Idei de proiectare a tatuajelor pe umeri (tot ce vrei să știi)

Îmi plac toate tatuajele și, datorită cercetărilor și experiențelor, am învățat multe despre unde și ce arată cel mai bine.

Idei despre cum să proiectezi un tatuaj pe umeri, inclusiv plasarea, semnificația & amp; stil.

Idei despre cum să proiectezi un tatuaj pe umeri, inclusiv plasarea, adică & stil.

Sharon McCutcheon prin Unsplash; Canva

Primul meu tatuaj pe umăr a fost o interpretare superbă detaliată de mână Michelle-Pfeiffer-esque a Catwoman. Lăsat peste scaun timp de două ore, simțind liniile ascuțite și bâzâind căldura tatuajului, știam că o voi face din nou 100%. Datorită cercetării și realizării, am aflat unde și ce arată cel mai bine. La urma urmei, nu toate tatuajele – și nu toți umerii – sunt egale.

Diferite tipuri de plasamente pentru umeri

Când vă gândiți la un tatuaj pe umăr, ați putea presupune automat că se referă la omoplatul dvs. Acest lucru are sens, deoarece există un spațiu mare pe pânză acolo. Dar aceasta nu este singura dvs. opțiune.

Umărul dvs. are trei părți principale: omoplatul (scapula), partea din față a umărului (clavicula) și capacul de umăr, partea superioară a umărului (acromion).

Omoplatul

Include totul, de la coloana vertebrală până la vârful umărului până la braț și până la mijlocul spatelui, formând un loc dreptunghiular pe care îl puteți folosi.

Frontul umărului

Numită tehnic clavicula, acesta este singurul nostru os orizontal lung. Cunoscut ca "os de frumusețe," colierele îi cad adesea, iar ținutele sexy se concentrează asupra ei.

Șapca de umăr

Denumit vârful acoperișului umărului sau acromion. Creasta osoasă de pe umăr se conectează la braț, piept și omoplat.

În diferite locuri puteți face un tatuaj pe umăr: scapula, acromionul sau clavicula.

În diferite locuri puteți face un tatuaj pe umăr: scapula, acromionul sau clavicula.

Cum să proiectezi tatuajul perfect pe umăr

Există trei lucruri de luat în considerare atunci când îți proiectezi tatuajul. Ele pot fi luate în considerare în orice ordine, dar trebuie să le răspundeți tuturor pentru a vă asigura că obțineți ceea ce doriți.

 • Unde o vrei; care este locul perfect pentru tine?
 • Ce înseamnă sau reprezintă tatuajul tău pe umăr?
 • Care este preferința dvs. pentru linie, stil și culoare? Cum vrei să arate?

Fiecare dintre aceste întrebări este explorată mai jos.

Alegerea plasării perfecte a umărului

The omoplat este un loc popular, dacă doriți să aveți o piesă mare sau una cu multe lucrări de detaliu fin. Lama oferă mult spațiu pentru a fi creativă și este plată, astfel încât să nu vă faceți griji prea mult cu privire la schimbările în timp. Dar dacă doriți să o priviți, veți avea nevoie de o oglindă. Este ușor să-l arăți purtând un costum de baie sau un bluză, sau pur și simplu mergând în topless. În același timp, este ușor de acoperit.

The claviculă’Lățimea lui îl face un loc perfect pentru lucrări lungi, subțiri, detaliate, culori mari, sau o combinație a celor două. Este ușor să obțineți o piesă mai mare care acoperă mai mult decât clavicula. Poate fi mai greu să te ascunzi; deoarece clavicula este descoperită în mod regulat cu majoritatea hainelor, va trebui să purtați un guler înalt.

În cele din urmă, există capac de umăr. Ca un tatuaj pe omoplat, acest loc poate fi ușor ascuns sau arătat. Proprietatea imobiliară lipsește în comparație cu celelalte două spații, așa că, de multe ori, dacă vă gândiți să faceți șapca de umăr, vă recomandăm să o lăsați să sângereze într-o altă parte a umărului sau chiar să vă coboare pe spate sau pe piept. Totuși, dacă doriți să rămâneți doar cu capac, aveți un loc minunat pentru a pune o piesă circulară.

Femeie cu umăr mare tatuaj de bufniță și flori.

