Proiectarea tatuajului perfect cu artistul tău

Îmi place să scriu despre multe subiecte diferite, dintre care unele includ arta tatuajelor, sănătatea, sănătatea, rețetele, promovarea sustenabilității și coaserea.

Tatuajul perfect este atât semnificativ, cât și frumos pentru tine. Obțineți câteva sfaturi despre cum să alegeți designul potrivit.

Tatuajul perfect este atât semnificativ, cât și frumos pentru tine. Obțineți câteva sfaturi despre cum să alegeți designul potrivit.

Seven Sins Tattoos, Little Chute, WI

Trebuie să-mi fac temele înainte de a-mi face un tatuaj?

Da. Misiunea dvs. este să aveți o idee solidă despre ce fel de tatuaj doriți – ceva pentru a începe conversația. Una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că veți obține tatuajul dorit este să aduceți o imagine, dar atâta timp cât aveți o idee solidă, artistul dvs. vă poate ajuta să alegeți stilul și plasarea.

Ce se întâmplă dacă nu știu ce vreau?

Oricât de bun ar fi artistul tău, ei nu îți vor spune ce tatuaj ar fi cel mai potrivit pentru tine. Orice animal de tatuaj trebuie să proiecteze un tatuaj pentru un client care nu știe ce își dorește. Acesta este un tatuaj pe care îl veți avea pentru tot restul vieții! Dacă sunteți blocat pentru idei, trebuie să vă gândiți mai mult la ea înainte de a vă adresa artistului. Există mai multe informații despre cum să alegeți un tatuaj aici.

Dar sunt atât de multe idei interesante și nu pot decide!

Da, este adevărat – de aici și motivul pentru care unii dintre noi avem atât de multe tatuaje! Uneori este potrivit să-l joci după ureche și să mergi cu fluxul, mai ales pentru ceva mic sau tatuaje de prietenie. Dar, pentru o colaborare între tine și artistul tău, amândoi vei fi mult mai fericit dacă baza pentru designul tău vine de la tine.

"Un trandafir este un trandafir este un trandafir." —Gertrude Stein

Seven Sins Tattoos, Little Chute, WI

Acum că ai o idee, ce îți place la ea?

Spuneți că ați văzut un frumos trandafir negru și gri care a fost așezat perfect pe un șold. Îți place piesa, dar nu vrei să o copiezi. Trandafirii sunt drăguți și totul, dar poate că nu înseamnă nimic pentru tine. Uneori, este suficient, iar oamenii se vor opri aici. Au sfârșit cu un tatuaj frumos, dar nu ceva cu care sunt încântați.

Dacă ești norocos, artistul tău o va face tot restul, dar nu ar trebui să depinzi de artistul tău pentru a face acest lucru pentru tine. La fel ca dvs., artiștii au 365 de zile pe an, care ar putea fi bune, rele sau ocupate. Ei își conduc adesea propria afacere, precum și tatuează și se luptă să-și facă timp pentru familiile lor. Ei au mai mulți clienți în fiecare zi și poate fi o provocare să vă conectați cu toți.

Deci, folosind exemplul trandafirului, puneți-vă câteva întrebări. Știi că îți place plasarea mai presus de toate, dar vrei să fie diferită într-un fel.

Diferite stiluri de trandafiri sângeroși.

Diferite stiluri de trandafiri sângeroși.

Shad Bosmans, Seven Sins, Little Chute, WI

Un trandafir galben cu frunze răsucite pe umăr.

Un trandafir galben cu frunze răsucite pe umăr.

Shad Bosmans, Seven Sins, Little Chute, WI

Este timpul pentru o sesiune de brainstorming!

  • Ar trebui să utilizați în schimb culoarea?
  • Sau un desen diferit al trandafirului tău, cum ar fi accentuarea spinilor sau adăugarea unui pumnal?
  • Hmmm, sună grozav, dar poate că imaginea ar fi prea rigidă. Pentru a avea fluxul pe care îl căutați, va avea nevoie de panglici sau ceva în jurul său.
  • Poate că se întâmplă să studiezi biologia marină, iar panglicile te fac să te gândești la tentaculele unei caracatițe și te întrebi dacă asta ar funcționa.

