Fiind tatuat: presupuneri, întrebări stupide și evenimente enervante

Am o mulțime de experiență în îngrijirea tatuajelor mele – mai întâi pentru a le vindeca și apoi pentru a le păstra bine.

Doamnă tatuată

Doamnă tatuată

CT

Doamna tatuată

Îmi place să fiu tatuat – asta'Este o formă de expresie creativă care m-a ajutat cu adevărat să explorez cine sunt și să mă simt confortabil în propria mea piele. Când prietenii mei în glumă mă numesc "Doamna tatuată," mă face să zâmbesc. Aceasta'face parte din ceea ce sunt și m-a condus în câteva locuri ciudate și minunate și m-a prezentat unor oameni uimitori. În cea mai mare parte, a fi tatuat a fost tot cu susul … cu excepția acelor momente enervante ocazionale.

Ia-ti mainile!

Ia-ti mainile!

CT

Grabul aleatoriu

Nu sunt ceea ce ați numi un fel de ticălos, așa că atunci când străini complet intră în bula mea și mă apucă la întâmplare, mă enervează. Poate că mi-a lipsit nota spunând-o'E în regulă să atingi străini, atâta timp cât sunt tatuați. Acest lucru mi s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă, când făceam cumpărături cu fiica mea cea mare într-un mall și mi s-a părut întreaga experiență super incomodă și enervantă. Aici încerc să-mi învăț fiicele că nimeni nu are dreptul să-și atingă corpul decât dacă spun asta și acest wackadoo mă apucă și vrea să vorbească despre tatuajele mele. Dacă aș fi urmat sfaturile pe care le dau fetelor mele, aș fi dat cu piciorul în capul lui și i-aș fi dat o lovitură în ochi pentru o măsură bună. Sfatul meu pentru viitorii admiratori de tatuaje: HANDS OFF!

Nu, mulțumesc!

Nu, mulțumesc!

Biggishben

Supoziții de închisoare și droguri

Mă șochează faptul că mă ocup încă de niște noțiuni preconcepute destul de ridicole despre tatuare. Obișnuiam să cred că era un lucru generațional; de exemplu unul din soțul meu'Asociații de afaceri mult mai în vârstă m-au întrebat dacă tatuajele mele provin dintr-o viață anterioară, deducând că am fost la închisoare. Am râs pentru că avea 60 de ani's și orice femeie tatuată din generația sa erau fie deținuți, fie artiști de circ. Cu toate acestea, am fost mai surprinsă când un nou cunoscut care era puțin mai tânăr decât mine a întrebat dacă tatuajele fluture de pe antebrațul meu ar trebui să acopere urmele urmelor. Așadar, pentru a curăța aerul, o dată pentru totdeauna nu sunt nici un drogat, nici o criminală, ci doar o doamnă ciudată tatuată căreia îi place să mărșăluiască în ritmul propriei ei tobe.

PB & amp; J

PB & J

CT

Întrebări prostești Obține un răspuns prost

Nu trece o săptămână acolo unde nu dau'Nu mi se pune una dintre aceste întrebări. Aș vrea să pot spune că iau drumul cel mare și răspund politicos, dar nu ar fi distractiv.

  1. Au durut? Nu deloc. Se simte ca să fii sărutat de sute de nimfe minuscule din lemn. Ac, împingând cerneala în pielea ta! Ce crezi?
  2. Crezi că ar trebui să iau una? Sigur, tocmai te-am cunoscut, dar mă simt suficient de cunoscut încât să-ți spun dacă ar trebui sau nu să ai ceva gravat permanent pe corpul tău.
  3. Ce crezi că ar trebui să obțin? Din nou, tocmai v-am întâlnit în această gamă de produse alimentare, dar poate că ar fi potrivit un diavol tasmanian care poartă un tanga roz neon.
  4. Ce înseamnă a ta? Nimic, sunt extrem de superficial și îmi place durerea. Nu este cazul, dar este un fel personal și sunt prea politicos să strig „Nimic din afacerea ta G.D.!” Îmi place să le spun oamenilor că cei doi kanji de pe încheietura mâinii mele stângi înseamnă totuși unt de arahide și gem.
  5. Cât a costat chestia aia? Un milion de dolari! Nu știu de ce această întrebare mă enervează atât de mult, dar da. Din nou, se simte prea personal pentru străini complet să întrebe despre detalii financiare. Dacă continuă să apese pentru detalii, de obicei spun că uit, atunci prefac narcolepsie.

