Cum să organizezi o petrecere de tatuaj: idei, fotografii și inspirație

Am o mulțime de experiență în îngrijirea tatuajelor mele – mai întâi pentru a le vindeca și apoi pentru a le păstra bine.

Tatuajul Mustății Degetului - un clasic

Tatuajul cu mustața degetelor – un clasic

Cum să organizezi o petrecere de tatuaj

Îmi plac tatuajele – atât pentru mine, cât și pentru alte persoane. Încerc să obțin cel puțin unul pe an ca parte a planului meu „foaie de parcurs a vieții”. Anul acesta, în loc să fac drumul obișnuit până la salonul de tatuaje ye ol ’, am decis să organizez o petrecere pentru tatuaje și să invit prietenii și familia să se alăture celebrării cernelii. A zguduit!

Serios, dacă sunteți un pasionat de cerneală cu un tatuator la fața locului la domiciliu, acest lucru este destul de aproape de nirvana. Acestea fiind spuse, a fost mult mai multă muncă și timp decât credeam că va fi. Acum eu'Aș dori să împărtășesc ceea ce am învățat pentru oricine altcineva care se gândește să găzduiască o petrecere a tatuajelor. Urmați pașii de mai jos, iar bashul dvs. cu cerneală va fi cu siguranță un succes distractiv (și dureros).

1. Găsiți un artist de tatuaje

Acest lucru este evident, dar nu este ușor. Îmi dau seama că nu toată lumea este destul de norocoasă să aibă artistul tatuator preferat să trăiască pe drumul cel mare de la ei. Va trebui să găsiți pe cineva care este dispus să-și împacheteze echipamentul și să-și facă magazinul în casa dvs. Ademenirea unei linii lungi de clienți plătitori poate fi suficientă, mai ales dacă sunt noi în zonă și doresc să construiască o bază de clienți.

Ca întotdeauna, verificați cu atenție artistul. Obțineți referințe și sunați-le de fapt și mergeți să vedeți munca pe care au făcut-o. De asemenea, dacă artistul nu are autoclavă, nu te apropia de ele.

2. Faceți și trimiteți invitații

Acum, începeți să vă creați lista de invitați. Invitați tone de oameni. Mi-am postat evenimentul pe Facebook știind că cel puțin jumătate dintre oaspeții confirmați se vor retrage. Atât de mulți oameni adoră ideea de a-și face un tatuaj, dar atunci când împingerea vine să se împingă, cu excepția cazului în care sunt deja cernealați, ideea de a plăti pe cineva pentru a pune un ac în ei pare o nebunie din nou..

Primul tatuaj al prietenului meu a fost un omagiu adus fiicei sale. Nu merge mai mare decât asta la o petrecere de tatuaj.

Prietenul meu'Primul tatuaj a fost un omagiu adus fiicei sale. Don'Nu merge mai mare decât asta la o petrecere de tatuaj.

C. Taylor

3. Solicitați oaspeților să-și trimită desenele dorite

Asigurați-vă că oamenii știu exact ce își doresc în prealabil și încurajați-i să-l mențină. Nu este momentul să terminați acea piesă din spate sau să vă tatuați întreaga distribuție Star Trek pe fund. Ceva nu mai mare decât o minge de tenis funcționează. Apoi, dacă este posibil, trimiteți desenele artistului în prealabil, astfel încât acesta să le poată șterge și să fie bine să meargă înainte ca oamenii să sosească.

4. Plătiți artistului un depozit

Este posibil ca artistul dvs. să solicite un depozit înainte de a se angaja la o petrecere. Timpul de ieșire din magazin înseamnă venituri pierdute, astfel încât un depozit vă asigură că sunteți serios și acționează ca o plasă de siguranță dacă aveți o mulțime de neprezentări. Fie că ați decis să strângeți depozite de la oaspeți, fie că ați plătit banii, depinde de dvs..

