Cum să desenați modele originale de tatuaje tribale

Ghid pas cu pas pentru proiectarea unui tatuaj tribal

cum-să-desenezi-modele-originale-de-tatuaje-tribale

prin Wikimedia Commons

Multe tatuaje tribale au semnificații specifice în spatele lor, dar dacă sunteți în căutarea unui design complet unic, unul care nu poate fi accesat de milioane, atunci să vă creați propriul sau să creați un artist să-l proiecteze este cu siguranță calea de urmat.

Ca un sertar pasionat, mi-am proiectat personal propriile tatuaje și așa că nu am văzut niciunul al meu pe altcineva.

Arta corporală este o extensie a unei persoane'Personalitatea lui, așa că cred că tatuajul tău ar trebui să reflecte asta. Evident, toată lumea are idei diferite despre propria artă corporală, așa că, în opinia mea, cel mai bun mod de a obține cel mai individual design care reflectă propria personalitate este să o faci singur!

Schița pe care o am mai jos arată pașii pe care i-aș face pentru a veni cu un tatuaj simplu, dar foarte eficient și cu aspect profesional.

1. Porniți simplu

cum-să-desenezi-modele-originale-de-tatuaje-tribale

Am început cu două linii curbate care traversează chiar deasupra punctului de la jumătatea drumului sau "inima" a tatuajului. Dacă designul se desfășoară pe o parte a corpului, cum ar fi piciorul inferior sau brațul superior, puteți rearanja locația "inima" pentru a accentua curbele și forma corpului.

2. Grosime

cum-să-desenezi-modele-originale-de-tatuaje-tribale

Următorul pas este de a decide cu privire la grosimea designului. Îl puteți face mai gros prin dublarea liniilor așa cum se vede mai sus. Două lucruri de reținut:

  1. Dacă tatuajul va fi negru solid, zona dintre cele două linii va fi puțin colorată, deci ar trebui să vă asigurați că'sunteți mulțumit de grosimea liniilor.
  2. Asigură-te că'sunteți mulțumit de grosime. Toată lumea are propriile preferințe și fiecare după propriile sale, dar aspectul general al tatuajului este în cele din urmă alegerea ta, deoarece tu vei fi cel care îl poartă mulți ani.

3. Decorare

După stabilirea grosimii, etapa următoare implică adăugarea unor elemente decorative "vârfuri" la curbe. Cele pe care le-am pus pe acest design anume au un aspect mai masculin despre ele, dar, evident, nimic nu te împiedică să faci "vârfuri" mai feminin sau optând pentru câteva decorațiuni mai înflorite.

Produsul finit

cum-să-desenezi-modele-originale-de-tatuaje-tribale

Odată ce ai structura principală a designului, nu există'Nu mai este mult de făcut în ceea ce privește construcția, tot ce este necesar este că, așa cum puteți vedea aici, unde liniile se suprapun peste alte linii, liniile schițate din corpul principal al proiectului vor trebui șterse, lăsând o 'curat' design tatuaj. Este foarte util să păstrați o copie complet curată deoparte, pentru a vă permite să experimentați umplerea tatuajului.

Majoritatea tatuajelor tribale sunt de culoare neagră solidă, dar în niciun caz nu te face să ai unul negru. Puteți să-l lăsați ca un simplu contur sau să aveți vârfurile solide și să se estompeze treptat în carnea corpului dvs. sau într-o altă culoare. De asemenea, ați putea pune o linie interioară de roșu în interiorul conturului negru, oferindu-i un efect de umbră / alegerea și posibilitățile sunt nelimitate și depinde de dvs. cum doriți să mergeți cu el.

© 2011 the-real-deal?