Femeie cu tatuaj pe umăr mare de bufniță și flori.

Ce înseamnă sau reprezintă designul tău de tatuaj pe umăr?

Când alegeți să vă faceți un tatuaj pe umăr, ați ales un loc pe corp care se crede că reprezintă puterea și puterea. Dacă sunteți atletic, s-ar putea să constatați că tatuajul vă ajută să atrageți atenția asupra musculaturii.

Omoplatul poate fi văzut ca misterios și viclean. Puteți acoperi cea mai mare parte a tatuajului, dar permiteți doar unei părți a tatuajului să fie vizibilă și să dați o aluzie la ce altceva ați putea ascunde. Dacă alegeți partea superioară a umărului sau partea din față, faceți tatuajul vizibil pentru lumea exterioară.

Tatuajele pe umeri pot fi foarte semnificative. Pomenești o persoană (vie sau moartă), o idee, un sentiment sau o amintire pentru totdeauna. S-ar putea să alegeți umărul stâng pentru ceva care este foarte semnificativ pentru dvs., deoarece este mai aproape de inima voastră.

Cum vrei să arate?

Un simbol care are mai multe semnificații este curcubeul. Oamenii îl pot alege pentru mândrie homosexuală, avort spontan (bebeluș curcubeu) sau, dacă este într-un simbol infinit, poate fi pentru autism. Forma poate fi la fel de importantă ca funcția atunci când vine vorba de un tatuaj de genul acesta.

După ce ați decis cel mai important aspect (plasare sau semnificație), este timpul să îl proiectați.

Opțiuni linie și culoare

Negru și gri

 • Tatuajele negre și gri tind să dureze mai mult, „ținându-se” până la 10 ani sau mai mult înainte de a avea nevoie de orice lucru de retus.
 • Sunt bune pentru cele mai multe modele de tatuaje și, atunci când te uiți la o piesă de umăr, simplu poate fi cel mai bun.
 • Lucrul pe linie și umbrirea cu gri pot da un aspect solid 3D.
 • Folosirea numai a cernelii negre poate face tatuajul să meargă mai repede, deoarece artistul nu trebuie să schimbe toate culorile. Cerneala este mai subțire decât cerneala color, ceea ce face ca tatuajul să meargă și mai repede.
 • Este considerat cel mai bun pentru diferite tonuri de piele; se vede bine dacă ești palid sau întunecat.

Culoare

 • Culoarea îți poate oferi un aspect clasic, mai ales dacă îți plac tatuajele vechi de marinar și fetele pin-up.
 • Culoarea permite mai multă expresie. De exemplu, puteți face lucrurile să iasă în evidență mult mai mult decât doar nuanțele de gri.
 • Tatuajul în acuarelă folosește culori și fără contururi. Tatuatorul folosește umbrire și schimbări de culoare pentru a crea opere de artă. Din păcate, deși sunt frumoase, ele se estompează mai repede decât alte tatuaje de culoare datorită cantității minime de culoare folosită pentru a obține efectul.
 • Se estompează mai repede decât tatuajele negre. Cu cât obțin mai mult soare și expunere, cu atât mai repede vor trebui să fie atinse.
 • Cernelurile de culoare, în special roșu, sunt mai susceptibile de a provoca o reacție alergică. Simptomele frecvente sunt erupțiile cutanate, care pot întârzia procesul de vindecare.

Petreceți ceva timp uitându-vă la imagini cu tatuaje pe umeri. Chiar dacă nu sunt exact ceea ce v-ați gândit, puteți găsi inspirație în alegeri de culoare sau linii. Nu te limita; explorați toate opțiunile pe care le puteți.

Femeie cu un tatuaj cu model floral pe șapca de umăr.

Femeie cu un tatuaj cu model floral pe șapca de umăr.

Idei de design pentru tatuaje pe umeri pentru femei

Femeile și bărbații tind să aleagă teme diferite atunci când este timpul să obțineți cerneală. Temele naturii sunt extrem de furioase pentru femei și sunt aproape întotdeauna în stil.

Flori și plante

Florile, inclusiv trandafirii mereu populari, se pot potrivi pe toate părțile umărului. Fie că alegeți o singură floare în culori vii, o piesă florală în negru sau chiar ceva simplu și blând ca o ramură cu flori de cireș, nu puteți greși cu o bucată din frumusețea naturii.

