Îngrijirea tatuajelor de vindecare

Raye are multe moduri corporale, antrenament SFSI, foste credite CFR-D și o perioadă de zece ani ca BellaOnline'Editorul de artă corporală aflat sub centura ei.

Înainte de tatuare

Ajutor și sfaturi pentru persoanele tatuate (sau pentru cei care urmează să fie)

Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi ale mele, culese din propriile mele experiențe sub ac (I'Am fost tatuat de peste 25 de ani acum), de la a vorbi cu alți oameni tatuați și de a fi editor de Body Art la BellaOnline timp de 11 ani. Există sfaturi pentru toate fazele tatuajului (înainte, în timpul și după), legături informaționale, produse recomandate și multe altele.

Link-urile enumerate chiar mai jos sunt link-uri rapide către diferitele părți ale acestui articol, deci puteți fie să citiți totul dacă aveți în vedere doar cerneală, fie puteți să accesați secțiunea de care aveți nevoie dacă aveți'Am deja niște cerneală. Acolo'De asemenea, este un loc la sfârșit unde puteți pune întrebări. Vă rugăm să rețineți, dacă răspunsul este în articol și l-ați ratat, eu'Îți voi spune doar să te întorci și să citești secțiunea corespunzătoare. Aceasta'nu e nimic personal și eu'Nu te suflu, doar mă scutește să scriu aceleași lucruri mereu.

Înainte să te tatuezi

daca tu'Vă pregătiți să vă faceți primul tatuaj, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți.

 • Deoarece tatuajele sunt o rană de suprafață vindecătoare, trebuie să evitați căzile cu hidromasaj, piscinele și îmbibarea în căzi cu apă în timpul perioadei de vindecare. Înainte ca suprafața să se vindece, pielea este susceptibilă la infecții, iar bazinele publice și apa sunt surse ușoare de bacterii.
 • De asemenea, înmuierea poate provoca scabia să se desprindă prea curând, ceea ce poate afecta și noul tău tatuaj. Deci don'Nu te lăsa tatuat cu o zi înainte de acea vacanță pe plajă sau croazieră! Asigură-te că primești o noapte bună'Dormi cu o noapte înainte de întâlnirea cu tatuajul și asigură-te că mănânci o oră sau două înainte de timp. Procesul de a suporta tatuajul este mai obositor decât și-ar imagina majoritatea oamenilor și deseori stresează corpul la fel cum o face activitatea viguroasă, chiar dacă sunteți'fiind foarte activ.
 • Nu beți alcool sau luați aspirină înainte de a vă tatua. Ambele subțiază sângele și vă pot provoca sângerări puternice în timpul procesului de tatuare.
 • Nu fiți beat sau ridicat atunci când decideți să vă tatuați. Mai multe tatuaje rele se nasc în lume din decizii slabe decât orice altceva.
 • Dacă vei fi tatuat pentru o lungă perioadă de timp, asigură-te că ai un mod sigur de a ajunge acasă sau în siguranță sau ca altcineva să te conducă. Unele persoane devin dezorientate sau puțin cam încețoșate după lungi ședințe de tatuaj din cauza prăbușirii endorfinei.

Dacă aveți alergii la unguente antibiotice, latex sau produse petroliere, asigurați-vă că spuneți-i artistului tatuator înainte de a începe să lucreze asupra dumneavoastră. În acest fel, ei se pot asigura că orice echipament sau produs pe care l-ar putea folosi vor fi în siguranță.

In timp ce tu'Te tatuezi

Procesul real de tatuaj este partea cea mai interesantă. Aceasta'De asemenea, este cel mai dureros. Iată însă câteva sugestii pentru a vă ajuta să stați acolo.

 • Încercați să nu vă deplasați prea mult sau să urmăriți ce face artistul. Orice mișcare bruscă din partea dvs. poate duce la o greșeală permanentă! Asigurați-vă că solicitați-i tatuatorului să se oprească dacă vă dați seama brusc că trebuie să tușiți sau să strănutați.
 • Aduceți apă sau suc pentru a bea. Cu bucăți mai mari, uneori oamenii consideră că le place să ia o pauză și să ia o mică gustare pentru a-i ajuta să treacă prin proces.
 • Dacă există muzică pe care îți place foarte mult să o asculți, adu niște căști și playerul tău de muzică portabil.
 • Dacă va trebui să vă așezați pentru a vă tatua, vă recomandăm să aduceți o pernă sau o pătură preferată pentru a vă simți mai confortabil.
 • Unii oameni aduc un prieten pentru sprijin. Asigurați-vă că întrebați din timp pentru a vă asigura că tatuatorul dvs. este în regulă cu cineva care stă în picioare și se uită, sau chiar dacă poate sta cu voi și vorbi sau vă poate ține de mână.

După tatuare

După cum puteți vedea în partea stângă a acestei imagini, panoul meu de păun terminat.

După cum puteți vedea în partea stângă a acestei imagini, panoul meu de păun terminat.

fotografie de Kris Smith

Protecția solară pentru tatuaje este esențială

tatuaj după îngrijire

Fotografie de Relache / Rae Schwarz

Având grijă de un tatuaj vindecător

Odată ce tatuajul este terminat, el'Nu este prea greu pentru a vă asigura că vindecă cât mai bine. Și merită câteva zile de îngrijire specială, după toate costurile și disconfortul necesar pentru obținerea acestuia.

