Eticheta salonului de tatuaje

Am treisprezece tatuaje. cred că ei'sunteți destul de cool (și cu siguranță nu'nu te califici ca "Calitate rea").

Sunteți oaspete în unitatea de tatuaje, deci acționați ca unul

Sunteți oaspete în unitatea de tatuaje, deci acționați ca unul

Cum să acționezi într-un salon de tatuaje

Într-un articol recent, am explicat cum să faci un tatuaj pentru prima dată, am discutat despre procesul decizional și am analizat cum să fii asertiv cu ideile tale. Dar am atins doar pe scurt eticheta magazinului de tatuaje și este cu siguranță un subiect care necesită o discuție adecvată.

Am avut onoarea de a lua mai mulți oameni pentru a-și face primele tatuaje și, în timp ce majoritatea începătorilor au avut cel mai bun comportament și am avut o experiență pozitivă, a existat un caz pe care mi-aș dori să-l pot uita. Numele vor fi reținute pentru a-i proteja pe vinovați, dar practic prietena mea din acea vreme și eu am luat un prieten de-al nostru pentru a-i lua prima bucată de cerneală – o mică stea căzătoare pe spatele ei. Nu era pregătită pentru durerea inexplicabilă (și, după părerea mea, nu prea chinuitoare) asociată cu un ac de tatuaj care îți pătrunde carnea. Majoritatea oamenilor se confruntă cu această durere strângând din dinți și purtând-o, poate scâncind puțin; ea s-a descurcat prin eliminarea unor melodii de spectacol în partea de sus a plămânilor, medley constând din "Rând, Rând, Rând barca ta" și "Mary a avut un miel mic."

Pentru că am făcut greșeala de a o lăsa tatuată pe stomacul gol, când un val de greață a lovit la jumătatea procesului, a trebuit să alerge spre baie. Dar, în loc să alerge, s-a aruncat pe podea și s-a târât pe podeaua salonului. Când a terminat vărsăturile, a continuat să se târască înapoi și să se ridice în fotoliu. M-am simțit rău pentru ea, pentru că unii oameni nu sunt echipați să facă față durerii, dar și eu am fost mortificat. La fel ca orice altă unitate de afaceri, salonele de tatuaje au reguli de etichetă și coduri de conduită nerostite care ar trebui respectate.

Tatuatorul vă va oferi o cotă de preț pentru munca pe care doriți să o faceți înainte de a începe. Puteți fie să acceptați prețul și să începeți procedura, fie să nu fiți de acord cu prețul și să ieșiți. Dar nu face încearcă să te târguiești cu artistul pentru a reduce prețul. Prețurile tatuajelor nu sunt stabilite în piatră; acestea variază de la magazin la magazin și de la artist la artist. Unele locuri se încarcă cu ora, în timp ce altele se încarcă după mărimea tatuajului. Chiar dacă primiți o singură literă mică "A" pe încheietura mâinii, rețineți că toate magazinele au un minim minim care este de obicei stabilit în jurul valorii de 40 USD. Dacă aveți nevoie disperată de un tatuaj și nu vă puteți permite prețul citat, întrebați dacă magazinul oferă planuri de plată sau tatuaje în mai multe sesiuni. Cu toate acestea, deoarece prețurile tatuajelor sunt în general la discreția artistului (și nu toți artiștii sunt onorabili), este posibil să fie suprasolicitat. Dacă simți că ești smuls de un individ de neconceput, pleacă și găsește un alt magazin.

Nu vă speriați când începe durerea. Ar putea fi greu, dar încercați din răsputeri să vă mușcați limba și să vă țineți emoțiile sub control. Realizarea unui tatuaj implică un ac care pătrunde rapid în piele la zeci de ciupituri pe secundă. Nu este o plimbare în parc și vă va servi bine să vă amintiți acest lucru înainte de a ajunge la salon. Dacă știi deja că ai o toleranță scăzută la durere, este posibil ca un tatuaj să nu fie pentru tine. Dacă decideți să vă cerneala oricum și puteți'Nu te stăpâni, tu'Vei sfârși prin a arăta ca această fată, iar tatuatorul va sfârși prin a-ți ură tripa.