Nu este o întindere pentru a merge cu plante sau copaci înșiși. Ambele vă oferă abilitatea de a sărbători natura într-un mod verde și în creștere. Aflați mai multe despre semnificația tatuajelor copacilor.

[Imagine a unei femei cu o ramură simplă de flori.]

[Imagine a unei femei cu o ramură simplă de flori.]

[O femeie cu un tatuaj de trandafiri mari roșii, cranii și guler din dantelă acoperă clavicula, precum și pieptul și umerii.]

[O femeie cu un tatuaj de trandafiri mari roșii, cranii și guler din dantelă acoperă clavicula, precum și pieptul și umerii.]

Trandafiri

Tatuajele pe umeri cu trandafiri sunt o alegere populară. Trandafirii se referă la emoție. Culoarea trandafirului pe care l-ați pus pe umăr oferă mai multă semnificație și îi poate ajuta pe ceilalți să înțeleagă mesajul pe care îl transmiteți. După cum probabil știți, trandafirii roșii reprezintă dragostea și pasiunea. Trandafirii roz reprezintă o dragoste mai blândă, axată pe recunoștință și afecțiune. În cele din urmă, trandafirii mov, deși nu sunt la fel de populari, reprezintă descântec sau regalitate.

Lucruri care zboară

Este posibil să nu putem zbura, dar putem aspira la asta. Vă puteți arăta dorința de a zbura sau poate demonstra că sunteți liber, făcându-vă un tatuaj de zbor. Umărul tău este locul perfect pentru a ateriza un fluture sau poate chiar o buburuză norocoasă. Păsările sunt, de asemenea, vizitatori dulci.

Femeie cu două tatuaje de pasăre, una pe fiecare parte, deasupra claviculei sale.

Femeie cu două tatuaje de pasăre, una pe fiecare parte, deasupra claviculei sale.

SuicideGirls din Los Angeles, CA, SUA, CC BY 2.0 prin Wikimedia Commons

Femeie cu stele tatuată pe omoplat.

Femeie cu stele tatuată pe omoplat.

Spațiul cosmic

Spațiul poate însemna multe lucruri pentru mulți oameni. Vrei ca alții să știe că ești un gânditor independent? Sau poate îți place doar să faci spațiu. Indiferent ce vă atrage despre frontiera finală, planetele, lunile și stelele sunt toate modele foarte populare.

Creaturi marine

Delfinii, rechinii și caracatițele sunt alegeri excelente pentru tatuajele pe umeri. Delfinii au multe semnificații, dar sunt adesea folosite pentru a arăta veselie sau fericire. Ele pot reprezenta, de asemenea, succesul. Rechinii se referă la forță și la depășirea obstacolelor. O caracatiță este haos, ajungând sălbatic în toate direcțiile simultan.

Aripi de inger

Aripile de înger sunt populare pentru toate sexele. Contextul contează când vine vorba de aripi. Le puteți folosi pentru a reprezenta libertatea, indiferent dacă arată că o aveți sau că aveți nevoie de ea. Pentru dvs., ar putea fi vorba mai mult despre ridicarea peste dificultăți. Indiferent de semnificația lor, ele pot fi realizate în atât de multe stiluri și dimensiuni diferite încât este greu să nu găsești una bună.

Femeie cu două aripi tatuate, una pe omoplat.

Femeie cu două aripi tatuate, una pe omoplat.

Idei de design pentru tatuaje pe umeri pentru bărbați

Când bărbații își aleg tatuajele pe umeri, tind să aleagă lucruri care sunt considerate în mod tradițional masculin.

Cranii

Craniile simbolizează moartea, dar nu trebuie să fie într-un mod negativ. Tatuajul unui craniu poate fi folosit pentru a arăta că ai depășit o dificultate și te-ai schimbat din cauza ei – o moarte a bătrânului tău. De asemenea, poate simboliza puterea sau puterea, oferind protecție persoanei care o are.

Dragoni

Cele două stiluri principale ale tatuajelor dragonului sunt orientale sau cavalerești. Dragonul tradițional în stil oriental este despre cunoaștere și putere. Conține înțelepciune și cunoștințe ascunse. Cu toate acestea, în alte tradiții, dragonii sunt despre natură neîmblânzită, putere sau haos.