 • Orice ați face, nu alegeți scabia noului tatuaj. Dacă scabia se desprinde prea curând, riscați să aveți cerneală "vindeca," care lasă un loc gol în design și apoi tu'Va trebui să refac acea parte. Acest lucru se poate întâmpla puțin în timpul vindecării naturale, dar alegerea unei cruste o garantează destul de mult. Nu contează cât de mult mănâncă, don'nu-l zgâriați.
 • Puteți face duș cu tatuajul, dar nu'lăsați-l să stea sub spray și înmuiați-vă. Spălați-l ușor cu un săpun natural ușor, folosind doar vârful degetelor și încercați să vă rulați sau să răzuieți cât mai puțin posibil. Clătiți rapid și asigurați-vă că atunci când vă uscați pentru a bate (nu periați / zgâriați) zona tatuată.
 • Tatuajele care sunt complet noi primesc pe ele un frotiu ușor de unguent antibiotic, până se formează crusta. Odată ce începe crusta, veți dori să treceți la o loțiune naturală sau organică, fără parfum, pentru a menține pielea hidratată. Nu doriți să utilizați nimic care conține lanolină sau vaselină pentru vindecarea tatuajului, deoarece acestea vor înfunda porii și adesea au contribuit la vindecarea cernelii. Personal le spun oamenilor să evite cremele pentru scutecele de scutec (aka A&D unguent sau bepanthen), deoarece acestea conțin foarte des lanolina și petrol. Eu'De asemenea, am aflat că produsul australian Lucas Paw Paw Unguent conține jeleu de petrol (deși nu'spuneți-l pe etichetă) deci evitați-l și pe acesta!
 • În timp ce tatuajele se vindecă, doriți să evitați traumele pielii. Aceasta poate include haine care freacă zona prea mult, orice activități în care tatuajul ar fi lovit puternic, orice lucru care zgârie sau zgârie suprafața de vindecare și transpirații puternice. Transpirația este modul în care corpul se răcește singur și scapă de toxine. Această transpirație toxică poate provoca infectarea noului tău tatuaj.
 • Vindecarea inițială de la un nou tatuaj la scabie este în medie de aproximativ 3 zile, iar scabia cade adesea în jurul zilelor 7-10, dar vindecarea individuală a pielii poate varia. Tatuajul are de obicei încă o piele uscată deasupra (poreclit "învelișul saran" fază de mulți, deoarece tatuajul poate arăta strălucitor) după ce scabia grea se desprinde și după două săptămâni suprafața pielii este adesea vindecată. Tatuajul poate fi plat pe piele în acest moment sau poate dura ceva mai mult pentru a deveni la nivelul pielii. Până când toată suprafața este vindecată, doriți să evitați orice înot sau înmuiere într-o cadă cu hidromasaj!
 • Acum și pentru tot restul vieții, tatuajul tău are nevoie de cât mai multă protecție solară. Dacă suprafața este încă crudă, nu puneți protecție solară pe ea, deoarece poate irita pielea. Păstrați-l acoperit cu haine moi și în afara soarelui. Arsurile solare fac ca tatuajele să-și piardă culorile sau să dispară în intensitate și poate face ca liniile fine și detaliile să devină neclare.

Amintiți-vă, vindecarea individuală a pielii și reacțiile pot varia! Dacă credeți că aveți o problemă, întoarceți-vă și discutați cu tatuatorul sau consultați un medic!

Cum să recunoașteți o infecție

 • Tatuajele pot fi roșii, umflate (ridicate), plângătoare / sângerante și pur și simplu rănite atunci când sunt terminate. Cu cât este mai complex un design și cu cât stai mai mult timp acolo, cu atât sunt mai mari șansele pentru aceste simptome. Dacă tatuatorul tău a avut o strângere fermă asupra ta sau dacă ai tendința de a fi sensibil la aceasta, ar putea exista chiar câteva vânătăi.
 • Dacă tatuajele cresc în roșeață, devin mai dureroase și fie pielea, fie fluidele care plâng devin de culoare galben-verzuie, toate acestea sunt semne clasice ale unei infecții. În aceste cazuri, fie vă întoarceți la tatuator, fie la medic, pentru ca infecția să fie confirmată și evaluată.
 • Dacă nu sunt tratate, infecțiile nu numai că pot deteriora tatuajul în sine, ci pot duce la ceva care pune viața în pericol, cum ar fi otrăvirea sângelui.
 • Unele persoane au reacții alergice la cernelurile de tatuaj sau au reacții adverse cutanate. Pentru a determina acest lucru, trebuie să consultați un medic sau un dermatolog.

Dacă aveți mai multe întrebări despre posibilul infectării tatuajului, mergeți la medic!

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

© 2007 Raye

Ai o întrebare despre tatuaj? – în interesul de a economisi spațiu și timp, I'Voi răspunde la lucruri care nu au fost deja abordate de Hub.

Reece pe 12 mai 2019:

Bună, băieți, tocmai ați citit acest articol pe Bepanthen și se pare că toți verifică, nu este prea bine de folosit. A folosit cineva vreodată vindecătorul de tatuaje de la d-na albine Manuka ca cremă de îngrijire a tatuajelor ?? ne anunță 🙂

https://www.mrbeesmanuka.com.au/bepanthen-for-tatt…

Dan pe 12 ianuarie 2019:

Vă mulțumim pentru informațiile despre unguent Paw Paw! M-am gândit că va fi o poziție bună pentru Dr Pickles Tattoo Balm, dar evident că nu.

Rachael pe 31 mai 2017:

Bună, m-am întors la tatuatorul meu după o săptămână și mi-am spus că există un pic de roșu în jurul unei zone, ea a spus că este doar o iritație de la ceva care încetinește, pentru că folosesc benthpan, dar este doar roșu deschis și sugestii este unguent labe labe bun de utilizat

Raye (autor) din Seattle, WA pe 24 august 2016:

Frank, o persoană care poate'De fapt, vezi că tatuajul tău poate face doar presupuneri întâmplătoare. Este cerneală suplimentară pe piele? Artistul s-a înșelat? Habar n-am, pot'nu văd despre ce vorbești. Trebuie să consultați pe cineva care vă poate privi brațul, ca un alt tatuator, în persoană.

