Deci, doriți să începeți o carieră în tatuaje: Iată cum

Când am început să mă tatuez, aproape că m-a costat cariera, pentru că nu mi s-a arătat modul corect de a face lucrurile. Aici'ceea ce am învățat.

Cum să începi tatuajul învățând să proiectezi pentru corp.

Cum să începi tatuajul învățând să proiectezi pentru corp.

Allef Vinicius prin Unsplash

Fără experiență, fără probleme!

Există destul de multe modalități de a încerca să pătrundeți în industria tatuajelor, dar doar câteva dintre aceste modalități vă vor ghida pe drumul potrivit. Recunosc că, atunci când am început să tatuez, nu mi s-a arătat modul corect de a face lucrurile și aproape că mi-a costat cariera.

Toate drumurile pe calea spre a deveni un tatuator de succes și respectat încep cu primul pas: ucenicia. Și, ca multe alte lucruri din această lume, nu este întotdeauna ușor să faci primul pas. Un tatuator va lua în considerare multe lucruri atunci când alege un ucenic și, în timp ce acesta'nu este atât de simplu ca să puneți o grămadă de întrebări da sau nu pe o listă prestabilită, există câteva întrebări pe care le vor pune întotdeauna unui potențial ucenic.

Deci, fără alte întrebări, iată lucrurile pe care ar trebui să le știți chiar înainte de a face primul pas. Acestea sunt lucrurile pe care toată lumea ar trebui să le știe înainte de a se apropia de un magazin pentru a cere o ucenicie.

Cum începeți ca tatuator?

 1. Dezvoltă abilități artistice. Dacă nu ai talent natural, tu'Nu voi învăța niciodată să desenez bine. Dar dacă aveți ceva talent, atunci studierea, învățarea și exersarea vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile. Luați-vă cu adevărat timp pentru a vă perfecționa lucrările de linie, umbrire, compoziție, etc. Acest lucru ar putea presupune să mergeți la școala de artă, să luați cursuri și / sau să găsiți alte modalități de a învăța abilitățile de bază de artă pe care le'Va trebui să fiu tatuator.
 2. Construiți un portofoliu. Înainte de a putea aborda un studio pentru o ucenicie, tu'Am nevoie de un portofoliu. Construirea unui portofoliu excelent necesită mult mai mult timp și efort decât v-ați putea imagina. Mai jos, vă ofer câteva sfaturi despre cum să puneți unul bun împreună.
 3. Ucenic cu un artist de tatuaje profesionist. Citit Ucenicie pentru tatuaje: cum să obțineți unul și de ce aveți nevoie de el pentru mai multe informații despre cum să alegeți un artist cu care să lucrați.
 4. Obțineți certificarea pre-licență și obțineți licența. Cerințele variază de la stat la stat, deci verificați cerințele dvs. locale de licențiere.
 5. Găsiți un studio care'Te voi purta. Acesta ar putea fi locul unde ați ucenizat sau poate fi în alt loc.

Cum să înveți cum să tatuezi acasă

Desenul este un lucru … dar tatuarea unui corp real este cu totul altceva. Aici'cum să începeți să vă construiți abilitățile de tatuator.

 1. Desenați pe obiecte conturate și suprafețe asemănătoare pielii. Dupa tine'te-ai antrenat pe hârtie, tu'Vreau să trec la obiecte 3D. Unii practică desenul pe fructe (pepeni sau grapefruit, de exemplu) sau alte obiecte neînsuflețite rotunde, unele cu cerneală netoxică sau henna pe părțile corpului.
 2. Practică, practică, practică. Ca artist, vi se va aștepta să lucrați în mai multe stiluri diferite și puteți învăța doar făcând. Începeți cu creioane, mergeți până la pixuri, apoi încercați în cele din urmă mâna la mașina de tatuat.
 3. Exersați cu instrumentele. Înainte de a ridica aparatul de tatuat, vă recomand să vă agățați cu un stilou sau creion ponderat. Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați forța și abilitatea mâinilor. Pentru a pătrunde în piele, un aparat tinde să aplice cerneală mai grea decât ar face un stilou. Tu'Vreau să exersez adăugând greutăți de trei uncii la stiloul tău. Efectuați și efectuați și transferuri. Desigur, YouTube are o mulțime de videoclipuri utile.
 4. Experimentați cu mașinile. Când vă simțiți confortabil, puteți investi într-o mașină ieftină și puteți practica fructe, piele sau alte obiecte. Obișnuiți-vă cu vibrația adăugată și cu modul în care aceasta vă afectează mâna (și linia). Puteți, de asemenea, să vă configurați mașina cu un creion sau un stilou sau să vă exersați. Vă recomand să practicați pe piele falsă, piele de porc sau urechi de porc, pe care le puteți cumpăra online sau de la un măcelar.