Religie

Umerii pot oferi mult spațiu pentru tatuaje care au un sens pentru tine. Icoanele religioase, inclusiv crucile, mâinile care se roagă și imaginile lui Isus, pot fi cernelite cu lovituri îndrăznețe pentru a vă sublinia credințele.

Tribale sau maori

Tatuajele tribale și maori au propriile lor semnificații. Tatuajele tribale au atins un punct culminant în popularitate în anii 1990, dar se întorc în propriile lor. Liniile întunecate și spațiul fac tatuaje izbitoare. Tatuajele maori sunt mai complexe. Liniile lor nu sunt la fel de evidente și au mai multe curbe și curbe decât desenele tribale tradiționale. Este posibil să aibă mai mult spațiu gol decât cerneala neagră.

Tatuaj maori care acoperă umărul, capacul și lama unui bărbat.

Tatuaj maori care acoperă un bărbat'Blatul, capacul și lama umărului.

Cât va costa un tatuaj pe umăr?

Nu există costuri stabilite pentru niciun tatuaj, dar există adesea o taxă minimă. Artiștii cu care am fost și cu care am vorbit au o „taxă de magazin” în care orice începe de la 50 USD. Aceștia trebuie să utilizeze materiale noi (cerneală și materiale legate de cerneală, mănuși, instrumente de sterilizare, timp pentru instalare etc.). Acest proces și materialele respective reprezintă un cost de bază pentru orice tatuaj.

Media tatuajelor va fi cel mai adesea de 100 USD pentru unul mic, nu prea detaliat, până la 400 USD pentru un tatuaj de dimensiuni medii, în funcție de locul în care vă aflați, cine face tatuajul și cât timp va dura. Tatuajul mediu de câțiva centimetri de-a lungul unui tatuator experimentat va fi de aproximativ 250 USD.

Prețurile cresc rapid pentru piesele mari. În funcție de dimensiune, poate căutați patru sau mai multe ore și mai multe călătorii. Este normal ca tatuajele mari să ruleze 500 USD și chiar 1.000 USD.

Unde ești contează. Locuiesc lângă o plajă populară, iar magazinele de tatuaje de pe „insulă” costă mai mult decât dacă ar fi să mă apropii de mine. Din cauza cererii din partea persoanelor care pleacă în vacanță și își fac un tatuaj din capriciu, magazinele sunt mai aglomerate și pot percepe mai multe.

Când vă uitați la cine și cât timp, ar trebui să vă dați seama că majoritatea artiștilor tatuatori vor percepe oriunde de la 125 USD la 150 USD pe oră. Unii încarcă și mai mult. Abilitatea și experiența lor vă ajută să obțineți cel mai bun tatuaj pe care îl puteți obține și nu merită să căutați un tatuaj „ieftin”.

Rețineți că va trebui, de asemenea, să dați bacșiș. Personal, dau un sfat de 20%, ceea ce este o regulă bună. Arată că îi apreciezi.

Om cu tatuaje care îi acoperă pieptul, șapca de umăr și brațul.

Om cu tatuaje care îi acoperă pieptul, șapca de umăr și brațul.

Cât doare?

Toată lumea experimentează durerea diferit. Când mi-am făcut tatuajul pe umeri, nu mi-a durut atât de mult, dar mi-a fost cald acolo unde era acul și m-am trezit încordat. Artistul tatuator a fost minunat în această privință, a făcut pauze și mi-a oferit – și lui – timp să mă relaxez, deoarece a fost o treabă importantă. Tu și prietenul tău s-ar putea să obții exact același tatuaj de către același artist, iar experiențele tale nu se vor potrivi.

Un tatuaj pe umăr poate merge pe orice parte a umărului dvs. și această plasare va afecta durerea pe care o simțiți.

Durerea la umăr: 3 din 10

Tatuarea bonetei de umăr este cea mai puțin dureroasă dintre opțiuni. Are multă grăsime și mușchi, ceea ce blochează multă durere pe care ai simți-o la un os. Este un loc minunat pentru un prim tatuaj.