The Tattoo Artist Isn'râzând

Nu plecați fără basculare. Tatuatorii nu primesc un salariu pe oră stabilit. Câștigă un mic procent din costul total al tatuajului, dar în caz contrar se bazează pe sfaturi pentru a se întreține. La fel ca într-un restaurant, 10% este absolutul minim ar trebui să pleci. 15% sau chiar 20% este mai bun și este de obicei standardul. Dă sfatul artistului tău la sfârșitul procedurii după ce a terminat de bandat cerneala.

Nu intrați în magazin în timp ce vă aflați sub influența drogurilor sau a alcoolului. Nu numai că veți ajunge probabil să vă faceți un prost din voi înșivă, dar va fi un efort infructuos, deoarece magazinele de tatuaje își rezervă dreptul de a refuza serviciul în cazul în care'esti incurcat. Dacă, dintr-un anumit motiv, nu vă observă starea de ebrietate, este probabil să luați o decizie proastă și alegeți să vă faceți un tatuaj'Voi regreta mai târziu. În plus, alcoolul din sistem vă va provoca sângerări abundente, ceea ce va afecta colorarea cernelii.

Tatuaje rele se întâmplă

Fii politicos. daca tu'Am adus cu tine un prieten, întreabă-l pe tatuator dacă este'Este în regulă ca ea să se întoarcă cu tine pe scaun, indiferent dacă este'să te ții de mână sau să faci poze. Nici toate magazinele nu vor permite. Daca'Cel din urmă, cereți permisiunea să faceți și acest lucru. Unele locuri nu vor permite fotografierea, în timp ce altele vor fi atâta timp cât nu există bliț, sau dacă anunțați artistul înainte ca blițul să se stingă. A rupe în mod sălbatic distrage atenția tatuatorului și îl poate determina să distorsioneze tatuajul. Aducerea copiilor cu voi este, de asemenea, foarte distractivă, deoarece tatuajul este o artă precisă care necesită liniște totală și concentrare completă.

Nu uita, chiar dacă tu'sunteți cernelit de un bărbat păros de 300 de kilograme numit "Păianjen", ești încă într-o atmosferă de afaceri. Comportați-vă în calitate de client, respectați proprietarul și experiența dvs. va fi una plăcută.

© 2007 becauseilive

Comentarii

Joe pe 24 aprilie 2019:

Ce ar trebui să fac dacă un magazin în mod specific proprietarul îmi oferă o ofertă pentru 6 luni și am plătit în avans și a făcut o sesiune și acum mă evită?

Neeko pe 8 iulie 2018:

După cum a spus autorul acestui articol, prețurile tatuajelor variază foarte mult. Dar, indiferent de preț, NICIODATĂ ÎNCHEIEȚI tatooistul pentru abilitățile sale artistice, creativitatea, răbdarea, talentul și timpul. Eu'Sunt întotdeauna atât de mângâiat după ce am văzut o completare terminată la povestea mea de viață. Cu toate acestea, prietenii mei cred că eu'Sunt nebun și arunc banii pentru că sunt un basculant de 50% -75% pe lângă prețul negociat pentru tatuaj (e). Spun doar prietenilor mei dacă cineva este mulțumit sau nu de tatuaj, prețul va fi prețul. Complimentele verbale și gratuitatea oferite arată unul'Aprecierea și satisfacția pentru tatooist'munca. Plătesc tatuajul prin card de credit / debit, dar tip doar folosind numerar. În plus, modul în care dau sfatul cu siguranță mă ajută să mă întorc mai repede pe scaun dacă vreau altul, spunând doar!

Mandy. pe 8 mai 2016:

Mi-aș dori ca magazinul standard să fie de doar 40 USD în Australia!

Don'Nu vă fie frică să trimiteți prin e-mail diferite magazine. Nu am'Am verificat prețurile pentru primul meu tatuaj și am ajuns să fie supraîncărcat. De asemenea, bilele de stres de fapt ajută la evidențierea durerii și la tine'este mult mai puțin probabil să vă deteriorați dinții din strângerea lor. Cu cât este nevoie de mai mult efort pentru a strivi mingea de stres, cu atât este mai ușor să vă distrageți atenția de la durere.

