Da, un tatuaj pe deget se va estompa (și răspunsuri la toate întrebările dvs. despre cerneala degetelor)

Mi-am făcut primul tatuaj la 18 ani, apoi am așteptat 32 de ani pentru a-mi face altul. Între timp, eu'Sunt editorul TatRing, un site de artă corporală.

tatuaje cu degetele-fac-ele-ultimele-opțiuni-de-proiectare-bună-idee

gif de Anna Fonte; Serge Kutuzov prin Unsplash; Canva

Vrei cu adevărat un tatuaj cu degetele?

Tatuajele cu degetele devin din ce în ce mai bune. Tipurile de caractere ale acelor tatturi TRUE LOVE knuckle devin mai interesante, cele care se potrivesc cu verighetele încorporate sunt mai fermecătoare, iar opțiunea de cerneală albă adaugă o nouă întorsătură. Cu cât vedem mai multe tatuaje pe deget, cu atât mai mult vrem să vedem!

Dar mai întâi, avem întrebări:

 • Este adevărat că un tatuaj la încheietură va fi "rănit tare" și "se estompează repede," și se poate face orice pentru a preveni acest lucru?
 • Ce trebuie să știu din timp despre această destinație de plasare?
 • Care sunt toate opțiunile mele de proiectare, inclusiv "nuntă" sau relație "inele" și cuvinte cu patru litere (o literă pe deget)?

Sub tine'Voi găsi și răspunsuri și un loc pentru a pune întrebări. Tu'Voi găsi, de asemenea, fotografii ale unor exemple minunate de tatuaje pe degete, în diferite stiluri diferite. Sperăm că ați putea găsi chiar și răspunsuri la întrebările pe care nu le-ați făcut'Nu știu că ai avut.

Tatuajele mâinilor se estompează rapid. Cea mai ușoară soluție este să nu lăsați să vă deranjeze.

Tatuajele mâinilor se estompează rapid. Cea mai ușoară soluție este să nu lăsați să vă deranjeze.

Alex Hockett 2015 (Unsplash) .jpg

Nu durează tatuajele la degete?

Aceasta este prima întrebare pe care majoritatea oamenilor o au despre tatuajele pe degete: se vor estompa și cât de repede? Desigur, acolo'Nu există nicio modalitate de a prezice modul în care fiecare piele, cerneală sau cerneală va ține, dar este cu siguranță adevărat că un tatuaj pe mâna ta se va estompa mai repede decât un tatuaj pe orice altă parte a corpului (cu excepția cazului în care a fost piciorul tău). Aici'de ce:

 • Deoarece spălăm, expunem și lucrăm cu mâinile noastre, pielea de acolo este diferită și va lua cerneala diferit ca urmare. Fricțiunea constantă își are efect.
 • Deoarece există variații drastice ale pielii de pe mâini și degete (părți grase și părți osoase, subțiri și groase), cerneala se va comporta diferit și poate arunca și se poate estompa într-un model patat.
 • Deoarece toate aceste variații provoacă o diferență în modul în care se instalează cerneala, deci decolorarea se va produce rapid și neregulat.

Când va începe să se estompeze și să se estompeze un tatuaj cu degetele??

Desigur, viteza de deteriorare depinde de mulți factori individuali, dar în termen de 6 până la 8 luni, ar trebui să vă așteptați să vedeți că tatuajul degetului începe să se estompeze și să se estompeze..

Cât de des va trebui să faceți o retușare?

Mai mult decât orice altă plasare, un tatuaj pe deget va trebui să fie atins destul de des și regulat, poate chiar la fiecare doi ani. Cerneala va avea nevoie de reîmprospătare, iar liniile vor trebui să fie redesenate de mai multe ori pentru a păstra aspectul proaspăt. Aceasta înseamnă că, deși s-ar putea ca un tatuaj pe deget să nu coste foarte mult în față, în timp, întreținerea va ajunge să te coste destul de mult. De asemenea, rețineți că cernelurile colorate se vor estompa mai repede, iar cerneala neagră se va întinde mai puțin și va dura mai mult. Deși unii tatuatori oferă retușuri gratuite, majoritatea au câștigat'Nu o faceți gratuit pentru tatuajele degetelor, deoarece acestea'Aș pierde bani pe termen lung. Un câțiva tatuator a câștigat'Nu faceți tatuaje pe degete exact din acest motiv. Un artist bun vă va spune în față: În cele din urmă, tatuajul degetului va necesita o investiție destul de mare în timp și bani.