Ca tine're dezvolți abilități de desen și de utilizare a instrumentelor, tu'De asemenea, vreau să mă concentrez pe realizarea de tatuaje care să se potrivească corpului, ceea ce nu este'La fel de ușor pe cât pare.

Cum pot practica tatuajul?

 1. Exersați în fiecare zi pe hârtie, apoi treceți la practicarea pe materiale asemănătoare pielii și obiecte curbate (cum ar fi fructele). Pentru mai multe idei, consultați Cum se tatuează: exerciții de desen pentru artiștii de tatuaje aspiranți.
 2. Exersează mai întâi să faci tatuaje cu pixuri și henna.
 3. Exersează pe tine, apoi pe prieteni.
 4. Investiți și exersați cu o mașină de tatuat.
 5. Obțineți o ucenicie.
 6. Oferiți tatuaje gratuite pentru practică.

Cum să faci tatuaje care să se potrivească corpului

Înainte de a reuși vreodată în arta tatuajului, trebuie să vă dați seama de câteva lucruri despre corpul uman pentru a vă atrage atenția.

1. Corpul uman nu are linii drepte.

Deci, cum vă afectează acest lucru dvs. și stilul dvs. de desen? Te afectează mult, mai ales dacă folosești o riglă pentru a-ți crea cele mai multe desene, deoarece ultimul lucru pe care vrei să-l pui într-un tatuaj este o mulțime de linii drepte. Corpul își flectează și contractă în mod constant mușchii și este aproape întotdeauna în mișcare, astfel încât liniile drepte vor arăta aproape întotdeauna curbate.

Un alt lucru de care veți dori să stați departe este cercurile perfecte sau concentrice. Sunt greu de tatuat, iar majoritatea artiștilor au câștigat'Nu atingeți o piesă care necesită mai mult de câteva cercuri perfecte. Nu numai că sunt dure, dar cercurile se distorsionează atunci când corpul se flexează și se relaxează.

2. Fiecare proiect trebuie să fie adecvat pentru un anumit corp și o parte a corpului.

Acesta este unul dintre momentele în care o riglă va fi utilă în crearea de piese de portofoliu, iar prietenii de diferite forme și dimensiuni vă vor ajuta, de asemenea. Această tehnică nu este frecvent utilizată, iar eu'Sunt foarte șocat că nu este't. Citiți mai departe…

Pretinde că ești un tatuator și înrolează două femei "clienți," ambele de înălțime și construcție diferite. Lăsa'Spun că ambii sunt în magazinul dvs. pentru a-și face tatuaje la nivelul spatelui – denumit în mod obișnuit (necorespunzător) "timbre de vagabond". Urmați acești pași pentru a documenta o metodă logică în funcție de capacitățile dvs. de proiectare, iar aceste fotografii și desene pot fi utilizate în portofoliul dvs..

 1. Pregătiți camera și rigla.
 2. Rugați o femeie să-și ridice cămașa pentru a-și dezvălui spatele, în timp ce cealaltă ține rigla de cealaltă's-a întors. Faceți o fotografie cu fiecare femeie's partea inferioară a spatelui, arătând rigla. Imprimați aceste fotografii ca jumătate de pagină, lăsând cealaltă jumătate a paginii necompletată (designul dvs. personalizat pentru bliț va merge aici).
 3. Obțineți măsurători exacte ale părții superioare și inferioare a zonei cu tatuaje folosind un croitor's bandă măsurătoare. Aceste măsurători ar trebui să înceapă de la coloana vertebrală și să se îndrepte spre șolduri.
 4. Utilizați aceste măsurători pentru a crea un "zona de delimitare" pe o bucată de hârtie. Asigurați-vă că țineți cont de forma vârfului fiecărei femei's în spate și unghiul la care trunchiul trece la șolduri. Nu toate femeile au aceeași figură și, atunci când proiectezi tatuajul, vei dori fie să-i îmbunătățești, fie să-i minimizezi forma, în funcție de ceea ce dorește..
 5. Mergeți la planșă și creați un contur cernelit al tatuajului pe o foaie de hârtie, apoi copiați-l pe hârtie de transfer la 100%, tăiați-l, transferați forma în partea inferioară a spatelui și faceți o altă fotografie. Includeți acest design personalizat lângă fotografia pe care ați făcut-o la pasul 2.
 6. Dacă includeți aceste modele în portofoliul dvs., includeți câteva comentarii despre metoda dvs., de ce ați venit cu acel design, cum l-ați personalizat pentru corpul ei și cum se potrivește fiecărei fete's lombare. Explicați cum funcționează designul dvs. pentru figura ei specifică și unică.
 7. Asigurați-vă că întrebați fiecare femeie dacă i-a plăcut acest design pe care l-ați desenat. Dacă o face, includeți numele ei și o scurtă declarație de la ea în portofoliul dvs. ca referință. Dacă nu-i place designul tău sau nu se potrivește cu corpul ei, ei bine, este timpul să desenezi altceva pentru ea, la fel ca în magazin, desenele nu vor fi întotdeauna acceptate ca atare. Te ajută să fii umil. Tu'Va trebui să fiu umil și să ascult notițe și critici odată ce obții ucenicia, așa că fii umil și în timp ce îți construiești portofoliul.