Frank Robinson Jr.. pe 12 iunie 2016:

Ieri mi-am făcut un tatuaj și am pus bandajul pe 24 de ore. A spus că dacă există scurgeri excesive, aș putea să le îndepărtez, ceea ce am făcut astăzi. Unele dintre liniile fine par a fi puțin neclare. Este normal? NOUUL meu normal? Plânge.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 26 aprilie 2016:

Shanni, fără să văd umflăturile albe și fine, pot'Nu spun exact ce se întâmplă, dar NU este normal și vă sugerez să vă întoarceți și să lăsați tatuatorul să arunce o altă privire la ce'se dezvoltă. Un unt de cacao comercial ar putea avea o mulțime de substanțe chimice, așa că pot'Nu spun dacă aș recomanda.

shanni pe 26 aprilie 2016:

Am primit un tatuaj acum 3 zile și ieri mi-am dat seama că are niște umflături albe fine pe el .. este normal? De asemenea, untul de cacao este un unguent bun de utilizat pe el?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 decembrie 2014:

Martin, nu am. Eu nu'Nu folosiți nimic care nu este't organic pe propria piele sau pentru vindecarea rănilor.

Martin pe 22 decembrie 2014:

Ai încercat Sorry Mom? Au creme atât pentru procesul de vindecare, cât și pentru tatuaje mai vechi și o cremă pentru tatuaje.

Am încercat-o și cred că tatuajele mele se vindecă mai repede!

Raye (autor) din Seattle, WA pe 30 noiembrie 2014:

Tanya, ceea ce descrii este normal pentru un nou tatuaj, dar fiecare persoană'pielea se vindecă în ritmul lor. Tatuajul se va aplatiza pe măsură ce se vindecă mai complet.

Tanya pe 29 noiembrie 2014:

Mi-am făcut un tatuaj la încheietura mâinii acum 2 săptămâni, scrisul este încă ridicat și arată strălucitor sub piele. Mulțumiri

Raye (autor) din Seattle, WA pe 29 august 2014:

Selena, ce crezi că se va întâmpla dacă cineva mănâncă carne de porc în timp ce vindecă un tatuaj?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 17 martie 2014:

Jessica, las-o să se usuce puțin și apoi pune-i pe ea un frotiu foarte subțire de cremă hidratantă organică și vezi cum funcționează.

jessica pe 16 februarie 2014:

Bună, tocmai mi-am luat un trandafir pe umăr și, când am ajuns acasă, m-am spălat de cremă pe care au pus-o pe ea și i-am pus cremă pentru labă pe labă, fără să-mi dau seama că cerneala va curge. Am observat-o după ceva timp, așa că am tamponat rapid crema, mi-a scos puțin cerneală, dar se pare că este bine ce ar trebui să fac acum? Păstrați-l sigilat cu o folie fericită sau lăsați-l să se usuce?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 2 februarie 2014:

Rita, te-ai uitat la tatuaj? Aveți semne de infecție? Asta indică de cele mai multe ori căldura.

rita pe 30 ianuarie 2014:

Am o inimă de un sfert în spatele urechii și după aproape două săptămâni'Încă simt o senzație fierbinte. Ce înseamnă asta?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 22 ianuarie 2014:

Tina, va avea un aspect mai estompat pe măsură ce crusta de la suprafață se îngroașă. Odată ce scabia se desprinde (nu se alege!) Pe tine'Voi găsi linii mai clare care probabil vor mai avea nevoie de ceva mai multă vindecare.

Tina pe 20 ianuarie 2014:

Recent am făcut un tatuaj pe partea stângă a gâtului și pe umăr'A trecut doar 3 zile și fontul tatuajului pare neclar? Este normal .. Va fi cu timpul ?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 decembrie 2013:

Tina, trauma unui tatuaj face ca sângele să se repede în zonă și asta'ceea ce creează senzația de căldură.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 decembrie 2013:

DJ, 1) don'Nu stați în spray-ul de apă, astfel încât să se revărseze pe noul tatuaj tot timpul, 2) spălați-vă foarte bine't, y cu mâna, nu un prosop sau un spălător, 3) clătiți prompt și 4) uscați foarte ușor.

Tina pe 21 decembrie 2013:

Zona mea de tatuaje este foarte fierbinte, este ok.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 03 decembrie 2013:

Marissa, asta'La fel ca vindecarea oricărui alt fel de tăietură sau răzuire. Aceasta'iarna, e'e frig, dormi cu o pătură pentru bunătate' dragul…

Marissa Philp pe 02 decembrie 2013:

Bună, mi-am făcut un tatuaj acum 24 de ore, pe coapsă. Nu'Să nu fiu suficient de specific dacă mă pot acoperi cu o pătură noaptea?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 20 noiembrie 2013:

Georgia, întrebarea principală aici este de ce s-a vindecat atât de rău acel triunghi? A fost o reacție proastă la o nuanță diferită de cerneală (care are adesea pigmenți diferiți)? Sau pielea este diferită în acel loc? Nu poți să tatuezi culori mai deschise peste întuneric ca acoperire, asta nu'nu funcționează deoarece pielea este translucidă. Tatuajul acoperirii funcționează numai atunci când puneți culori mai întunecate decât mai deschise. I-ai arătat asta artistului tău de tatuaje și ai discutat situația cu ei? Dacă primul tatuaj s-a marcat, acolo'O șansă de a trece peste aceeași zonă ar face mai mult țesut cicatricial.

Georgia pe 20 noiembrie 2013:

Bună, mi-am făcut un tatuaj galben la încheietura mâinii acum aproximativ 4 luni. Erau trei triunghiuri galbene (o triforță.) Două dintre triunghiuri erau de un galben auriu mai închis și se vindecau și arătau bine. Al treilea triunghi avea o nuanță mai deschisă de galben. Conturul arată grozav, dar acolo unde a fost completat cu culoare, s-a cicatricat grav. Arată foarte roșu. Când împing pielea, sângele se îndepărtează puțin și văd cerneala galben deschis dedesubt. Există oricum să remediem asta? Dacă am tatuat galbenul auriu în această zonă peste galbenul mai deschis, este probabil să acopere tot roșu din această cicatrici? Și nu, nu am făcut-o'Nu te încurci cu crusta în timp ce se vindeca … Mulțumesc!