Artist de tatuaje pe 14 aprilie 2015:

Sfaturile sunt întotdeauna apreciate. Și în ceea ce privește comentariile utilizatorilor despre tatuaje prea scumpe, evident că nu își dau seama că artistul nu'De obicei, acasă. Sunt atât de multe cheltuieli implicate, încât de cele mai multe ori artistul are norocul să câștige salariul minim. Am lucrat în câteva magazine care m-au taxat cu 50% din tot ce am făcut, ca chirie pentru o zi (tatuaj de 50 USD, 25 USD în buzunar .. tatuaj de 1000 USD, 500 USD pentru mine) tatuajele sunt un plus permanent pentru corpul tău și, dacă îți place să lucreze artiștii tăi, apoi arată-le că îți place. Și continuă să te întorci!

pe mine pe 24 aprilie 2012:

Obișnuiam să lucrez la un magazin de tatuaje și aveam informații despre modul în care clienții erau batjocoriți și ridiculizați de îndată ce părăseau stabilimentul după un tatuaj. Dacă cineva ar fi auzit vreodată ce spun acești tipi, nu s-ar mai face niciodată un tatuaj acolo. Toate atât de frumos la fața ta când ai toți acei bani în mână..nu este atât de frumos când totul este spus și făcut.

KikiCobain din Lancaster, Lancashire pe 05 martie 2012:

A fost minunat! 🙂

Ciudat pe 04 martie 2012:

Aren'Deja sunt destul de scumpe. Mi se pare ridicol. Un motiv important pentru care dai bine un server este că acestea fac un salariu mai mic decât minim. Hmmm încă o cred'Este ciudat mai multă putere pentru tine dacă îți dai un artist pe un tatuaj la un preț prea mare.

Krash pe 10 noiembrie 2011:

Oh, și încearcă să-ți amintești să te relaxezi. Mușchii încordați pot face ca tat-ul să nu arate corect atunci când este terminat (a învățat acest lucru, nu printr-un tatuaj rău, din fericire, artistul meu mi-a tot reamintit să mă relaxez). Aceasta a fost cea de-a treia oră de ședere, pe coloana vertebrală, care a trecut de aceeași zonă de multe ori, din cauza cât de complicată / detaliată este tat-ul și a ieșit UIMITOR!

Krash pe 10 noiembrie 2011:

Uau, mereu am sperat că sunt pe partea de a răsturna decât de a răsturna. Citind acum cele de mai sus, cred că sunt în regulă. De obicei dau bacșiș între 20-40%, dar băieții mei merită. Ei mă cunosc după nume, își iau timpul să vorbesc / să trag ce vreau și sunt mari artiști și uneori discutăm, alteori nu'T, pur și simplu mergem cu tot ce ne pare bine. Cred că este un lucru important, știind când să tacă și să îi lase să se concentreze asupra muncii lor.

Tara pe 04 noiembrie 2011:

Mă asigur că fac aceste lucruri. Fata aia din videoclip mă avea LMAO. Aș putea spune, de asemenea, că artista a fost pe punctul de a râde. Am simțit durere cu amândoi, dar nu a fost't ACEU rău. Am crezut că vindecarea doare mai mult. Mă asigur că dau sfatul artistului la care merg cel puțin 10%. Ultimul pe care l-am obținut l-am salvat și eu.

HoDunk pe 18 septembrie 2011:

Vă mulțumim pentru pontul de tipping 🙂

nita pe 28 aprilie 2011:

mulțumesc pentru informațiile despre cum să acționezi într-un salon de tatuaje I'În curând îmi fac un tatuaj tribal și nu am făcut-o'Nici măcar nu știi că trebuia să le dai bacșiș. Prietenul meu a făcut două tatuaje în același loc și nu a dat niciodată bacșiș artistului, a plătit doar suma convenită pentru tatuaj. Eu nu'Nu știu că poate nu a făcut-o'Nu știu nici despre propunerea artistului, fie sfatul a fost inclus în prețul stabilit. Cum te descurci oricum? Doar înmânați-le cu suma convenită. Oricum, eu'Voi include doar pontul în prețul stabilit sau ceva de genul acesta

Ashley pe 22 octombrie 2010:

Mă întâlnesc cu un artist și urăște absolut când oamenii încearcă să negocieze prețul tatuajului, minimul magazinului este exact acela, MINIMUL! De asemenea, mi-am adus cel mai bun prieten la el și ea nu a stat liniștită. a continuat să tremure și părea că are o criză. acum are o poreclă nu atât de drăguță pentru ea și refuză să o tatueze din nou.

Samizzle pe 15 octombrie 2010:

AB, mi s-a întâmplat aproape același lucru cu mine. Am sunat înapoi și au fost fericiți să o rezolve. Nu m-a costat nimic și cred că, din păcate, au concediat persoana care mi-a făcut tatuajul.

