Cum să creați un portofoliu de tatuaje pentru o ucenicie

Când am început să tatuez, aproape că m-a costat cariera, pentru că nu mi s-a arătat modul corect de a face lucrurile. Aici'ceea ce am învățat.

Cum să asamblați un portofoliu de tatuaje care vă va oferi o ucenicie.

Cum să asamblați un portofoliu de tatuaje care vă va oferi o ucenicie.

kevin laminto prin Unsplash

Cum să faci un portofoliu de tatuaje grozav

Dacă vrei să fii privit serios pentru o ucenicie în tatuaje, tu'Am venit la locul potrivit. Oamenii obișnuiau să deseneze poze, să le aducă într-un magazin și să ceară un loc de muncă, dar astăzi este nevoie de mult mai mult pentru a obține un ucenic. Lucrul care'O să te deosebească de rest nu este doar talentul tău artistic, ci și atenția ta la detalii, abilitățile tale organizatorice și faptul că ai o înțelegere cu privire la scară și mărime. De asemenea, nu'Nu te doare dacă ai câțiva prieteni care comentează arta ta, afirmând că odată ce începi să cernelească, ei'Mi-ar plăcea să lucrez.

1. Faceți o copertă remarcabilă

Cea mai importantă parte a portofoliului dvs. este acoperirea dvs..

 • Va fi o pagină completă (8.5"x11") așezată similar unei cărți de benzi desenate … cu excepția, desigur, opera de artă va fi desenată într-un stil clar identificat ca arta tatuajelor. În mod ideal, veți face coperta să dureze, deoarece aceasta ar trebui să rezume stilul dvs. de artist și să fie cea mai complicată și atent planificată piesă din portofoliul dvs..
 • Conturarea trebuie făcută cu un stilou cu role lichide și ar trebui să folosiți creioane colorate pentru a-l colora.'e mult mai ușor de amestecat.)
 • În cadrul designului de copertă, ar trebui să vă încadrați în numele și informațiile de contact, deoarece portofoliul dvs. este la fel de important ca un CV.
 • Faceți ca lucrările de pe copertă să spună și ceva despre dvs. Ar trebui să vă înfățișeze personalitatea – și nu ar fi un pic de umbră și evidențiere a răului'nu te doare.
 • Iată partea dificilă: veți dori să combinați un stil de tatuaj și un fundal în care ambele ies în evidență în mod egal, dar nu'Nu vă pierdeți unul în celălalt.

Dacă doriți, ca primă pagină, să adăugați un cuprins după ce sunteți mulțumit de conținutul portofoliului.

Exemple de huse de portofoliu de tatuaje: ce să faci și ce NU faci

cizme-ilustrate-portofoliu-tatuaj-statutul-pre-ucenicie

Jordan Whitt prin Unsplash

2. Creați un "Cartea de lucru" de modele personalizate

Eu numesc această parte a portofoliului "cartea de lucru" dintr-un motiv anume: pentru că cea mai mare parte a efortului dvs. va merge aici. Trebuie să îi oferiți mentorului potențial ideea că v-ați gândit cu adevărat la asta, că asta este ceea ce voi'Ești obsedat și pasionat de asta – asta îl va face să vrea să te învețe. În cartea dvs. de lucru, veți dori să prezentați cele mai serioase și originale modele de tatuaje.

Designul, scara și dimensiunea contează. Pentru a învăța cum să tatuezi, vei învăța cum să desenezi la dimensiunea și subiectul adecvat. Chiar dacă nu'Nu obțineți nimic altceva decât desenul perfect, va fi ok. Formula fără dovadă este foarte simplă, iar cei cinci pași ai săi sunt mai jos:

 1. Obțineți un prieten care să vă ajute ca model.
 2. Faceți o fotografie a zonei pe care doriți să o faceți cu cerneală, cu o riglă așezată lângă locul unde trebuie să meargă. Deci daca tu'Re proiectați un tatuaj pentru antebraț, faceți o fotografie cu modelul dvs.'antebrațul cu o riglă lângă el pentru referință.
 3. Odată ce ați stabilit scara și măsurătorile corespunzătoare, începeți să desenați un tatuaj în dimensiunea potrivită, complet cernelită și colorată. Desenați ca și cum ați intenționa cu adevărat să vindeți acest design prietenului dvs..
 4. Imprimați desenul în formă de peisaj.
 5. Trasați desenul pe o bucată de hârtie de calc (dacă spațiul permite), astfel încât să puteți arăta, de asemenea, că aveți o idee despre ceea ce trebuie căptușit în negru. Chiar dacă linia este prea groasă pentru a fi așezată de un ac, asta'e bine. Îi oferiți mentorului potențial noțiunea că aveți o idee despre ceea ce se așteaptă această formă de artă de simțul dvs. de design.
 6. Odată ce ați urmărit, decupați-l și așezați-l lângă piesa originală. După ce aveți aceste două pagini disponibile (desenul și liniile trasate), plasați-le adiacente una în cealaltă în portofoliul dvs..
 7. Pune-l pe prietenul tău să semneze o promisiune de a veni și să-și facă tatuajul odată ce începi să înveți să cernelesti de fapt într-o capacitate practică.