Raye (autor) din Seattle, WA pe 12 noiembrie 2013:

Barbara, se pare că fiica ta ți-a provocat o rană proaspătă și mai profundă la tatuaj. Poate începe să se infecteze sau se poate întâmpla altceva. Întoarce-te și arată-ți tatuajul artistului tău și vezi ce spun ei.

BARBARA pe 12 noiembrie 2013:

MI-AM FĂCUT TATUAJUL CU 4 ZILE ÎN VÂRZĂ ​​UN LANT DE ROSAR ÎNVOLTIT ÎN jurul PĂRĂTORULUI CĂRÂND ÎN FAȚA MÂNII ÎN A 2-A ZIĂ FIICA MEA ÎM SCRATAT TATUAJUL ȘI CENTRUL INIMII ESTE ÎNCĂ MAI UITE NU S-AU UTILIZAT CÂT LUCRĂ CÂȘTIGĂ NU ARĂT PLAT CA CEILALTE INIMI SE RIDICA ȘI NU SE SECĂ

rcorcutt pe 22 octombrie 2013:

Sfaturi frumoase. Mă gândesc să-mi fac primul tatuaj destul de curând, așa că cel mai probabil mă voi întoarce la acest hub pentru a primi sfaturi.

JJL618 pe 01 februarie 2013:

Vă mulțumesc pentru ajutor. Această porțiune este mai strălucitoare în acest moment decât restul acoperirii, dar au trecut doar 7 zile de când am acoperit-o. Poate că în timp asta se va îmbunătăți. Mi s-a spus că probabil aș putea vedea câteva rămășițe ale vechiului tatuaj, oricât de bine ar fi'e acoperit. Bănuiesc că totuși îl pot atinge dacă este necesar.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 01 februarie 2013:

Am făcut o acoperire. Și în acest moment, ea'Au trecut peste un deceniu de când s-a făcut și el. Experiența mea a fost că tatuajul acoperit a fost puțin ridicat și, în timp, a fost's-a turtit imediat, astfel încât numai eu să pot afla unde se află sub noua cerneală.

JJL618 pe 01 februarie 2013:

Am o întrebare pentru tine. Ați făcut vreodată o acoperire? Aveam un mic tatuaj la încheietura mâinii (era un contur al unei cruci neumplute) pe care îl laserasem de două ori. A ușurat-o, dar a creat și o țesut cicatricial. L-am acoperit săptămâna trecută după aproximativ 2 ani de la ultima mea ședință cu laser. Puteți vedea în continuare conturul vechiului tatuaj pe cruce sub noul tatuaj. Se va îmbunătăți acest lucru pe măsură ce se vindecă sau sunt blocat cu posibilitatea de a vedea vechiul contur? Doar curios dacă ai avut vreo experiență în acest sens. Poate că trebuie doar să-l las să se vindece puțin pentru a vedea cum se așează în piele.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 15 ianuarie 2013:

Michaelagirl, oamenii au tatuaje recolorate atunci când nu'Nu au ieșit așa cum și-au dorit, indiferent de cât timp a trecut…

Raye (autor) din Seattle, WA pe 15 ianuarie 2013:

Mihaelagirl, dacă te-ai dus la cel mai bun tatuator din țara ta 1) de ce ești nemulțumit de aspectul tatuajului tău și 2) de ce nu'Te-ai întors la acea persoană pentru a te plânge că tatuajul tău pierde atât de multă culoare?

Mihaelagirl pe 14 ianuarie 2013:

Oamenii recolorează tatuajele după ani, nu după câteva luni 🙂

Mihaelagirl pe 14 ianuarie 2013:

Dar am tatuajul meu timp de 7 luni, nu ani … M-am dus la cel mai bun tatuator din țara mea 🙂 se poate'Să nu fii palid timp de 7 luni … Apropo, mi-am tratat foarte bine tatuajul la început!

Raye (autor) din Seattle, WA pe 9 ianuarie 2013:

Singura modalitate de a lumina sau întuneca un tatuaj este să îl recolorezi.

Mihaelagirl pe 09 ianuarie 2013:

Am tatuaj din mai, astăzi am observat că'E cam palid … Ce ar trebui să fac? Există tratamente speciale? Aceasta'Am trecut 7 luni de când eu'Am acest tatuaj…

Raye (autor) din Seattle, WA pe 28 decembrie 2012:

Peter, tatuajele îmbătrânesc împreună cu pielea ta, așa că, în timp ce poți face schimbări temporare la suprafață, cum arată tatuajele, ele se vor schimba încet în timp. Tatuajele devin mai slabe și liniile se înmoaie pe măsură ce pielea îmbătrânește. Hidratarea pielii este doar o schimbare a suprafeței și de fapt nu are niciun efect asupra tatuajului în sine, deși le poate face să pară temporar mai întunecate sau mai luminoase.

Petru pe 23 decembrie 2012:

Ce se poate folosi pentru ca tatuajele vechi să arate bine. Frec uleiul pentru bebeluși pe tatuaj. E ok

Raye (autor) din Seattle, WA pe 22 noiembrie 2012:

John, aruncă o privire asupra celorlalte întrebări recente. Acesta a fost întrebat în urmă cu doar câteva zile. Răspunsul scurt este "Nu."