3. Proiectează tatuaje unice pentru corpuri individuale (și părți ale corpului) cât poți.

Deși veți introduce doar 10 dintre aceste tipuri de eșantioane în portofoliul dvs., vă va ajuta să faceți 100 sau mai multe dintre aceste tipuri de desene personalizate și specifice. Alegeți doar cele mai bune dintre cele mai bune exemple ale muncii dvs..

Dupa tine'Am experimentat cu desenul pe corpuri'Este timpul să alcătuim un portofoliu și să abordăm un magazin pentru un stagiu.

Prima întrebare Ei'Voi întreba: "Aveți un portofoliu de artă?"

Există multe subîntrebări (ca să spunem așa) atunci când aprofundezi acest subiect, dar acesta va fi întotdeauna primul pas. Tatuatorul cu care căutați o ucenicie vă va cere să vă vadă lucrările de artă, astfel încât să poată stabili dacă aveți elementele de bază pentru comerț. Acesta va fi accentul pentru astăzi.

În timp ce tatuatorul se uită la portofoliul dvs., el își va pune destul de multe întrebări. Portofoliul dvs. ar trebui să-i arate că răspunsul este 'da' la fiecare întrebare enumerată mai jos.

Răspunsuri pe care portofoliul dvs. ar trebui să le demonstreze:

 1. Este această persoană creativă? Dintre aceste patru lucruri pe care nu le pot preda – și nici altcineva nu poate preda – este cum să fiu creativ.
 2. Are această persoană talent artistic? În ceea ce privește talentul artistic, fie îl ai, fie nu't. Nu'Nu contează cât de mult îți place să desenezi; daca tu'nu te pricepi, portofoliul tău a câștigat'nu impresionez.
 3. Această persoană desenează lucruri care mă emoționează? Până la 'in miscare' persoana pe care tu'Căutați să învățați, ei bine, există trucuri psihologice subtile pe care le puteți folosi, dar noi'Voi vorbi despre asta în altă zi.
 4. Această persoană desenează sau pictează într-un stil compatibil cu tatuajul? Lucrul cu care vă pot ajuta este să vă adaptați stilul de desen actual la un stil compatibil cu tatuajul … citiți mai departe!

Cum să creați un portofoliu excelent de tatuaje

Portofoliul dvs. ar trebui să conțină între 50 și 200 dintre cele mai bune schițe ale dvs. și ar trebui să demonstreze că înțelegeți pe deplin fiecare dintre următoarele idei.

1. Arată cine ești, ce ești'ești bun și cât de profesionist ești.

În prima pagină a portofoliului dvs., veți dori să includeți un mic eseu despre cine sunteți, informațiile dvs. de contact, de ce doriți să vă apucați de tatuaj și ce alte lucruri creative sau artistice doriți să faceți. Știi, în același mod în care te-ai prezenta unui intervievator pentru un 'normal' job, dar pe hârtie. Tu'Voi avea tot timpul din lume să-l lustruiesc, dar nu uita, tu'Probabil că nu vorbești cu o persoană de tip corporate, așa că relaxează-te puțin și fă-o'sărut prea mult fund.

2. Arată modele de tatuaje care arată cu adevărat ca tatuaje.

Țipă arta ta "tatuaj!"? Cu alte cuvinte, arta ta arată că aparține cuiva'Corpul lui … sau arata ca ceva ce ai pune intr-un cadru? Deși există multe stiluri de tatuare, există încă o așteptare comună despre cum ar trebui să arate arta tatuajelor. Puteți include câteva piese care nu sunt similare tatuajului în portofoliul dvs. pentru a demonstra abilitățile dvs. de artă, dar asigurați-vă că majoritatea desenelor dvs. arată ca ele'Aș face tatuaje grozave.

Nu vă recomand să copiați pe altcineva'Este de lucru pentru a vă pune în carte, dar vă recomand să căutați lucrări de artă de Sailor Jerry sau (cea reală) sau Ed Hardy și să vedeți dacă puteți imita stilurile lor. Uită-te la căptușeală: Vezi unde sunt liniile mai groase și mai subțiri? Observați câtă acoperire utilizează în culoare și în umbră. Uită-te la piesele care te mișcă și încearcă să le privești din punct de vedere mecanic.