Este un lucru grav să încurci tatuajul cuiva, mai ales că i-l desenasem cu detalii explicite despre culoare. Sunați și cereți să programați o aplicație pentru a o remedia și ar trebui să o facă gratuit.

Dacă nu, este un loc extrem de neprofesionist și ar trebui să mergeți în altă parte pentru a-l repara. În funcție de ceea ce trebuie făcut, este posibil să trebuiască să plătiți minim magazinului, dar merită, văzând că acesta este tatuajul dvs. și este acolo pentru toată viața. Noroc!

AB pe 07 septembrie 2010:

Tocmai am făcut o bucată pe zona omoplatului. Aceasta's 3 cuvinte în textul sanscrit. De îndată ce s-a terminat, înainte ca bandajul să continue, m-am uitat la el în oglindă & Mi-a plăcut! Dar mai târziu în noapte, acasă, când am scos bandajul, am observat că artistul uitase una dintre rândurile din text, care ar schimba sensul cuvântului. Mă simt ca un idiot pe care nu l-am făcut'Nu am observat în timp ce eram la magazin: /.

Așadar, vreau să știu care sunt regulile de apel înapoi și de a cere o soluție? Trebuie să plătesc mai mult?

Katy pe 30 iulie 2010:

Doamne … nu am făcut-o'Nu țipi atât de mult în timpul nașterii – fără droguri și un copil de 10 kilograme!

Vă mulțumim pentru hub – primesc prima mea într-o săptămână sau cam așa și, în timp ce majoritatea este evident este plăcut să aveți cât mai multe informații posibil!

Anon Amuz pe 8 mai 2010:

Sfaturile nu sunt'nu trebuie. La fel ca un lucrător la restaurant, dacă fac lucruri pe jumătate @ssed, nu merită nimic, cu excepția faptului că clientul le spune prietenilor să nu folosească NICIODATĂ artistul respectiv. Dacă unul dintre clienții mei nu era'M-am bucurat de orice din serviciul meu, apoi am făcut o treabă proastă.

Majoritatea artiștilor BUNI se mândresc cu munca lor, dar există o mulțime de magazine care le maltratează talentul. Acest rezultat este egal cu o muncă slabă pe termen lung. Un magazin bun oferă artistului o mulțime de profituri.

Sunt de acord că cineva nu ar trebui să fie ridicat în timpul oricărui proces de consultare, dar eu și alți artiști pe care îi cunosc recomandăm un analgezic pentru persoanele cu tatuaje mai mari (cum ar fi o piesă din spate sau o mânecă completă).

Eticheta depinde de artist, dar acesta este un plan bun de urmat.

Știu că probabil un milion de artiști / magazine nu vor fi de acord, dar eu'Vorbesc, ca artist, că singurul meu uriaș animal de companie, pe lângă fata aceea din videoclip (lol), este cineva care nu alege tatuajul potrivit pentru corpul lor. Eu'Nu am avut niciodată o plângere sau un client nemulțumit, pentru că îmi place munca mea și cred că majoritatea artiștilor trebuie să coboare de pe caii lor.

Iðunn pe 06 martie 2010:

haha, iskra, și eu. (în legătură cu slinging) ce wuss ea a fost. Am fost inspirat să urmăresc de fapt videoclipul din cauza comentariului tău. Am și eu câteva, dar nu'Cred că aș face dacă aș fi acționat așa O.O.

deoarece viu, hub excelent, sfaturi bune.

iskra1916 din Belfast, Irlanda. pe 06 martie 2010:

O chara,

sfaturi bune pentru începătorii de tatuaje! Fata aia din videoclip era o prostie! Eu'I-aș fi aruncat fundul pe stradă.

Trebuie să mă întorc să scriu un hub legat de tatuaje pentru a-mi prezenta propriile 16+ tatt, care sunt toate de cerneală neagră.

Du-te raibh maith agat leis an 'hub' cara,

is mise le Meas,

Iskra 1916.

Beir bua !

Tiocfaidh ar la!