Ioan pe 21 noiembrie 2012:

Bună, mi-am făcut tatuajul astăzi și este galben, dar sângele îl face să pară portocaliu, va rămâne în acea culoare.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 20 noiembrie 2012:

Rio, eu nu'Nu recomand nici unul. Paw Paw conține produse petroliere, iar Nivea are prea multe substanțe chimice.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 20 noiembrie 2012:

Marie, galben plus roșu (sânge) face portocaliu. Până când tatuajul se vindecă și scabia se desprinde, propriul tău sânge care s-a amestecat cu cerneala în timp ce ai primit tatuajul va face ca culorile să arate puțin diferit. Eu'Îmi pare rău că artistul tău nu a putut'Nu iau cele două minute pentru a explica asta.

Marie pe 14 noiembrie 2012:

Aveam noul meu tatuaj o săptămână și am observat că o parte din galbenul este portocaliu a mers la magazin și el este galben, lăsați-l să se așeze. Dar de ce arată portocaliu. Orice idei vă rog

Rio pe 09 noiembrie 2012:

Pot folosi paw paw sau crema de hidratare Nivea express pe tat-ul meu pe care l-am avut astăzi ??

Raye (autor) din Seattle, WA pe 15 octombrie 2012:

Angela, în primul rând, nu ai erupție pe scutec pe piept, așa că nu mai folosi A&D pe el. Primesc MULTE e-mailuri de la oameni care se plâng de pierderea culorii din utilizarea acestui lucru. O sutienă fără bretele și cămăși mai largi este o idee bună. Sau faceți sutienul fără bretele, o cămașă mai subțire / mai veche sau un tricou și apoi cămașa dvs. mai frumoasă. Dacă poți fi blând cu tatuajul în prima săptămână până la 10 zile, tu'Voi fi în clar.

Angela pe 15 octombrie 2012:

Bună ziua, așa că tocmai mi-am făcut un tatuaj destul de mare pe piept și are doar 3 zile când l-am curățat și am folosit un&d pe el ….. sunt coafor, așa că trebuie să port cămăși, lol, am și sâni foarte mari, așa că trebuie să port sutien în cazul în care săptămâna viitoare, sau așa, să port sutien fără bretele și cămăși largi. nu vreau ca hainele mele să se frece pe ea și să le încurce, vă rog să vă mulțumesc

Raye (autor) din Seattle, WA pe 8 octombrie 2012:

Nikki, dacă nu aveți o infecție bacteriană sau o erupție pe scutec pe stomac, încetați să utilizați ambele produse. Vor usca dracul din tatuaj și vor împiedica pielea să respire. Folosiți pe el un săpun natural și o loțiune organică, așa cum este recomandat pe acest Hub. (du-te înapoi și vezi ce scrie despre îngrijirea ulterioară)

Nikki pe 8 octombrie 2012:

Poftesc să am un scorpion pe stomac acum 2 zile'Am folosit săpun antibacterian cu cadran și un&d unguent Observ un film aproape alb care spune că îmi acoperă scorpionul este normal? Dacă nu, ce pot face pentru a-l ajuta să se vindece mai bine?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 04 octombrie 2012:

Amy, ar putea fi câteva lucruri. Ar putea fi o infecție bacteriană preluată de la studioul de tatuaje. Se pare că mulți oameni le iau de la bacteriile din apă. Ar putea fi o reacție la ceva din cerneală. Cel mai probabil cernelurile folosite acum sunt destul de diferite de ceea ce era pe piață acum 6 ani. Și ar putea fi o reacție din latex. Într-adevăr "pe el" magazine don'Nu mai folosiți mănuși din latex, folosesc nitril (un tip de vinil) pentru a proteja atât tatuatorii, cât și clienții de expunerea la latex. Tu'Va trebui să văd un medic pentru a stabili exact ce'Se întâmplă.

Amy pe 27 septembrie 2012:

buna am avut 4 tatuaje acum 6 ani .. totul bine fara probleme .. am mai avut o saptamana trecuta, una mare de zana pe coapsa, se vindeca foarte bine dar in noaptea in care am facut-o am iesit intr-o varicela ca erupție cutanată pe dedesubtul piciorului meu .. nu în jurul tatuajului, este încă acolo. arătând mâncărime și urât, tatuatorul meu crede că poate este o alergie la latex, dar nu am avut niciodată o reacție?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 14 septembrie 2012:

Lauren, tatuajele pot arăta destul de diferit atunci când sunt vindecate față de cele proaspete, ceva care'Sunt supuse unei dezbateri recente în comunitatea body art. Dacă aveți pielea uscată, atunci este o problemă de umiditate, dar dacă vorbiți despre modul în care tatuajul arată mai întunecat sau "mai bine" când te hidratezi, atunci asta'cum arată de fapt tatuajul tău. Dacă a doua situație este cazul, s-ar putea să vă gândiți să vă întoarceți la tatuator și să solicitați o retușare sau chiar să aveți piese recolorate dacă nu'Nu se dovedește cum ți-ai dorit.

Lauren pe 14 septembrie 2012:

salut am avut un tatuaj la încheietura mâinii cu puțin peste 4 săptămâni în urmă, dar se pare că totul s-a uscat. trebuie să o umezesc încă sau altfel arată destul de rău.

ai vreun sfat, te rog

Raye (autor) din Seattle, WA pe 18 august 2012:

Mike, vorbind ca o femeie cu tatuaje la piept, mi s-a părut de asemenea inevitabil să omit purtând o cămașă în timp ce vindecam. Am purtat cămăși care erau mai moi pentru acea primă săptămână, când am fost cel mai tare, și am lăsat noua cerneală cât mai descoperită când am putut acasă.

