Cum să configurați o mașină de tatuat pentru prima dată

Jason Goodrow, cunoscut și sub numele de "Goodboy," este un tatuator autorizat care își împărtășește expertiza cu lumea în articolele sale.

Tutorial pentru configurarea unei mașini de tatuat

Tutorial pentru configurarea unei mașini de tatuat

José Pinto prin Unsplash; Canva

Cunoaște-ți mașina de tatuat

Nu am de gând să bat în jurul tufișului când vine vorba de mașină: dacă mașina de tatuat nu este configurată corect sau dacă punctele nu sunt menținute pentru o conexiune bună, atunci vei avea un timp stresant..

Cu alte cuvinte, poți'tatuează-te bine dacă nu ai'Ați însușit mecanica de bază a mașinii dvs. În acest tutorial, vă voi spune cum să-l configurați corect și să ilustrez instrucțiunile cu fotografiile unei căptușeli de tatuaj pe care o folosesc. Dacă aveți întrebări despre configurarea linerului după această lecție, vă rugăm să lăsați un comentariu. Sunt un tatuator autorizat și voi răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le-ați putea avea.

Cum ar trebui să arate echipamentul dvs. înainte de a vă configura un tatuaj dacă aveți o autoclavă.

Cum ar trebui să arate echipamentul dvs. înainte de a vă configura un tatuaj dacă aveți o autoclavă.

Cum să vă configurați mașina pentru căptușeală

Când vă configurați mașina de tatuat, trebuie să știți câteva lucruri. Mai jos sunt pașii pe care trebuie să-i urmați când vă ridicați prima dată mașina și la pornire.

1. Verificați lățimea șurubului de contact și a arcului frontal.

Pentru mașinile obișnuite de linie, punctul de pe șurubul de contact și arcul frontal ar trebui să fie un ban'lățimea s, indiferent de ce. Majoritatea oamenilor învață să privească acest lucru, dar dacă trebuie literalmente să puneți un ban pentru a-l face perfect, atunci faceți-o!

Munca dvs. de linie poate face sau rupe un tatuaj, deci asigurați-vă că lățimea este setată corect!

Decalajul în linie ar trebui să arate astfel.

Decalajul în linie ar trebui să arate astfel.

Verificați acele & apos; sfaturi pentru frese sau lipire.

Verifică-ți acele' sfaturi pentru frese sau lipire.

2. Deschideți un ac sau un tub.

Următorul pas este deschiderea tubului. Fie că este'Este de unică folosință sau autoclavizat, trebuie ambalat. Dacă acesta este un pas pe care l-ai ratat, atunci oprește-te, pentru că doar nu'Nu doriți să riscați să riscați cu echipamente murdare.

3. Inspectați vârful.

Verificați dacă acul pre-sterilizat ambalat nu prezintă frese sau imperfecțiuni. Uită-te pentru a vedea dacă există ace îndoite în grup. Fresele și acele îndoite vor face ca pielea să sângereze mai mult și cerneala nu va curge corect, provocând potențial complicații și formarea țesutului cicatricial. Dacă vedeți frese sau îndoituri, aruncați-le și deschideți un alt tub.

Ac în tub cu vârf de diamant.

Ac în tub cu vârf de diamant.

Asigurați-vă că ochiul de pe bara de ac este orientat spre stânga.

Asigurați-vă că ochiul de pe bara de ac este orientat spre stânga.

4. Introduceți tubul în mașină.

  • Deci, acum că aveți acul în tub, sunteți gata să introduceți tubul în mașină'fanta tubului. Asigurați-vă că glisați-l suficient de mult, astfel încât să puteți strânge semi-piulița care atașează tubul de tatuaj și mașina împreună.
  • Acum doriți să întoarceți acea buclă a acului spre stânga și apoi introduceți mamelonul barei de armătură. Acest lucru vă asigură că ați pus corect acul pe bara armăturii. Dacă nu ai făcut-o't, veți observa că nici o cerneală nu intră cu adevărat în piele atunci când faceți tatuaje și veți vedea, de asemenea, mult mai mult sânge. Fii atent la acest detaliu.
  • Apoi, apăsați în jos pe bara de armătură pentru a ghida vârful acului din capătul tubului. Acest lucru vă ajută să determinați cât de departe trebuie să lăsați acele să atârne, astfel încât să puteți obține adâncimea potrivită pentru a pătrunde în piele. De regulă, lăsați vârful acului să iasă singur de aproximativ 1/16 de inch … cursa mașinii dvs. ar trebui să facă restul. Acul tău nu ar trebui să meargă niciodată mai mult de 1/8 de inch adâncime într-o persoană obișnuită'stratul dermic.

daca tu'nu ești sigur că ai acest drept, atunci nu'tatuaj pe piele. Tatuează pe tărtăcuță sau pepene galben. Pepenele galben vă va oferi practică și un test vizual mai bun al exact ceea ce trebuie să faceți cu setările dvs..

Utilizați benzi de cauciuc de dimensiuni adecvate pentru a ține acul în poziție. Acest lucru va ajuta la stabilizarea acului în tub și va ajuta la o linie mai curată.

Utilizați benzi de cauciuc de dimensiuni adecvate pentru a ține acul în poziție. Acest lucru va ajuta la stabilizarea acului în tub și va ajuta la o linie mai curată.

5. Apucați două benzi de cauciuc.

Următorul lucru de făcut este să alunecați două benzi de cauciuc în jurul mașinii de tatuat și a acului. Asigurați-vă că benzile de cauciuc sunt așezate uniform, deoarece acest lucru va ajuta la distribuirea unei presiuni egale acului și la stabilizarea oricărei oscilații pe care acul o are în interiorul tubului, creând o linie curată și solidă la tatuare..