Cuvinte de sfat

Când recitesc acest articol, îmi dau seama că pot să apar ca un tânăr tatuat în loc de o doamnă fericită tatuată. Ne pare rău, așa nu este cazul. Sunt o mamă colorată plină de lejeritate și dragoste datorită frumuseților mele cerneluri. Și doresc acest fel de fericire pentru oricine altcineva care o vrea. Doar nu'Nu mă întrebați cum ar trebui să arate ale voastre sau să vă trageți jos pantalonii pentru a-mi arăta "fund de rață."

© 2012 Catherine Taylor

Comentarii

Tess45 din Carolina de Sud pe 10 ianuarie 2013:

Duck Butt! Oamenii ne întreabă întotdeauna pe fiica mea și pe mine, "a durut asta?" Răspunsul ei este, "Ei bine, da'e un tatuaj!" Sau oamenii vor spune cum se simte? Spun, vreodată să fii înțepată de o albină? "da." Ok, acum imaginați-vă că veți fi înțepați de sute de albine ore în șir în timp ce vă ardeți soarele. (Dar'merită atât de mult!)

Karen A Szklany din New England pe 15 septembrie 2012:

KarenCreftor și Thunkermama ~

Da, henna este probabil o încercare bună deocamdată. Am făcut deja henna de două ori … și putem continua să o facem, cel puțin o dată pe an, cam așa … până când suntem gata să facem pasul într-un mod mai permanent "gravuri." : D

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 15 septembrie 2012:

Kaz, mulțumesc foarte mult pentru lectură, pentru comentariile tale minunate și pentru distribuire. Mi-ar plăcea să merg la Brighton. Soțul meu este din Anglia și cred că eu'Va trebui să-l conving că este necesară o călătorie rutieră.

Karen Creftor din Kent, Marea Britanie pe 15 septembrie 2012:

Hahaha îmi place asta !! Ești la fața locului.

Îmi place arta corporală: D Am doar o cerneală mică și un inel pentru nas, dar intenționez să obțin altele.

Ai atâta dreptate în privința atitudinii ~ mai ales a lipsei de spațiu personal. Cred că arta corporală este o expresie minunată a creativității și individualității. Dacă ați venit vreodată în Marea Britanie, vă rugăm să vizitați Brighton'este un loc minunat de creativ, în care orice altă persoană are un fel de artă corporală.

@ Seafarer ~ ar trebui să mergi pentru asta! Aceasta'e corpul tău. Dacă nu sunteți sigur, poate încercați mai întâi un tatuaj cu henna. Ai putea să iei unul cu fiica ta, astfel încât ea să poată afla dacă îi place sau nu și să facă o alegere în cunoștință de cauză când o va face'e mai în vârstă.

A votat, minunat și împărtășit.

~ Kaz x

Karen A Szklany din New England pe 07 septembrie 2012:

Centrul de distracție, Thundermama. Eu'De multe ori am avut fantezii de a-mi face un tatuaj, dar știu că sunt un model puternic pentru fiica mea, iar soțul meu este îngrijorat de faptul că are unul atunci când crede că aspectul ei este perfect așa cum este. Deci, deocamdată, ideea este prezentată. Din moment ce iubesc vidrele, poate că am făcut una … cine știe? Aceasta'Este distractiv să te gândești și să nu obții nici unul. : 0)

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 06 septembrie 2012:

Mulțumesc SRae, doar un pic de rău. Și ai atâta dreptate, nu poți avea niciodată unul.

Shelia Wadsworth din centrul Pennsylvania pe 05 septembrie 2012:

Îmi place cum ai lămurit câteva concepții greșite despre tatuaje. Și eu sunt tatuat cu mândrie și mi-ar plăcea să obțin mai mult, la urma urmei'Nu am decât unul, lol. Mare hub. Mi-a plăcut