Povestea primului meu tatuaj și sfaturile mele pentru tine

Loxley Jones este un suflet bătrân care iubește să scrie, trăiește în SLC, Utah și studiază marketingul de afaceri la Western Governors University.

Primul meu tatuaj a fost un tatuaj text dintr-o linie din romanul Perkele de a fi o floare de perete.

Primul meu tatuaj a fost un tatuaj text dintr-o linie din romanul Perkele de a fi o floare de perete.

Brianna Santellan prin Unsplash; Canva

My The Perks of Being a Wallflower Citat Text Tattoo

Am mai multe tatuaje acum, dar săptămâna viitoare va marca cea de-a cincea aniversare de când am început călătoria mea de tatuaje.

Deși mi-am făcut spontan primul tatuaj, designul a fost unul pe care mi-l doream de ani de zile. A fost așezat meticulos în creierul meu și trebuie să-l fi verificat ortografic de cel puțin 100 de ori și să mă asigur că citarea este corectă pentru carte. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit a fost să încurc ceva care să fie pe corpul meu pentru totdeauna – în special ceva ce mi-a fost atât de drag inimii mele.

Perks of Being a Wallflower, de Stephen Chbosky, este și va fi întotdeauna cartea mea preferată. M-a ajutat să trec prin momente grele în adolescență, așa că a fost doar potrivit să am decis să-mi decorez pielea cu cuvinte de la Chbosky'capodopera lui. Alte persoane au, de asemenea, citate tatuate din carte, mai ales variante ale "Și în acel moment, jur că eram infiniti" sau "Vom accepta iubirea despre care credem că o merităm." Și, deși ambele sunt citate minunate atât din carte, cât și din film, am vrut ceva mai unic pe care să-l pot face al meu.

Cum am ales citatul pentru tatuajul meu

Citisem cartea de atâtea ori încât eu'Mi-am creat propria copie adnotată. În cartea mea, am încercuit citate care mi-au plăcut, am notat mici notițe despre ceea ce gândeam în timp ce citeam, am notat definițiile cuvintelor pe care nu le-am făcut.'Nu știu și am marcat paginile cu toate melodiile menționate pentru a le putea asculta mai târziu. (Eu'Sunt un mare fan al The Smiths din această cauză.) Un paragraf pe care l-am încercuit a fost la pagina 53 și scria:

"Mă gândesc la toate acestea uneori când eu'Mă uit la un meci de fotbal cu Patrick și Sam. Mă uit la teren și mă gândesc la băiatul care tocmai a făcut touchdown-ul. Cred că acestea sunt zilele de glorie pentru acel băiat și acest moment va fi doar o altă poveste cândva pentru că toți oamenii care fac touchdownuri și alergări la domiciliu vor deveni cineva'tata. Și când copiii săi se uită la fotografia lui din anuar, ei vor crede că tatăl lor era accidentat și chipeș și arăta mult mai fericit decât ei. Sper doar să-mi amintesc să le spun copiilor mei că sunt la fel de fericiți precum mă uit în vechile mele fotografii. Și sper că mă cred."

Stânga: tatuajul meu după ce tocmai l-am cernelit. Dreapta: doi ani mai târziu.

Stânga: tatuajul meu după mine'Tocmai l-am cernelit. Dreapta: doi ani mai târziu. "Acest moment va fi doar o altă poveste cândva."

A durut?

Deasupra este o imagine a tatuajului meu la aproximativ o oră după ce l-am făcut și, sincer, nu aș putea'Nu am fost mai fericit cu experiența. În timpul sesiunii, cel mai bun prieten al meu a fost alături de mine și pur și simplu nu mă puteam opri din râs. Dacă te uiți atent, există câteva linii strâmbe în litere, deoarece artistul tatuator'Mâna mi s-a smuls din râsul meu. Dar, sincer, mă face să-mi iubesc piesa și mai mult pentru că'Sunt atât de unic și îmi amintesc cât de fericit am fost în timp ce îl primeam.

Durerea a fost minoră pentru tatuajul încheieturii mele

În ceea ce privește durerea, a fost incredibil de minoră și mai puțin rea decât am crezut că va fi – pe încheietura mâinii, oricum. Am o piesă în desfășurare care merge de la omoplatul meu până la jumătatea coapsei și permiteți-mi să vă spun, tatuarea pe coloana vertebrală, coaste și stomac este una dintre cele mai grave dureri pe care le veți experimenta vreodată.

Tatuajele nu sunt'Pentru toată lumea, dar pentru mine, îmi place să am lucrări de artă pe corp, iar tatuatorul la care merg acum face o treabă incredibilă. Deci daca tu'Vă gândiți să vă faceți cerneală pentru prima dată, trebuie doar să aveți în vedere câteva lucruri.

Primul meu sfat pentru tatuaje

  1. Un tatuaj este literalmente pe corpul tău pentru totdeauna. Deci, gândiți-vă cu atenție la ce doriți înainte să obțineți. Și, în timp ce, da, procesele de îndepărtare a tatuajelor devin din ce în ce mai avansate și mai puțin dureroase, totuși ați fi putut economisi bani dacă ați fi luat mai mult în considerare decizia dvs. inițială. "Gândiți-vă înainte de a cerneala" nu'Nu înseamnă doar să te gândești la tatuaj. De asemenea, înseamnă că cercetați artistul și / sau salonul de tatuaje pentru a vă asigura că obțineți o piesă de calitate, ceea ce mă aduce la punctul următor.
  2. Cercetare, cercetare, cercetare! Găsiți un tatuator care să aibă în portofoliu un stil care vă place și o muncă de calitate. De asemenea, asigurați-vă că magazinul în care mergeți are recenzii bune și este curat!
  3. Dă-i întotdeauna sfat artistului tău! Nu pot sublinia acest lucru suficient. Artiștii de tatuaje efectuează un serviciu cu adevărat minunat pentru dvs. și se așteaptă sfaturi. Dacă nu ai avut o experiență complet groaznică (ceea ce înseamnă că piesa ta a fost încurcată, artistul a fost nepoliticos cu tine fără niciun motiv etc.), dai întotdeauna bacșiș! Planificați să dați bacșiș între 10% și 20% (15% este standard), dar dacă vă place piesa, dați un pont frumos și greu! Artistul dvs. îl va aprecia și va fi mai dispus să facă mai multă muncă de calitate pentru dvs. în viitor.

Unde să-ți faci primul tatuaj?

Primul meu tatuaj a fost doar o întâlnire, dar făcusem cercetări în magazin, așa că știam că artiștii de acolo erau suficient de pricepuți pentru a-mi face tatuajul cu litere simple. Încă merg la același magazin, dar văd un artist diferit. El a făcut majoritatea pieselor mele și le iubesc pe toate.

O poză cu tatuajele pe care le am pe spate.

O poză cu tatuajele pe care le am pe spate.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului, și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2018 Loxley Jones

Cum a fost primul tău tatuaj? Dacă aveți de înțeles orice altă înțelepciune a tatuajului, comentați mai jos!

Travel Chef din Manila pe 07 noiembrie 2018:

Îmi plac primele tale sfaturi. Unii oameni vor să-și pună un tatuaj pe corp fără niciun scop. Apoi, în cele din urmă, trebuie să-l elimine din anumite motive. De exemplu, dacă un tip avea un tatuaj cu numele prietenei sale actuale, atunci s-a despărțit brusc. El poate'Nu rămâneți cu acel nume pentru totdeauna decât dacă ei'Vom reveni împreună. Așadar, trebuie să o îndepărteze odată ce o nouă persoană intră în viața sa.