3. Arată că ai ceva originalitate.

Copierea este o idee foarte proastă. Nu folosiți pe altcineva'Lucrați – în special pe cineva faimos – și încercați să o transmiteți ca a voastră. Dacă copiați câteva piese pe care le admirați pentru a învăța tehnicile de bază de stilizare, asta'E grozav – la urma urmei, mimica este cea mai înaltă formă de lingușire – dar nu'nici măcar nu te gândești să le introduci în cartea ta. Amintiți-vă că majoritatea artiștilor profesioniști au văzut o mulțime de alți oameni'munca. Ei știu diferența dintre un exemplar plin de Sailor Jerry sau Hardy și ceva care este menit să le aducă un omagiu.

Păstrați-vă propria lucrare, deoarece vă veți sătura să copiați blițul pe șablon înainte de a-l cunoaște. În plus, a fura înseamnă a fura și, dacă ești tu'sunteți dispus să furați pe altcineva'munca dvs., proprietarul magazinului vă va asuma'Aș fi dispus să fure și din magazin.

startcareertattooingoneone

Yohann Libot prin Unsplash

Cum să construiești un portofoliu de tatuaje

 1. Desenați 20 de pagini perfecte de bliț complet colorat, de dimensiuni variabile. Apoi alegeți primele 10 pagini, cele pe care le considerați cele mai bune dintre cele mai bune, și adăugați-le în cartea dvs..
 2. Desenați alte cinci pagini' în valoare de 'doar pentru că' arta (pentru a arăta că ai mai mult de o parte a intereselor și talentelor tale)… și adăugați-le și pe acestea. Ceva care să arate celelalte părți ale sinelui tău artistic.
 3. Nu uitați să includeți cel puțin 50 dintre cele mai bune modele. Acestea pot fi incluse pe pagini flash (grupuri de modele) sau ca piese de sine stătătoare.
 4. Încercați să vă prezentați cele mai bune talente, dar afișați și o serie de talente. Încearcă să arăți ce faci bine, dar arată și că poți realiza o gamă mai largă.
 5. Dacă nu'Nu aveți cel puțin 50 de modele grozave, continuați să lucrați până când veți avea. Don'Nu grăbiți procesul prin realizarea unui portofoliu slab sau prin includerea unor modele nu atât de grozave.

Cum să deveniți un tatuator dacă puteți't Desenați

Unii oameni cred că pentru a face un tatuaj, tot ce trebuie să faceți este să copiați liniile unui transfer … dar ei'ești foarte greșit. Ar trebui să fie evident: dacă nu aveți abilități artistice, nu veți face un artist bun și acest lucru este valabil și pentru artiștii de tatuaje. Dacă puteți'Nu trasați linii constante, faceți o umbrire netedă, creați modele personalizate sau, dacă nu aveți înțelegere a modului în care culorile funcționează împreună, atunci tatuajele dvs. nu vor fi niciodată foarte bune. Sfarsitul povestii. Non-artiștii pot învăța să facă un tatuaj acceptabil, dar vor fi atât de limitați în abilitățile și abilitățile lor încât le va fi dificil să fie angajați și'Este greu să încasezi bani pentru munca secundară.

În încheiere

În mod obișnuit taxez 100 USD pe oră pentru aceste informații … dar am aruncat lumii un os aici și vă permit să intrați în câteva dintre secretele interioare despre cum să intrați în industria tatuajelor. Acest articol nu este menit să fie instructiv în ceea ce privește modul de tatuare, deoarece ar trebui să înveți această meserie doar de la un tatuator și profesor cu experiență.

Un exemplu de ceva pe care l-am inclus în primul meu portofoliu de tatuaje.

Un exemplu de ceva pe care l-am inclus în primul meu portofoliu de tatuaje.

Ghete Iacono

© 2012 Boots Iacono

Comentarii

Esc4nothin pe 04 decembrie 2019:

Nimic nu poate fi învățat, totul poate fi învățat doar

Ashraf pe 01 iunie 2019:

Hei, sunt Ashraf .. Am 19 ani și visul meu este să fiu tatuator în viitor și chiar am nevoie de ajutor pentru a ști cum se poate începe asta … pentru că iubesc arta și sunt foarte bun cu desenul

Nu acest tâmpit pe 09 septembrie 2018:

Poate eu'Sunt doar dracu și bătrână. Dar sunt o rață veche pe care probabil nu o vei asculta. Și de ce ai vrea. Dar nu ascultați acest stand new skratcher transformat aici. Nimeni nu poate desena pentru rahat la început. Oricine pretinde că talentul are ceva de-a face cu a deveni tatuator, repet TATTOOIST este un șobolan păcălit în slingers, așa că șeful său nu'nu trebuie. Dacă doriți să tatuați Draw, desenați imaginea pe care doriți să o desenați de cinci milioane de ori până când se pare că doriți. Apoi alegeți o imagine nouă și sugeți-o până nu o faceți'apoi cumpărați-vă dracului mașină și tatuați-vă genunchii și mințiți-vă. Orice artist care îți spune că nu a făcut asta este mai plin de rahat decât acest tâmpit. Apoi, du-te la orice magazin unde există un artist constant de un deceniu și enervează mingile vii de pe el până când îți spune să-i cureți oblonul, pentru că ești mereu acolo respirându-i aerul. Fă-o. Apoi desenează ceva de-al lui. Fă-ți fundul verbal. Apoi desenează-l din nou. Apoi, bateți-vă fizic. Iadul te dă afară. Du-te să-i faci tatuaje. Spune-i că asta se va întâmpla și tu'nu plec. El a câștigat'nu îmi pasă. Desenați-i imaginea până la ea'e la fel de bun ca al lui și arată-i. Luați-vă fundul și pregătiți-vă să fiți băiat pentru totdeauna. Când ești't spălare verde, așa că, aparent, atrageți totul pe toate. De 1000 de ori. Apoi, într-o zi, tatuează-ți vițelul în magazin fără să întrebi ….. dacă faci toate astea și nu'Nu primesc o educație serioasă de la tipul ăla. Loveste-i fundul. Până când îți iei ucenicul. Esti gata. Daca'Nu merită tot ce atunci nu't începe. Themoney nu este'E grozav că oamenii suge Marțele sunt plictisitoare. Dacă îl vrei cu adevărat, o vei face. Pur si simplu. Nici o cantitate de talent nu este potrivită pentru o determinare absolută. Acea'Ce face un tatuator.

rasel pe 31 august 2018:

Am 35 de ani, aș vrea să fiu tatuator pentru că am fost inspirat de prietenul meu, câștigă foarte mult, mai am șansa să fiu artist chiar dacă am deja 35 de ani?

rasel pe 31 august 2018:

Am 35 de ani, aș vrea să fiu tatuator pentru că am fost inspirat de prietenul meu, câștigă foarte mult, mai am șansa să fiu artist chiar dacă am deja 35 de ani?

Jorge pe 26 august 2017:

Hei Ana, la fel și aici, sunt eu, o tânără studentă care vrea să fie tatuatoare pe care o practic și desenez foarte mult! Dar, din fericire pentru mine, tatăl meu este în industria tatuajelor și eu sunt ucenicul său pentru a-mi începe viața de tatuat, vă sugerez să găsiți pe cineva care să vă ajute, deoarece au trecut prin același lucru cu care vom trece noi 🙂

Ana pe 21 august 2017:

Bună! Deci, eu'Sunt puțin reticent să comentez din cauza vârstei mele, iar eu'Nu sunt sigur dacă veți răspunde sau nu, dar în prezent încerc să urmăresc o șansă de a crește pentru a deveni tatuator. Eu'Am încercat mai multe tipuri de lucrări de artă de când îmi amintesc și am găsit întotdeauna tatuarea o practică interesantă. Principala mea anchetă este modul în care eu, student și aspirant la tatuaje, îmi pot îndeplini obiectivele atât de devreme. Chiar și cele mai simple sfaturi ar fi foarte apreciate. Mulțumiri!

Blerina pe 19 aprilie 2017:

Bună, sunt coafor și îmi place să învăț cum să fac sprâncenele și ochiurile !! Orice sfat de unde să începi ..? Am o mulțime de clienți cărora le plac aceste servicii și eu nu'Nu vreau să fac altceva decât cele două. Mulțumesc

Bill Barden pe 17 decembrie 2016:

Vreau să proiectez Nu vreau să fac tatuajul.

Stea pe 10 decembrie 2016:

Bună, am vrut doar părerea ta personală.

Întotdeauna mi-am dorit să mă implic în tatuaje. Eu'Desenez de când eram mic și, pe măsură ce îmbătrâneam, mă gândeam la tatuaj ca profesie. bine acum eu'M 25, mamă singură cu doi copii, lucrez de luni până vineri și iau cursuri de facultate. Eu nu'Nu am mult timp de dedicat uceniciei. Mai ales în timpul sezonului de fotbal.

Crezi că este încă posibil pentru mine să găsesc o ucenicie și să învăț să tatuez? Ar considera un artist chiar să mă asume?