Care durează mai mult: cerneală neagră sau colorată?

Deși cerneala colorată nu are tendința de a rezista atâta timp cât cerneala neagră, culoarea poate arăta foarte bine, chiar decolorată. Dar dacă alegeți culoarea, vă recomandăm să luați o notă sau o fotografie cu marca, numele și numărul de produs al cernelii pe care o utilizați, deoarece probabil veți primi retușuri regulate și, dacă aveți nevoie de o potrivire exactă, s-ar putea să știi și tu informațiile despre produs. Magazinele bune vor ține evidența bună a acestor lucruri, dar ea'Cel mai bine este să țineți evidența personală a informațiilor.

Îți pasă dacă se estompează și se estompează?

Cea mai ușoară soluție la această problemă este pur și simplu să nu o lași să te deranjeze. Dacă decideți să îmbrățișați explozia și să admirați decolorarea, veți fi mult mai fericiți cu tatuajul pe deget pe termen lung. Ei spun că această plasare nu este cu siguranță pentru culegători sau neatniks, așa că dacă imperfecțiunea te deranjează cu adevărat, probabil că un tatuaj pe deget nu este'cea mai bună alegere.

De Angelica Positano @angelicapositano în Marea Britanie.

De Angelica Positano @angelicapositano în Marea Britanie.

@angelicapositano

Pro și dezavantaje ale tatuajelor la degete

Beneficii Drepturi

Arată atât de mișto, chiar și atunci când'e un pic decolorat.

Se estompează și se estompează foarte repede.

De obicei sunt relativ ieftine.

Refacerea lor va costa bani și va dura timp.

Loc perfect pentru modele simple și delicate.

Proiectele elaborate nu vor îmbătrâni bine.

Un loc atrăgător pentru a vă prezenta latura artistică.

ei'sunteți întotdeauna vizibil (dacă nu purtați mănuși sau nu vă țineți mâinile în buzunare).

Veți putea întotdeauna să vă vedeți și să vă bucurați de propria cerneală.

ei'e greu de ascuns.

Impermanența lor s-ar putea să vă atragă.

Acestea pot dispărea aproape complet fără întreținere.

O alternativă frumoasă sau un plus la bijuterii.

*

Tatuaj de mână Playstation de @vivicastellotattoo în São Paulo, Brazilia

Tatuaj de mână Playstation de @vivicastellotattoo în São Paulo, Brazilia

@vivicastellotattoo

Care deget este cel mai bun pentru un tatuaj?

Orice deget este cel mai bun și acolo'Nu există nicio diferență în ceea ce privește longevitatea sau durerea. Depinde de ceea ce tu'plec pentru.

 • Degetul mijlociu: Din motive evidente, acesta vă poate oferi o mulțime de bang pentru dolarul dvs. Un tatuaj aici vă va atrage permanent atenția asupra degetului mijlociu. Un punct de exclamare tatuat aici ar fi foarte greu de ratat!
 • Degetul inelar: O alegere elegantă, cu sau fără bijuterii, și unul dintre cele mai frecvente tatuaje cu degetele. Derulați în jos pentru a citi mai multe despre tatuajele de verighetă, care este o alternativă populară la vechea trupă de aur.
 • Degetul aratator: Un tatuaj aici va sublinia tot ceea ce indicați. Aceasta'De asemenea, este obișnuit să vezi cuvinte tatuate pe partea laterală a acestui deget.
 • Degetul mic: Locul perfect pentru un design delicat sau delicat.
 • Deget mare: Noi'Am văzut câteva tatuaje spectaculoase potrivite cu degetul mare în care țineți ambele mâini împreună pentru a vedea designul mai mare.

Ce parte a tatuajelor cu degetele este cea mai bună?

 • Top: Partea de sus a degetului doare, dar ea'Probabil este partea degetului în care tatuajul va dura cel mai mult.
 • Partea de jos: Partea palmei degetelor are o piele mai groasă și mai multă căptușeală, dar această piele a câștigat'Țineți cerneala atât timp.
 • Latură: Pielea de pe părțile laterale ale degetelor variază foarte mult, deci ar trebui să se aștepte mișcarea și decolorarea petelor.
 • Knuckles: Cel mai bine este să evitați complet articulațiile, dacă este posibil, deoarece ridurile de acolo vor distorsiona designul.

