Marinarul Eddie de la Bonnie & Clyde’s Tattoo, Philadelphia

Eu'Sunt activ în comunitatea tatuajelor de aproape 20 de ani. Eddie mă învață lucruri noi despre artă de fiecare dată când vorbesc cu el.

Sailor Eddie cu motocicleta în fața magazinului său, Bonnie & amp; Salonul de tatuaje al lui Clyde.

Sailor Eddie cu motocicleta în fața magazinului său, Bonnie & Clyde's salon de tatuaje.

Bonnie & amp; Clyde este un magazin tradițional de tatuaje: confortabil, curat și primitor.

Bonnie & Clyde's este un magazin tradițional de tatuaje: confortabil, curat și primitor.

Marinarul Eddie și Bonnie & Clyde'Tatuaj

L-am întâlnit pentru prima oară pe Sailor Eddie la Convenția anuală de tatuaje din Carolina de Nord, desfășurată în Greensboro, NC. Eddie a fost unul dintre cei mai îndepărtați artiști tatuatori care au participat la convenție. Am avut norocul să-l avem și sper să se întoarcă pentru evenimente viitoare.

La prima întâlnire, s-ar putea să vă gândiți la Sailor Eddie ca fiind dur sau chiar înfricoșător. El spune adevărul și își spune mintea. Adevărat, Ed este o persoană generoasă, prietenoasă și amuzantă. La vârsta de 50 de ani, are deja mai multe cunoștințe și istorie acumulate despre arta sa decât învață unii tatuatori în întreaga lor viață. Dacă asta îl face pe Eddie avizat, atunci are dreptul să fie. Nu sunt'Mulți artiști care lucrează cu tatuaje care au ani de experiență.

Recent, am călătorit la Philadelphia pentru a face niște lucrări video și, în timp ce eram în oraș, l-am sunat pe Sailor Ed pentru a vedea dacă pot obține câteva minute din timpul său și să-i văd magazinul. În timpul scurtei noastre vizite, el a împărtășit o serie de fotografii și povești istorice despre evoluția sa în industria tatuajelor.

Sailor Eddie'Poveștile, cunoștințele, istoria și lucrările de artă ar putea umple o serie de videoclipuri și articole. Programul meu a permis doar o scurtă vizită la magazinul său. Acolo'Nu ne spun ce altceva am putea învăța de la Sailor Eddie, cu mai mult timp să privim și să ascultăm.

Sailor Eddie vorbește despre trecut, prezent și viitor despre arta sa

Tatuaje personalizate făcute de Sailor Ed pe ucenicul său, Suzie.

Tatuaje personalizate făcute de Sailor Ed pe ucenicul său, Suzie.

Arta tradițională a tatuajelor nu este't "Simplu"

Sailor Eddie a explicat că esența designului clasic al tatuajelor se bazează pe trei lucruri. Ar trebui să fie colorat, cu linii îndrăznețe, ar trebui să poată fi văzut de peste cameră și ar trebui să dureze pentru totdeauna. Mulți tatuatori încearcă să surprindă ceea ce cred ei că este "clasic" stilul de artă al tatuajelor, reducându-și desenele sau simplificând opera de artă. Simplificând lucrările de artă și sperând că arată "tradiţional" de fapt doare stilul tradițional al tatuajelor, deoarece oferă oamenilor o idee falsă despre cum ar trebui să arate arta.

Marinarul Eddie și ucenicul său, Suzie, ies afară pentru a se bucura de vremea însorită.

Marinarul Eddie și ucenicul său, Suzie, ies afară pentru a se bucura de vremea însorită.

Fiica lui Suzie petrece timpul la magazin cu ea și Eddie. Îi încurajează activitățile artistice.

Suzie'Fiica petrece timpul la magazin cu ea și Eddie. Îi încurajează activitățile artistice.

Tatuajul este o afacere de familie

Marinarul Eddie a început să lucreze la bunici' magazin de tatuaje când avea cinci ani. El consideră că un magazin de tatuaje este un loc minunat pentru a crește un copil.

Eu'Am fost în multe magazine unde copiii nu sunt'Nu este permis accesul, chiar dacă părintele lor este un client plătitor. L-am găsit pe Sailor Ed'Părerea copiilor din magazin răcoritoare și iluminatoare. Pentru Eddie, tatuajul a fost întotdeauna o afacere de familie, iar el'Se păstrează așa.

sailor-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tattoo Una dintre piesele semnate ale lui Sailor Eddie. Acest design din spate este disponibil sub formă de imprimare suspendabilă.

Unul dintre Sailor Eddie'Piese de semnătură. Acest design din spate este disponibil sub formă de imprimare suspendabilă.

O piesă din spate recent schițată de Sailor Eddie. Îl va trimite în curând ca un cadou unui prieten din industrie.

O piesă din spate recent schițată de Sailor Eddie. El'Îl voi trimite în curând ca un cadou unui prieten din industrie.

Creioane colorate peste vopsea

Când nu este'tatuându-se, Sailor Eddie își ține mâinile și mintea ocupate cu proiectarea pieselor mari din spate în stil tradițional. Le desenează mai degrabă cu creion colorat decât cu vopsea. După părerea sa, creioane colorate "citiți mai adevărat" la cum arată într-adevăr un tatuaj în piele.