Sujan pe 22 septembrie 2015:

chiar vreau să încep să tatuez.

Am vrut să devin artist încă din 15 și mi-am făcut un tatuaj.

Dar cred că nu sunt atât de bun în schițe sau în desen.

Pot începe tatuajul fără curs de artă sau curs de tatuaj?

Am comandat online un kit de mașini de tatuat. În curând o voi obține.

Cum pot învăța tatuajul?

Haiducul din Texas pe 23 iunie 2015:

Foarte dragut

muncă

Corbin pe 28 mai 2015:

Super articol! Eu'Sunt interesat de tatuaje și încep să realizez un portofoliu, așa că acest articol a fost minunat pentru mine! Eu'Mă bucur că există încă oameni care susțin și vin în industrie și sunt dispuși să ofere sfaturi utile! Eu'Sper să-l văd în curând pe următorul. Trebuie să întreb totuși ce'Este marele tabu al tatuării? Am mașini și un kit și am vrut să exersez pe ceva mai legitim decât să exersez pielea (care pare a fi subțire și nu prea deloc ca pielea reală) sau portocalele, așa că mi-am cernelit brațul. Doar încercând să dau seama de toată lumea'Problema când le spun artiștilor legitimi că. Eu'Nu mă numesc tatuator, știu o practică sigură și curată atunci când vine vorba de tatuat, iar eu'Nu mă afectez decât pe mine, eu'Mă întreb doar care este problema? De asemenea, ce ați recomanda pentru o tehnică de umbrire a spălării gri?

Boots Iacono (autor) din nordul New Jersey pe 05 aprilie 2015:

Cheia clarei este o atingere foarte ușoară pe pielea fără ulei. Folosiți alcool pentru a curăța murdăria și uleiul din pori. Șansele sunt ca uleiul să provoace curgerea cernelii, deoarece uleiul este și un lichid. O altă opțiune sunt markerii chirurgicali. Acestea pot fi comandate direct de la furnizorii de tatuaje. Mult noroc!

irlanda pe 01 aprilie 2015:

Vă mulțumesc pentru sfat! Tocmai am împlinit 18 ani, ieri, și voi merge la un colegiu comunitar în august. Iubitul meu mă lasă să-i desenez anime pe piele cu ascuțite, lol, dar cauza sa este dură, cerneala trece prin bucățile de piele, m-am îmbunătățit și trebuie doar să obțin o mașină reală pentru a practica pe porci morți sau ceva, tipul ăsta de pe Facebook știu … nu este deloc bun … dar totuși primește clienți !? lol, dar bolnav încearcă și păstrează opțiunile mele deschise! Mulțumesc

Boots Iacono (autor) din nordul New Jersey pe 13 februarie 2015:

Eu'Îmi pare foarte rău că am luat atât de mult timp să răspund … Am fost pe drum…

Irlanda, la 17 ani, nimeni nu știe cu adevărat care este chemarea lor … poate că vei fi destinat să fii tatuator, dar poate există și ceva ce nu ai experimentat încă pentru a te împinge în acea direcție finală. Permiteți-mi să vă dau un exemplu … Unul dintre prietenii mei de la școală a fost genial … a excelat în sport, muzică și mai ales în studiile sale. Avea privirile fixate la Universitatea Harvard și voia să fie avocat … ei bine, pentru a face scurtă povestea, visul său s-a împlinit. A fost acceptat la Harvard, a devenit avocat, dar nu a fost'S-a împlinit … după toată acea muncă grea și toate obiectivele întâlnirii și depășirea așteptărilor, Dumnezeu l-a chemat … s-a asociat cu o biserică Născută din nou și a devenit predicator …'De atunci nu am fost mai fericit.

Acum, ți-am spus povestea asta nu pentru că vreau să te descurajez … ci, înainte de a alege orice cale, trebuie să te uiți în jos câteva altele doar pentru a te asigura că faci ceea ce vrei. Luați-mă, de exemplu … Am fost animator 3D, bucătar, pictor mural și tatuator (cu normă întreagă) … dar acum am'Fac tatuajul cu jumătate de normă (foarte cu jumătate de normă, de fapt) și eu'Conduc un camion cu normă întreagă. Ceea ce fac este că, în loc să fac un singur client pe zi, îmi iau o zi liberă din calendar la fiecare două săptămâni și îi spun dispecerului că am nevoie de acea zi liberă … când sunt pe drum, clienții mei și acei oameni care au auzit de mine vorbind din gură și lăsând mesaje și am stabilit întâlniri la stațiile mele pentru ziua respectivă. Ceea ce face asta este să-mi permită să câștig banii prin camioane și, când am acea zi liberă pentru resetare, mă duc la salon să întâlnesc acești oameni și pot ieși de acolo cu până la 5.000 de dolari pe zi. Asistentul meu le pune la punct și le dărâm, ca să zic așa. Ea este acolo pentru a se ocupa de amplasarea, șablonarea, configurarea și curățarea, precum și o parte din desen (puteți'Nu trage și conduce un camion în același timp, dar tu'Ați fi uimit de ceea ce se poate face într-o cabină de dormit (puteți lucra până la 11 ore pe zi ca camionist … reguli DOT).