5. Setați un program provizoriu

Știu că petrecerea și programul nu aparțin aceleiași propoziții, dar trebuie să o facă atunci când ai o mulțime de oameni la tine acasă care doresc să se tatueze. Nu faceți ca toată lumea să sosească dintr-o dată și, dacă este posibil, dați oamenilor o idee despre când vor intra sub ac. Asigurați-vă că nu garantați o oră exactă. Tatuajul este o artă și nu urmează întotdeauna un ceas.

Cineva își face primul tatuaj la petrecerea mea.

Cineva își face primul tatuaj la petrecerea mea.

C. Taylor

6. Configurați salonul de tatuaje de acasă

Asigurați-vă că puteți dedica o cameră întreagă cu o ușă și o mulțime de prize de lumină și curent tatuajului. Unii oameni vor dori intimitate, în timp ce alții vor fi mulțumiți de public, așa că asigurați-vă că aveți câteva scaune suplimentare. Aveam un televizor și muzică disponibile în salonul nostru de tatuaje improvizate, care părea să fie apreciat și el.

7. Fii pregătit

Poate fi o idee bună să aveți la îndemână unele analgezice, gheață și unguent. Nici un suc și o geantă de barf sau două ar putea să nu fie o idee proastă. Am avut cel puțin o persoană care s-a înverzit puțin și a amenințat că vom pierde în primele câteva minute de tatuaj. Nu strică să fii pregătit.

8. Planificați pauzele

Arta tatuajului este foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Fii pregătit să-i oferi artistului tău câte pauze are nevoie și să ai mâncare și băuturi la îndemână pentru a-ți menține nivelul de energie ridicat. Vrei ca ei să facă cea mai bună muncă și să țină un ritm decent.

9. Faceți un plan de alcool

Este o petrecere, așa că oamenii ar putea absorbi. Cu toate acestea, în niciun caz nu ar trebui să se tatueze cineva care este beat. În nici un caz nu trebuie să fii tatuat de cineva care are alcool în sistemul lor. Aceasta nu a fost o problemă pentru adunarea mea. Dacă simți că ar putea fi pentru a ta, ia în considerare transformarea ei într-o petrecere fără alcool.

Am făcut o înțelegere pentru a obține îngrozirea care mi-a fost creată pe cot și am ajuns să o fac în confortul propriei case.

Am făcut o înțelegere pentru a obține îngrozirea care mi-a fost creată pe cot și am ajuns să o fac în confortul propriei case.

C. Taylor

10. Cereți despre o reducere de grup

Unii artiști sunt dispuși să vă facă o afacere pentru că le-au adus atât de multă muncă. Faceți această afacere în prealabil și fiți contondent, astfel încât să nu existe surprize.

Acesta este tatuajul familiei - reprezintă patrimoniul canadian și britanic.

Acesta este tatuajul familiei – reprezintă patrimoniul canadian și britanic.

C. Taylor

11. Distrează-te!

A fi cu cineva în timp ce se tatuează poate fi o experiență excelentă de legătură. Am venit o familie și toți au același tatuaj – cum'e pentru memorabil? Vă poate lăsa, de asemenea, cu câteva povești foarte amuzante – soțul meu și prietenul său aproape că s-au convins să-și facă tatuaje de cămilă pe măgari. Din fericire, nu au făcut-o't.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

soția lui86 pe 24 februarie 2015:

Îmi doresc foarte mult să fac o petrecere de tatuaj pentru ziua mea de 29 de ani … Nu'Nu am tatuaje, dar soțul meu are

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 19 noiembrie 2013:

Tattoolady, apreciez foarte mult comentariile tale. Ce tu'descrie sunete destul de înfricoșătoare și este o informație care merită împărtășită. Sper că oamenii își iau timpul să vă citească comentariile și să aleagă doar artiști de tatuaje profesioniști atașați unui magazin cu echipamente standard din industrie și practici sterile pentru a-i tatua la o petrecere de tatuaje.