6. Atașați clipcordul.

Apoi, este timpul să atașați clipcordul. Uită-te la fotografia de mai jos pentru a vedea exact cum ar trebui să arate aparatul tău la configurare.

Aparatul dvs., totul configurat.

Aparatul dvs., totul configurat.

Bine, așa că v-ați reglat automat mașina de tatuat setând șurubul punctului de contact și arcul frontal la un centimetru'lățimea s. Ați inspectat și introdus acul. Aveți mamelonul barei de armătură în poziție, asigurându-vă că ochiul spre ac este orientat spre mâna stângă. Tu'Am atașat benzile de cauciuc și cordonul de prindere. Felicitări, tu'v-am configurat corect aparatul.

În următoarea mea lecție, voi vorbi despre setările sursei de alimentare.

Tur video al mașinii dvs.

FAQ

Cât de mult spațiu ar trebui să existe între șurubul de contact și arcul frontal?

Pentru căptușeală, punctul de pe șurubul de contact și arcul frontal ar trebui să fie un centimetru'lățimea s, indiferent de ce.

Ce face "pre-reglați aparatul" Rău?

Înseamnă setarea șurubului punctului de contact și a arcului frontal astfel încât acestea'e un ban'lățime separată.

În ce direcție ar trebui să meargă ochiul?

Asigurați-vă că ochiul de pe bara de ac este orientat spre stânga.

© 2012 Jason Goodrow

Comentarii

anastacia gonzales pe 18 mai 2020:

Bine, recent, am primit un nou pistol pentru tatuaje, pentru că vechiul meu a funcționat la fel de bine ca înainte … dar oricum am unul nou și simt că poate nu este construit corect … când mă duc să mă asigur Amature bar și arc se aliniază cu tubul meu și punctul de contact este aproape complet complet. Pot să pun pistolul în funcțiune, dar problema cu bara punctului de contact este ca și cum ai lovi marginea dreaptă a arcului ce ar trebui să fac

Jason Goodrow (autor) din statul Washington la 01 ianuarie 2020:

Minunat de auzit … Răbdarea cu mașina … Viteza constantă face o diferență uriașă … Controlează cât de subțire sau largă este linia … Cu cât mergeți mai încet, cu atât linia este mai rapidă, cu atât mai subțire și mai mult, leșinați-vă liniile

Luke Dorrington pe 30 decembrie 2019:

Vă mulțumesc pentru aceste sfaturi pe care le-au ajutat cu adevărat. M-am luptat cu linii slabe și, după ce am urmat sfatul dvs., cred că a fost fie viteza mâinii mele față de viteza mașinii, fie configurarea mea a fost incorectă, oricum este mult mai bună acum, mulțumesc din nou

Mike pe 06 septembrie 2019:

Buna ziua. Îmi plac foarte mult și apreciez lecțiile tale de tatuaj. Întâmpin probleme ca mașina să funcționeze eficient și mă simt încrezător după ce am citit cum să-mi reglez mașina folosind un spațiu de lățime de centimetru între arcul frontal și șurubul de contact va atenua aceste probleme. Sunt curios, totuși, când șurubul meu de contact este la o'poziția ceasului, arcul nu este aliniat exact cu capătul șurubului, arcul este apoi cu aproximativ o optime de centimetru peste șurubul de contact. E bine? Eu'Nu sunt sigur de marca și modelul mașinii mele, am crezut că este o mașină de căptușit, dar acum nu sunt sigur. Mulțumesc foarte mult.

Zackery Bell pe 24 aprilie 2019:

Am nevoie de ajutor pentru a-mi instala noua pistol de tatuat……

hamish pe 09 aprilie 2019:

câte ace este un 3RL

Kris Shanahan pe 16 februarie 2019:

Întotdeauna am desenat și mulți oameni mi-au spus să investesc într-o pistol de tatuaj, nu mă consider ca alții, dar cu nepoții mei lucrează nu e de mirare – am primit primul meu pistol – o să mă învârt mai întâi, dar dacă nu vei vedea puțin Kris'Lucrarea lui – numele său este Kris Pyatt pe FB și insta, @pyattart – este genial!

Kimber pe 18 decembrie 2016:

Iubiți-vă materialul, veți intra în dimensiunile acului și la ce să vă așteptați de la ele?

Gary pe 28 martie 2016:

Ce sticlă pot folosi pentru săpunul verde

DeezyDuzIt pe 23 decembrie 2015:

Ce dimensiune are acul standard??

Jason Goodrow (autor) din statul Washington pe 14 iulie 2015:

Pur și simplu trebuie să apăsați arcul frontal în jos pe bara armăturii, veți scădea puțin eliberarea tensiunii în timp ce faceți acest lucru … rețineți că s-ar putea să ai ghinion și să poți face acest lucru o singură dată … dacă o faci greșit trebuie să înlocuiți întregul set de arcuri.

Charlie pe 14 iulie 2015:

cum slăbesc primăvara?

Jason Goodrow (autor) din statul Washington pe 19 octombrie 2013:

Ceea ce ar putea sugera este că tensiunea din ramură este prea puternică și poate că va trebui să vă slăbiți o primăvară … sper că acest lucru vă va ajuta

Mercedes pe 19 octombrie 2013:

Când șurubul de contact și arcul frontal sunt la o lățime de 10 cm, mașina a câștigat'nu porniți … nu ar trebui'Atingeți la această lățime, este corect?