Ideea mea este aceasta … don'Nu te limita la un singur lucru. Cu cât vă antrenați mai multe domenii, cu atât aveți mai multe șanse de supraviețuire în această lume. Acum, înțelegând că va trebui să lucrezi doi ani ca ucenic înainte să te poți gândi chiar să faci lucrurile așa cum fac eu … și presupunând că ești serios aici îți este sfatul meu:

Mergeți la o școală de meserii după ce ați absolvit. Acea'e drept, o școală de meserii. Este mult mai ieftin decât facultatea și tu'Voi avea un timp mai ușor de plată a împrumuturilor. CÂND faci asta, caută o ucenicie și fă'Nu ia nu pentru un răspuns. Multe dintre aceste magazine vor spune nu automat pentru a testa cât de serios sunteți. Arătați-vă mai întâi cele mai bune lucrări din portofoliu și încercați să lăsați cât mai multe referințe sexuale și de droguri afară de acolo … drogurile și sexul sunt un subiect comun în arta flash, dar nu'Nu vreau să te îndrăgostești de mentorul tău … vrei să ieși ca tine're clinic și curat. Saloanele pentru tatuaje ar trebui să fie mai curate decât medicul'În birou … străpungeți pielea și injectați pigment în ea … există o mulțime de șanse de infecție și numai cineva care este serios în ceea ce privește ambarcațiunea va lua timp pentru a preveni riscurile. Și băieții ăștia nu'Nu vreau să fiu închis.

Și între timp, împrietenește-te cu echipa de aplauze din liceul tău și oferă-i să-și atragă iubitul'Numerele pe obraji pentru joc … este o bună practică de a desena pe piele … vă ajută să vă obișnuiți cu a treia dimensiune a pielii pe care hârtia nu o face'nu am.

Multă baftă.

Irlanda pe 14 ianuarie 2015:

Îmi place să fiu un tatuator, desenez anime / manga și stil nou școlar, dar nimeni nu mă ia în serios pentru că eu'm 17 🙁

Boots Iacono (autor) din nordul New Jersey pe 01 noiembrie 2014:

Eu'Îmi pare rău că aștept atât de mult să răspund … lucrurile au fost ocupate.

În primul rând, religia nu are NIMIC de-a face cu a fi tatuator. Este posibil să vă fie interzis să obțineți cerneală, dar nu are nicio legătură cu DAREA cernelii. Gândiți-vă în acest fel, în credințele evreiești și musulmane, credincioșilor le este interzis să mănânce sau să manipuleze carne de porc, deoarece este un 'murdar' animal … să spunem că SINGURUL loc de muncă pe care îl poți găsi este la o delicatese și cineva comandă o jumătate de kilogram de coapsă de porc tăiată gros … cum o să-ți mulțumești Dumnezeul și să-ți faci treaba? Purtați mănuși și un halat. De fapt, nu mânuiți carnea de porc. Deci, dacă nu este împotriva altcuiva'Credința de a obține cerneală și tu le tușezi, chiar păcătuiești? Poate doriți să consultați moscheea locală doar pentru a vă asigura.

Ca femeie musulmană, eu nu'Nu știu care este situația ta … cât de stricte sunt părinții tăi, dacă familia ta urmărește Sharia sau ceva similar. Te-aș îndemna să păstrezi cât mai multe tradiții tale, cel puțin pe cât sunt încă în viață sau cel puțin cât trăiești încă cu ele.

Acum, nu este imposibil să ai atât un loc de muncă, cât și o ucenicie în același timp … depinde SOLEY de nivelul tău de dorință. Unii oameni lucrează cu normă întreagă și merg la școală cu normă întreagă. Puteți aranja ore parțiale pentru ucenicie pentru prima jumătate a acesteia … cea mai mare parte a primei jumătăți implică curățarea și întreținerea echipamentelor. Acum, în acest scop, faceți lucruri clinice … curățarea tuburilor, a mașinilor, a cordoanelor de prindere, a zonelor de lucru și, uneori, a manipulării biroului de la birou (verificarea ID-urilor, completarea responsabilităților etc.). Este aproape ca și cum ai fi într-un cabinet stomatologic.