Mike pe 17 august 2012:

Tocmai mi-am făcut un tatuaj pe piept și este inevitabil că trebuie să port o cămașă. Se freacă în mod constant pe tatuaj. Va fi aceasta o problemă?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 16 august 2012:

Bing, am citit odată un citat al celebrului artist de tatuaje Ed Hardy, unde a spus că oamenii își fac tatuajul pe care îl merită. S-ar putea să doriți să vă gândiți la asta pentru o vreme. Numai tatuajele noi / nevindecate sunt deteriorate de apă în acest fel, așa că tatuajul tău trebuie să fie cu adevărat nou pentru a fi atât de încurcat de a fi în piscină. Puteți să trăiți cu tatuajul așa cum este, să mergeți la un dermatolog și să plătiți o sumă imensă de bani pentru a încerca să eliminați mizeria, sau vă puteți întoarce la un artist de tatuaje pentru a-i reface / repara tatuajul și apoi faceți NU intrați în piscine până când toată suprafața este complet vindecată.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 16 august 2012:

fred, dacă nu ești'Dacă suferiți de erupție pe scutec, de ce folosiți o cremă pentru scutec pe scutec pe tatuaj? Eu'Am auzit cele mai proaste povești de la oameni care folosesc A&D, mai ales ca al tău despre vindecarea cernelii. La final, tu'Trebuie să las tatuajul să se vindece cât mai blând (și Hub-ul vorbește despre ce să folosești și ce să nu folosești) și apoi tu'Va trebui să mă întorc înapoi și să-mi re-tatuez locurile încurcate.

bing pe 14 august 2012:

am luat o tat acum 7 zile m-am îmbătat și am trecut cu tatuajul în piscină. pielea peste tat s-a contracarat și s-a desprins. tatuajul și-a pierdut cea mai mare parte a culorilor pe care acum nu le mai putea face

fred504 pe 01 august 2012:

ok, mi-am făcut un tatuaj acum o săptămână. Dacă am înțeles, totul părea bine. Este prima mea, așa că am urmat fiecare procedură pe care mi s-a spus să o fac, chiar văzând dacă salonul era curat. M-am ocupat de tatuaj folosind săpun anti-bacterii și A&Unguent (alegerea artistului). Dar în jurul valorii de ziua a treia observ că artistul se umbra într-un gri în jurul unor părți ale tatuajului. (culorile sunt negre & gri). Ceea ce vreau să spun prin a ieși, este că bucățile din pielea mea au dispărut din trei părți mici, dar vizibile ale operei de artă. M-am întors la magazinul de tatuaje pentru a vedea dacă ceva nu este în regulă, iar artistul mi-a spus că este ok și că nu este infectat, pur și simplu continuați să-l curățați. Mi-a mai spus că el'O să trec peste ea când se vindecă. IDK, dar încă nu mi s-a părut corect. Restul tatuajului se vindecă pe lângă părțile în care îmi vezi de fapt carnea în jurul tatuajului. Asta mă enervează de zile întregi. Acum, că a trecut o săptămână, s-a desprins o altă piesă neumbrată și seamănă cu bucățile de piele care lipseau. Tatuajul meu nu mai este prezentabil nici măcar din cauza petelor care lipsesc. Este normal? Btw. Am sensibile, dar alte pete umbrite arată normal, în comparație cu pete umbrite. O mulțime de oameni consideră că artistul a mers prea adânc atunci când l-a umbrit și mi-a făcut pielea să se desprindă complet. Îmi dau seama că, odată ce se vindecă, lipsesc părțile de pe piele care se desprind, dar mersul pe jos cu aceste dureri, cum ar fi lucrurile de la tatuaj, face să pară să arate mai rău .. AJUTĂ !!! Ce pot sa fac? și ce pot folosi pentru a face atât tatuajul, cât și rănile să se vindece, pentru că a&Unguentul nu face o treabă bună pentru mine..

doar să menționez, nu tatuajul nu scapă nici nu are miros.

poze:

(Ziua 2)

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/ IMG]

(ziua 3-4) când pielea s-a desprins.

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/ IMG]

o săptămână mai târziu

(ziua 7) după ce l-am spălat și am aplicat smântână

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/ IMG]

Raye (autor) din Seattle, WA pe 10 iulie 2012:

Jack, nu am cum să ghicesc cât timp'o să te ducă să te vindeci. Numai tu vei putea efectua acel apel.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 8 iulie 2012:

Ashley, focare de eczeme în același loc ca un tatuaj ar putea distruge designul în timp. Și habar nu am dacă tatuezi într-un loc nu-ți place'De obicei, obținerea acestora poate provoca iritații și poate duce la obținerea lor acolo. Ar trebui să vă consultați cu un determinatolog profesionist dacă sunteți cu adevărat hotărât să vă tatuați.

Jack pe 07 iulie 2012:

O să-mi fac tatuajul vinerea 13. Este doar un tatuaj în stil contur pe bicepul meu interior și mă duc la cabina mea pe 23. Voi fi suficient de vindecat pentru a înota în lac până la acel moment? De obicei sunt un vindecator destul de rapid și nu am avut probleme de la ultimul meu tatuaj. Mulțumesc.

Ashley pe 04 iulie 2012:

Eu'Am excema toată viața mea. Eu'Am decis să mă tatuez. Ar trebui să mă fac un tatuaj având în vedere că am excemă?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 2 iulie 2012:

Chihlimbar, toată lumea se vindecă diferit, așa că sună de parcă ai fi vindecător lent sau acolo'este o parte a tatuajului care a fost mai rănită în timpul procesului de tatuaj sau este mai stresată în timpul vindecării. Aceasta'E greu de spus ce se întâmplă pentru că tu'Am descris tatuajul, dar nu am spus nimic despre cum ai avut grijă de el. Citiți din nou acest Hub și vedeți dacă vreunul dintre aceste sfaturi de îngrijire funcționează pentru dvs..

Chihlimbar pe 01 iulie 2012:

tat-ul meu are o săptămână și o parte din el încă plânge, se pare că lipsește o cantitate mică de piele reală … ajutor?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 30 iunie 2012:

Emily, propriul tău sânge va păta peste culorile cernelurilor palide și va face lucrurile să arate diferit de modul în care sunt cu adevărat. Tatuajele proaspete de culoare galbenă arată de multe ori portocalii, albul poate arăta roz și uneori gri se arată maro datorită sângelui din crustă. Așteptați până când întregul tatuaj se vindecă și vedeți cum arată cu adevărat ochii.