Tatuaje de verighetă de @harzatattoo

Tatuaje de verighetă de @harzatattoo

@harzatattoo

Tatuaje deget sau inel de nuntă

Fie că ei "oficial" obține "căsătorit" sau nu, tot mai mulți oameni optează pentru tatuaje de relație în loc de inele pentru a-și semnifica angajamentul.

Un lucru la care să ne gândim, totuși, este să nu luăm ideea unui inel prea în serios. Deoarece există atât de multe variații ale cărnii pe deget, un tatuaj care se întinde pe diametrul degetului dvs. se va estompa neregulat, lăsându-vă cu o linie punctată.

O lista de

O lista de "tatuaje verigheta" sau idei de proiectare a tatuajelor cu degetele de relație.

Anete Lusina prin Unsplash

Idei de proiectare a tatuajelor cu degetele

simbolul infinitului

fiecare's initial (s)

cuvantul "dragoste" (în orice limbă)

o inimă (simbolică sau anatomică)

un inel

piatră prețioasă la alegere

modele potrivite sau de neegalat

piese de puzzle care se potrivesc între ele

două jumătăți ale imaginii (cum ar fi aripile stânga și dreapta sau fiecare parte a feței)

ancore

nume

perechi simbolice (lună și soare, foc și gheață, arc și săgeată, încuietoare și cheie)

data (data nașterii, întâlnirii sau căsătoriei)

benzi potrivite, în orice culoare

potrivire cuvinte din patru litere (sau două cuvinte din patru litere dintr-o frază)

Doamna și domnul (sau doamna și doamna sau domnul și domnul)

Noduri celtice

cuvintele "fac"

K și Q din <3 (simboluri de cărți de față)

puncte sau linii potrivite

un șarpe sau ouroborus

Tatuaje cu degetul lateral de către @oi_tattooer.

Tatuaje cu degetul lateral de către @oi_tattooer.

@oi_tattooer

Ce stil de tatuaj funcționează cel mai bine pe deget?

 • Mai puțin este mai mult. Păstrați-vă designul cât mai mic posibil.
 • Designurile simple funcționează mai bine și durează mai mult decât cele ornate. În loc de forme elaborate, alegeți linii simple și îndrăznețe.
 • Cu cât liniile sunt mai clare și mai puține detalii, cu atât mai bine.
 • Inițialele simple funcționează mai bine decât cuvinte sau fraze întregi. În loc de cuvinte întregi sau propoziții, luați în considerare litere aldine, simple.
 • În loc de modele completate, luați în considerare schițele.
 • Cerneala neagră va dura mai mult și va estompa mai puțin decât cernelurile colorate.
 • Chiar și pentru un "inel" tatuaj'Este recomandat să se tatueze numai partea superioară și laterală a degetului. Dacă faci tot drumul, acea parte a inelului va dispărea probabil.
 • Alegeți un design care să arate bine chiar și pe măsură ce se estompează.

De Debora Visco la Diamond Tattoo Art Lab Tattoo Shop din Mlan @deboraviasco

De Debora Visco la Diamond Tattoo Art Lab Tattoo Shop din Mlan @deboraviasco

Cum să vindeci un tatuaj cu degetele

 1. Imediat după tatuare, artistul tău probabil îți va înfășura tatuajul. După aproximativ trei ore, puteți scoate bandajul și vă puteți spăla cu apă caldă și un săpun ușor și natural (cum ar fi Dr. Bronner's).
 2. Când spălați, aveți grijă să nu frecați sau să frecați niciodată pielea prea tare. Uscați ușor și lăsați-l să se usuce la aer.
 3. Aplicați o cantitate mică de unguent sau loțiune naturală, fără parfum (indiferent de recomandarea artistului dvs.) – suficient pentru a menține pielea flexibilă și umedă. Faceți acest lucru ori de câte ori mâna dvs. se usucă și de cel puțin trei ori pe zi.
 4. Abțineți-vă de la utilizarea, murdărirea sau scufundarea mâinilor cât mai mult posibil până când pielea s-a vindecat.
 5. În următoarele câteva săptămâni, țineți-vă mâinile cât mai inactive și nu'nu le înmuiați în apă. Evitați să spălați vasele sau să faceți baie.
 6. Ar trebui să se formeze o crustă subțire. Dacă începe să se descuameze, nu'nu-l scoateți sau vă puteți pierde cerneala. Păstrați-l curat și bine lotionat.
 7. Aceasta'Este greu să faci cerneala să stea chiar în degete. Dacă după doar câteva săptămâni observați lacune sau mișcări în design, contactați-vă artistul pentru a vedea ce probabil a cauzat acest lucru și dacă o retușare este în ordine.