Durerea omoplatului: 4 din 10

Să te tatuezi omoplatul te doare mai mult decât șapca. Omoplatul este mai aproape de os decât capacul de umăr. Experiența mea cu omoplatul este destul de tipică. O veți observa, dar va fi mai mult o durere plictisitoare. Singurul loc de care trebuie să fii atent cu omoplatul este dacă se apropie prea mult de axilă. Apoi s-ar putea să observați o durere ascuțită, care aproape se simte ca o gâdilare.

Durerea claviculei: 7 din 10

Cu toate acestea, clavicula nu are aproape nicio pernă între piele și os. Amintiți-vă că lucrați lângă cel mai lung os orizontal din corp. Există foarte puțină grăsime sau mușchi acolo, așa că veți observa durerea mai mult decât alte tatuaje pe umeri. Este posibil să găsiți că este foarte ascuțită, ciupind durerea. De asemenea, puteți constata că simțiți vibrațiile pistolului de tatuaj. Pentru mine, are o senzație de degete pe tablă.

Oriunde doriți, evitați să beți sau să luați droguri recreative înainte de a o face. Acestea nu vor ajuta la diminuarea durerii și ar putea interfera cu capacitatea ta de a sta liniștit atunci când durerea lovește.

Modalități naturale de a reduce durerea

Două dintre cele mai bune modalități de a vă ajuta să faceți față durerii sunt utilizarea unei mingi de stres sau respirația prin ea. A putea stoarce ceva vă poate ajuta să vă distrageți atenția. Totuși, nu aduceți niciun fel de agitație – trebuie să rămâneți cât mai liniștit posibil. De asemenea, vă puteți concentra asupra respirației. Dacă meditați sau practicați orice fel de exercițiu de respirație, este momentul să scoateți asta.

Sfaturi pentru vindecarea unui tatuaj pe umeri

 • Tratează-l cu bunătate. Indiferent ce parte a umărului ați ales să vă tatuați, se va freca de îmbrăcăminte. Dacă purtați o poșetă sau un rucsac, încercați să o țineți pe umăr care nu a primit tatuajul. Pentru femei, alegerea unui sutien cu spate ar putea ține curelele departe de tatuaj. Vrei să fii atent să nu-l mânci sau să-l freci, dar probabil că la un moment dat. Cel mai mare pericol este scoaterea crustei înainte de vindecare, ceea ce va întârzia timpul de vindecare.
 • Evitați să îl acoperiți cu un bandaj sau un tampon de tifon. Vrei să-i dai cât mai mult aer. Dacă trebuie să îl acoperiți în timpul lucrului, încercați să purtați o țesătură ușoară și aerisită.
 • Ca la orice tatuaj, păstrați-l curat și umed. Un tatuaj pentru omoplat poate fi greu de atins de unul singur, astfel încât să-ți ajute prietenii și membrii familiei este o opțiune. A&Unguentele D sunt obișnuite. Nu opriți hidratarea după ce a fost vindecată. Pentru a menține culorile în stare proaspătă, hidratează de mai multe ori pe săptămână.
 • Păstrați-l acoperit cu protecție solară. Se va estompa, toate tatuajele o fac, dar păstrarea razelor nocive ale soarelui la distanță de acesta va încetini procesul vizibil. Nu zgârie. Mergeți pentru 30 SPF sau mare. (SPF 30 blochează 97% din razele UVB.)
 • Acordați-i timp înainte de a intra în apă. Este bine să faceți duș, dar încercați să evitați o baie dacă tatuajul ar fi scufundat. Dacă este pe partea superioară a umărului sau chiar pe clavicula dvs., ar trebui să fiți în siguranță. Cu toate acestea, nu intrați în ocean sau într-o piscină timp de cel puțin două săptămâni. Bacteriile și substanțele chimice nu se înțeleg cu un tatuaj proaspăt. Puteți să vă confruntați cu infecții și deteriorări ale tatuajului care nu pot fi remediate.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului, și nu înlocuiește diagnosticul, prognosticul, tratamentul, prescripția și / sau sfaturile dietetice ale unui profesionist din domeniul sănătății autorizat. Medicamente, suplimente și remedii naturale pot avea efecte secundare periculoase. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați-vă cu un furnizor calificat individual. Căutați ajutor imediat dacă vă confruntați cu o urgență medicală.

© 2021 Katherine Sanger