Emily pe 30 iunie 2012:

Buna ziua,

Ieri mi-am făcut un tatuaj, un gecko cu creasta, ceea ce este minunat, cu excepția unui detaliu care aruncă frumusețea lui. Artista a decis singură să facă ochii roșii. Când am menționat acest lucru, ea a spus că adăugarea unui pic de maro ar ajuta. Roșul ochilor face doar să arate … Off. Există vreo modalitate de a remedia acest lucru?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 30 iunie 2012:

Dan, totul sună complet normal.

Dan pe 30 iunie 2012:

Așa că tocmai mi-am făcut primul tatuaj și mi se pare o pată, iar cerneala se desprinde puțin, asta'Este normal procesul vindecării corect?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 26 iunie 2012:

Lee, purtând îmbrăcăminte strânsă care freacă suprafața tatuajului de vindecare poate deteriora suprafața de vindecare provocând smulgerea crustelor. Tu nu'Nu vreau să fac asta până când întreaga suprafață a pielii este liberă de cruste sau zone de vindecare. Tu'Va trebui să așteptați până când pielea se vindecă complet pentru a putea evalua daunele, dar este posibil să aveți câteva pete care trebuie refăcute.

Lee pe 26 iunie 2012:

Tocmai mi-am făcut primul tatuaj, un desen de benzi desenate din iederă otrăvitoare și a doua zi am purtat picioare și, când am scos-o, am folosit apă ușor rece și o parte din cerneală era pe jambiere după ce am scos-o și am'Mă tem că am scos niște cerneală, dar eu'Nu sunt sigur că fața iederei otrăvitoare are o pată care arată acum cu o culoare diferită de restul

Raye (autor) din Seattle, WA pe 31 mai 2012:

Dacă dansul va face ca tatuajul dvs. proaspăt să se frece de pantof, este o idee proastă. Și băutul (care subțiază sângele) îl poate face să plângă sau să sângereze mai mult. Fie amânați dansul și băutul, fie faceți tatuajul la câteva zile după ce ați făcut-o.

Bex19 pe 31 mai 2012:

Am rezervat un tatuaj pentru mâine, este primul meu și aștept cu nerăbdare să-l fac, cu toate acestea seara am o mare petrecere de ziua de naștere și mă întrebam dacă a fost o idee proastă să-mi fac un tatuaj pe picior (doar unul mic) și apoi ieși afară bând și dansând mai târziu în noaptea aceea?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 30 mai 2012:

Dacă artistul tatuator te-a adâncit puțin, asta te poate face mai tandru și cât de mult plânge o zonă poate fi legată de același lucru sau de plasare. Eu'Am avut o cerneală suplimentară din tatuajele vindecătoare din primele zile, fără probleme mai târziu.

Marie pe 18 mai 2012:

Tocmai mi-am făcut un tatuaj pe braț ieri'E primul meu tatuaj foarte colorat și eu'Nu sunt sigur dacă este'Vindecarea este diferită de culoare? Aceasta'e roșu, umflat și se scurge … Nu'Nu văd niciun alb sau verde care curge, dar când îl bat cu un prosop, curgerea se desprinde în culoarea cernelurilor ..'Nu am mai avut acest lucru până acum, normal?

louromano pe 22 martie 2012:

Ador tatuajul. Vă mulțumim pentru contribuție. Figurat că un artist tatuator ar fi cu adevărat expertul.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 15 martie 2012:

dritz, singurul mod adevărat de a înveseli un tatuaj este să-l recolorezi. Vei descoperi că tatuajele pot arăta temporar mai bine doar prin hidratarea pielii (nu prea grasă sau strălucirea blochează aspectul). Orice lucru pe care îl faceți care va afecta straturile pielii va duce la îmbătrânirea prematură a tatuajului (expunerea la soare fiind principalul vinovat). Orice fel de dermabrație va purta pielea, ceea ce ar putea face un tatuaj să pară mai luminos pentru un pic, dar va expune și stratul de piele acolo unde cerneala este mai mare, ceea ce va accelera pierderea de cerneală din acel strat. Liniile și umbrirea se înmoaie în timp, pe măsură ce pielea îmbătrânește și moleculele de cerneală sunt absorbite (trase în corp) sau pierdute (împinse în afară). Răzuirea celulelor pielii a câștigat't inversează aceste procese.

dritz pe 14 martie 2012:

Salut. M-am întrebat doar dacă ai putea răspunde la o întrebare pentru mine. Mi s-a spus că folosind

microderm abrasion creme & tampon pe un tatuaj vechi, l-ar lumina & face

arată din nou. Știi dacă este adevărat? Dacă lustruiți pielea veche

celule oprite, ștergeți și tatuajul vechi?

Vă mulțumim pentru contribuție. Figurat că un artist tatuator ar fi cu adevărat expertul.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 12 martie 2012:

Donny, gravitația trage în jos toate fluidele corporale suplimentare din traumă, de unde umflătura ta. Aceasta'Este normal să se întâmple imediat după tatuare și poate dura câteva zile până la coborâre.

Donny pe 06 martie 2012:

Mi-am făcut un tatuaj lateral dacă vițelul meu acum puțin mai mult de 48 de ore și tocmai am observat că piciorul de sub tatuaj este umflat, a fost aproximativ 3 ore de lucru, este normal sau este ceva de îngrijorare

Raye (autor) din Seattle, WA pe 2 martie 2012:

Gamergrl, mulți artiști de tatuaje nu'Folosiți latexul pentru a reduce la minimum contactul cu acesta. Simțiți-vă liber să aduceți asta la ei, așa'este o problemă extrem de importantă, coroborată cu tatuarea. Tatuatorii ar trebui să vă poată oferi o experiență fără latex.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 2 martie 2012:

Jase, cât de mult timp până când poți înota după ce ți-ai făcut tatuajul pe spate, va depinde de cât timp durează până se vindecă toată scoarța și se închide suprafața. Tu nu'Nu vreau să merg la înot dacă pielea este încă deschisă sau curată sau altfel nu a terminat de reparat după tatuare.