Cât de mult va doare?

Da, da'E adevărat ce spun ei. Un tatuaj pe deget va afecta. Acolo'Nu există multă grăsime sau mușchi pentru a acoperi osul aici, astfel încât durerea poate deveni intensă. Chiar și în partea mai groasă a palmei degetului, veți simți durerea, deoarece artistul va trebui să folosească cu adevărat acul pentru a pătrunde în pielea aceea mai groasă (și va trebui probabil să treacă peste linie de mai multe ori). Nu numai atât, dar mâinile tale sunt echipate cu mii de terminații nervoase, concepute pentru a simți lucrurile, iar această sensibilitate încorporată nu'nu fac un tatuaj ușor.

Sunt tatuajele la degete o idee bună? La naiba, da!

Sunt tatuajele la degete o idee bună? La naiba, da!

David Fanuel prin Unsplash

Cât costă tatuajele la degete?

Desigur, depinde de artistul tău'Tariful mediu pe oră și poate varia de la 30 la 250 USD. Dar, din moment ce degetele sunt mici și desenele simple funcționează cel mai bine în această locație, un tatuaj aici se face de obicei rapid și, prin urmare, este câștigat'nu costa la fel de mult.

Cu toate acestea, rețineți că, dacă doriți să păstrați aspectul proaspăt, va trebui să plătiți pentru a fi refăcut în fiecare an sau cam așa ceva, astfel încât acest cost suplimentar pentru întreținere ar trebui adăugat în costul dvs. general.

Preluat manual de Gossamer Rozen @grelysian la Somewhere NYC din Brooklyn, NY

Preluat manual de Gossamer Rozen @grelysian la Somewhere NYC din Brooklyn, NY

@grelysian

Ce ar putea merge greșit cu un tatuaj cu degetele?

Degetele sunt un loc foarte dificil de tatuat. Aici este puțin loc pentru erori, dar multe erori de făcut.

 • Dacă acul merge prea adânc, cerneala se va mișca și liniile vor sângera; dacă acul devine prea ușor, tatuajul va dispărea rapid.
 • Deoarece există atât de multe variații ale pielii și căptușeala pe degete, decolorarea și petele sunt de așteptat.
 • Vindecarea este de asemenea dificilă, pentru că ne folosim și ne spălăm pe mâini atât de mult (și cu adevărat nu ar trebui't în timpul vindecării).
 • Pentru totdeauna după aceea, veți dori să aveți grijă să nu vă tăiați mâinile, să folosiți loțiune și să luați în considerare utilizarea de protecție solară.

Tatuaje Word Knuckle de @badlittleyou în Philadelphia, PA

Tatuaje Word Knuckle de @badlittleyou în Philadelphia, PA

@badlittleyou

Patru cuvinte cu litere sau expresii care funcționează excelent pentru tatuajele articulare

viata rapida

dragoste adevărată

ține rapid

rămâi adevărat

Bun rau

țin de mână

nascut liber

suflet liber

minte deschisă

făcut singur

îngrijire auto

ai grijă

iubire ura

fara speranta

a depasi

joc încheiat

naiba da

pleacă

noroc tare

rămâi real

mâna deschisă

De ce ai vrea să ascunzi un tatuaj cu degetul?

De ce ai vrea să ascunzi un tatuaj pe deget?

Tanja Heffner prin Unsplash

Poți ascunde un tatuaj cu degetul?

Un tatuaj pe deget este un gest destul de îndrăzneț. Dacă nu purtați mănuși sau nu vă păstrați mâinile în buzunare tot timpul, nu veți putea ascunde una. Pe de altă parte, cine ar vrea vreodată să ascundă un tatuaj, oricum? Dar dacă ai vrut să o ascunzi, iată câteva idei.

Cum să ascunzi un tatuaj cu degetul:

 1. sub un inel
 2. sub o mănușă
 3. într-un buzunar
 4. alege un design care să arate ca un inel de la distanță
 5. folosiți cerneală albă sau utilizați o culoare care se amestecă cu tonul pielii (deși culorile se estompează mai repede).

Sunt tatuajele cu degetele o idee bună?

Răspunsul este da, dar numai dacă știi toate faptele înainte de a o face. Dacă știți că tatuajele degetelor se vor estompa, vor răni, vor fi dificil de vindecat și trebuie retușate (și, prin urmare, vor costa suplimentar), atunci veți fi mult mai fericiți cu rezultatele.

Și tu?

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.