zi.
  5. Spălați-vă noul tatuaj de trei ori pe zi în primele trei până la cinci zile.
  6. Continuați să aplicați cremă de îngrijire ulterioară atunci când este necesar, permițând crustelor sau pielii descuamate să se usuce în mod natural. Nu aplicați cremă de îngrijire ulterioară pe cruste.

Asistând tatuajul cu umezeala necesară furnizată de loțiunile de îngrijire ulterioară și expunerea minimă la infecție, tu'Dă-i tatuajului tău cea mai mare șansă de a te transforma într-un tatuaj bine vindecat, fără daune sau suflare.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

Luna Blanca pe 15 octombrie 2016:

Prima dată când mi-am făcut un tatuaj am folosit crema Aloe Vera și a fost cea mai mare greșeală vreodată! A ars ca naiba și de fapt scoate cerneala! A doua oară când mi-am făcut un tatuaj am fost la un studio de tatuaje din Cottonwood AZ și aveau un produs de îngrijire fabricat local, care îmi plăcea foarte mult. A fost făcut din unt de cacao organic și din alte uleiuri organice. Lecția învățată, faceți-vă cercetările înainte de a pune produse de îngrijire aleatorii pe tatuaj!

Kathy din California pe 23 ianuarie 2014:

Informații bune, hub bine organizat și instrucțiuni detaliate pentru tatuaje noi!