Unii din Sailor Ed'Modelele de artă din spate sunt disponibile ca tipărituri care pot fi cumpărate de la magazinul său. Majoritatea locurilor de muncă pe care le creează le trimite ca cadouri prietenilor și colegilor din industria tatuajelor.

Mă simt foarte norocos că m-am împrietenit cu Sailor Eddie. Eu'Sunt activ în comunitatea tatuajelor de aproape 20 de ani, iar Eddie mă învață lucruri noi despre artă și istoria ei aproape de fiecare dată când vorbesc cu el. Pe lângă bogăția de cunoștințe pe care o împărtășește, am amprente ale unora dintre Eddie'Arta flash și câteva din lucrările sale originale, de asemenea.

O piesă tradițională din spate

Piesa din spate a lui Sailor Eddie a fost cernelită de Dave Gibson la magazinul lui Bill Loika din Deep River, Connecticut, în anii 1980. După aproape 30 de ani, tatuajul este încă clar vizibil la distanță.

Sailor Eddie'Piesa din spate a fost cernelită de Dave Gibson la Bill Loika'Magazin în Deep River, Connecticut, în anii 1980. După aproape 30 de ani, tatuajul este încă clar vizibil la distanță.

Arta pieptului lui Sailor Eddie a fost cernelită de tatuatorul Mike Wilson în timpul unei vizite la magazinul lui Ed. Sailor Ed l-a tatuat pe pieptul lui Wilson în aceeași vizită.

Sailor Eddie'Arta pieptului a fost cernelită de tatuatorul Mike Wilson în timpul unei vizite la Ed'magazin. Sailor Ed l-a tatuat pe Wilson'Pieptul pieptului în aceeași vizită.

sailor-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tattoo sailor-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tattoo

Sailor Eddie's Proiectul Pet

În plus față de hobby-ul său de a atrage piese înapoi, Eddie are o pasiune pentru promovarea adopției și a lucrărilor de salvare pentru câini. Sailor Ed'Câinele, Bonnie, a fost o salvare. A văzut niște huligani care încercau să o forțeze să se lupte cu câinii la un colț de stradă. Ed a luat-o pe Bonnie acasă și a stârnit o pasiune în el pentru a face lucrări de salvare pentru câini.

Organizatie de caritate "Pinup-uri pentru Pitbulls" a început în Philadelphia. Am observat că mulți artiști tatuatori susțin salvarea și adopția câinilor, în special în cazul raselor discriminate. Pinups pentru Pitbulls își folosește vânzările de reviste și calendar pentru a finanța diverse proiecte care ajută animalele care au nevoie de salvare și luptă împotriva legislației specifice rasei care vizează în mod nedrept tauri și alți câini.

L-am întrebat pe Ed gândurile sale de ce părea că comunitatea tatuajelor are un interes deosebit în salvarea câinilor. Cunosc mulți artiști și magazine de tatuaje din statul meu natal care susțin organizații caritabile pentru animale. El spune că Pinups pentru Pitbulls a construit o asociere între fete fierbinți, tatuaje, muzică și cultură rockabilly și salvarea câinilor.

Pentru sine, câinele său Bonnie este motivul pentru care Ed susține și promovează salvarea câinilor. Bonnie are propria ei cameră separată în spatele lui Eddie'magazin. Își petrece ziua bine hrănită, bine îngrijită și întâlnind mulți oameni. Ed oferă reduceri clienților care aduc o pungă de opt kilograme cu mâncare pentru câini sau alte articole necesare în magazinul său. În ajunul Crăciunului și în alte sărbători sezoniere, Sailor Ed aduce toate donațiile colectate de alimente, jucării și pături la adăposturile locale și organizațiile de ajutor pentru câini.

sailor-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tattoo sailor-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tattoo

Prietenie, loialitate, respect

Deși nu am'L-am cunoscut pe Sailor Eddie de mult, iar cea mai mare parte a interacțiunii mele cu el se întâmplă prin Facebook, el'e o persoană bună de la care să înveți lucruri. Nu doar despre industria tatuajelor, ci despre viață și oameni. Pe Facebook Ed este aspru, avizat, șef și uneori chiar confruntător. Don'Totuși, nu vă permite să vă dați o idee greșită. Puteți învăța foarte multe de la Sailor Eddie despre respect. Oferindu-l și obținându-l.

Există o mulțime de glume și meme despre tatuaje și oameni tatuați pe Internet, în special pe Facebook. După un timp, devii desensibilizat la toate. Odată am repostat o glumă de tatuaj și i-am etichetat pe unii dintre prietenii mei tatuatori. L-a luat pe Eddie să-mi sublinieze că este destul de grosolan și ofensator pentru o persoană tatuată să-și bată joc de o altă persoană'tatuaje. Este contraproductiv pentru întreaga noastră cultură.

Ca toți bărbații și femeile cu adevărat grozavi'Ne-am întâlnit în industria tatuajelor, Sailor Eddie crede că cei care lucrează în tatuaje trebuie să se comporte întotdeauna într-o manieră profesională și că, ca oameni tatuați, trebuie să fim prietenoși și să ne reprezentăm cultura cu respect..