Va trebui să aveți câteva dintre acestea și să includeți doar cele mai bune modele în portofoliu. La fel ca un editor de revistă, tu'Vrei să alegi câțiva dintre ei, astfel încât să ai cea mai bună lovitură. Vă recomand să faceți cel puțin 100 dintre acestea și să le alegeți pe cele pe care le credeți că vor fi cele mai impresionante de pus în portofoliu. Pentru mai multe idei de practică a tatuajelor, citiți Cum să tatuați: exerciții de desen pentru artiștii care aspiră tatuaje.

cizme-ilustrate-portofoliu-tatuaj-statutul-pre-ucenicie

James Discombe prin Unsplash

3. Make It Flash!

Să arăți că ai un bun simț al designului personalizat al tatuajelor este un lucru foarte bun. Cu toate acestea, doriți să adăugați un pic de design sub formă de pagini flash.

Toate studiourile de tatuaje au bliț pe perete. Blițul este acolo pentru a le arăta clienților diferitele opțiuni de design și pentru a-i ajuta să aleagă sau să obțină idei atunci când decid ce fel de tatuaj să se facă. Dacă te uiți la următoarele poze, vei vedea câteva flash-uri din cartea mea personală. Toate aceste imagini au fost realizate complet manual, cu creion și cerneală obișnuite și cu niște creioane vechi bune, colorate Crayola, așa cum am folosit în clasa de artă din clasa a V-a..

Nu există reguli pentru bliț, cu excepția faptului că este interesant și atrăgător.

Exemple Flash

În încheiere

Nu uitați să vă luați timp și să vă distrați în timp ce sunteți'creăm acest portofoliu. Spun asta pentru că atunci când va veni momentul, tu'Voi începe de la capăt. Tu'Va trebui să-ți construiești oasele. Ca artiști, de obicei avem o problemă comună foarte mare: noi'sunteți în general foarte arogant. Acest lucru se întâmplă de obicei pentru că putem face lucruri cu creioane și pixuri pe care nu mulți oameni le pot face. Dar în timp ce tu'îți construiești portofoliul'Este important să rețineți că toată lumea din magazin poate face exact ceea ce puteți face cu un stilou și creion, precum și cu un fier de tatuaj. Vrei să înveți ceva de la acești oameni și tu'Nu-i vei face să-ți învețe, fiind un nesimțit. Își câștigă existența așa și nu'Nu trebuie să ia pe nimeni'atitudinea lui. Așadar, fii umil, ascultă mai mult decât vorbești și pune întrebări ori de câte ori nu o faci'Înțeleg ceva.

daca tu'Abia începi să consideri o carieră de tatuator, tu'Vreau să citesc Deci vrei să începi o carieră în tatuaje: aici'spectacol. Și dacă tu'nu sunteți sigur că aveți cu adevărat nevoie de o ucenicie, citiți Apprenticeships Tattoo: Cum să obțineți unul și de ce aveți nevoie de el.

Noroc!

© 2012 Boots Iacono

Comentarii

Borschtlovr pe 06 februarie 2019:

Eu'Mă întreb cum îți poți vinde arta ca tatuator, dar clarific că acest artist creează doar artă pentru ca adevăratul tatuator să o aplice. Orice sfat ar fi foarte apreciat.

Dayia pe 27 mai 2018:

Ar trebui să oferiți o descriere a desenelor?

Sam pe 26 ianuarie 2018:

De ce nu?'Dacă doriți să folosiți pixuri sau acuarelă, dacă este posibil? Aren'acele mass-media considerate mai aproape de tatuaje reale?

Shay Buchanan pe 12 noiembrie 2017:

M-am gândit că aceasta este o mare limită de învățare, mulțumesc

Eticheta pe 16 iulie 2017:

Cizmele să nu fie un hater că creionul de culoare crayola are o calitate foarte slabă pentru a fi folosit ca artist de culoare de pigment mai mare pe care doriți să îl utilizați creion de culoare apă pentru un amestec mai bun creion de prismă, altele decât ele

Dacă veți produce munca dvs. tratați-o cu cea mai bună culoare

Suspin pe 03 aprilie 2017:

Este în regulă să copiați lucrările altor artiști pentru început sau ar trebui să creăm propria noastră piesă originală pentru a defini cine suntem cu adevărat?

Kim pe 20 februarie 2017:

Iubesc-o eu'Sunt pe cale să-mi încep portofoliul astăzi. Mulțumiri

Melissa pe 10 decembrie 2016:

în total câte pagini ar trebui să am?

Kirsty pe 13 aprilie 2016:

Cred că este fabulos, îmi plac tatuajele, ele mă fac să mă simt atât de grozav dacă îmi place să fiu tatuator într-o zi 🙂 x

Boots Iacono (autor) din nordul New Jersey pe 02 iulie 2012:

katyzz, este nevoie de toate tipurile pentru a face această lume să meargă 'rundă. un bărbat'Durerea este alta'plăcerea și toate astea. Aveam să mă concentrez doar pe industria tatuajelor, dar poate și eu'Voi pătrunde în alte zone în viitorul apropiat. Vă mulțumim că ați luat timp.

katyzzz din Sydney, Australia pe 02 iulie 2012:

Există unele arte interesante în tatuaje, personal cred că este un abuz asupra corpului,

Eu'Mi-ar plăcea să văd o altă formă a artei tale, care m-ar interesa mult mai mult