Vă abordați artistul cu imaginea în mână și ideile voastre. În cele din urmă, părăsiți magazinul cu o uimitoare moluscă de cefalopode cu opt brațe, pusă grațios pe șold. Victorie!

Este posibil să obții același aspect cu atingerea ta personală.

Este posibil să obții același aspect cu atingerea ta personală.

Shad Bosmans, Tatuaje Seven Sins, Little Chute, WI

O notă despre comunicare

O comunicare bună este singura modalitate de a vă asigura că veți ajunge la tatuajul la care vă gândiți. Vrei să te asiguri că imaginea din mintea ta este aceeași cu imaginea din mintea artistului tău – sau cel puțin foarte asemănătoare.

Amintiți-vă că toți avem un cadru unic de referință cu care vedem lucrurile. După cum puteți vedea în fotografii, ceva la fel de simplu ca un trandafir poate avea multe diferențe. S-ar putea să vă gândiți la un trandafir de grădină roz delicat, cu aspect de acuarelă, iar artistul dvs. s-ar putea să se gândească la un trandafir viu colorat, cu un contur tradițional dur..

Vorbește cu artistul tău în persoană

Cel mai bun sfat pe care ți-l pot oferi este să te oprești și să vorbești personal cu artistul tău. Le puteți spune că vă gândiți la o nouă idee de tatuaj și căutați contribuții. Dacă doriți ca artistul să atragă ceva pentru dvs. din timp, ar trebui să vă oferiți să le plătiți pentru timpul lor. Dacă doriți să petreceți o oră din timpul artistului trecând prin cărți și discutând despre lucrarea dvs. (dacă au timp pentru asta), ar trebui să vă așteptați să faceți o întâlnire și să le plătiți în funcție de tariful lor pe oră..

Ceea ce duce la o altă întrebare: cum alegi un tatuator oricum?

Comentarii

Brandon Hart din jocul din 07 decembrie 2016:

daca tu'Abia ați început, ați obține ceva mic și semnificativ sau ați merge cu ceva mai mare și, poate, mai semnificativ?

Shauna L Bowling din Florida centrală pe 27 august 2016:

Articol excelent. Am câteva tatuaje, dintre care cel mai mare este pe spatele meu. A început cu o opțiune flash pe omoplatul meu drept. Am schimbat culorile, așa că nu aș vrea'Nu au același tatuaj ca toți ceilalți care intră într-un studio de tatuaje și aleg articole din "carte de colorat".

Două dintre piesele suplimentare pe care le pusese pe spate au fost desenate de prieteni artiști. Dar având trei tatuaje pe părți strategice ale spatelui meu, nu a făcut un design. Apoi am întâlnit un tatuator campion care era prietenul unui tip cu care mă întâlneam pe atunci. A luat un stilou cu cerneală și a legat cele trei tatuaje împreună pentru a crea un design coeziv.

Aceasta's frumos și nu am'Nu l-am regretat timp de un minut.

A fost nevoie de câțiva ani pentru a finaliza "murală" pe spate (puteam rezista și plăti doar o oră la un moment dat), dar de fiecare dată când mă întorceam, artistul cunoștea designul original și continua. Nu a făcut niciodată un șablon. Pur și simplu a redesenat designul și a plecat de acolo. Acea'e un adevărat tatuator. Nu este nevoie de bliț. Nici un contur ștanțat pe suprafață.

Tatuajele sunt pentru totdeauna și trebuie să facă o declarație. Asigură-te'e cel potrivit. Pe măsură ce îmbătrânești, corpul tău se schimbă și la fel face și ce'Este important pentru tine. Gândește-te la asta înainte de a te apuca de călătoria de artă corporală.

Pictura mea din spate are acum peste 30 de ani și singurul lucru pe care îl regret sunt rulourile pe care eu'm-am dezvoltat odată cu vârsta. Încă îmi place designul și ceea ce scrie despre mine.