Neil pe 03 martie 2010:

Eu'Îmi fac primul tatuaj în acest weekend și mă întrebam despre eticheta salonului de tatuaje, în special de tipping. Am multă încredere în tatuatorul meu și acum știu că am câștigat'Nu fi scurt schimbându-l când vine vorba de vârf. Mulțumiri!

just_got_one pe 03 decembrie 2009:

Mulțumesc mult!!! Eu'Sunt un tip de artist într-un alt domeniu și habar n-aveam ce este un sfat de tatuaj adecvat. În mod accidental, mi-am schimbat tatuatorul (12%)'Voi fi sigur că o voi compensa când o va face pe cealaltă săptămâna viitoare. De asemenea, a vorbi împotriva a nu vorbi ar putea fi un subiect bun de menționat, de asemenea. Știu că unii artiști nu'Nu îmi place să fiu distras de conversație.

Whitney pe 23 iulie 2009:

Vă mulțumesc mult pentru că ați postat acest lucru, îmi fac primul tatuaj mâine și nu știam absolut nimic despre eticheta situației, acest lucru a ajutat incredibil de mult. mulțumesc.

Andrew pe 07 martie 2009:

Draga Anon,

Du-te și fă-ți un tatuaj temporar și fă-ți mama să te ajute să-l îmbraci dacă poți face față durerii și stresului de a-ți face un tatuaj într-un mod sensibil. Plânsul este în regulă, dar să te comporti ca un prost copil din cauza unei mici dureri este nemaiauzit pentru persoanele cu vârsta suficientă pentru a-și face tatuaje's. Comportamentul ca fata aceea este inacceptabil și, în mod clar, nu ar fi trebuit să-și facă un tatuaj în primul rând, așa că dacă credeți că a acționa așa este bine, dar să râdeți de comportament nu este așa, atunci cred că ar trebui să vă reconsiderați. De asemenea, mi-am făcut primul tatuaj și mi s-a spus că este cea mai insuportabilă durere din lume și abia am tresărit. Aceasta's-a lungit de aproximativ șase centimetri peste antebraț și mi-a luat 2,5 ore să fac doar cu un ac contur, acul mai gros al artiștilor pentru umplerea'Nu am venit încă prin poștă și am fost bine. Mi-a spus după aceea că probabil ar fi durat o oră mai puțin și ar fi fost de 10 ori mai puțin dureros. Ar trebui să puteți face față.

anon pe 8 februarie 2009:

Serios, pot înțelege importanța etichetei. În același timp, cred că este greșit să râzi de cineva care te plătește pentru un serviciu. Am de gând să-mi fac un tatuaj din motive personale, am o toleranță scăzută la durere, probabil voi plânge și aș putea să țip un pic, le voi plăti suficient pentru a fi respectuoși. Dacă aș merge acolo pentru un tatuaj și aș vedea că mă voi ridica și voi pleca și voi găsi pe altcineva. După cum ați spus, este o afacere și există standarde de etichetă. Tatuatorul ar trebui să fie ținut la fel.

Donny pe 27 august 2008:

Sunt coproprietar într-un salon de tatuaje. Suntem situați într-un bar, așa că văd foarte des oameni cu etichetă proastă! Mai mulți oameni ar trebui să vă urmeze exemplul..

Sadie_H pe 02 iunie 2008:

Mi-aș dori să fi știut asta înainte să intru să-mi fac primul tatuaj! (Nu am'Nu te comporti ca fata aia, promit) Atât de mulți oameni rătăcesc fără sens, căutând chilipiruri. Da, da'Este dureros – am unul mare direct peste rinichi și nu aș putea'Nu vorbesc uneori – dar asta'Merită total. Tatuajul este o artă, iar oamenii care fac tatuaje sunt artiști și ar trebui tratați în acest fel!

Adrian Walker din Magnolia, AR pe 26 mai 2008:

Asta-i grozav! Informații foarte utile, vă oferă o idee bună la ce să vă așteptați.

Katherine pe 20 mai 2008:

Multumesc pentru asta. Nu sunt mulți oameni care discută despre eticheta (inexplicabil neevidentă). Eu'Mă pregătesc să-mi iau primul în curând și eu'Am fost nervos în legătură cu reacția mea – greață, plâns, etc. haha, dar după ce am văzut ACEA fată, știu că'O să fiu bine 🙂 hahaha Am mai văzut un videoclip cu o fată care își lua un fluture destul de verde pe spate. Evident, suferea, dar se descurca atât de bine. Cred că am văzut-o chiar ștergând lacrimile după. Într-adevăr, în comparație cu această fată din videoclipul pe care l-ați postat, eu nu'Nu-mi pasă de fața umedă, dacă înseamnă să nu-mi fac un fund total, haha. Vă mulțumim că ați postat acest lucru: D