Tattoolady pe 15 noiembrie 2013:

Bună, am întâlnit accidental acest articol în timp ce încercam să găsesc sursa tuturor tatuajelor infectate din orașul meu. O mulțime de oameni intră în magazin pentru a-și rezolva tatuajele de petrecere a tatuajelor. Uneori putem'Nu le atingeți, deoarece sunt încă prea cicatrici sau infectați pentru a se apropia cu un ac. De asemenea, modificăm formularele noastre de eliberare, pentru a le include 'ați fost tatuat în afara unui studio autorizat în ultimele 12 luni.' – deoarece riscul de a contracta o boală transmisă de sânge este mult mai mare atunci când sunteți tatuat de un neprofesional. Ne gândim să refuzăm să lucrăm la persoanele care bifează acea căsuță, pur și simplu pentru că ne prezintă un risc mai mare de hepatită și, de asemenea, la risc de acțiune în justiție, dacă persoana poate'Nu stabiliți unde au luat infecția. Ei vor da întotdeauna în judecată afacerea asigurată și nu 'prietenul unui prieten,' care a ridicat un kit de tatuaje de pe eBay. Majoritatea covârșitoare a oamenilor care sunt 'tatuatori mobili,' tatuaj doar la oameni'sunt casele pentru că pot'Nu obțineți un loc de muncă într-un magazin legitim. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când alegeți persoana care vă marchează permanent și care se ocupă de igiena și procedurile de contaminare încrucișată în casa dvs. Fii în siguranță x

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 11 februarie 2013:

Salut MK, mulțumesc pentru citire și comentarii. Este foarte distractiv, atât de mult încât îl fac un eveniment anual. Mulțumesc pentru votul sus!

Sasha Kim pe 03 februarie 2013:

Sună ca o petrecere foarte distractivă ^ _ ^ O mulțime de sfaturi grozave și puncte bune de luat în considerare. Vot în sus și minunat!

Anonim pe 5 decembrie 2012:

Mulțumesc, mult, am fost cu adevărat împiedicat!

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 02 decembrie 2012:

Ce idee buna! Aș pune cu siguranță polisporină, loțiune fără scripturi, protecție solară, ibuprofină și câteva tatuaje temporare distractive. Sa aveti o zi b buna!

Anonim pe 02 decembrie 2012:

Bună, am o petrecere de tatuaj de ziua mea, dar am vrut să o fac "pungile de bunătate" aveți idei despre ce să puneți în ele??

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 05 noiembrie 2012:

Mulțumesc, sunt un moment minunat. Planifică una anuală. Ar trebui să planifici unul pentru începători doar ca tine.

marcă din Alabama, SUA pe 02 noiembrie 2012:

Te aud, o petrecere care mi se pare distractivă, don'Nu uitați să-mi trimiteți o invitație, eu'sunt virgină

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 04 mai 2012:

Tammy, mulțumesc mult pentru acțiune, foarte apreciată.

Kelley, tu'ai dreptate, este foarte distractiv să fii cu cineva în timp ce se tatuează. Ceva despre a-ți vedea prietenii încercând să pretindă că nu'nu te doare…

kelleyward pe 04 mai 2012:

Ce idee interesantă pentru o petrecere. Sunt de acord că alcoolul nu ar trebui să fie implicat. L-am văzut pe colegul meu de colegiu făcându-și un tatuaj și a fost o experiență minunată! Ai grijă, Kelley

Tammy din Carolina de Nord pe 04 mai 2012:

Ce idee distractivă. Sunt singurul din familia mea care nu este tatuat. Hub cool!

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 20 aprilie 2012:

Mulțumesc Jill, a fost foarte distractiv și cu siguranță voi verifica tipul de tatuaj.

jill of alltrades din Filipine pe 20 aprilie 2012:

Eu'Nu sunt o persoană cu tatuaje, dar am prieteni care au tatuaje frumoase și mi-a plăcut să vă citesc hub-ul! Suna distractiv!

Există, de asemenea, un grozav aici, tipul Tattoo, care este cu adevărat îndrăgit de tatuaje! Poate ar trebui să-l verifici.

Votat și amuzant!

Catherine Taylor (autor) din Canada pe 16 aprilie 2012:

A fost distractiv și sunt atât de bucuros că nu au făcut-o'Nu ne vorbim.

decanacază din Bowling Green Ohio pe 14 aprilie 2012:

Sună distractiv și felicitări pentru că soțul tău NU se face un tatuaj de fund