Acum, dacă părinții tăi sunt atât de morți împotriva dorinței tale de a fi tatuator, poate îți poți vinde lucrările de artă unor magazine locale ca artă flash …'este o modalitate excelentă de a te duce în ușă pentru momentul potrivit.

Acum, legile cu privire la tatuaje în Olanda pot fi foarte diferite de cele din America (de unde sunt eu), chiar nu știu, nu am analizat legile tatuajelor olandeze. DE obicei, puteți găsi legi locale privind sănătatea în ceea ce privește tatuajul, fie la nivel local, regional sau federal (oricare se aplică) chiar pe web. O căutare pe Google va produce multe rezultate. Dar, poate doriți doar să mergeți la un magazin din zona dvs. și să întrebați dacă puteți observa. Anunțați-i că aveți interdicție de a vă face tatuaje, dar sunteți fascinat de acest proces … puteți efectiv să scrieți o lucrare de cercetare (chiar dacă în prezent nu sunteți la școală) pentru propria dvs. practică (nu'care fac un hub uimitor?) și puteți lua note despre toate procesele, de la construirea seturilor de ace până la piercing până la sterilizare până la tatuaj. Ideea mea este că, dacă sunteți atât de interesat de ambarcațiune, ar trebui să vă uitați cu siguranță la fiecare fațetă a acesteia. Nu există nici un rău în învățare și, dacă scrieți activ o lucrare, ceva pe care îl puteți UTILIZA când și dacă mergeți la facultate (când mergeam la facultate, aveam primele patru lucrări făcute înainte de a începe chiar). Puteți obține cel puțin 10 subiecte diferite din orice magazin. Mergi și la alte magazine, există diferențe subtile în magazine în ceea ce privește procedurile lor de operare, dar tu'Voi observa că în camerele din spate și camerele de lucru pentru tatuaje există destul de multe asemănări.

De obicei, nu există doi oameni care intră în această industrie în același mod … Eu nu'Nu vreau să-ți spun să mergi împotriva culturii tale … dar dacă simți că te-ai îndepărtat de ea, atunci spun că mergi pentru ea atâta timp cât simți că este potrivit pentru tine.

A. pe 31 august 2014:

Mulțumesc, este minunat. Îmi doresc foarte mult să fiu un artist al tatuajelor, arta este pasiunea mea și eu'Sunt dispus să fac totul pentru a deveni un tatuator (bun). Dar chestia este că, în ciuda faptului că doresc cu adevărat să fiu una, mă tem cu adevărat să devin un tatuator. În primul rând, banii, care pot fi mulți, dar asta'Nu este problema, eu'Sunt în regulă să plătesc mii pentru o ucenicie. Ceea ce mă sperie este că părinții mei nu vor aproba, nu doar pentru că urăsc tatuajele, ci și pentru că'este interzis în religia noastră (noi're musulman), deci dacă obțin o ucenicie, eu'Ar trebui să trăiesc undeva, dar dacă vreau să iubesc altundeva, eu'Am nevoie de bani, pentru a obține bani, eu'Am nevoie de un loc de muncă. Dar mi se pare imposibil să ai un loc de muncă și o ucenicie în același timp'Nu știu chiar ce treabă să fac, pentru că eu'Am doar 18 ani și nu am'Nu am fost la facultate. Dar arta este viața mea, pasiunea mea și vreau să fac asta pentru tot restul vieții, dar eu'Va trebui să aleg între părinții mei (include o casă cu chirie gratuită, mese gratuite etc.) sau o ucenicie pentru tatuaje (care include să fii sărac și practic să nu ai unde să trăiești lol).

Orice sfat pentru o tânără artistă tânără, disperată (care locuiește în Olanda, aș putea adăuga)??

Boots Iacono (autor) din nordul New Jersey pe 27 iunie 2014:

Nu este suficient pentru a ști cum să desenezi … dar este o mare parte din el. Este cu siguranță primul pas … așa că scoate-ți inima … desenează nu numai pe hârtie, ci și orice obiecte poți … care te vor ajuta. Desenați peste tot tuburi de hârtie igienică, portocale, mere … orice suprafață rotunjită, deoarece corpul uman nu are o suprafață plană pe ea. La naiba, obișnuiam să desenez pe acele Candie'Adidași pe care fetele din școală le purtau când eram tânără … le plăceau lucrările mele de artă și, bine, am stat cu multe fete fierbinți … m-a ajutat să-i cunosc … și, Mike, nu este un lucru rău să cunoști o mulțime de fete … există mai multe femei decât bărbați în această lume, așa că mai mulți dintre clienții tăi vor fi probabil femei.

michal print pe 28 aprilie 2014:

Chiar sunt foarte interesat de tatuaje

și nu știu prea mult să desenez bt m practicând să desenez zilnic…..