Gamergrl din Williston Park pe 28 februarie 2012:

Mă gândesc serios să-mi fac un tatuaj. Dar sunt alergic la latex. Întrebarea mea este că artiștii tatuatori folosesc alte tipuri de mănuși în afară de cele din latex? La fel ca mănușile cu nitrat, vinil sau poliuretan.

Jase28 pe 28 februarie 2012:

Eu'Tocmai am rezervat schița pentru o piesă completă din spate 3 iulie, I'Mă întorc apoi pentru umbrire pe 16 iulie – acum aici'Este problema că voi merge într-o vacanță pe plajă pe 27 iulie. Va avea acest timp suficient pentru a se vindeca și voi putea intra în piscină? Am avut tatuaje în trecut, la o scară mult mai mică, acoperind cu loțiune de soare, nu este nici o problemă. Sau aș fi cel mai bun rezervator mai târziu? Sau dacă ar fi bine, are o săptămână de vindecat.

ginji86bell pe 23 februarie 2012:

mulțumesc, foarte util, mi-aș dori să citesc acest lucru înainte de a pune neosporină pe a mea, deoarece o parte din cerneala mea s-a desprins…

Raye (autor) din Seattle, WA pe 30 ianuarie 2012:

Heather, nu că asta'Scabiați-l, nu-l înmuiați deloc, deoarece scoaterea crustei prea devreme poate deteriora tatuajul.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 30 ianuarie 2012:

Johnny, ai grijă să nu lași crusta să fie trasă sau smulsă și asigură-te că păstrezi tatuajul ușor hidratat. Crăpăturile crustelor sunt normale, dar sângerările proaspete nu.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 30 ianuarie 2012:

Aaron, excesul de cerneală iese ca parte a procesului de vindecare. Asigurați-vă că tatuajul nu este'Nu este prea umed și devine descoperit pentru a obține aer.

erica pe 24 ianuarie 2012:

mi-am făcut din nou un tatuaj la încheietura mâinii o săptămână și am fost într-o baie fierbinte de câteva ori de atunci, am făcut o înmuiere timp de 10 minute, fără să știu că ar putea face vreun rău, tatuajul meu este încă puțin roșu, dar pare a fi scaby cu un puține crăpături, folosesc o cremă hidratantă simplă pentru a opri mâncărimea și a o împiedica să se usuce. a fac ceea ce trebuie

Johnny pe 23 ianuarie 2012:

tocmai mi-am făcut un tatuaj în urmă cu o săptămână și crăpăturile din cruste, sângerează puțin din crăpătură, îmi va strica tttooo?

Aaron pe 15 ianuarie 2012:

Tocmai am primit un nou tat și se pare că transpira și pierde puțină culoare. Nu am'antrenament sau altceva. Este normal?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 14 ianuarie 2012:

Milly, picioarele pot fi destul de delicate după tatuare și nimic din ceea ce descrii sună mai puțin frecvent.

Milly pe 12 ianuarie 2012:

Hei, mi-am făcut un tatuaj pe picior acum 2 zile. A doua zi nu era'T dureros, dar astăzi, când m-am trezit, a fost foarte dureros. Am făcut o mulțime de mers până azi și eu'Nu sunt sigur dacă asta'de ce doare sau dacă ar trebui să fiu îngrijorat de o infecție.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 8 ianuarie 2012:

Estrella, diferite zone ale corpului reacționează și se vindecă diferit, astfel încât'Probabil o parte din el. Și amintiți-vă că crustele adună o mulțime de exces de cerneală, astfel încât tatuajele pot părea puțin schimbate atunci când acoperirea suprafeței se desprinde.

Estrella pe 07 ianuarie 2012:

Am primit noul meu tat acum 3 zile & au folosit zilnic Aquaphor. Chiar acum ceva timp, după ce am aplicat mai mult unguent, tat-ul meu a început să se dezlipească foarte mult! Eu'Sunt foarte îngrijorat, pentru că se pare că o grămadă de cerneală s-a desprins cu pielea & există locuri care arată deja estompate. Ce ar trebuii să fac? Este normal? L-am recuperat pe ultimul meu în februarie anul trecut & don'Nu-mi amintesc că se cojea la fel de mult. Orice gânduri?

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 decembrie 2011:

Ieremia evită, dacă faci lucruri care să-l distrugă ca parte a slujbei tale, atunci da. Dacă nu, atunci nu.

Raye (autor) din Seattle, WA pe 23 decembrie 2011:

Hailey, asta'Nu este neobișnuit ca tatuajele să crape oarecum pe măsură ce scabează.

Ieremia evită pe 23 decembrie 2011:

Astăzi îmi fac un tatuaj la încheietura mâinii și mă întrebam dacă lucrez într-un bar o distrug

Hailey pe 22 decembrie 2011:

Tocmai mi-am luat un tat acum 3 zile. mi-au spus să folosesc loțiune fără parfum, dar a fost atât de uscat, am folosit-o odată și am citit online să nu folosesc conținut de petrol și loțiunea respectivă o avea. L-am spălat imediat și sunt îngrijorat că s-ar putea să mă încurce. ce crezi?

și două sunt foarte crăpate, sunt îngrijorat că tatuajele mele ar putea avea perminat urme de fisură

Raye (autor) din Seattle, WA pe 21 decembrie 2011:

Kim, un loc care încă sângerează crud după câteva săptămâni merită să se uite la un medic pentru a vă asigura că nu'Nu am alte probleme medicale.